Top 15 ICO Ti 2021 - Daptar Analitik

81 / 100

1. ULIKAN SERENITAS (SERENITAS)

https://www.youtube.com/watch?v=VsSS0gKIfyw&feature=emb_logo

Mimitian Juli: 13, 2019

Tungtung Juni: 30, 2020

Token: SET

Tutup lemes: $ 5 000 000

Cap Hard: $ 20 000 000

Investasi minimum: 1 SET

Token pikeun dijual: 200000000

Narima: ETH, BTC, USD

Tantangan

Sektor tanaga nyanghareupan transisi tina struktur terpusat kalayan sajumlah alit panyadia énergi "ageung" (hidro, batubara, gas, sareng nuklir) kana skenario terdesentralisasi Sumber Daya Energi Disebarkeun (DER), sapertos surya sareng angin .

Bagian penting tina pembaruan anu dihasilkeun janten leungit kusabab séktor listrik ayeuna teu tiasa sacara optimal alamat transisi struktural nuju pembaharuan sareng desentralisasi.

Kisi listrik kedah saimbang sacara tepat, hartosna beban dina jaringan listrik kedah cocog sareng generasi dina waktos anu ditangtoskeun; Upami teu kitu, tegangan-luhur atanapi kaayaan ngaruksak tegangan-handap tiasa kajantenan.

solusi kami

Serenity nyandak blokir kana séktor énergi kalayan poténsial pikeun ngarobih kumaha jalma kalibet ku utiliti ieu ku cara nyandak kontrol sareng transparansi deui ka pangguna-akhir sareng nawiskeun solusi pikeun jalma-jalma anu dianggurkeun ku sistem tradisional.

Platform Serenity bakal dihubungkeun sareng Operator Listrik Nasional, nyayogikeun kasaimbangan anu diperyogikeun antara produksi listrik sareng paménta konsumén, ngaréspon dina tingkat gardu nalika diperyogikeun, nyiptakeun peralihan struktural anu mungkin nuju pembaharuan sareng desentralisasi.

VISI kami

Dunya anu sustainable, dimana unggal rumah tangga sacara organik dipasangkeun sareng produksi énérgi anu tiasa diperpanjang sareng kamampuan panyimpenan, janten pembangkit énergi skala leutik anu nyambung kana jaringan distribusi, sareng salaku bagian tina ékonomi anu dibagi monetisasi paripolah miara planétna ku insentif sareng hadiah.

NAHA KASENTENAN?

Serenity Source Pty Ltd mangrupikeun perusahaan anu tujuanana pikeun ngarobih deui cara urang nungkulan énergi. Kalayan fokus kana sektor énergi anu tiasa diénggalan, digabungkeun sareng kakuatan blokir perusahaan tujuanana pikeun ngarévolusi generasi énergi sareng perdagangan, monetisasi kiridit karbon, jual sareng ngajakan alat pinter HEPEK, penjualan properti perumahan, lisénsi afiliasi, sareng platform Serenity waragad urus.

MODEL BISNIS

Modél bisnis bakal cocog sareng visi Serenity sareng konsép komunitas anu disebarkeun.

Kami tujuan pikeun janten Énergi Pangecér, Generator Énergi Terbaruan, sareng Pengembang Padumukan Berkelanjutan, nganteurkeun padumukan Net-Zero padumukan (perkebunan) sareng fasilitas komérsial pikeun produksi énergi terbarukan (surya, batré, kebon angin).

Penghasilan bakal dihasilkeun tina:

  • Jasa Éceran Énergi
  • Produksi Énergi Terbaruan
  • Monetisasi Kredit Karbon
  • Penjualan Perumahan Perumahan sareng Panghasilan Séwa
  • Penjualan sareng Sewa Alat Smart HEPEK
  • Waragad Ngolah Transaksi Serenity Platform
  • Kapentingan dina Panyokong Modal Token ERGON
  • Lisénsi Affiliates Internasional

Teknologi Blockchain sareng panggunaan Kontrak Cerdas bakal ngirangan biaya administrasi sareng ngajadikeun otomatis prosés na.

Sapuluh persén tina kauntungan net bakal dialokasikan kana dana pendanaan anu dianggo pikeun ngabiayaan kamekaran masarakat Serenity, ngawangun perkebunan anu langkung sustainable sareng hemat énergi, sareng proyek énergi anu tiasa diénggalan énggal.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 13 Juli 2019

Tanggal Pra-Ico Akhir: 31 Agustus 2019

Industri: Énergi

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://serenitysource.com.au/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Australia

Anggota Tim

  • Elma Neimar. Co-pendiri & CEO
  • Adi Saric. Co-pendiri & CTO
  • Patrick Roberts. Arsiték Blockchain
  • Rajesh Kumar Maruvada. Strategi Produk, Peta Jalan Inovasi
  • Schazil Najam. Insinyur éléktronika, arsiték Solusi
  • Ahmad Ashfaq. Blockchain Integrator
  • Ahmad Saeed. Pamekar Senior
  • Muhammad Irfan. Manager Marketing
  • Abu Nurullah. Pamasaran Digital sareng Manajer Komunitas
  • Shehzad Khan. Agénsi DigitalTelegraph - CEO
  • Deepanshu Bhatt. Hubungan Investor

2. PAWTOCOL (PAWTOCOL) ULANGAN

https://www.youtube.com/watch?v=JP3mWtZHKls&feature=emb_logo

Mimitian: 27 Désémber 2019

Tamat: 2 Juni 2020

Token: UPI

Cap Hard: $ 27 000 000

Investasi minimum: 200 UPI

Token pikeun dijual: 575000000

Narima: BTC, ETH, USDT

ngeunaan:

Tim peminat Amérika blok sareng pecinta piaraan, anu ngawangun tulang tonggong Pawtocol, ngagaduhan tujuan pikeun ngembangkeun platform multi-fungsi dina dasar blok Ethereum sareng ngalebetkeun token utiliti patuh ERC-20 anu disebat UPI, anu singkatan Penghasilan Piaraan Universal.

émbaran:

Industri: Data ageung

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://pawtocol.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: AS

tim:

  • Karim Quazzani. CEO
  • Evan Berger. umum pituah
  • Jason Hetherington. Komunikasi sareng Pangalaman Pamaké
  • Michael Henry. Kapala Strategis Eusi
  • Brandon Stewart. Pamasaran Outbound
  • Monika Lain-Shaw. Koordinator Teureuh Sato
  • Zach Berger. Strategist kauangan
  • Robert Hitchens. CTO
  • Karim Quazzani. CEO
  • Evan Berger. Konseling Umum
  • Jason Hetherington. Komunikasi sareng Pangalaman Pamaké
  • Michael Henry. Kapala Strategis Eusi
  • Brandon Stewart. Pamasaran Outbound
  • Monika Lain-Shaw. Koordinator Teureuh Sato
  • Zach Berger. Strategist kauangan
  • Robert Hitchens. CTO

3. Tinjauan LEDDER (LEDDER)

https://www.youtube.com/watch?v=oHh2OvG99iI&feature=emb_logo

Mimitian: 1 Agustus 2019

Tungtung Désémber: 31, 2020

Token: ULED

Tutup lemes: $ 200 000

Topi heuras: $ 606 000

Investasi minimum: 10000 USD

Token pikeun dijual: 30000000

Narima: ETH, USD

ngeunaan:

Ledder nampilkeun tumpukan téknologi anu tiasa nyandak tiasa ngarusak bencana dina ngembangkeun iklan luar. Perusahaan téknologi ieu di luar Hong Kong parantos nyiptakeun cara ngadamel iklan papan iklan sacara substansi langkung épisién dina hal konsumsi listrik, biaya perawatan, tingkat konvérsi, sareng hubungan sareng sadaya jaringan iklan anu paling penting, sapertos Google Ads, Amazon Advertising, Facebook, jst.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 13 April 2019

Tanggal Pra-Ico Akhir: 31 Juli 2019

Diadegkeun: 2019

website: https://ledder.io/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Hong Kong

Anggota Tim:

  • Alexey Storm. CEO
  • Sergey Kulakov. Insinyur PCB
  • Evgeny Pukhtiy. Insinyur FPGA
  • Anastasia Miaots. jelema nu nyieun rarancang
  • Stanislav Mescheryakov. desain Insinyur
  • Alexander Abeldinov. CTO
  • Polina Mishcheryakova. Gerentes PR
  • Pavel Dudarenko. Copywriter
  • Hamza Khan. panaséhat
  • Lalit Bansal. panaséhat

4. ULASAN IDEAFEX (IDEAFEX)

Mimitian: 18 Juni 2019

Tamat: 17 Juni 2020

Token: IFX

Cap Hard: $ 58 000 000

Investasi minimum: 0.00 IFX

Token pikeun dijual: 400000000

Narima: BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM, EUR

ngeunaan:

IdeaFeX mangrupikeun ngamimitian Perancis anu nyiptakeun platform inpéstasi tilu komponén anu inovatif dimana pangguna ngalaksanakeun operasi kauangan sareng aset fisik anu token. Komponénna kalebet pasar anu dikembangkeun dumasar kana blokchain Ethereum, lélang, sareng bursa cryptocurrency. Sadaya komponén ieu dianggo dina simbiosis berkat IdeaFeX token (IFX) anu ngagaduhan lima fungsi utami. Proyék ieu parantos netepkeun tujuan anu hadé pikeun ngawangun pasar primér dina taun 2028, anu tiasa ngahasilkeun $ 630 milyar tina omzet taunan.

émbaran:

Industri: Keuangan

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://www.ideafex.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Perancis

Anggota Tim:

  • Jiulin Teng. Présidén Diréktur
  • Alexandre Juncker. Kapala Operating Officer
  • Xilong Wu. Backend & Basis data
  • Vlad Burilov. Minuhan & Hukum
  • Changyi Chen. DevOps & Infrastruktur Awan
  • Shuishan Wang. Pangembang Full-Stack
  • Siyuan Li. Pangembang Full-Stack
  • David Bede. Pamasaran & BizDev
  • Anastasiia Pereverzeva. Pamasaran & Média Sosial
  • Siva Gowtham. Pamasaran & Média Sosial

5. Tinjauan UCBI BANKING (UCBI BANKING)

https://www.youtube.com/watch?v=D_bGhbDbV_Y&feature=emb_logo

Mimitian: 18 Oktober 2019

Tamat: 31 Mei 2020

Token: UCBI

Cap Hard: $ 12 000 000

Investasi minimum: 300 UCBI

Token pikeun dijual: 3000000

Narima: ETH, XRP, BTC, LTC, MAD, EUR, USD

ngeunaan:

UCBI mangrupikeun proyék blokir anu berbasis di London anu ngagaduhan udagan pikeun nyiptakeun bank data anu terdesentralisasi anu kedah nyéépkeun celah ruang crypto sareng ékonomi anu saé, sareng nyayogikeun pangguna kana téknologi perbankan anu inovatif. Judul proyék singkatan tina Union of Cryptocurrencies sareng Blockchain Internasional. UCBI ayeuna ngayakeun pra-jual token anu sami nami anu bakal janten komponén penting tina ékosistem anu diaktipkeun ku blockchain. 

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 17 Juli 2019

Tanggal Pra-Ico Akhir: 17 Oktober 2019

Industri: Keuangan

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://ucbibanking.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Maroko

Anggota Tim:

  • Hamza Khan. panasehat
  • Muhammad Owais Ahmad. panasehat
  • Shehzad Khan
  • Muhammad Kashif Fazal Wadood. Pamasaran Panaséhat UCBI Maroc LTD
  • Artur Holzwert. Marketing

6. ULIKAN DIPCHAIN ​​(DIPCHAIN)

https://www.youtube.com/watch?v=B6Q643fKtK4&feature=emb_logo

Mimitian: 19 Juli 2019

Tamat: 31 Mei 2020

Token: DIPC

Tutup lemes: $ 6 000

Topi heuras: $ 34 000

Investasi minimum: 1 ETH

Token pikeun dijual: 350000000

Narima: ETH

ngeunaan:

Ayeuna, beuki loba industri milari cara pikeun adaptasi téknologi blockchain kana rupa-rupa kagiatan. Paduli sifatna kreatif teuing, seni ogé mangrupikeun industri anu meryogikeun pendekatan inovatif dina sababaraha daérah operasina, sapertos ngembangkeun sarana pikeun promosi bakat ngora, pendirian komunitas global seniman sareng penikmat global seni, sareng, tangtosna, pembentukan lingkungan bisnis anu aman sareng tanpa cacat.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 18 Méi 2019

Tanggal Pra-Ico Tungtung: 18 April 2019

Industri: Seni

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://www.dipchain.io/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Singapura.

Anggota Tim:

  • Wang Pengfei. Pangadeg DIPChain
  • Jackie Hu. DIPChain Co-pendiri
  • Liang Hai. DIPChain Chief arsiték
  • Johnny Wang. DIPChain COO
  • Feng Xiaoyu. DIPChain CPO
  • Fimo Xu. DIPChain CMO
  • Gao Liang. DIPChain CBO
  • Vicente Quian. DIPChain Luar Negeri COO
  • Sonia Liu. Diréktur Brand DIPChain
  • Wang Shuai. Diréktur Operasi Komunitas DIPChain
  • Li Pengxiu. Diréktur Média DIPChain
  • Xie Meng. Insinyur Téknis DIPChain
  • Derek Zhang. Kapala desainer DIPChain

7. Tinjauan TIXL (TIXL)

https://www.youtube.com/watch?v=6q_whbttnsQ&list=PLjOyvZEIlYaJPTOnhbruA2emVaHom0XsV&index=7&t=0s

Mimitian: 17 Juli 2019

Tamat: 30 Juni 2020

Token: MTXLT

Investasi minimum: 100 USD

Token pikeun dijual: 45000

Narima: BTC, ETH, XRP, XLM, EUR

Naon ari Tixl? 

Tixl mangrupikeun jaringan pamayaran generasi salajengna anu ngamungkinkeun Bitcoin, sareng aset digital sanésna, ditransferkeun sacara gancang sareng pribadi kalayan biaya urus anu handap. TXL mangrupikeun token pituin jaringan Tixl. Biaya transaksi - sareng jaringan-ongkos sanés - anu (henteu langsung) mayar di TXL. TXL nyalira tiasa dikintunkeun kalayan biaya enol transaksi. Dina hubungan éta, TXL ngagaduhan sipat kas dinten ayeuna, sareng misah tina aset digital sanés. Salami fase pangembangan Tixl, Tixl Token tiasa ditransfer sareng diperdagangkan salaku MTXLT dina Binance Chain. 

Masalahna 

Kaseueuran kriptocurrency sacara umum, sareng khususna Bitcoin, henteu tiasa ditransfer kalayan épisién. Transaksi boh lambat, mahal, sareng / atanapi transparan pikeun masarakat umum. Solusi sapertos Jaringan Kilat Bitcoin tacan kéngingkeun daya tarik kusabab kalemahan dina desain konsép sareng téknisna.

Solusi nu 

Tixl ngagunakeun téknologi paling canggih pikeun mecenghul ti dunya blockchain sababaraha taun ka pengker ngawangun jaringan pembayaran anu terdesentralisasi. Jalma tiasa ngirim Bitcoin sareng asét digital sanés ka jaringan Tixl. Dina jaringan Tixl, aset digital tiasa ditransferkeun gancang, pribadi, sareng biaya urus anu handap. Jaringan Tixl ngamungkinkeun ngan ukur anu ngirim anu kadaptar pikeun ngalakukeun transaksi swasta, pikeun nyegah pencucian artos sareng kagiatan curang anu sanés. 

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 15 April 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 17 Juni 2019

Industri: Keuangan

Platform: Pisahkeun blok

Diadegkeun: 2019

website: https://tixl.me/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Jérman

Anggota Tim:

  • Christian Eichinger. Diréktur pelaksana
  • Sebastian Gronewold. Diréktur pelaksana
  • Mike Lohmann. Konsultan Téhnologi
  • Bernd Strehl. Software Insinyur
  • Vihren Stoev. Cryptographer
  • Lennart Brandt. UX sareng Desainer Produk Digital
  • Christopher Obereder. Kapala Marketing Officer
  • Leon Szeli. Kapala Evangelis

8. ULASAN PBET (PBET)

https://www.youtube.com/watch?v=gaYz-shjdzk&feature=emb_logo

Mimitian: 18 Juni 2019

Tamat: 31 Mei 2020

Token: PBET

Tutup lemes: $ 2 000 000

Cap Hard: $ 17 500 000

Investasi minimum: 30 USD

Token pikeun dijual: 108000000

Narima: BTC, ETH, LTC

ngeunaan:

Pbet nawiskeun solusi blockchain lengkep pikeun industri judi anu ngagaduhan tujuan pikeun nyambungkeun pendirian bata sareng mortir sareng produk online propriétari proyék éta. Karakteristik Pbet anu paling pikaresepeun nyaéta perusahaan ieu asup kana ranah crypto ku seueur produk siap pakai sareng jaringan bisnis operasional anu ngalangkungan 4 nagara sareng seueur kasino darat.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 22 April 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 14 Juni 2019

Industri: judi

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://pbet.io/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Siprus

Anggota Tim:

  • Frederick Vachon. Présidén sareng Pendiri
  • Bassel Moukaddem. Présidén Diréktur
  • Marcel Huard. Kapala Inovasi Officer
  • Patrick Aubé. Kapala Marketing Officer sareng CTO Blockchain
  • Manuel Presa. Kapala Technology Officer
  • Marina Anisina. Kapala Officer Financial
  • Raul Duque. Kapala Keuangan Internasional
  • Rita Jiménez. akuntan
  • Pablo Silva. Sutradara Operasional
  • Pablo Rodriguez. Arsiték Interaktif
  • Gonzalo Mas. Pangembang senior - Front-end
  • Aly Santos. Penjualan- Karibia
  • Raul Solis. Penjualan - daérah Peru
  • Miguel Cortez. Pamimpin Tim- Palayanan palanggan

9. ULANGAN (BITWING) ULANGAN

https://www.youtube.com/watch?v=zm_19ERgZSE&feature=emb_logo

Mimitian: 3 Juni 2019

Tamat: 30 Séptémber 2020

Token: BWN

Tutup lemes: $ 3 000 000

Cap Hard: $ 30 000 000

Investasi minimum: 600 USD

Token pikeun dijual: 189000000

Narima: ETH, BTC, Fiat

ngeunaan:

Téknologi blockchain anu muncul lalaunan tapi pastina nyusup ampir unggal industri anu aya. Kalayan solusi anu inovatif sareng ningkat pikeun sadaya jinis masalah, téknologi ieu dipikaresep bahkan anu teu percanten pisan kana cryptocurrency.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 2 Januari 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 30 Juni 2019

Industri: Komunikasi

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2018

website: https://bitwings.org/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Malta

Anggota Tim:

  • Antonio Milio. CEO, Diréktur Marketing & Co-Founder
  • Daniele Bianchini. Pupuhu & Pendiri
  • Evan Luthra. Panaséhat Top & Tech Mentor
  • Fabrizio Meli. Ménéjer umum
  • Francesco Macri. Hubungan kelembagaan
  • Alessandro Traversari. Diréktur Alat Téknis
  • Sebastian Lucero. CTO
  • Raul Lloveras. Marketing & Toko Diréktur
  • Ernesto Kruger. Hubungan Investor
  • Juan Pablo Moreno. Sutradara Tim
  • Freddy Ramirez. Diréktur Jaringan Blockchain
  • Cristian Castro. Diréktur Insinyur Crypto
  • Vera Zhang. Diréktur Kantor Cina
  • Maurizio Sorini. Diréktur Penjualan VAS
  • Kiko Serrano. Desainer Grafika senior
  • David Gonzalez. Diréktur Penjualan Jaringan
  • Domenico Cantone. Diréktur Marketing Wéb
  • Damian Tirante. desainer web
  • Lorenzo Bove. Sutradara Kaamanan Siber
  • Marisa Ruiz. Diréktur Keuangan
  • Virginia Albelda. Jangjang Média Sosial
  • Vikas Kalwani. kampanye Manajer

10. ARENA MATCH (ARENA MATCH) ULASAN

https://www.youtube.com/watch?v=SgL11L_MZTk&feature=emb_logo

Mimitian: 20 Agustus 2019

Tamat: 21 Agustus 2020

Token: AMG

Investasi minimum: 0.1 ETH

Token pikeun dijual: 50000000

Narima: ETH

ngeunaan:

Saatos ranah kauangan, téknologi blockchain parantos kuat dina industri kaulinan. Dina waktos ayeuna, judi online aya di payuneun integrasi blockchain, kalayan solusi blok sapertos Tron sareng EOS didamel khusus pikeun ngémutan kabutuhan khusus na.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 18 Juni 2020

Industri: kaulinan

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://arenamatch.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: AS

Anggota Tim:

  • Mateus Skinner. pamadeg
  • Josh Lamont. pamadeg
  • Briley Hooper. pamadeg 
  • Jean Speville. Panaséhat Téhnologi
  • Hamza Khan. panaséhat
  • Daniel Wise. Strategist Eusi

11. PREPAYWAY (PREPAYWAY) ULIKAN

https://www.youtube.com/watch?v=n-RgkCPQZ9g&feature=emb_logo

Mimitian: 1 Juni 2019

Tamat: 31 Agustus 2020

Token: InBit

Cap Hard: $ 50 000 000

Token pikeun dijual: 6500000000

Narima: ETH

ngeunaan:

PrepayWay tiasa didadarkeun salaku ékosistem blockchain anu tujuanna pikeun ngajantenkeun kolaborasi internasional, kontrak, sareng pamayaran disederhanakeun pikeun perusahaan di sababaraha industri anu béda. Misi na nyaéta ngaleungitkeun sagala rupa beban, sapertos kurangna reliabilitas penokohan proses dumasar-manual, anu ogé ngalaman kakurangan transparansi anu signifikan. Hasilna, inpormasi anu dibagikeun henteu aman sareng sesah dipercaya pisan.

émbaran:

Industri: Keuangan

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2018

website: https://prepayway.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Swiss

Anggota Tim:

  • Prof Dr Frank Emmert. Co-pangadeg
  • Dr. Mihnea Constantinescu. CPO & Co-pendiri
  • Nikolai Kalinin. CEO & Сo-pendiri
  • Eduard Langebraun. CFO & Co-pendiri
  • Oliver Nedela. COO & Co-pendiri
  • Dr Vahe Sahakyan. Pendiri babarengan - investor
  • Antonio Gurei. Komunitas Manajer & Co-pendiri

12. ULASAN CINEMADROM (CINEMADROM)

https://www.youtube.com/watch?v=_ZUoQ8btwlk&feature=emb_logo

Mimitian: 3 Pébruari 2020

Tamat: 30 Nopémber 2020

Token: LUT

Tutup lemes: $ 1 000 000

Cap Hard: $ 150 000 000

Investasi minimum: 100 USD

Token pikeun dijual: 300000000

Narima: ETH, BTC, TRX, BNB, USDT, FIAT

ngeunaan:

Sadayana jalma resep pilem film atanapi acara TV kalayan skrip anu saé sareng saé, tapi sababaraha diantarana sadar kana kasusah sareng halangan anu sering disanghareupan ku pilem nalika ngalangkungan tahapan produksi film anu béda. 

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 30 Méi 2019

Tanggal Pra-Ico Akhir: 31 Désémber 2019

Industri: Média

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://cinemadrom.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Kapuloan Cayman

Anggota Tim:

  • Igor Egorov. Pendiri, Produser, Sutradara Pilem
  • Pavel Gubanov. Сo-founder, pamasar Internét
  • Katya Ulyanova. Сhief Еditor, Produser
  • Elena Egorova. Désainer, Panulis Skénario
  • Alexander Sivak. Produser, Sutradara Pilem
  • Sveta Valucheva. Еditor, Panulis Skrip
  • Charmaine Maravilla. Manajer komunitas
  • Yury Dziatlau. Kurnia Manajer

13. ULIKAN STELLERO (STELLERO)

https://www.youtube.com/watch?v=vFsQGvJMQ3c&feature=emb_logo

Mimitian: 16 Juni 2019

Tamat: 30 Juni 2020

Token: STRO

Tutup lemes: $ 500 000

Cap Hard: $ 5 000 000

Investasi minimum: 500 EUR

Token pikeun dijual: 5880000

Narima: ETH, BTC, Fiat

ngeunaan:

Stellero mangrupikeun ngamimitian Israél anu hoyong ngadamel platform perbankan inpéstasi, anu tujuan utami nyaéta pikeun nyéépkeun celah pasar modal konvensional sareng ékonomi digital anu didamel berbasis crypto ngalangkungan tokenisasi aset anu teu likuid sareng Holdings Fraktional.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 2 Juni 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 15 Juni 2019

Industri: Investasi

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2019

website: https://www.stellerro.com/

Nagara: Spanyol

Anggota Tim:

  • Aviad Gindi. CEO & Co-Pendiri
  • Dror Medalion. Pupuhu Déwan & Pendiri
  • Elad Kofman. CSO & Co-Pendiri
  • Noam Barnea. CTO & Co-Pendiri
  • Odéd v. Kloeten. VP Marketing & Ngatur Rakan
  • Liron Mawar. Déwan Panaséhat Kalungguhan & Co-Pendiri
  • Boaz Barack. Perbankan Samaun & Penasihat Keuangan
  • Isaac M. Sutton. Pasar Modal & Penasihat Strategis
  • Isaac M. Sutton. Pasar Modal & Penasihat Strategis
  • Roy Keidar. Konsultan Khusus Yigal Arnon & Co.
  • Shirly Moster. BDO Kepala Biz-Dev. & Fintech panaséhat
  • Alejandro Gómez de la Cruz Alcañiz. Penasihat Hukum ESMA
  • Ben Abulafia. Kepala Marketing & Distribusi Afiliasi & Manajer Komunitas.
  • Ethan Stufflebeam. Operasi & Panilitian
  • Yuri Dziatlau. Kampanye Global & Manajer Kurnia
  • Leonard Jackson. Manajer Hubungan Investor
  • Ava Yuan Xue. Kapala Dursasana Asia
  • Adang Zheong. Kapala Dursasana APAC
  • Eitan Tayar. Ahli ékonom & Analis Data
  • Almog Kurower. Desain Wéb & Grafika
  • Yael Altstater. Ekonom & Pangembangan Bisnis

14. Tinjauan TECRACOIN (TECRACOIN)

https://www.youtube.com/watch?v=c7ql2dDaIsc&feature=emb_logo

Mimitian: 17 Januari 2019

Tamat: 30 Désémber 2020

Token: 123456

Tutup lemes: $ 5 000 000

Cap Hard: $ 20 000 000

Investasi minimum: 2 USD

Token pikeun dijual: 21000000

Narima: BTC, ETH, Fiat

ngeunaan:

Tecra mangrupikeun nami proyék Polandia anu parantos ngajentrekeun dina platform blok anu ditujukeun pikeun ngumpulkeun modal pikeun mengkomersialkeun produk téknologi canggih kalayan tekenan khusus anu ditumpukeun dina graphene.

Masalah Dunya 

Kusabab henteu asak tina pasar anu aya hubunganana sareng téknologi Graphene, aya celah antara aplikasi téoritis sareng palaksanaan komérsial. Ieu ngandung harti yén seuseueurna téknologi basis Graphene masih dina tahap panilitian, anu nimbulkeun masalah anu sah di kalangan investor. Kasempetan anu sanés nyaéta kurangna standarisasi sareng kualitas Graphene anu ditetepkeun. Téknologi ieu ayeuna dina tahap kadua: 

  • Pamanggihan Graphene, 
  • Pangwangunan Graphene kana formulir aplikasi, 
  • Palaksanaan Graphene sareng komérsialisasi.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 1 Oktober 2018

Tanggal Pra-Ico Tungtung: 16 Januari 2019

Industri: Tambang

Platform: Bitcoin

Diadegkeun: 2018

website: https://tecracoin.io/

Whitepaper: nuhun

Nagara: Polandia

Anggota Tim:

  • Robert Anacki. Co-pangadeg
  • Ukasz Gromek. Co-pangadeg
  • Przemyslaw Karda. Co-pangadeg
  • Krzysztof Podolski. Co-pangadeg
  • Wiesław Strek. Ahli élmu
  • Andrzej Jezowski. Ahli élmu
  • Dariusz Hreniak. Ahli élmu
  • Anna Wedzynska. Ahli Élmu
  • Krzysztof Kielec. Ahli Bisnis
  • Andrzej Kail. Ahli Bisnis
  • Robert Brandt. Ahli Hukum
  • Filip Nasiadko. Manajer Proyék IT
  • Maciej Partyka. Blockchain Pamekar
  • Daniel Borowski. Blockchain Pamekar
  • Radosław Struniawski. Programmer manula
  • Michał Tomaka. Diréktur seni
  • Krzysztof Łosiak. Pangembang Frontend
  • Krystian Kowalczyk. Panaséhat Marketing
  • Marcin Godlewski. Ahli Marketing
  • Piotr Marcinik. Ahli média
  • Kaja Kretschmer. Ahli Komunitas
  • Anna Karda. Ahli Komunitas
  • Justin O'Donnell. Ahli Blockchain

15. SATT (SATT) ULIKAN

Mimitian: 1 Januari 2018

Tamat: 31 Désémber 2020

Token: SaTT

Tutup lemes: $ 3 360 000

Cap Hard: $ 28 560 000

Investasi minimum: 1 SATT

Token pikeun dijual: 68000000000

Narima: ETH, BTC, Fiat

ngeunaan:

Dumasar Kontrak Smart ICO SaTT, dimimitian di 2018 di Amérika Serikat, dimaksudkeun pikeun ngarobih hubungan dina ékosistem pangiklan sareng éditor kontén. Gagasan proyék nyaéta nyiptakeun kampanye ku pangiklan kalayan kaayaan hasil anu dipilih ku aranjeunna. Saatos éta, hiji influencer diperkirakeun ngaréspon kana pamundut sareng ngesahkeun kontrak. SaTT Smart-Kontrak berkomunikasi sareng API pihak katilu pikeun ngaevaluasi kinerja kampanye sareng nangtoskeun nilai transaksi.

émbaran:

Tanggal Mimitian Pra-Ico: 23 Pébruari 2020

Industri: Iklan

Platform: Ethereum

Diadegkeun: 2018

website: https://www.satt-token.com/

Whitepaper: nuhun

Nagara: AS

Anggota Tim:

  • CEO Gauthier Bros
  • Stéphanie CLEMENT CTO
  • Samir KSIBI Mitra Mitra
  • Ahli Geoffrey MOYA Blockchain
  • Caroline POURCHIER Kapala Desain / UX Guru
  • Layanan Palanggan Mohamed BOUHAOUALA
  • Mohamed Aziz BEN REJEB Pamimpin Diterangkeun
  • Thamer BEN DHAFER Insinyur Komputer
  • Mohamed MEZLINI Backend Insinyur
  • Insinyur Komputer Wiem BOUTITI
  • Nicolas ROY Asisten Diréktur
  • Asistén Administrasi Rayhane GUESSMI