Sarat of Service

Sagala panggunaan ICOListingOnline.com tunduk kana istilah sareng kaayaan ieu. Ku ningali atanapi nganggo jasa ICOListingOnline.com, anjeun satuju kana kaiket ku istilah sareng kaayaan ieu.

1.0 Pamakéan Anu Ditarima

1.1 Anjeun satuju yén anjeun moal ngalanggar hukum, kontrak, hak cipta inteléktual, atanapi hak pihak katilu sanés atanapi ngalakukeun panyiksa, sareng anjeun ngan ukur tanggung jawab pikeun kalakuan anjeun nalika nganggo situs kami. Tanpa ngawatesan umumna hal-hal éta, anjeun satuju yén anjeun moal:

  • Anggo situs kami ku cara anu tiasa ngaganggu, ngaganggu, atanapi ngahambat pangguna sanés tina nganggo situs kami, atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun, ngagaleuh teuing, atanapi ngarusak fungsi situs urang dina cara naon waé;
  • Anggo situs kami kanggo mayar, ngadukung, atanapi upami sanés ngalaksanakeun pencucian artos atanapi kagiatan ilegal anu sanés;
  • Anggo robot naon waé, lancah, crawler, scraper, atanapi sarana atanapi antar muka otomatis sanés anu sanés disayogikeun ku kami pikeun aksés kana situs kami atanapi nimba data;
  • Usaha pikeun nyingkahan téknik nyaring eusi naon waé anu dianggo ku kami, atanapi nyobian aksés kana jasa atanapi daérah situs kami anu anjeun henteu kéngingkeun aksés;
  • Ngembangkeun aplikasi pihak katilu mana waé anu berinteraksi sareng situs kami tanpa ijin tertulis sateuacanna;
  • Nyayogikeun inpormasi palsu, teu akurat, atanapi nyasabkeun;
  • Ajak atanapi ngajurung pihak katilu mana waé pikeun kalibet dina kagiatan naon waé anu dilarang dina bagian ieu
  • Anggo Loka kalayan cara naon waé anu ngalanggar hukum atanapi peraturan lokal, nasional, féderal atanapi internasional anu lumaku;
  • Nyalin, nganggona, nyilakakeun atanapi nyebarkeun inpormasi anu dicandak tina Situs, naha langsung atanapi ngalangkungan pihak katilu, tanpa idin kami;
  • Anggo, nyilakakeun atanapi nyebarkeun data naon waé anu dicandak ngalanggar Syarat ieu;
  • Ngalanggar hak cipta inteléktual batur, kaasup hak cipta, patén-patén, mérek dagang, rahasia dagang, atanapi hak-hak propriétik sanésna;
  • Ngalanggar hak cipta intelektual urang atanapi hak-hak anu sanés, kalebet, tanpa watesan, (i) nyalin atanapi nyebarkeun bahan-bahan urang atanapi (ii) nyalin atanapi nyebarkeun téknologi kami, kecuali upami éta dileupaskeun dina lisénsi sumber terbuka; (iii) ngagunakeun kecap "ICOListingOnline.com" atanapi logo kami dina nami bisnis, email, atanapi URL naon waé, tanpa idin kami;
  • Nyirikeun atanapi nyatakeun yén anjeun aya hubunganana sareng atanapi didukung ku ICOListingOnline.com tanpa idin jelas kami;
  • Nyéwa, ngajakan, nginjeum, dagang, ngajual / ngajual deui aksés ka Situs atanapi data anu aya hubunganana;
  • Kalakuan sacara sah atanapi henteu propésional anu aya hubunganana sareng Layanan kami, kalebet janten teu jujur, nyiksa atanapi diskriminatif;
  • Masangkeun tulisan anu teu akurat, cabul fitnah, ngareureuwas, pikasediheun, ngancam atanapi sanés anu pantes atanapi nyebarkeun keluhan atanapi perselisihan pribadi;
  • Nganyenyeri, nyiksa atanapi ngarugikeun jalma séjén;
  • Kirim atanapi pasang iklan naon waé anu henteu disuhunkeun atanapi henteu sah, "mail sampah," "spam," "surat ranté," "skéma piramida," atanapi naon waé bentuk panyarakan anu teu diidinan ku kami;
  • Nyingkabkeun inpormasi anu anjeun teu ngagaduhan idin pikeun nyebarkeun (sapertos inpormasi rahasia batur;
  • Pasangkeun naon waé anu ngandung virus parangkat lunak, cacing, atanapi kode bahaya sanésna;
  • Ngembangkeun, ngadukung atanapi nganggo parangkat lunak, alat, skrip, robot, atanapi cara atanapi prosés anu sanés (kalebet crawler, plugins peramban sareng tambihan, atanapi téknologi atanapi karya manual anu sanés) pikeun ngikis Situs atanapi nyalin data tina Situs;
  • Bypass atanapi ngaganggu sagala aksés aksés atanapi Watesan panggunaan situs;
  • Insinyur tibalik, ngadékompilasi, ngabongkar, ngartikeun atanapi nyobian pikeun nyandak kode sumber pikeun Situs atanapi téknologi anu aya hubunganana anu sanés sumber terbuka;
  • Pantau kasadiaan Loka, kinerja atanapi fungsionalitas pikeun tujuan kalapa;
  • Kalebet "ngabingkai", "mirroring," atanapi anu sanésna nyaruakeun penampilan atanapi fungsi Situs;
  • Ngakses Loka éta kecuali ngalangkungan antar muka anu jelas disadiakeun ku kami, sapertos aplikasi mobile (upami aya) sareng ICOListingOnline.com;
  • Ngalangkungan sagala fitur kaamanan Situs; jeung / atawa
  • Ngaganggu operasi, atanapi nempatkeun beban anu teu masuk akal dina Loka (contona, spam, panolakan serangan jasa, virus).

2.0 Résiko

2.1 Anjeun ngaku sareng satuju yén eusi ICOListingOnline.com mangrupikeun inpormasi sareng anjeun nganggo situs éta ku résiko nyalira.

2.2 Anjeun ngaku sareng satuju yén anjeun parantos maca, ngartos, sareng kaiket ku Bantahan sareng sadaya Jaminan anu dipasang dina situs ieu.

2.3 Anjeun ngaku résiko ieu di handap anu aya hubunganana sareng mata uang virtual anu mana ICOListingOnline.com henteu tanggung jawab:

  • Mata uang maya sanés tender légal, henteu didukung ku pamaréntah, sareng rekening sareng kasaimbangan nilai henteu tunduk kana perlindungan Federal Deposit Insurance Corporation atanapi perlindungan Securities Investor Protection Corporation atanapi perlindungan anu sami dina yurisdiksi sanés Amérika Serikat pikeun akun.
  • Parobihan atanapi tindakan législatif sareng pangaturan di tingkat propinsi, féderal, atanapi internasional tiasa mangaruhan pisan kana panggunaan, mindahkeun, tukeur, sareng nilai mata uang virtual.
  • Transaksi dina mata uang virtual tiasa teu tiasa dibalikkeun, sareng, saluyu, karugian kusabab transaksi licik atanapi teu kahaja panginten tiasa dipulangkeun.
  • Sababaraha transaksi mata uang virtual bakal dianggap dilakukeun nalika dirékam dina buku méja umum, anu henteu kedah tanggal atanapi waktos anu nasabah ngamimitian transaksi.
  • Nilai mata uang virtual tiasa diturunkeun tina daék teras-terasan pamilon pasar pikeun tukeur mata uang fiat pikeun mata uang virtual, anu tiasa ngahasilkeun potensi kaleungitan nilai permanén sareng total nilai mata uang maya khususna upami pasar pikeun mata uang maya éta ngaleungit.
  • Teu aya jaminan yén jalma anu nampi mata uang maya salaku pamayaran dinten ayeuna bakal teras tumaros di payunna.
  • Volatilitas sareng teu katebak harga mata uang virtual relatif ka mata uang fiat tiasa ngahasilkeun karugian anu signifikan.
  • Sipat mata uang virtual hartosna yén sagala kasusah téknologi anu dialaman ku ICOListingOnline.com tiasa nyegah aksés atanapi panggunaan mata uang virtual palanggan.
  • Akun obligasi atanapi kapercayaan naon waé anu dijaga ku ICOListingOnline.com pikeun kapentingan nasabahna henteu cekap pikeun nutupan sadaya karugian anu ditanggung ku konsumén.
  • Pamaké ngaku résiko serius ieu pikeun panggunaan ICOListingOnline.com Services sareng sacara jelas satuju yén henteu ngagaduhan ICOListingOnline.com nanggungjawabkeun upami aya résiko ieu:
  • 2.3.1 RISIKO TINDAKAN RÉTULISI Dina SALAHI ATAWA LEBIH JURISDICTIONS:
    ICOListingOnline.com tiasa dipangaruhan ku salah sahiji atanapi langkung patarosan pangaturan atanapi tindakan pangaturan, anu tiasa ngahambat atanapi ngawatesan kamampuan ICOListingOnline.com pikeun terus ngembangkeun ICOListingOnline.com, atanapi anu tiasa ngahambat atanapi ngawatesan kamampuan pangguna pikeun nganggo ICOListingOnline .com.
  • 2.3.2 RÉSIKO ALternat, ICOListingOnline.com teu resmiJARINGAN:
    Tiasa waé jaringan basis ICOListingOnline.com alternatip tiasa didirikeun, anu ngagunakeun kode sumber open source anu sami sareng protokol open source anu ngabahas Layanan ICOListingOnline.com.
  • 2,3.3 RÉSIKI yén JASA ICOListingOnline.com, Sapertos kamajuan, moal patepung sareng ekspektasi anu dianggo:
    Pangguna sadar yén jasa ICOListingOnline.com aya dina pamekaran sareng tiasa ngalaman parobihan anu penting sateuacan dileupaskeun. Pangguna ngaku yén naon waé anu diarepkeun ngeunaan bentuk sareng fungsionalitas jasa ICOListingOnline.com anu dicekel ku Pamaké henteu tiasa dicumponan saatos dileupaskeun tina jasa ICOListingOnline.com, pikeun sababaraha alesan kaasup parobahan dina desain sareng rencana implementasi sareng pelaksanaan tina palaksanaan jasa ICOListingOnline.com.

3.0 Bewara Éléktronik

3.1 Idin pikeun Pangiriman Éléktronik. Anjeun satuju sareng satuju nampi sacara éléktronik sadaya komunikasi, perjanjian, dokumén, kuitansi, bewara, sareng panyingkepan (sasarengan, "Komunikasi") anu disayogikeun ku ICOListingOnline.com hubunganana sareng panggunaan situs éta. Anjeun satuju yén ICOListingOnline.com tiasa nyayogikeun Komunikasi ieu ka anjeun ku cara ngeposkeunana dina ICOListingOnline.com, ku ngirim email ka anjeun dina alamat email anu anjeun sayogi, sareng / atanapi ku ngirim SMS atanapi pesen téks ka nomer telepon sélulér anu anjeun pasihkeun . Olahtalatah normal operator anjeun, data sareng harga sareng ongkos sanés tiasa diterapkeun ka Komunikasi sélulér mana waé. Anjeun kedah ngajaga salinan Komunikasi éléktronik ku nyetak salinan kertas atanapi nyimpen salinan éléktronik. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun nyungkeun salinan éléktronik tambahan tina Komunikasi atanapi, kalayan biaya, salinan kertas Komunikasi (sakumaha anu dijelaskeun di handap).

3.2 Syarat Perangkat Lunak sareng Parangkat Lunak. Pikeun ngaksés sareng nahan Komunikasi éléktronik, anjeun peryogi komputer anu nganggo sambungan internét anu ngagaduhan panyungsi wéb anu ayeuna kalayan cookies anu diaktipkeun sareng énkripsi 128-bit. Anjeun ogé kedah ngagaduhan alamat email anu valid dina file nganggo ICOListingOnline.com sareng gaduh ruang panyimpenan anu cekap pikeun ngahémat Komunikasi anu kapengker atanapi printer anu dipasang pikeun nyetak éta.

3.3 Nyuhungkeun Salin Kertas. Upami, saatos anjeun satuju nampi Komunikasi sacara éléktronik, anjeun hoyong salinan kertas Komunikasi anu sateuacan kami kirimkeun ka anjeun, anjeun tiasa nyungkeun salinan dina waktos 30 dinten saatos tanggal kami nyayogikeun Komunikasi ka anjeun ku ngahubungi kami sacara tertulis. Supados urang ngirimkeun salinan kertas ka anjeun, anjeun kedah ngagaduhan alamat jalan anu ayeuna dina file nganggo ICOListingOnline.com. Punten perhatoskeun yén ICOListingOnline.com ngoperasikeun sacara éksklusif online sareng éta beurat pisan pikeun urang pikeun ngahasilkeun salinan kertas Komunikasi. Kusabab kitu, upami anjeun nyungkeun salinan kertas, anjeun ngartos sareng satuju yén ICOListingOnline.com tiasa ngeusi batre anjeun biaya pamrosésan anu wajar pikeun tiap halaman Komunikasi anu dipénta.

3.4 Ngamutahirkeun Émbaran Kontak. Tanggung jawab anjeun pikeun ngajaga alamat email sareng/atawa nomer telepon sélulér anjeun dina file sareng ICOListingOnline.com up to date supados ICOListingOnline.com tiasa komunikasi sareng anjeun sacara éléktronik. Anjeun ngartos sareng satuju yén upami ICOListingOnline.com ngirim anjeun Komunikasi éléktronik tapi anjeun henteu nampi sabab alamat email atanapi nomer telepon sélulér anjeun dina file henteu leres, kadaluwarsa, atanapi diblokir ku panyadia ladénan anjeun, atanapi anjeun henteu tiasa nampi Komunikasi éléktronik, ICOListingOnline.com bakal dianggap nyayogikeun Komunikasi ka anjeun. Punten dicatet yén upami anjeun nganggo saringan spam anu meungpeuk atanapi ngajantenkeun deui email ti pangirim anu henteu didaptarkeun dina buku alamat email anjeun, anjeun kedah nambihan ICOListingOnline.com kana buku alamat email anjeun supados anjeun tiasa nampi Komunikasi anu kami kirimkeun. anjeun.

4.0 Eusi Pihak-katilu

4.1 Dina ngagunakeun situs kami, anjeun bakal ningali eusi anu disayogikeun ku pihak katilu, kalebet tulisan, ulasan, koméntar, wawasan, analisis, sareng tautan ka halaman wéb pihak-pihak éta, kalebet tapi henteu diwatesan ku blog, forum, komunitas, sareng jaringan sosial. Kami henteu ngendalikeun atanapi nyatujuan kontén Pihak Katilu naon waé sareng henteu tanggel waler pikeun éta, kalebet tanpa matéri watesan anu nyasabkeun, henteu lengkep, salah, matak nyigeung, teu sopan, atanapi anu henteu pikaresepeun. Kami henteu tanggel waler atanapi tanggel waler pikeun kaleungitan atanapi karusakan naon waé anu diamankeun salaku hasil tina eusi pihak katilu dina ICOListingOnline.com, sareng anjeun ngartos yén ningali sareng panggunaan kontén ti pihak katilu, sareng interaksi anjeun sareng pihak katilu anu numbu ka situs kami, aya dina résiko anjeun nyalira.

5.0 PENAFIAN KANGGOAN

Kacuali sapertos anu jelas-jelas disayogikeun ka anu bertentangan dina nyeratna ku urang, jasa kami disayogikeun dina dasar anu "siga" sareng "anu aya". Kami jelas-jelas ngabantah, sareng anjeun ngarobih, sadayana jaminan sagala rupa, naha dikedalkeun atanapi diterapkeun, kalebet, TANPA Watesan, jaminan anu diterapkeun tina kamampuan, kabentuk pikeun tujuan anu khusus, informasi anu teu jelas, informasi Eusi, JEUNG MATERI DIKANDUNGKEUN TIYA.

ANJEUN SADAYANA ACARA INFORMASI ANJEUN NINGGAL ATAWA TRANSFER Liwat LAYANAN KAMI AYA JADI leungiteun UNDIH ATAWA KORUPSI ATAWA TEMPORARILYEUN TEU BISA ANJEUN RUASAN sabab, kalebet paripolah anu ngabantah, ngabantosan pihak séjén. Serangan pihak DDOS, dijadwalkeun ATAWA pangropéa anu teu cocog, Atanapi sabab-musabab sanésna aya dina jero atanapi di luar kontrol urang. Anjeun ngan ukur tanggel waler pikeun ngabalikeun sareng ngajaga salinan duplikat tina inpormasi anu anjeun simpen atanapi mindahkeun ngaliwatan layanan kami.

6.0 LIMITATION LIABILITY

TO EXTENT MAXIMUM DINAMPANG KU HUKUM YANG DITERAPKEUN, TANPA ACARA JEUNG ICOListingOnline.com ATAWA PAPANJANG, AFFILIATE, ATAWA PEPATUAN HORMAT, DIREKTOR, AGEN, VENTURERS GABUNG, PEKERJA OLEH, BERSAMA , ATAWA KERUSAKAN CONSEQUENTIAL ANU KUMAHA NGALENGKET TAPI TEU DITANGKUNGKEUN KADADIRIAN DIRI, SAKIT JEUNG sangsara, ATAWA Gangguan EMOSI, ATAWA Pikeun Rusak Pikeun Keuntungan NGABISI BISNIS, KALEUNGITAN ANTISIPASI GUNUNG, DOSAN ATAWA KALEUNGITUAN INFORMASI BISNIS timbul tina panggunaan ATAWA henteu mampuh pikeun ngagunakeun jasa naha atanapi henteu kaémutan, sanaos ICOListingOnline.com parantos disarankeun pikeun kamungkinan karuksakan sapertos kitu. TANPA ACARA AKAN JUMLAH TANGGUNG JAWAB KUMULATIF ICOListingOnline.com DINA ATAU SADEUNG KALUAR NGAGUNAKEUN LAYANAN KALUARNA JUMLAH JUMLAH DIBAYAR KA ICOListingOnline.com Pikeun PAKAIAN KANGGO LAYANAN HENTEU KANGGO DASARATASAN, ATAWA USD $ 10.00NPI ICO Teu aya biaya kanggo panggunaan palayanan.

7.0 Panghasilan

Anjeun satuju pikeun ngabélaan, ngaganjar ganti rugi, sareng tahan henteu bahaya ICOListingOnline.com (sareng masing-masing perwira, sutradara, anggota, agén, pelayan, pagawé, asuransi, pengacara, tugas, sareng afiliasi) tina sagala klaim, paménta, aksi, karusakan, karugian , biaya, atanapi biaya, kalebet tanpa watesan biaya pengacara anu wajar, timbul tina atanapi anu aya hubunganana sareng (a) pamakean anjeun, atanapi kalakuan anu aya hubunganana sareng panggunaan, situs kami; (b) eupan balik naon waé anu anjeun pasihkeun; (c) palanggaran anjeun tina istilah sareng kaayaan ieu; atanapi (d) palanggaran anjeun kana sagala hak jalma atanapi éntitas sanés. Upami anjeun wajib ngagentoskeun kami, kami bakal ngagaduhan hak, dina kabijaksanaan kami nyalira, pikeun ngendalikeun tindakan atanapi prosés naon waé (dina biaya kami) sareng nangtoskeun naha kami hoyong ngabéréskeun.

8.0 Henteu lirén tina Jasa

Kami tiasa, dina kawijaksanaan budi kami sareng tanpa tanggung jawab ka anjeun, nganggo atanapi henteu aya bewara sateuacanna sareng iraha waé, ngarobih atanapi ngeureunkeun, samentawis atanapi salamina, bagian tina situs atanapi jasa kami.

9.0 Eupan Balik

Kami bakal ngagaduhan hak eksklusif, kalebet sadayana hak cipta intelektual, kana eupan balik, saran, ideu, atanapi inpormasi atanapi bahan sanés perkawis ICOListingOnline.com anu anjeun pasihkeun. Sagala eupan balik anu anjeun kirimkeun henteu rahasia sareng bakal janten milik ICOListingOnline.com. Kami bakal berhak pikeun panggunaan sareng panyebaran tanggapan sapertos kitu pikeun tujuan naon waé, komérsial atanapi sanésna, tanpa pangakuan atanapi santunan ka anjeun. Anjeun ngaleungitkeun hak naon waé anu anjeun ngagaduhan tanggepan (kalebet hak cipta atanapi hak moral). Entong kirimkeun kami eupan balik upami anjeun ngarepkeun bayaran atanapi hoyong teras-terasan gaduh atanapi nagih hak dina ideu anu anjeun kirimkeun ka kami. Kami nahan hak pikeun nyebarkeun idéntitas anjeun ka pihak katilu mana waé anu ngaku yén eusi naon waé anu dipasang ku anjeun mangrupikeun palanggaran hak cipta intelektualna, atanapi hakna pikeun privasi. Kami ngagaduhan hak pikeun ngaleungitkeun tulisan naon waé anu anjeun damel dina halaman wéb kami upami, numutkeun kami, postingan anjeun henteu saluyu sareng standar kontén anu ditetepkeun dina bagian ieu.

10.0 Hak Cipta sareng Hak Harta Inteléktual Lainnya

Kacuali dituduhkeun ku kami, sadaya hak cipta sareng hak cipta intelektual sanés dina sadaya eusi sareng bahan sanés anu aya dina halaman wéb kami atanapi disayogikeun dina hubungan sareng jasa kami, kalebet, tanpa watesan, logo ICOListingOnline.com sareng sadaya desain, téks, grafik, gambar , inpormasi, data, parangkat lunak, file sora, file sanésna, sareng pamilihan sareng panyusunanana (sacara koléktif, "Bahan ICOListingOnline.com") mangrupikeun milik propriétari ICOListingOnline.com atanapi lisénsi atanapi suplai kami sareng dijagaan ku sadaya hukum hak cipta anu berlaku sareng undang-undang hak cipta inteléktual sanés. Kami masihan anjeun lisénsi terbatas, teu ekslusif sareng non-sublicensable pikeun aksés sareng nganggo Bahan ICOListingOnline.com pikeun panggunaan bisnis pribadi atanapi internal. Lisénsi sapertos ieu tunduk kana istilah sareng sarat ieu sareng henteu kéngingkeun (a) dijual deui Bahan ICOListingOnline.com; (b) distribusi, kinerja publik, atanapi tampilan umum pikeun Bahan ICOListingOnline.com; (c) ngarobih atanapi ngadamel panggunaan turunan tina Bahan ICOListingOnline.com, atanapi bagian naon waé; atanapi (d) panggunaan Bahan ICOListingOnline.com sanés pikeun tujuanana.

11.0 mérek dagang

"ICOListingOnline.com," logo ICOListingOnline.com, sareng nami produk atanapi jasa ICOListingOnline.com anu sanés, logo, atanapi slogan anu tiasa muncul dina situs kami mangrupikeun mérek ti ICOListingOnline.com sareng teu tiasa disalin, ditiru, atanapi dianggo, sapinuhna atanapi sawaréh, tanpa ijin tertulis kami sateuacanna. Anjeun teu tiasa nganggo mérek, produk, atanapi nami jasa ICOListingOnline.com tanpa ijin tertulis sateuacanna, kalebet tanpa watesan metatags atanapi "téks disumputkeun" sanés anu nganggo mérek, produk, atanapi nami jasa ICOListingOnline.com. Salaku tambahan, tampilan sareng nuansa situs kami, kalebet sadaya header halaman, grafik khusus, ikon tombol, sareng skrip, mangrupikeun tandana jasa, mérek dagang, sareng / atanapi pakéan dagang ICOListingOnline.com sareng teu tiasa disalin, ditiru, atanapi dipaké, sapinuhna atanapi sawaréh, tanpa ijin tertulis kami sateuacanna. Sadaya mérek dagang lain, mérek dagang kadaptar, nami produk, sareng nami perusahaan atanapi logo anu disebatkeun ngalangkungan situs kami mangrupikeun milik masing-masing. Rujukan pikeun produk, jasa, prosés atanapi inpormasi sanésna, ku nami, mérek dagang, pabrikan, pamasok, atanapi sanés sanés mangrupikeun atanapi nunjukkeun pangrojong, sponsor, atanapi rekomendasi ku kami.

12.0 Kawijakan Privasi

Mangga tingal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami pikeun inpormasi ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, panggunaan, sareng ngabagi inpormasi anjeun.

13. Henteu Kawajiban Ngawas

Anjeun satuju yén kami henteu nanggungjawaban kanggo eusi anu disayogikeun ku batur. Kami henteu ngagaduhan tugas pikeun layar kontén anu anjeun tiasa pasihkeun atanapi diposting, tapi kami ngagaduhan hak pikeun nolak ngirim atanapi ngédit eusi anu dikintunkeun. Kami ngagaduhan hak pikeun ngaleungitkeun eusi naon waé pikeun alesan naon waé iraha waé.

14.0 Hukum anu berlaku

Anjeun ngartos sareng satuju pikeun ngirim ka yurisdiksi pribadi sareng ekslusif pangadilan nagara, nagara, propinsi, atanapi daérah anu ditangtukeun ngan ukur ku ICOListingOnline.com kanggo méréskeun sagala masalah hukum anu timbul tina istilah sareng kaayaan ieu atanapi anu aya hubunganana sareng panggunaan ICOListingOnline.com . Upami pengadilan hukum anu ngagaduhan yurisdiksi mutuskeun yén penyediaan kasepakatan éta henteu leres, maka ketentuan éta bakal dihapus tina istilah sareng syaratna sareng istilah sareng syarat sésana bakal tetep valid dina kakuatan sareng pangaruh lengkep.

15.0 Rupa-rupa

15.1 Sakabéh perjanjian; Urutan Kapayunna. Syarat sareng kaayaan ieu ngandung sadaya perjanjian, sareng ngagentos sadayana pamahaman sateuacanna sareng sajaman, antara pihak-pihak ngeunaan panggunaan ICOListingOnline.com. Sarat sareng kaayaan ieu henteu ngarobih istilah atanapi kaayaan perjanjian éléktronik atanapi tertulis sanés anu anjeun tiasa gaduh sareng ICOListingOnline.com. Upami aya konflik di antara istilah sareng kaayaan ieu sareng perjanjian sanés anu anjeun tiasa gaduh sareng ICOListingOnline.com, istilah tina perjanjian anu sanés bakal ngan ukur dikendali upami istilah sareng istilah ieu khususna diidentifikasi sareng dinyatakeun bakal ditindih ku perjanjian anu sanés.

15.2 Amandemen. ICOListingOnline.com ngagaduhan hak pikeun ngamutahirkeun istilah sareng kaayaan panggunaan na iraha waé tanpa aya bewara salain ti nempatkeun istilah sareng kaayaan ayeuna dina situs. Versi paling anyar tina istilah sareng istilah bakal teras dipendakan di ICOListingOnline.com. Pamaké didorong pikeun mariksa istilah sareng kaayaan unggal waktos aranjeunna nganggo situs.

15.3 Ngabuburit. Kegagalan urang pikeun laksanakeun atanapi reureuh dina ngalaksanakeun hak naon waé dina kaayaan sareng kaayaan ieu henteu kedah dijalankeun salaku pangangkatanana atanapi salaku watesan dina ngalaksanakeun hak anu sami atanapi anu sami dina waktos payun.

15.4 Kalenturan. Upami salah sahiji istilah sareng kaayaan ieu dipendakan sabagian atanapi sapinuhna henteu leres atanapi henteu tiasa dilaksanakeun ku pengadilan yurisdiksi anu kompeten, validitas atanapi tiasa dilaksanakeun tina istilah-istilah sareng kaayaan sanésna tetep dina pangaruh sareng pangaruh, sareng bekel anu kapendak janten sabagian henteu valid atanapi henteu tiasa dilaksanakeun tetep dina pangaruh sareng tiasa dilaksanakeun dugi ka maksimal anu diijinkeun ku hukum.

15.5 Ngerjakeun. Anjeun moal napelkeun atanapi mindahkeun salah sahiji hak atanapi kawajiban anjeun dina kaayaan sareng kaayaan ieu tanpa idin tinulis ti ICOListingOnline.com, kalebet ku hukum atanapi hubunganana sareng parobihan kontrol. ICOListingOnline.com tiasa masihan atanapi mindahkeun salah sahiji atanapi sadayana hakna dina kaayaan istilah sareng kaayaan ieu, sacara lengkep atanapi sabagian, tanpa kéngingkeun idin atanapi persetujuan anjeun.

15.6 Judul. Judul bagian pikeun ngan ukur genah sareng henteu dianggo pikeun ngawatesan atanapi ngahartoskeun bagian sapertos kitu.

15.7 Salamet. Penerapan istilah sareng kaayaan ieu bakal salamet dina penghentian atanapi béakna istilah sareng kaayaan ieu sakumaha anu diperyogikeun pikeun masihan kakuatan sareng pangaruh pinuh pikeun aranjeunna.

15.8 Angkatan Majeure. Kami moal nanggungjawaban kanggo panundaan, kagagalan dina ngalaksanakeun atanapi gangguan jasa anu hasilna langsung atanapi henteu langsung tina sebab atanapi kaayaan di luar kendali anu wajar urang, kalebet tapi henteu diwatesan ku, aya reureuh atanapi kagagalan kusabab kalakuan Gusti, kalakuan sipil atanapi otoritas militér, tindakan téroris, gangguan sipil, perang, mogok atanapi sengketa kuli sanésna, seuneu, gangguan dina télékomunikasi atanapi jasa Internét atanapi jasa panyadia jaringan, kagagalan pakakas sareng / atanapi parangkat lunak, musibah anu sanés atanapi kajadian anu sanés anu saluareun ti kami kontrol anu wajar sareng henteu mangaruhan kana kaabsahan sareng katerapan tina bekel sésana.

16.0 eligibility

16.1 Kelayakan. Pikeun jalma anu layak pikeun muka rekening ICOListingOnline.com sareng nganggo jasa, anjeun kedah sahenteuna 18 taun, atanapi umur mayoritas di nagara anjeun cicing.

17.0 Panilitian sorangan

17.1 Anjeun Ngalakukeun Panilitian nyalira. Eusi ICOListingOnline.com dimaksudkeun pikeun dianggo sareng kedah dianggo pikeun tujuan inpormasi hungkul. Anjeun ngawakilan yén anjeun ngalakukeun panilitian sareng analisis nyalira sateuacan ngadamel inpéstasi dumasar kana kaayaan pribadi anjeun nyalira. Anjeun kedah nyandak naséhat finansial mandiri ti ahli anu aya hubunganana sareng, atanapi sacara mandiri nalungtik sareng verifikasi, inpormasi anu anjeun mendakan dina ICOListingOnline.com sareng hoyong diandelkeun, naha pikeun tujuan nyandak kaputusan investasi atanapi sanésna.

18.0 Henteu Saran Pajak atanapi Hukum

18.1 ICOListingOnline.com Teu Nawiskeun Naséhat Pajak atanapi Naséhat Hukum. ICOListingOnline.com henteu nawiskeun jasa akuntansi atanapi naséhat. Kami sanés akuntan atanapi pengacara. Henteu aya kontén dina situs mangrupikeun - atanapi kedah dipikahartos salaku panerapan - naséhat hukum atanapi pajeg. Kituna, ku sabab kitu, nyarankeun yén anjeun kedah milari naséhat mandiri ku kalibet ku ahli anu dilisensikeun.

19.0 Henteu Saran Investasi Milik

19.1 ICOListingOnline.com Teu nawiskeun Naséhat Investasi atanapi Jasa Brokering. ICOListingOnline.com sanés panaséhat investasi ogé sanés calo investasi. Henteu aya kontén dina situs anu mangrupikeun - atanapi kedah dipikaharti salaku panerapan - rekomendasi pikeun ngalebetkeun transaksi atanapi investasi naon waé ogé, ogé dukungan, rekomendasi atanapi peringkat pikeun proyék atanapi investasi naon waé. Kami henteu nyayogikeun saran atanapi pandangan anu dipersonalisasi naha proyék atanapi pendekatan inpormasi cocog pikeun kabutuhan kauangan jalma anu khusus.

17.0 Panilitian sorangan

17.1 Anjeun Ngalakukeun Panilitian nyalira. Eusi ICOListingOnline.com dimaksudkeun pikeun dianggo sareng kedah dianggo pikeun tujuan inpormasi hungkul. Anjeun ngawakilan yén anjeun ngalakukeun panilitian sareng analisis nyalira sateuacan ngadamel inpéstasi dumasar kana kaayaan pribadi anjeun nyalira. Anjeun kedah nyandak naséhat finansial mandiri ti ahli anu aya hubunganana sareng, atanapi sacara mandiri nalungtik sareng verifikasi, inpormasi anu anjeun mendakan dina ICOListingOnline.com sareng hoyong diandelkeun, naha pikeun tujuan nyandak kaputusan investasi atanapi sanésna.

18.0 Henteu Saran Pajak atanapi Hukum

18.1 ICOListingOnline.com Teu Nawiskeun Naséhat Pajak atanapi Naséhat Hukum. ICOListingOnline.com henteu nawiskeun jasa akuntansi atanapi naséhat. Kami sanés akuntan atanapi pengacara. Henteu aya kontén dina situs mangrupikeun - atanapi kedah dipikahartos salaku panerapan - naséhat hukum atanapi pajeg. Kituna, ku sabab kitu, nyarankeun yén anjeun kedah milari naséhat mandiri ku kalibet ku ahli anu dilisensikeun.

19.0 Henteu Saran Investasi Milik

19.1 ICOListingOnline.com Teu nawiskeun Naséhat Investasi atanapi Jasa Brokering. ICOListingOnline.com sanés panaséhat investasi ogé sanés calo investasi. Henteu aya kontén dina situs anu mangrupikeun - atanapi kedah dipikaharti salaku panerapan - rekomendasi pikeun ngalebetkeun transaksi atanapi investasi naon waé ogé, ogé dukungan, rekomendasi atanapi peringkat pikeun proyék atanapi investasi naon waé. Kami henteu nyayogikeun saran atanapi pandangan anu dipersonalisasi naha proyék atanapi pendekatan inpormasi cocog pikeun kabutuhan kauangan jalma anu khusus.

Peryogi Promosi Ico?