Kaiken Inu

Kaiken Inu

Kai Ken inu mangrupikeun komunitas anu didorong, token DeFi. Dina unggal padagangan, tilu fungsi saderhana lumangsung: Burn, LP Acqu acquisition, sareng Development development. Ngaliwatan modél tokenomics ieu, proyék diuntungkeun sacara gembleng sareng unggal transaksi. Transaksi Kai ken nguntungkeun KABEH anu gaduh.