Sato-Konsér ICO

Konsér Sato

Streaming Konser sadunya

Kami ngayakeun konsér skala ageung pikeun seniman top, di stadion sareng streaming online ka pemirsa jutaan di dunya. Pemberdayaan industri musik pikeun nyiptakeun aliran pendapatan anyar liwat pasar online sareng cryptocurrency kami.