ICO Pangalusna Pikeun Investasi Dina 2022 - Daptar ICO Top 2022

  • Dagang 2 Dagang
  • Dagang 2 Dagang
    puncak
  • Dash 2 Trade mangrupikeun analytics crypto kelas dunya sareng platform dagang sosial anu ngagampangkeun para investor pikeun nyandak kaputusan anu terang.
  • Tanggal mimiti: Oktober 19, 2022
  • Tanggal tungtung: November 20, 2022
  • 9.7
  • RobotEra
  • RobotEra
    puncak
  • RobotEra ngawangun métaverse ngawangun deui planét sapertos sandbox. Anjeun bakal janten robot, ngatur tanah anjeun nyalira sareng ngiringan nyiptakeun dunya.
  • Tanggal mimiti: November 11, 2022
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2022
  • 9.7
  • IMPT ICO
  • IMPT
    puncak
  • Janten bagian tina ékosistem ageung anu ngahubungkeun merek anu tanggung jawab sosial sareng usaha sareng individu anu hoyong ngirangan tapak suku karbon na. Dumasar kana blockchain, platform kami ngamungkinkeun anjeun mésér, ngajual, atanapi pensiunan kiridit karbon bari ngahindarkeun cacah ganda sareng panipuan.
  • Tanggal mimiti: Oktober 1, 2022
  • Tanggal tungtung: Januari 15, 2023
  • 9.7
  • Calvaria ICO
  • Calvaria: Duels of kalanggengan
    puncak
  • Kaulinan kartu perang P2E diatur saluareun jilbab maot. Duel, kéngingkeun sareng ningkatkeun kartu anjeun pikeun janten kakuatan pamungkas dina medan perang.
  • Tanggal mimiti: Oktober 10, 2022
  • Tanggal tungtung: Pébruari 28, 2022
  • 9.6
  • ypredict.ai
  • yPrediksi.ai
    puncak
  • yPredict.ai mangrupikeun ékosistem pamekar AI/ML, jumlah, padagang, sareng investor. Kisaran produk kalebet pasar, repositori data sareng alat analitis sanés anu dirancang pikeun masihan wawasan sareng analitik ngaliwatan metode sareng métrik prediksi kauangan canggih.
  • Tanggal mimiti: November 28, 2022
  • Tanggal tungtung: Januari 30, 2023
  • 9.5
  • Metacade
  • Metacade
    puncak
  • Metacade mangrupikeun arcade komunitas WEB3 munggaran anu ngamungkinkeun pamaén nongkrong, ngobrol, sareng maénkeun kaulinan P2E ekslusif, platform éta ngabantosan pangguna ngawangun karir dina kaulinan bari ngabiayaan proyék P2E poténsial sareng Metagrants pikeun ngahirupkeunana.
  • Tanggal mimiti: November 23, 2022
  • Tanggal tungtung: Pébruari 23, 2022
  • 9.6
  • redux
  • ReduX Technologies - $ REDUX
    puncak
  • $ REDUX - The token énergi héjo munggaran digambarkeun ku produk réduksi émisi CO2 fisik
  • Tanggal mimiti: Désémber 1, 2022
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2022
  • 9.4
  • PAWĀ
  • PAWĀ
    puncak
  • Pawā mangrupikeun Token Utiliti Multifungsi. Éta nyayogikeun pilihan pamotongan biaya pikeun anu gaduh alat sareng anu henteu acan mésér mesin ASIC. Éta ogé bakal janten bagian utama HashEX sareng protokol staking BeMine.
  • Tanggal mimiti: November 8, 2021
  • Tanggal tungtung: Januari 31, 2022
  • 9.5
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
  • Dagang 2 Dagang
  • Dagang 2 Dagang
    aktip
  • Dash 2 Trade mangrupikeun analytics crypto kelas dunya sareng platform dagang sosial anu ngagampangkeun para investor pikeun nyandak kaputusan anu terang.
  • Tanggal mimiti: Oktober 19, 2022
  • Tanggal tungtung: November 20, 2022
  • 9.7
  • RobotEra
  • RobotEra
    aktip
  • RobotEra ngawangun métaverse ngawangun deui planét sapertos sandbox. Anjeun bakal janten robot, ngatur tanah anjeun nyalira sareng ngiringan nyiptakeun dunya.
  • Tanggal mimiti: November 11, 2022
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2022
  • 9.7
  • IMPT ICO
  • IMPT
    aktip
  • Janten bagian tina ékosistem ageung anu ngahubungkeun merek anu tanggung jawab sosial sareng usaha sareng individu anu hoyong ngirangan tapak suku karbon na. Dumasar kana blockchain, platform kami ngamungkinkeun anjeun mésér, ngajual, atanapi pensiunan kiridit karbon bari ngahindarkeun cacah ganda sareng panipuan.
  • Tanggal mimiti: Oktober 1, 2022
  • Tanggal tungtung: Januari 15, 2023
  • 9.7
  • Calvaria ICO
  • Calvaria: Duels of kalanggengan
    aktip
  • Kaulinan kartu perang P2E diatur saluareun jilbab maot. Duel, kéngingkeun sareng ningkatkeun kartu anjeun pikeun janten kakuatan pamungkas dina medan perang.
  • Tanggal mimiti: Oktober 10, 2022
  • Tanggal tungtung: Pébruari 28, 2022
  • 9.6
  • ypredict.ai
  • yPrediksi.ai
    aktip
  • yPredict.ai mangrupikeun ékosistem pamekar AI/ML, jumlah, padagang, sareng investor. Kisaran produk kalebet pasar, repositori data sareng alat analitis sanés anu dirancang pikeun masihan wawasan sareng analitik ngaliwatan metode sareng métrik prediksi kauangan canggih.
  • Tanggal mimiti: November 28, 2022
  • Tanggal tungtung: Januari 30, 2023
  • 9.5
  • Metacade
  • Metacade
    aktip
  • Metacade mangrupikeun arcade komunitas WEB3 munggaran anu ngamungkinkeun pamaén nongkrong, ngobrol, sareng maénkeun kaulinan P2E ekslusif, platform éta ngabantosan pangguna ngawangun karir dina kaulinan bari ngabiayaan proyék P2E poténsial sareng Metagrants pikeun ngahirupkeunana.
  • Tanggal mimiti: November 23, 2022
  • Tanggal tungtung: Pébruari 23, 2022
  • 9.6
  • redux
  • ReduX Technologies - $ REDUX
    aktip
  • $ REDUX - The token énergi héjo munggaran digambarkeun ku produk réduksi émisi CO2 fisik
  • Tanggal mimiti: Désémber 1, 2022
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2022
  • 9.4
  • PAWĀ
  • PAWĀ
    aktip
  • Pawā mangrupikeun Token Utiliti Multifungsi. Éta nyayogikeun pilihan pamotongan biaya pikeun anu gaduh alat sareng anu henteu acan mésér mesin ASIC. Éta ogé bakal janten bagian utama HashEX sareng protokol staking BeMine.
  • Tanggal mimiti: November 8, 2021
  • Tanggal tungtung: Januari 31, 2022
  • 9.5
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
  • Dagang 2 Dagang
  • Dagang 2 Dagang
    upcoming
  • Dash 2 Trade mangrupikeun analytics crypto kelas dunya sareng platform dagang sosial anu ngagampangkeun para investor pikeun nyandak kaputusan anu terang.
  • Tanggal mimiti: Oktober 19, 2022
  • Tanggal tungtung: November 20, 2022
  • 9.7
  • RobotEra
  • RobotEra
    upcoming
  • RobotEra ngawangun métaverse ngawangun deui planét sapertos sandbox. Anjeun bakal janten robot, ngatur tanah anjeun nyalira sareng ngiringan nyiptakeun dunya.
  • Tanggal mimiti: November 11, 2022
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2022
  • 9.7
  • IMPT ICO
  • IMPT
    upcoming
  • Janten bagian tina ékosistem ageung anu ngahubungkeun merek anu tanggung jawab sosial sareng usaha sareng individu anu hoyong ngirangan tapak suku karbon na. Dumasar kana blockchain, platform kami ngamungkinkeun anjeun mésér, ngajual, atanapi pensiunan kiridit karbon bari ngahindarkeun cacah ganda sareng panipuan.
  • Tanggal mimiti: Oktober 1, 2022
  • Tanggal tungtung: Januari 15, 2023
  • 9.7
  • Calvaria ICO
  • Calvaria: Duels of kalanggengan
    upcoming
  • Kaulinan kartu perang P2E diatur saluareun jilbab maot. Duel, kéngingkeun sareng ningkatkeun kartu anjeun pikeun janten kakuatan pamungkas dina medan perang.
  • Tanggal mimiti: Oktober 10, 2022
  • Tanggal tungtung: Pébruari 28, 2022
  • 9.6
  • ypredict.ai
  • yPrediksi.ai
    upcoming
  • yPredict.ai mangrupikeun ékosistem pamekar AI/ML, jumlah, padagang, sareng investor. Kisaran produk kalebet pasar, repositori data sareng alat analitis sanés anu dirancang pikeun masihan wawasan sareng analitik ngaliwatan metode sareng métrik prediksi kauangan canggih.
  • Tanggal mimiti: November 28, 2022
  • Tanggal tungtung: Januari 30, 2023
  • 9.5
  • Metacade
  • Metacade
    upcoming
  • Metacade mangrupikeun arcade komunitas WEB3 munggaran anu ngamungkinkeun pamaén nongkrong, ngobrol, sareng maénkeun kaulinan P2E ekslusif, platform éta ngabantosan pangguna ngawangun karir dina kaulinan bari ngabiayaan proyék P2E poténsial sareng Metagrants pikeun ngahirupkeunana.
  • Tanggal mimiti: November 23, 2022
  • Tanggal tungtung: Pébruari 23, 2022
  • 9.6
  • redux
  • ReduX Technologies - $ REDUX
    upcoming
  • $ REDUX - The token énergi héjo munggaran digambarkeun ku produk réduksi émisi CO2 fisik
  • Tanggal mimiti: Désémber 1, 2022
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2022
  • 9.4
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
  • Pahala Nexxus
  • Pahala Nexxus
    Tungtung
  • Nexxus Rewards nyayogikeun solusi pamasaran koperasi komunitas unik anu ngangkat sakumna masarakat. Éta ngabantun organisasi amal lokal sareng organisasi nirlaba ngabiayaan sabab-sabab sosial pentingna sareng pengumpulan dana anu teras-terasan anu nempatkeun artos dina rekening bankna unggal minggu ti para pembeli anu ngajaga balanja.
  • Tanggal mimiti: Januari 16, 2020
  • Tanggal tungtung: Januari 22, 2020
  • 7.8
  • 2Lokasi (L2L)
  • 2lokal
    Tungtung
  • 2local komitmen kana inovasi sareng bisnis berkelanjutan kalayan ati-ati pikeun lingkungan sareng iklim, padamelan adil, sareng pertumbuhan ékonomi. Kalayan ieu, 2local hoyong nyumbang kana kemitraan global énggal anu diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan PBB. Salaku tambahan, tindakan anu diperyogikeun ku sadayana!
  • Tanggal mimiti: Oktober 17, 2019
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2019
  • 9.9
  • Encores-Ikon
  • Encores
    Tungtung
  • Encores badé ngarobih méntalitas salah-jalan-bagi-aliran perusahaan sareng ngadistribusikaeun manpaat deui diantara pangguna ku diganjar ku aranjeunna pikeun internetan dina Internét atanapi ngalakukeun tugas-tugas saderhana sanés, sapertos jaringan sosial, iklan, jst.
  • Tanggal mimiti: Oktober 1, 2019
  • Tanggal tungtung: Bisa 31, 2019
  • 7.5
  • Robinhood Kasino
  • Robinhood Kasino
    Tungtung
  • Ngenalkeun Robinhood. Pasang deui kapercayaan kana judi.
  • Tanggal mimiti: September 14, 2019
  • Tanggal tungtung: Pébruari 2, 2020
  • 8.9
  • Bursa Flas
  • Bursa Flas
    Tungtung
  • Flas Exchange mangrupikeun platform dagang komprehensif anu nawiskeun sababaraha jinis aset digital. Salaku platform dagang aset digital anu aman, dipercaya sareng canggih dikembangkeun pikeun dagang propésional, Flas Exchange bakalan ngembangkeun rangkep fitur canggih pikeun nyumponan sarat unik sareng rumit para profesional sareng lembaga.
  • Tanggal mimiti: November 8, 2019
  • Tanggal tungtung: Pébruari 9, 2020
  • 8.3
  • GRAYLL ico
  • GRAYLL
    Tungtung
  • GRAYLL disebarkeun Téknologi Ledger, AI sareng Pembelajaran Mesin dilarapkeun kana sistem kauangan algorithmic anu nyiptakeun kauntungan éksponénsial sacara otomatis, tiasa diaksés ngalangkungan aplikasi saderhana & aplikasi wéb anu ramah. Kami difokuskeun aset digital sareng pasar aset tokenized. Sistemna tiasa diterapkeun kana naon waé, contona komoditi, seni, perumahan, métrik cuaca, data tren média sosial sareng sajabina.
  • Tanggal mimiti: Juli 1, 2019
  • Tanggal tungtung: Pébruari 17, 2020
  • 9.1
  • hivenet
  • HiveNet
    Tungtung
  • HiveNet bakal nyayogikeun solusi téknologi pikeun ngamangpaatkeun waktos komputer dianggurkeun ieu ku ngawangun jaringan komputasi awan anu disebarkeun. Ieu bakal ngamungkinkeun pamilik komputer nguntungkeun tina waktos dianggurkeun komputerna
  • Tanggal mimiti: September 24, 2019
  • Tanggal tungtung: November 23, 2019
  • 7.9
  • Mindsync
  • Mindsync
    Tungtung
  • Mindsync mangrupikeun platform sareng komunitas global pamekar pembelajaran mesin, ilmuwan data sareng ahli AI terapan. Komunitas ieu bakal tiasa damel bareng ogé ilubiung dina kompetisi antar individu sareng tim pikeun méréskeun sababaraha masalah.
  • Tanggal mimiti: Maret 1, 2019
  • Tanggal tungtung: April 30, 2021
  • 10.8
  • Pawtocol ico
  • Pawtocol
    Tungtung
  • Pawtocol LLC, perusahaan tanggung jawab terbatas Delaware ("Pawtocol", "kami", "kami", "kami") tujuanna nyandak industri perawatan piaraan kana jaman blockchain ku ngembangkeun platform anu ngagaduhan ékonomi sareng ekosistem anu fokus sareng piaraan. Tulisan ieu ngagambarkeun visi sareng filsafat kami di balik Pawtocol sareng naha urang nyandak proyék ieu ka pasar, ogé kamajuan kami dugi ka ayeuna sareng naha kami tim anu tepat pikeun ngaéksekusi.
  • Tanggal mimiti: Juli 1, 2018
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2018
  • 7.9
  • Sinkronisasi
  • Sinkronisasi
    Tungtung
  • SynchroBit ™ mangrupikeun salah sahiji proyék utama modul kauangan ékosistem SynchroSphere®, anu nyayogikeun tulang tonggong ékonomi pikeun proyék-proyék sanés sareng modul ékosistem. Platform bakal terpadu pinuh sareng platform kauangan anu sanés tina SynchroSphere® pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu lancar sareng nyayogikeun para pangguna lingkungan bisnis anu produktif, akurat, aman dumasar kana téknologi blockchain sareng cryptocurrency.
  • Tanggal mimiti: Agustus 1, 2019
  • Tanggal tungtung: Désémber 28, 2019
  • 8.2
  • TecraCoin
  • TecraCoin
    Tungtung
  • TecraCoin ngarencanakeun pamekaran Tecra Investasi kapayunna. TecraCoin ngagaduhan hak pikeun ngarobih rencana ieu atanapi nyegah ngalaksanakeunana dumasar kana kabijaksanaan nyalira.
  • Tanggal mimiti: Januari 17, 2019
  • Tanggal tungtung: Januari 16, 2020
  • 7.2
  • Kabeneran
    Tungtung
  • Proyék CoinCasso mangrupikeun solusi holistik sareng demokratis anu didamel pikeun jalma. Pandangan urang beda pisan sabab urang hoyong masarakat tiasa mutuskeun sareng mangaruhan kamekaran bursa urang sareng sakumna industri. Kusabab kitu urang masihan pangguna kasempetan pikeun janten co-boga proyék CoinCasso.
  • Tanggal mimiti: Oktober 21, 2018
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2019
  • 8.2
  • Karuschain ico
  • Karuschain
    Tungtung
  • Proyék Karuschain dimaksudkeun pikeun nyentuh seueur input sareng kaluaran tina ranté supply logam mulia ayeuna. Platform Karuschain nuju dikembangkeun pikeun khusus ngorotan masalah sareng tantangan anu disanghareupan sadaya pamilon dina ranté suplai logam mulia.
  • Tanggal mimiti: Januari 14, 2020
  • Tanggal tungtung: Pébruari 14, 2020
  • 7.2
  • Level01 ico
  • Tingkat 01 (LVX)
    Tungtung
  • Level01 mangrupikeun Bursa Turunan Peer ka Peer (P1P) sadunya anu tukeur sareng Teknologi Pencocokan Perdagangan Artina (AI) sareng Padumukan di Blockchain. Level2 ngamanpaatkeun téknologi blockchain sareng cryptocurrency, pikeun nyiptakeun turunan (pilihan) platform bursa & dagang dimana perdagangan kauangan dina forex, saham, komoditi sareng cryptocurrency tiasa dilakukeun sacara peer-to-peer, tanpa peryogi calo perantara.
  • Tanggal mimiti: Juli 1, 2018
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2018
  • 9.1
  • SaTT ico
  • SATT
    Tungtung
  • SaTT mangrupikeun token utiliti dumasar kana téknologi blockchain anu ngamungkinkeun pertukaran iklan sareng pamayaran pamirsa. SaTT diatur ku Kontrak Smart anu ngadaptar tawaran iklan sareng sadaya data anu dicekel aman dina blokchain Ethereum. Kontrak Smart netepkeun kaayaan pikeun ilubiung dina kampanye, ngitung kasuksesan, sareng ngajantenkeun régumerasi akhir.
  • Tanggal mimiti: Bisa 1, 2018
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2020
  • 8.3
  • Gath3r ico
  • Gath3r
    Tungtung
  • Gath3r nyoko kana pendekatan énggal pikeun panambangan dina browser kalayan ngenalkeun koin pituin serbaguna sasarengan sareng tambang anu ngagabung. Koin GTH dianggo saé pikeun panyungsi sareng aplikasi, sareng teu ngagaduhan masalah UI, sahingga ngamungkinkeun koin énggal sareng anu aya nganggo hashrate Gath3r.
  • Tanggal mimiti: Januari 9, 2020
  • Tanggal tungtung: Januari 11, 2020
  • 6.3
  • Bethereum
  • Bethereum (BETHER)
    Tungtung
  • Solusi Bethereum ngungkitkeun téknologi Blockchain pikeun mastikeun anu paling aman sareng transparan pangalaman taruhan. Teu aya perantara anu kalibet: Pamaén nyiptakeun taruhan, netepkeun aturan, sareng nyayogikeun likuiditas pikeun minuhan pamayaran. Kontrak Smart ngajaga dana sareng ngadistribusikaeun sacara otomatis kameunangan dumasar kana kaayaan tarohan sareng hasil.
  • Tanggal mimiti: Oktober 1, 2018
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2018
  • 8.4
  • CINEMADROM
  • CINEMADROM
    Tungtung
  • IBNIF CINEMADROM - Ieu mangrupikeun Jaringan Blockchain Internasional Sinématografer Bebas, anu diwangun dina téknologi anyar, sareng prinsip kauangan interaksi antara sadaya pamilon produksi pilem, panulis, produser, spesialis, investor sareng pemirsa. Intina, IBNIF CINEMADROM ngagunakeun téknologi blockchain
  • Tanggal mimiti: Pébruari 3, 2020
  • Tanggal tungtung: April 30, 2020
  • 6.9
  • MyTVchain
  • MyTVchain (MyTV)
    Tungtung
  • MyTVchain mangrupikeun platform TV wéb munggaran anu khusus pikeun klub olahraga sareng atlit, sareng ayeuna ngumumkeun pembukaan saluran TV wéb Sport En France, tivi Gerakan Olahraga. Saluran ieu diluncurkeun ku prakarsa Komite Olimpiade sareng Olahraga Nasional Perancis (CNOSF), sareng didaptarkeun pikeun ngamajukeun sadaya disiplin, sadaya federasi sareng kleub na.
  • Tanggal mimiti: Pébruari 29, 2020
  • Tanggal tungtung: Maret 27, 2020
  • 6.1
  • BILLCRYPT
  • BILLCRYPT
    Tungtung
  • BILLCRYPT pl mangrupikeun sistem integrasi desentralisasi global pikeun kantor Blockchain-Representative (BR). Prasarana multifungsi tunggal ngahijikeun kantor Blockchain Representative dina bentuk aplikasi desentralisasi dina blockchain (DApp). Platform unik anu ngagabungkeun sadaya kaunggulan dunya nyata sareng rohangan virtual, Internét anu biasa sareng blockchain.
  • Tanggal mimiti: Juli 3, 2019
  • Tanggal tungtung: April 23, 2020
  • 7.4
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun

Hoyong Daptar ICO Anjeun Teuing?

Daptar ICO anjeun ayeuna dina halaman wéb kami sareng ngahontal rébuan investor ti sakumna dunya. Pariksa daptar daptar sareng bungkusan promosi kami ku ngaklik Kirimkeun ICO tombol.

Naon Listing ICO Online?

ICO Listing Online mangrupikeun komunitas anu panglobana dimana urang sumping ngadaptarkeun ICOna Kusabab taun 2018, urang ngomean inpormasi ngeunaan ICO panganyarna anu sayogi di pasar. Aya seueur halaman wéb daptar ICO anu sayogi dina internét tapi henteu sadayana aman sareng dipercaya pikeun nanem modal sabab seuseueurna henteu sacara rutin diénggalan.

Jalma investor anu kabetot pikeun investasi di ICOs. Aranjeunna tiasa pariksa rating ICO dina halaman wéb kami teras investasi sabab éta bakal ngabantosan aranjeunna milarian Aktif, Pra & ICO anu bakal datang.

daptar ico

Naon ari ICO?

ICO, atanapi Initial Coin Offering, sakapeung disebut ogé "token sale" atanapi "token token awal", mangrupikeun prakték crowdfunding pikeun proyék-proyék blockchain, dimana cryptocurrency atanapi token ditawarkeun ka investor mimiti, sateuacan didaptarkeun di pasar anu langkung lega , sapertos pertukaran.

Disarankeun ngalakukeun panilitian éksténsif sakitar proyek sateuacan investasi. Ieu kalebet maca whitepaper, damel naha ICO nyayogikeun nilai dunya nyata sareng nalungtik tim sacara rinci.

Kieu kumaha anjeun tiasa ilubiung dina ICO:

  • Kagungan cryptocurrency anu relevan anu ditampi ku ICO salaku investasi.
  • Pastikeun yén dompét cryptocurrency cocog sareng token ICO.
  • Tripel parios alamat setoran ti sumber resmi.

Naon ICO Soft Cap?

ICO parantos ngahontal cita-citana upami cap lemes na kahontal. Cap lemes mangrupikeun jumlah minimal anu diperyogikeun pikeun proyék pikeun maju.

Naon ari Hard Hard ICO?

Kaseueuran ICO ogé bakal ngagaduhan cap anu keras, nyaéta jumlah maksimum anu bakal ditampi dina inpéstasi. Upami hiji ICO gagal ngahontal cap lemes na, kaseueuran ICO bakal ngabalikeun dana ka investor.

Naon Token ICO?

Token tiasa dihartoskeun salaku aset crypto anu dikaluarkeun ka perusahaan anu ngabiayaan hiji proyek ngalangkungan ICO, anu tiasa janten alat pamayaran (unit moneter) ngan ukur dina ékosistem proyék anu nawiskeun fitur anu sami sareng koin, tapi anu bogana ogé ngagaduhan hak-hak sanés dina jaringan. , sapertos hak milih, hak dividen, hak kana bagian panghasilan, sareng anu sanés. Token diciptakeun salaku kontrak "pinter" dumasar kana jaringan blok Ethereum atanapi Wave. Token tiasa dikenal salaku instrumen kauangan atanapi komoditi (atanapi jasa) anu tiasa dianggo ku anu ngagaduhan tokens (utiliti), gumantung kana ciri cryptocurrency.

Naon Whitepaper ICO?

ICO Whitepaper mangrupikeun dokumén anu dikaluarkeun ku organisasi / perusahaan anu ngaluarkeun token pikeun ngumpulkeun dana pikeun ngabiayaan hiji proyek khusus. Teu aya kontén anu ditetepkeun sacara sah sareng kaayaan anu kedah dipanggihan salah sahiji whitepaper. Dokumén biasana ngandung inpormasi ngeunaan prosés ngaluarkeun token, inpormasi ngeunaan proyék anu bakal dilaksanakeun, ogé tim anu aya dina balik proyék.

daptar ico

Kumaha Cara Ngahasilkeun koin awal (ICO)?

ICO dimimitian ku sababaraha jinis pernyataan, sering disebut kertas bodas ngaguratkeun detil proyék, rencana proyek, Anggaran sareng tujuan sareng sababaraha diskusi ngeunaan kumaha koin atanapi token bakal disebarkeun. (Biasana token dikaluarkeun pikeun ngagambarkeun kapamilikan proyék atanapi organisasi otonom terdesentralisasi, tapi koin biasana milik mata uang.)

Kaseueuran ICO nangtoskeun jumlah token atanapi koin anu ditawarkeun sateuacan diical. Investor anu ngagaleuh sateuacanna tiasa dipasihan istilah preferensial ku mayar harga anu langkung handap per koin. Tapi hargana tiasa turun naek, sareng upami langkung seueur anu ngagaleuh, anjeun bakal tiasa kéngingkeun sababaraha token.

Sababaraha ICO ngagaduhan tujuan khusus pikeun ngumpulkeun dana sareng tiasa ngajaga harga tetep dina waktos penjualan. Anu sanés ngajaga suplai tetep sareng ngarobih harga dumasar kana paménta, ningkatkeun saloba mungkin sareng aya ogé anu nyayogikeun pangiriman dinamis nalika koin énggal didamel nalika aya anu mésér.

Seueur ICO diluncurkeun sacara mandiri, dikelola ku badan pangaluarkeun dina halaman wéb atanapi platform na. Ieu kajantenan sabab tawaran anu langkung dipercaya biasana dipermudah ku bursa atanapi jasa transaksi anu tiasa ngijinkeun investor pikeun ngukur kaamanan anu tangtu ngalawan scammers.

Halaman wéb daptar Ico

Beda Utama antara ICO sareng IPO

Penawaran umum awal (IPO) mangrupikeun prosés anu sami sareng ICO dimana investor ngagaduhan saham dina kapamilikan perusahaan. Ieu bertentangan sareng ICO, numana token komérsial anu dibeli ku pembiaya tiasa nambihan nilai upami bisnis na jalan saé.

Pikeun ICO, investor mésér kriptocurrency énggal kalayan tujuan nguntungkeun nalika nilai naék. Ieu mirip sareng jalma anu ngasilkeun kauntungan nalika saham anu aranjeunna mésér dina bursa saham naék. ICO bénten sareng mésér saham dina pasar saham sabab nalika anjeun investasi di token énggal, anjeun moal tiasa ngabagi kapamilikan perusahaan.

Naha ICO crowdfunding populér?

ICO mangrupikeun versi crypto digital tina crowdfunding. Éta parantos dianggo sacara épéktip pikeun ngabiayaan kriptocurrency, anu ayeuna suksés pisan sareng parantos ngempelkeun dana anu seueur anu henteu pernah sanggup dilakukeun ngalangkungan crowdfunding standar. Ieu sababaraha conto proyék suksés crowdfunding ICO: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Kumaha nerapkeun ICO?

Perusahaan Crypto-currency anu hoyong ngempelkeun dana ngalangkungan ICO kedah nyayogikeun sababaraha inpormasi, kalebet katerangan proyék, tujuan proyék, sarat pikeun inpéstasi, bagian tina token anu bakal dijaga ku perusahaan, jangka waktos proyék ICO sareng jinis mata uang maya anu ditampi ku proyék.

Halaman wéb daptar Ico

Naha pantes pikeun ilubiung dina ICO?

Hal utama nyaéta ngartos yén anjeun nanem modal artos pikeun ideu batur, anu panginten saleresna henteu pantes. Di sisi anu sanésna, lingkup cryptocurrency ningkat ayeuna. Ieu mangrupikeun bidang anu ngajangjikeun pikeun penghasilan ageung, sareng upami anjeun henteu hoyong sono kasempetan payun-ayeuna.

Investasi dina ICO

Investasi ICO ngagaduhan kaunggulan sareng karugian anu signifikan dibandingkeun sareng Investasi anu parantos didaptarkeun cryptocurrency. Janten, investor terampil, anu mésér cryptocurrency énggal dina ICO sedini mungkin, tiasa ngarep-ngarep bakal ningkat nilai. Salaku conto, jalma-jalma anu nanem modal dina Ethereum ICO di 2014 ngasilkeun kauntungan ageung. Dina 42 dinten, 18 juta dolar AS diinvestorkeun. Éter hiji didagangkeun di ICO salami 30 sén. Malah ku daptar anu munggaran dina bursa saham, investor resep sakitar sababaraha ratus persén ningkatna nilaina. Dinten ayeuna cryptocurrency Ethereum éter mangrupikeun Koin panguatna katilu dina pasaran sareng ayeuna diperdagangkan sakitar $ 100.

daptar ico online

Kaunggulan tina Investasi ICO

  • ICO ngajangjikeun kamungkinan luhur pikeun meunang
  • Saha waé anu nalungtik ICO bakal diajar ngeunaan seueur poténsi aplikasi téknologi Blockchain
  • Investor mangaruhan desain bentang crypto-bisnis
  • Partisipasi dina ICO cukup langsung

Kalemahan Investasi ICO

  • Seueur kasus panipuan ngajantenkeun partisipasi dina ICO seueur résiko
  • Dompet wajib pikeun ilubiung
  • Pra-panalungtikan disarankeun pisan, peryogi seueur waktos
  • Di pasar biruang anu lumangsung, hésé pisan pikeun Startups pikeun netepkeun dirina sorangan
daptar ico online

Kieu kumaha anjeun tiasa nanem modal dina ICO:

  • Milih ICO

Kanggo nanem modal dina ICO, anjeun kedah ngagulung halaman wéb kami pikeun milari proyék anu berpotensi ngajangjikeun anu peryogi waragad. Sakali anjeun mendakan daptar proyék dimana anjeun tiasa ningali investasi anjeun, anjeun kedah buka situs wébna pikeun mésér token na.

  • Mésér cryptocurrency

Nunjukkeun yén ICO dicekel dina cryptocurrency, sareng sanés dina mata uang Fiat, perlu ditukeurkeun artos pikeun cryptocurrency (utamina élium).

  • Mindahkeun cryptocurrency kana proyék sareng nampi konfirmasi tina partisipasi
  • Kéngingkeun koin proyék dina dompét crypto
  • Ditarikna koin kana bursa crypto

Nalika harga anu cocog sareng investor kahontal, dijual sareng ngalereskeun hasil kauangan dilakukeun

Fase Penjualan ICO

Fase jual ICO kalebet prosés anu ningali kana masalah ngumpulkeun dana nalika aset digital dikaluarkeun di pasar salaku blokchains anu sami sareng saham anu paling dikenal salaku token anu ditawarkeun dina harga potongan anu tiasa ditukeurkeun pikeun daptar cryptocurrency ico ku investor mimiti salami tahap ngamimitian tina hiji proyék khusus. Kami nyayogikeun daptar ico luhur. Ieu tilu Tahap Penjualan ICO:

fase I SALE PRIVATE
fase II PRESALE
fase III DIJUAL GAGAK

Nanging, henteu aya set aturan anu dibentuk anu mutuskeun struktur tumuhna crypto crypto panas. Mimitina, salami Tahap I, jual jual pribadi sareng pribadi diumumkeun éta ngan saukur Tahap II mimiti tukeur daptar primér teras sumping Tahap III dimana token siap mésér ku masarakat pikeun ngahasilkeun artos langkung.

Daptar ICO

Daptar ICO Anu Hadir Pangsaéna:

Urang boga daptar ICO anu bakal datang anu badé aktip deui. Kami gaduh bagian anu sanés pikeun nunjukkeun ICO anu pangénggalna.

Daptar ICO Aktip:

Pikeun milari daptar pangsaéna ICO aktif, anjeun henteu kedah ngaliwat sababaraha situs wéb ayeuna. Kami nyayogikeun daptar anu sering diénggalan.

Daptar Pra-ICO:

Pra-ICO langkung mirah sareng éta ogé pilihan anu saé pikeun kauntungan anu langkung gancang. Ayeuna, Aranjeunna kasohor di kalangan investor pikeun ngahasilkeun deui. Janten, tingali di urang Daptar Pra-ICO ayeuna.

Tong hilap parios NFT Droppers pikeun sababaraha panganyarna upcoming bebas NFT tetes.

daptar ico 2020

Hoyong Daptar ICO Anjeun Teuing?

Daptar ICO anjeun ayeuna dina halaman wéb kami sareng ngahontal rébuan investor ti sakumna dunya sareng ogé, ayeuna kami nyayogikeun jasa KYC panggancangna pikeun ICO. Eusian formulir kontak kami ayeuna sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam ka hareup.

Peryogi Promosi Ico?