Pangalusna ICO Kanggo investasi di 2021 - Top ICO List 2021

Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Jaringan Quarashi (QUA) Jaringan QUARASHI
puncak
Quarashi ngawasa sadayana didesentralisasi sadayana dina hiji platform anu fokus kana: Obrolan Privasi, Bursa Desentralisasi, IDO Launchpad, dompet Multi Crypto Blockchain Interfaced. Agustus 1, 2021 Oktober 31, 2021 9.9
Coinjoss Coinjoss
puncak
Coinjoss ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun pangguna pangalaman anu lancar dina ngatur cryptocurrency na. Coinjoss mangrupikeun hiji ékosistem anu dimimitian ku platform bursa gancang na, fokus kana antar muka anu gampang dianggo pikeun pangguna pikeun dagang mata uang kripto na kalayan tingkat pangsaéna dina pasaran. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.6
Kohinoor Inten Kohinoor Inten
puncak
Token KIND dirancang pikeun mensimulasikeun jual beuli intan online. Ieu tanda sajarah! Tujuan nyieun token ieu nyaéta inten kohinoor sanés ngan ukur sapotong di dunya. Nyatana, seueur diantara aranjeunna dina bentuk token di dunya. Sareng sadaya jalma tiasa nyimpen seueur inten mulia ieu dina dompétna. Oktober 20, 2021 Désémber 5, 2021 9.6
Koin Penghasilan Koin Penghasilan
puncak
Panyekel Penghasilan Koin (RVC) ngabiayaan perusahaan teknologi tinggi pikeun skala pamasaran, penjualan, sareng kagiatan sosial. Startup anu nampi dana nyayogikeun dugi ka 10% tina pendapatan kana sistematis mésér RVC ti pasar, ngirangan suplai sareng ningkatkeun pangajen. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.8
bertinitas BERTINITAS
puncak
BERTINITY mangrupikeun inovasi anu ngaganggu sareng ekosistem blockchain financial No anonim sareng No KYC. Ékosistem BERTINITY ngandung 5 bagian utama, kalebet gateway pembayaran crypto, bursa terpusat, launchpad ICO, pasar saham token kaamanan & desentralisasi di dunya anu terdesentralisasi & koin asli. Oktober 20, 2021 November 20, 2021 9.2
dhabicoin Dhabi Koin
puncak
Dhabicoin mangrupikeun sakumpulan asét digital pikeun ngahijikeun seueur jaringan kana hiji ékosistem digital anu ngamungkinkeun para pangguna komunikasi, diajar, mayar, sareng ngalakukeun sababaraha kagiatan sanés. Tujuanana nya éta pikeun nguatkeun ékonomi UAE sareng ngarobihkeun pasar global. September 24, 2021 Oktober 25, 2021 9.6
Verita Verita
puncak
Veritise nyayogikeun verifikasi, idéntifikasi, pendataan sareng jasa analisis pikeun perusahaan sareng perorangan. Pusat pikeun pungsionalitas ieu nyaéta blokir Veritise Enterprise-grade pikeun kamampuan pikeun transact sareng nyimpen data sacara aman sareng teu robih. September 3, 2021 Désémber 31, 2021 9.8
Logo Financio Financio
puncak
Financio mangrupikeun bursa terdesentralisasi anu dijalankeun dina Binance Smart Chain, kalayan seueur fitur anu bakal ngantep anjeun kéngingkeun hadiah crypto luhur, pasip. September 15, 2021 Oktober 30, 2021 9.5
PROTOKOL ESCROW PROTOKOL ESCROW
puncak
Platform pendanaan terdesentralisasi (riungan), anu ngaleupaskeun kontribusi investor pikeun proyék anu dibiayaan dina pembayaran anu tos disusun pikeun parantosan Milestone. Juli 24, 2021 Oktober 31, 2021 9.1
Yayasan X Dunya Yayasan X Dunya
puncak
World X Foundation mangrupikeun Token anu didorong ku masarakat, transparan, sareng adil. Diluncurkeun tina Binance Smart Chain BSC anu stabil pisan sareng gancang. Kami ngabantosan 10% tina Token Sale urang pikeun tilu proyék amal urang. Oktober 6, 2021 Januari 6, 2021 9.0
Kaiken Inu Kaiken Inu
puncak
Kai Ken inu mangrupikeun komunitas anu didorong, token DeFi. Dina unggal padagangan, tilu fungsi saderhana lumangsung: Burn, LP Acqu acquisition, sareng Development development. Ngaliwatan modél tokenomics ieu, proyék diuntungkeun sacara gembleng sareng unggal transaksi. Transaksi Kai ken nguntungkeun KABEH anu gaduh. Juni 2, 2021 Agustus 31, 2021 9.5
Ortcoin Ortcoin
puncak
ICO Okratech bakal janten platform anu sami sapertos Freelancer.com sareng Upwork.com tapi bakal nampi cryptocurrency. Ortcoin bakal nyiptakeun platform padamelan blockchain anu ngabantosan klien sareng Pagawé Leupas nyambung, nyayogikeun transaksi anu épisién sareng perlindungan anu mantep ngalangkungan kontrak pinter - dimana waé anjeun dumasar. Agustus 2, 2021 November 30, 2021 8.4
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Jaringan Quarashi (QUA) Jaringan QUARASHI
aktip
Quarashi ngawasa sadayana didesentralisasi sadayana dina hiji platform anu fokus kana: Obrolan Privasi, Bursa Desentralisasi, IDO Launchpad, dompet Multi Crypto Blockchain Interfaced. Agustus 1, 2021 Oktober 31, 2021 9.9
Coinjoss Coinjoss
aktip
Coinjoss ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun pangguna pangalaman anu lancar dina ngatur cryptocurrency na. Coinjoss mangrupikeun hiji ékosistem anu dimimitian ku platform bursa gancang na, fokus kana antar muka anu gampang dianggo pikeun pangguna pikeun dagang mata uang kripto na kalayan tingkat pangsaéna dina pasaran. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.6
Kohinoor Inten Kohinoor Inten
aktip
Token KIND dirancang pikeun mensimulasikeun jual beuli intan online. Ieu tanda sajarah! Tujuan nyieun token ieu nyaéta inten kohinoor sanés ngan ukur sapotong di dunya. Nyatana, seueur diantara aranjeunna dina bentuk token di dunya. Sareng sadaya jalma tiasa nyimpen seueur inten mulia ieu dina dompétna. Oktober 20, 2021 Désémber 5, 2021 9.6
Koin Penghasilan Koin Penghasilan
aktip
Panyekel Penghasilan Koin (RVC) ngabiayaan perusahaan teknologi tinggi pikeun skala pamasaran, penjualan, sareng kagiatan sosial. Startup anu nampi dana nyayogikeun dugi ka 10% tina pendapatan kana sistematis mésér RVC ti pasar, ngirangan suplai sareng ningkatkeun pangajen. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.8
bertinitas BERTINITAS
aktip
BERTINITY mangrupikeun inovasi anu ngaganggu sareng ekosistem blockchain financial No anonim sareng No KYC. Ékosistem BERTINITY ngandung 5 bagian utama, kalebet gateway pembayaran crypto, bursa terpusat, launchpad ICO, pasar saham token kaamanan & desentralisasi di dunya anu terdesentralisasi & koin asli. Oktober 20, 2021 November 20, 2021 9.2
dhabicoin Dhabi Koin
aktip
Dhabicoin mangrupikeun sakumpulan asét digital pikeun ngahijikeun seueur jaringan kana hiji ékosistem digital anu ngamungkinkeun para pangguna komunikasi, diajar, mayar, sareng ngalakukeun sababaraha kagiatan sanés. Tujuanana nya éta pikeun nguatkeun ékonomi UAE sareng ngarobihkeun pasar global. September 24, 2021 Oktober 25, 2021 9.6
Verita Verita
aktip
Veritise nyayogikeun verifikasi, idéntifikasi, pendataan sareng jasa analisis pikeun perusahaan sareng perorangan. Pusat pikeun pungsionalitas ieu nyaéta blokir Veritise Enterprise-grade pikeun kamampuan pikeun transact sareng nyimpen data sacara aman sareng teu robih. September 3, 2021 Désémber 31, 2021 9.8
Logo Financio Financio
aktip
Financio mangrupikeun bursa terdesentralisasi anu dijalankeun dina Binance Smart Chain, kalayan seueur fitur anu bakal ngantep anjeun kéngingkeun hadiah crypto luhur, pasip. September 15, 2021 Oktober 30, 2021 9.5
PROTOKOL ESCROW PROTOKOL ESCROW
aktip
Platform pendanaan terdesentralisasi (riungan), anu ngaleupaskeun kontribusi investor pikeun proyék anu dibiayaan dina pembayaran anu tos disusun pikeun parantosan Milestone. Juli 24, 2021 Oktober 31, 2021 9.1
Yayasan X Dunya Yayasan X Dunya
aktip
World X Foundation mangrupikeun Token anu didorong ku masarakat, transparan, sareng adil. Diluncurkeun tina Binance Smart Chain BSC anu stabil pisan sareng gancang. Kami ngabantosan 10% tina Token Sale urang pikeun tilu proyék amal urang. Oktober 6, 2021 Januari 6, 2021 9.0
Caizcoin ICO Listing Online KAIZCOIN
aktip
Caizcoin mangrupikeun blok desentralisasi Islam anu munggaran sareng ékosistem anu kuat anu ngabantosan mindahkeun artos antara jalma-jalma di sakumna dunya saluyu sareng aturan Keuangan Islam. Juni 1, 2021 Oktober 31, 2021 9.6
ENGINES PENCARIAN EPSILON Epsilon
aktip
Epsilon mangrupikeun mesin pencari anu disetir ku masarakat, aman pikeun masarakat, sareng terbuka. Epsilon gaduh dompet terdesentralisasi sareng bursa terdesentralisasi. Éta dijalankeun dina platform Binance Smart Chain sareng éta mangrupikeun token BEP-20. September 4, 2021 Désémber 13, 2021 9.5
EMCODEX EMCODEX
aktip
EMCODEX singkatan tina: Bursa Desentralisasi Komoditi Muncul. Disebut pasar komoditi henteu sanés nyaéta pasar anu sacara téoritis barang kedah diperdagangkan. Dina ékonomi, istilah komoditi mangrupikeun barang dasar anu dianggo dina perdagangan anu tiasa ditukeurkeun ku barang-barang sanés anu sami jinisna. Bisa 18, 2021 Agustus 28, 2021 9.2
konsér sato ICO Konsér Sato
aktip
Kami ngayakeun konsér skala ageung pikeun seniman top, di stadion sareng streaming online ka pemirsa jutaan di dunya. Pemberdayaan industri musik pikeun nyiptakeun aliran pendapatan anyar liwat pasar online sareng cryptocurrency kami. Juli 28, 2021 September 30, 2021 9.5
Kaiken Inu Kaiken Inu
aktip
Kai Ken inu mangrupikeun komunitas anu didorong, token DeFi. Dina unggal padagangan, tilu fungsi saderhana lumangsung: Burn, LP Acqu acquisition, sareng Development development. Ngaliwatan modél tokenomics ieu, proyék diuntungkeun sacara gembleng sareng unggal transaksi. Transaksi Kai ken nguntungkeun KABEH anu gaduh. Juni 2, 2021 Agustus 31, 2021 9.5
Ortcoin Ortcoin
aktip
ICO Okratech bakal janten platform anu sami sapertos Freelancer.com sareng Upwork.com tapi bakal nampi cryptocurrency. Ortcoin bakal nyiptakeun platform padamelan blockchain anu ngabantosan klien sareng Pagawé Leupas nyambung, nyayogikeun transaksi anu épisién sareng perlindungan anu mantep ngalangkungan kontrak pinter - dimana waé anjeun dumasar. Agustus 2, 2021 November 30, 2021 8.4
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Jaringan Quarashi (QUA) Jaringan QUARASHI
Pra
Quarashi ngawasa sadayana didesentralisasi sadayana dina hiji platform anu fokus kana: Obrolan Privasi, Bursa Desentralisasi, IDO Launchpad, dompet Multi Crypto Blockchain Interfaced. Agustus 1, 2021 Oktober 31, 2021 9.9
Kohinoor Inten Kohinoor Inten
Pra
Token KIND dirancang pikeun mensimulasikeun jual beuli intan online. Ieu tanda sajarah! Tujuan nyieun token ieu nyaéta inten kohinoor sanés ngan ukur sapotong di dunya. Nyatana, seueur diantara aranjeunna dina bentuk token di dunya. Sareng sadaya jalma tiasa nyimpen seueur inten mulia ieu dina dompétna. Oktober 20, 2021 Désémber 5, 2021 9.6
Koin Penghasilan Koin Penghasilan
Pra
Panyekel Penghasilan Koin (RVC) ngabiayaan perusahaan teknologi tinggi pikeun skala pamasaran, penjualan, sareng kagiatan sosial. Startup anu nampi dana nyayogikeun dugi ka 10% tina pendapatan kana sistematis mésér RVC ti pasar, ngirangan suplai sareng ningkatkeun pangajen. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.8
bertinitas BERTINITAS
Pra
BERTINITY mangrupikeun inovasi anu ngaganggu sareng ekosistem blockchain financial No anonim sareng No KYC. Ékosistem BERTINITY ngandung 5 bagian utama, kalebet gateway pembayaran crypto, bursa terpusat, launchpad ICO, pasar saham token kaamanan & desentralisasi di dunya anu terdesentralisasi & koin asli. Oktober 20, 2021 November 20, 2021 9.2
Verita Verita
Pra
Veritise nyayogikeun verifikasi, idéntifikasi, pendataan sareng jasa analisis pikeun perusahaan sareng perorangan. Pusat pikeun pungsionalitas ieu nyaéta blokir Veritise Enterprise-grade pikeun kamampuan pikeun transact sareng nyimpen data sacara aman sareng teu robih. September 3, 2021 Désémber 31, 2021 9.8
Yayasan X Dunya Yayasan X Dunya
Pra
World X Foundation mangrupikeun Token anu didorong ku masarakat, transparan, sareng adil. Diluncurkeun tina Binance Smart Chain BSC anu stabil pisan sareng gancang. Kami ngabantosan 10% tina Token Sale urang pikeun tilu proyék amal urang. Oktober 6, 2021 Januari 6, 2021 9.0
ENGINES PENCARIAN EPSILON Epsilon
Pra
Epsilon mangrupikeun mesin pencari anu disetir ku masarakat, aman pikeun masarakat, sareng terbuka. Epsilon gaduh dompet terdesentralisasi sareng bursa terdesentralisasi. Éta dijalankeun dina platform Binance Smart Chain sareng éta mangrupikeun token BEP-20. September 4, 2021 Désémber 13, 2021 9.5
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Jaringan Quarashi (QUA) Jaringan QUARASHI
upcoming
Quarashi ngawasa sadayana didesentralisasi sadayana dina hiji platform anu fokus kana: Obrolan Privasi, Bursa Desentralisasi, IDO Launchpad, dompet Multi Crypto Blockchain Interfaced. Agustus 1, 2021 Oktober 31, 2021 9.9
Coinjoss Coinjoss
upcoming
Coinjoss ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun pangguna pangalaman anu lancar dina ngatur cryptocurrency na. Coinjoss mangrupikeun hiji ékosistem anu dimimitian ku platform bursa gancang na, fokus kana antar muka anu gampang dianggo pikeun pangguna pikeun dagang mata uang kripto na kalayan tingkat pangsaéna dina pasaran. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.6
Kohinoor Inten Kohinoor Inten
upcoming
Token KIND dirancang pikeun mensimulasikeun jual beuli intan online. Ieu tanda sajarah! Tujuan nyieun token ieu nyaéta inten kohinoor sanés ngan ukur sapotong di dunya. Nyatana, seueur diantara aranjeunna dina bentuk token di dunya. Sareng sadaya jalma tiasa nyimpen seueur inten mulia ieu dina dompétna. Oktober 20, 2021 Désémber 5, 2021 9.6
Koin Penghasilan Koin Penghasilan
upcoming
Panyekel Penghasilan Koin (RVC) ngabiayaan perusahaan teknologi tinggi pikeun skala pamasaran, penjualan, sareng kagiatan sosial. Startup anu nampi dana nyayogikeun dugi ka 10% tina pendapatan kana sistematis mésér RVC ti pasar, ngirangan suplai sareng ningkatkeun pangajen. Oktober 15, 2021 November 30, 2021 9.8
bertinitas BERTINITAS
upcoming
BERTINITY mangrupikeun inovasi anu ngaganggu sareng ekosistem blockchain financial No anonim sareng No KYC. Ékosistem BERTINITY ngandung 5 bagian utama, kalebet gateway pembayaran crypto, bursa terpusat, launchpad ICO, pasar saham token kaamanan & desentralisasi di dunya anu terdesentralisasi & koin asli. Oktober 20, 2021 November 20, 2021 9.2
dhabicoin Dhabi Koin
upcoming
Dhabicoin mangrupikeun sakumpulan asét digital pikeun ngahijikeun seueur jaringan kana hiji ékosistem digital anu ngamungkinkeun para pangguna komunikasi, diajar, mayar, sareng ngalakukeun sababaraha kagiatan sanés. Tujuanana nya éta pikeun nguatkeun ékonomi UAE sareng ngarobihkeun pasar global. September 24, 2021 Oktober 25, 2021 9.6
Logo Financio Financio
upcoming
Financio mangrupikeun bursa terdesentralisasi anu dijalankeun dina Binance Smart Chain, kalayan seueur fitur anu bakal ngantep anjeun kéngingkeun hadiah crypto luhur, pasip. September 15, 2021 Oktober 30, 2021 9.5
PROTOKOL ESCROW PROTOKOL ESCROW
upcoming
Platform pendanaan terdesentralisasi (riungan), anu ngaleupaskeun kontribusi investor pikeun proyék anu dibiayaan dina pembayaran anu tos disusun pikeun parantosan Milestone. Juli 24, 2021 Oktober 31, 2021 9.1
Yayasan X Dunya Yayasan X Dunya
upcoming
World X Foundation mangrupikeun Token anu didorong ku masarakat, transparan, sareng adil. Diluncurkeun tina Binance Smart Chain BSC anu stabil pisan sareng gancang. Kami ngabantosan 10% tina Token Sale urang pikeun tilu proyék amal urang. Oktober 6, 2021 Januari 6, 2021 9.0
ENGINES PENCARIAN EPSILON Epsilon
upcoming
Epsilon mangrupikeun mesin pencari anu disetir ku masarakat, aman pikeun masarakat, sareng terbuka. Epsilon gaduh dompet terdesentralisasi sareng bursa terdesentralisasi. Éta dijalankeun dina platform Binance Smart Chain sareng éta mangrupikeun token BEP-20. September 4, 2021 Désémber 13, 2021 9.5
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Pahala Nexxus Pahala Nexxus
Tungtung
Nexxus Rewards nyayogikeun solusi pamasaran koperasi komunitas unik anu ngangkat sakumna masarakat. Éta ngabantun organisasi amal lokal sareng organisasi nirlaba ngabiayaan sabab-sabab sosial pentingna sareng pengumpulan dana anu teras-terasan anu nempatkeun artos dina rekening bankna unggal minggu ti para pembeli anu ngajaga balanja. Januari 16, 2020 Januari 22, 2020 7.8
2Lokasi (L2L) 2lokal
Tungtung
2local komitmen kana inovasi sareng bisnis berkelanjutan kalayan ati-ati pikeun lingkungan sareng iklim, padamelan adil, sareng pertumbuhan ékonomi. Kalayan ieu, 2local hoyong nyumbang kana kemitraan global énggal anu diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan PBB. Salaku tambahan, tindakan anu diperyogikeun ku sadayana! Oktober 17, 2019 Désémber 31, 2019 9.9
Encores-Ikon Encores
Tungtung
Encores badé ngarobih méntalitas salah-jalan-bagi-aliran perusahaan sareng ngadistribusikaeun manpaat deui diantara pangguna ku diganjar ku aranjeunna pikeun internetan dina Internét atanapi ngalakukeun tugas-tugas saderhana sanés, sapertos jaringan sosial, iklan, jst. Oktober 1, 2019 Bisa 31, 2019 7.5
Robinhood Kasino Robinhood Kasino
Tungtung
Ngenalkeun Robinhood. Pasang deui kapercayaan kana judi. September 14, 2019 Pébruari 2, 2020 8.9
Bursa Flas Bursa Flas
Tungtung
Flas Exchange mangrupikeun platform dagang komprehensif anu nawiskeun sababaraha jinis aset digital. Salaku platform dagang aset digital anu aman, dipercaya sareng canggih dikembangkeun pikeun dagang propésional, Flas Exchange bakalan ngembangkeun rangkep fitur canggih pikeun nyumponan sarat unik sareng rumit para profesional sareng lembaga. November 8, 2019 Pébruari 9, 2020 8.3
GRAYLL ico GRAYLL
Tungtung
GRAYLL disebarkeun Téknologi Ledger, AI sareng Pembelajaran Mesin dilarapkeun kana sistem kauangan algorithmic anu nyiptakeun kauntungan éksponénsial sacara otomatis, tiasa diaksés ngalangkungan aplikasi saderhana & aplikasi wéb anu ramah. Kami difokuskeun aset digital sareng pasar aset tokenized. Sistemna tiasa diterapkeun kana naon waé, contona komoditi, seni, perumahan, métrik cuaca, data tren média sosial sareng sajabina. Juli 1, 2019 Pébruari 17, 2020 9.1
hivenet HiveNet
Tungtung
HiveNet bakal nyayogikeun solusi téknologi pikeun ngamangpaatkeun waktos komputer dianggurkeun ieu ku ngawangun jaringan komputasi awan anu disebarkeun. Ieu bakal ngamungkinkeun pamilik komputer nguntungkeun tina waktos dianggurkeun komputerna September 24, 2019 November 23, 2019 7.9
Mindsync Mindsync
Tungtung
Mindsync mangrupikeun platform sareng komunitas global pamekar pembelajaran mesin, ilmuwan data sareng ahli AI terapan. Komunitas ieu bakal tiasa damel bareng ogé ilubiung dina kompetisi antar individu sareng tim pikeun méréskeun sababaraha masalah. Maret 1, 2019 April 30, 2021 10.8
Pawtocol ico Pawtocol
Tungtung
Pawtocol LLC, perusahaan tanggung jawab terbatas Delaware ("Pawtocol", "kami", "kami", "kami") tujuanna nyandak industri perawatan piaraan kana jaman blockchain ku ngembangkeun platform anu ngagaduhan ékonomi sareng ekosistem anu fokus sareng piaraan. Tulisan ieu ngagambarkeun visi sareng filsafat kami di balik Pawtocol sareng naha urang nyandak proyék ieu ka pasar, ogé kamajuan kami dugi ka ayeuna sareng naha kami tim anu tepat pikeun ngaéksekusi. Juli 1, 2018 Désémber 31, 2018 7.9
Synchrobit Synchrobit
Tungtung
SynchroBit ™ mangrupikeun salah sahiji proyék utama modul kauangan ékosistem SynchroSphere®, anu nyayogikeun tulang tonggong ékonomi pikeun proyék-proyék sanés sareng modul ékosistem. Platform bakal terpadu pinuh sareng platform kauangan anu sanés tina SynchroSphere® pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu lancar sareng nyayogikeun para pangguna lingkungan bisnis anu produktif, akurat, aman dumasar kana téknologi blockchain sareng cryptocurrency. Agustus 1, 2019 Désémber 28, 2019 8.2
TecraCoin TecraCoin
Tungtung
TecraCoin ngarencanakeun pamekaran Tecra Investasi kapayunna. TecraCoin ngagaduhan hak pikeun ngarobih rencana ieu atanapi nyegah ngalaksanakeunana dumasar kana kabijaksanaan nyalira. Januari 17, 2019 Januari 16, 2020 7.2
CoinCasso
Tungtung
Proyék CoinCasso mangrupikeun solusi holistik sareng demokratis anu didamel pikeun jalma. Pandangan urang beda pisan sabab urang hoyong masarakat tiasa mutuskeun sareng mangaruhan kamekaran bursa urang sareng sakumna industri. Kusabab kitu urang masihan pangguna kasempetan pikeun janten co-boga proyék CoinCasso. Oktober 21, 2018 Désémber 31, 2019 8.2
Karuschain ico Karuschain
Tungtung
Proyék Karuschain dimaksudkeun pikeun nyentuh seueur input sareng kaluaran tina ranté supply logam mulia ayeuna. Platform Karuschain nuju dikembangkeun pikeun khusus ngorotan masalah sareng tantangan anu disanghareupan sadaya pamilon dina ranté suplai logam mulia. Januari 14, 2020 Pébruari 14, 2020 7.2
Level01 ico Level01 (LVX)
Tungtung
Level01 mangrupikeun Bursa Turunan Peer ka Peer (P1P) sadunya anu tukeur sareng Teknologi Pencocokan Perdagangan Artina (AI) sareng Padumukan di Blockchain. Level2 ngamanpaatkeun téknologi blockchain sareng cryptocurrency, pikeun nyiptakeun turunan (pilihan) platform bursa & dagang dimana perdagangan kauangan dina forex, saham, komoditi sareng cryptocurrency tiasa dilakukeun sacara peer-to-peer, tanpa peryogi calo perantara. Juli 1, 2018 Désémber 31, 2018 9.1
SaTT ico SATT
Tungtung
SaTT mangrupikeun token utiliti dumasar kana téknologi blockchain anu ngamungkinkeun pertukaran iklan sareng pamayaran pamirsa. SaTT diatur ku Kontrak Smart anu ngadaptar tawaran iklan sareng sadaya data anu dicekel aman dina blokchain Ethereum. Kontrak Smart netepkeun kaayaan pikeun ilubiung dina kampanye, ngitung kasuksesan, sareng ngajantenkeun régumerasi akhir. Bisa 1, 2018 Désémber 31, 2020 8.3
Gath3r ico Gath3r
Tungtung
Gath3r nyoko kana pendekatan énggal pikeun panambangan dina browser kalayan ngenalkeun koin pituin serbaguna sasarengan sareng tambang anu ngagabung. Koin GTH dianggo saé pikeun panyungsi sareng aplikasi, sareng teu ngagaduhan masalah UI, sahingga ngamungkinkeun koin énggal sareng anu aya nganggo hashrate Gath3r. Januari 9, 2020 Januari 11, 2020 6.3
Bethereum Bethereum (BETHER)
Tungtung
Solusi Bethereum ngungkitkeun téknologi Blockchain pikeun mastikeun anu paling aman sareng transparan pangalaman taruhan. Teu aya perantara anu kalibet: Pamaén nyiptakeun taruhan, netepkeun aturan, sareng nyayogikeun likuiditas pikeun minuhan pamayaran. Kontrak Smart ngajaga dana sareng ngadistribusikaeun sacara otomatis kameunangan dumasar kana kaayaan tarohan sareng hasil. Oktober 1, 2018 Désémber 31, 2018 8.4
CINEMADROM CINEMADROM
Tungtung
IBNIF CINEMADROM - Ieu mangrupikeun Jaringan Blockchain Internasional Sinématografer Bebas, anu diwangun dina téknologi anyar, sareng prinsip kauangan interaksi antara sadaya pamilon produksi pilem, panulis, produser, spesialis, investor sareng pemirsa. Intina, IBNIF CINEMADROM ngagunakeun téknologi blockchain Pébruari 3, 2020 April 30, 2020 6.9
MyTVchain MyTVchain (MyTV)
Tungtung
MyTVchain mangrupikeun platform TV wéb munggaran anu khusus pikeun klub olahraga sareng atlit, sareng ayeuna ngumumkeun pembukaan saluran TV wéb Sport En France, tivi Gerakan Olahraga. Saluran ieu diluncurkeun ku prakarsa Komite Olimpiade sareng Olahraga Nasional Perancis (CNOSF), sareng didaptarkeun pikeun ngamajukeun sadaya disiplin, sadaya federasi sareng kleub na. Pébruari 29, 2020 Maret 27, 2020 6.1
BILLCRYPT BILLCRYPT
Tungtung
BILLCRYPT pl mangrupikeun sistem integrasi desentralisasi global pikeun kantor Blockchain-Representative (BR). Prasarana multifungsi tunggal ngahijikeun kantor Blockchain Representative dina bentuk aplikasi desentralisasi dina blockchain (DApp). Platform unik anu ngagabungkeun sadaya kaunggulan dunya nyata sareng rohangan virtual, Internét anu biasa sareng blockchain. Juli 3, 2019 April 23, 2020 7.4

Naon Listing ICO Online?

ICO Listing Online mangrupikeun komunitas anu panglobana dimana urang sumping ngadaptarkeun ICOna Kusabab taun 2018, urang ngomean inpormasi ngeunaan ICO panganyarna anu sayogi di pasar. Aya seueur halaman wéb daptar ICO anu sayogi dina internét tapi henteu sadayana aman sareng dipercaya pikeun nanem modal sabab seuseueurna henteu sacara rutin diénggalan.

Jalma investor anu resep investasi dina ICO. Aranjeunna tiasa mariksa peringkat ICOs dina halaman wéb kami teras nanem modal sabab bakal ngabantosan aranjeunna pikeun milarian aktip, Pra & Upcoming ICO anu pangsaéna.

daptar ico

Naon ari ICO?

ICO, atanapi Initial Coin Offering, sakapeung disebut ogé "token sale" atanapi "token token awal", mangrupikeun prakték crowdfunding pikeun proyék-proyék blockchain, dimana cryptocurrency atanapi token ditawarkeun ka investor mimiti, sateuacan didaptarkeun di pasar anu langkung lega , sapertos pertukaran.

Disarankeun ngalakukeun panilitian éksténsif sakitar proyek sateuacan investasi. Ieu kalebet maca whitepaper, damel naha ICO nyayogikeun nilai dunya nyata sareng nalungtik tim sacara rinci.

Kieu kumaha anjeun tiasa ilubiung dina ICO:

  • Kagungan cryptocurrency anu relevan anu ditampi ku ICO salaku investasi.
  • Pastikeun yén dompét cryptocurrency cocog sareng token ICO.
  • Tripel parios alamat setoran ti sumber resmi.

Naon ICO Soft Cap?

ICO parantos ngahontal cita-citana upami cap lemes na kahontal. Cap lemes mangrupikeun jumlah minimal anu diperyogikeun pikeun proyék pikeun maju.

Naon ari Hard Hard ICO?

Kaseueuran ICO ogé bakal ngagaduhan cap anu keras, nyaéta jumlah maksimum anu bakal ditampi dina inpéstasi. Upami hiji ICO gagal ngahontal cap lemes na, kaseueuran ICO bakal ngabalikeun dana ka investor.

Naon Token ICO?

Token tiasa dihartoskeun salaku aset crypto anu dikaluarkeun ka perusahaan anu ngabiayaan hiji proyek ngalangkungan ICO, anu tiasa janten alat pamayaran (unit moneter) ngan ukur dina ékosistem proyék anu nawiskeun fitur anu sami sareng koin, tapi anu bogana ogé ngagaduhan hak-hak sanés dina jaringan. , sapertos hak milih, hak dividen, hak kana bagian panghasilan, sareng anu sanés. Token diciptakeun salaku kontrak "pinter" dumasar kana jaringan blok Ethereum atanapi Wave. Token tiasa dikenal salaku instrumen kauangan atanapi komoditi (atanapi jasa) anu tiasa dianggo ku anu ngagaduhan tokens (utiliti), gumantung kana ciri cryptocurrency.

Naon Whitepaper ICO?

ICO Whitepaper mangrupikeun dokumén anu dikaluarkeun ku organisasi / perusahaan anu ngaluarkeun token pikeun ngumpulkeun dana pikeun ngabiayaan hiji proyek khusus. Teu aya kontén anu ditetepkeun sacara sah sareng kaayaan anu kedah dipanggihan salah sahiji whitepaper. Dokumén biasana ngandung inpormasi ngeunaan prosés ngaluarkeun token, inpormasi ngeunaan proyék anu bakal dilaksanakeun, ogé tim anu aya dina balik proyék.

daptar ico

Kumaha Cara Ngahasilkeun koin awal (ICO)?

ICO dimimitian ku sababaraha jinis pernyataan, sering disebut kertas bodas ngaguratkeun detil proyék, rencana proyek, Anggaran sareng tujuan sareng sababaraha diskusi ngeunaan kumaha koin atanapi token bakal disebarkeun. (Biasana token dikaluarkeun pikeun ngagambarkeun kapamilikan proyék atanapi organisasi otonom terdesentralisasi, tapi koin biasana milik mata uang.)

Kaseueuran ICO nangtoskeun jumlah token atanapi koin anu ditawarkeun sateuacan diical. Investor anu ngagaleuh sateuacanna tiasa dipasihan istilah preferensial ku mayar harga anu langkung handap per koin. Tapi hargana tiasa turun naek, sareng upami langkung seueur anu ngagaleuh, anjeun bakal tiasa kéngingkeun sababaraha token.

Sababaraha ICO ngagaduhan tujuan khusus pikeun ngumpulkeun dana sareng tiasa ngajaga harga tetep dina waktos penjualan. Anu sanés ngajaga suplai tetep sareng ngarobih harga dumasar kana paménta, ningkatkeun saloba mungkin sareng aya ogé anu nyayogikeun pangiriman dinamis nalika koin énggal didamel nalika aya anu mésér.

Seueur ICO diluncurkeun sacara mandiri, dikelola ku badan pangaluarkeun dina halaman wéb atanapi platform na. Ieu kajantenan sabab tawaran anu langkung dipercaya biasana dipermudah ku bursa atanapi jasa transaksi anu tiasa ngijinkeun investor pikeun ngukur kaamanan anu tangtu ngalawan scammers.

Halaman wéb daptar Ico

Beda Utama antara ICO sareng IPO

Penawaran umum awal (IPO) mangrupikeun prosés anu sami sareng ICO dimana investor ngagaduhan saham dina kapamilikan perusahaan. Ieu bertentangan sareng ICO, numana token komérsial anu dibeli ku pembiaya tiasa nambihan nilai upami bisnis na jalan saé.

Pikeun ICO, investor mésér kriptocurrency énggal kalayan tujuan nguntungkeun nalika nilai naék. Ieu mirip sareng jalma anu ngasilkeun kauntungan nalika saham anu aranjeunna mésér dina bursa saham naék. ICO bénten sareng mésér saham dina pasar saham sabab nalika anjeun investasi di token énggal, anjeun moal tiasa ngabagi kapamilikan perusahaan.

Naha ICO crowdfunding populér?

ICO mangrupikeun versi crypto digital tina crowdfunding. Éta parantos dianggo sacara épéktip pikeun ngabiayaan kriptocurrency, anu ayeuna suksés pisan sareng parantos ngempelkeun dana anu seueur anu henteu pernah sanggup dilakukeun ngalangkungan crowdfunding standar. Ieu sababaraha conto proyék suksés crowdfunding ICO: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Kumaha nerapkeun ICO?

Perusahaan Crypto-currency anu hoyong ngempelkeun dana ngalangkungan ICO kedah nyayogikeun sababaraha inpormasi, kalebet katerangan proyék, tujuan proyék, sarat pikeun inpéstasi, bagian tina token anu bakal dijaga ku perusahaan, jangka waktos proyék ICO sareng jinis mata uang maya anu ditampi ku proyék.

Halaman wéb daptar Ico

Naha pantes pikeun ilubiung dina ICO?

Hal utama nyaéta ngartos yén anjeun nanem modal artos pikeun ideu batur, anu panginten saleresna henteu pantes. Di sisi anu sanésna, lingkup cryptocurrency ningkat ayeuna. Ieu mangrupikeun bidang anu ngajangjikeun pikeun penghasilan ageung, sareng upami anjeun henteu hoyong sono kasempetan payun-ayeuna.

Investasi dina ICO

Investasi ICO ngagaduhan kaunggulan sareng karugian anu signifikan dibandingkeun sareng Investasi anu parantos didaptarkeun cryptocurrency. Janten, investor terampil, anu mésér cryptocurrency énggal dina ICO sedini mungkin, tiasa ngarep-ngarep bakal ningkat nilai. Salaku conto, jalma-jalma anu nanem modal dina Ethereum ICO di 2014 ngasilkeun kauntungan ageung. Dina 42 dinten, 18 juta dolar AS diinvestorkeun. Éter hiji didagangkeun di ICO salami 30 sén. Malah ku daptar anu munggaran dina bursa saham, investor resep sakitar sababaraha ratus persén ningkatna nilaina. Dinten ayeuna cryptocurrency Ethereum éter mangrupikeun Koin panguatna katilu dina pasaran sareng ayeuna diperdagangkan sakitar $ 100.

daptar ico online

Kaunggulan tina Investasi ICO

  • ICO ngajangjikeun kamungkinan luhur pikeun meunang
  • Saha waé anu nalungtik ICO bakal diajar ngeunaan seueur poténsi aplikasi téknologi Blockchain
  • Investor mangaruhan desain bentang crypto-bisnis
  • Partisipasi dina ICO cukup langsung

Kalemahan Investasi ICO

  • Seueur kasus panipuan ngajantenkeun partisipasi dina ICO seueur résiko
  • Dompet wajib pikeun ilubiung
  • Pra-panalungtikan disarankeun pisan, peryogi seueur waktos
  • Di pasar biruang anu lumangsung, hésé pisan pikeun Startups pikeun netepkeun dirina sorangan
daptar ico online

Kieu kumaha anjeun tiasa nanem modal dina ICO:

  • Milih ICO

Kanggo nanem modal dina ICO, anjeun kedah ngagulung halaman wéb kami pikeun milari proyék anu berpotensi ngajangjikeun anu peryogi waragad. Sakali anjeun mendakan daptar proyék dimana anjeun tiasa ningali investasi anjeun, anjeun kedah buka situs wébna pikeun mésér token na.

  • Mésér cryptocurrency

Nunjukkeun yén ICO dicekel dina cryptocurrency, sareng sanés dina mata uang Fiat, perlu ditukeurkeun artos pikeun cryptocurrency (utamina élium).

  • Mindahkeun cryptocurrency kana proyék sareng nampi konfirmasi tina partisipasi
  • Kéngingkeun koin proyék dina dompét crypto
  • Ditarikna koin kana bursa crypto

Nalika harga anu cocog sareng investor kahontal, dijual sareng ngalereskeun hasil kauangan dilakukeun

Fase Penjualan ICO

Fase jual ICO kalebet prosés anu ningali kana masalah ngumpulkeun dana nalika aset digital dikaluarkeun di pasar salaku blokchains anu sami sareng saham anu paling dikenal salaku token anu ditawarkeun dina harga potongan anu tiasa ditukeurkeun pikeun daptar cryptocurrency ico ku investor mimiti salami tahap ngamimitian tina hiji proyék khusus. Kami nyayogikeun daptar ico luhur. Ieu tilu Tahap Penjualan ICO:

fase I SALE PRIVATE
fase II PRESALE
fase III DIJUAL GAGAK

Nanging, henteu aya set aturan anu dibentuk anu mutuskeun struktur tumuhna crypto crypto panas. Mimitina, salami Tahap I, jual jual pribadi sareng pribadi diumumkeun éta ngan saukur Tahap II mimiti tukeur daptar primér teras sumping Tahap III dimana token siap mésér ku masarakat pikeun ngahasilkeun artos langkung.

Daptar ICO

Daptar ICO Anu Hadir Pangsaéna:

Urang boga daptar ICO anu bakal datang anu badé aktip deui. Kami gaduh bagian anu sanés pikeun nunjukkeun ICO anu pangénggalna.

Daptar ICO Aktip:

Pikeun milari daptar pangsaéna ICO aktif, anjeun henteu kedah ngaliwat sababaraha situs wéb ayeuna. Kami nyayogikeun daptar anu sering diénggalan.

Daptar Pra-ICO:

Pra-ICO langkung mirah sareng éta ogé pilihan anu saé pikeun kauntungan anu langkung gancang. Ayeuna, Aranjeunna kasohor di kalangan investor pikeun ngahasilkeun deui. Janten, tingali di urang Daptar Pra-ICO ayeuna.

daptar ico 2020

Hoyong Daptar ICO anjeun?

Daptar ICO anjeun dinten ieu dina halaman wéb kami sareng ngahontal rébuan investor ti sakumna dunya ogé, ayeuna kami nyayogikeun paling gancang Jasa KYC pikeun ICO. Eusian formulir kontak kami tody sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam ka payun.

Peryogi Promosi Ico?