Listing ICO Online

Daptar ICO, IDO, sareng IEO anu bakal datang

  • Logo KAI
  • KAI
    puncak
  • $KAI - Hiji koin ERC20 Cat! Nganteurkeun ganjaran staking masif ka pamilon presale, kalawan jangji pikeun nyokot alih meta koin Cat.
  • Tanggal mimiti: Bisa 1, 2024
  • Tanggal tungtung: September 30, 2024
  • 9.8
  • Dogeverse
  • Dogeverse
    puncak
  • Dogeverse, doge multichain munggaran di dunya. Miluan Cosmo dina petualangan na ngalangkungan multiverse crypto
  • Tanggal mimiti: April 19, 2024
  • Tanggal tungtung: Juni 6, 2024
  • 9.8
  • SPONGEV2
  • SPONGEV2
    puncak
  • Spons deui langkung ageung sareng langkung saé tibatan kantos, diluncurkeun salaku token V2.
  • Tanggal mimiti: Désémber 18, 2023
  • Tanggal tungtung: April 18, 2024
  • 9.7
  • 5. Spésiés
  • 5. Spésiés
    puncak
  • 5SCAPE Coin, dina inti 5th Scape, nyayogikeun aksés ekslusif kana eusi VR premium, ningkatkeun pangalaman kaulinan.
  • Tanggal mimiti: Januari 10, 2024
  • Tanggal tungtung: Agustus 31, 2024
  • 9.7
  • Wiener AI
  • Wiener AI
    puncak
  • Wiener AI mangrupikeun token AI anu inovatif anu ngahijikeun dunya intelijen buatan, kasatiaan anjing, sareng daya tarik sosis anu jelas kana gerakan global tunggal.
  • Tanggal mimiti: April 10, 2024
  • Tanggal tungtung: Juli 10, 2024
  • 9.8
  • TukToken-Logo
  • eTukTuk
    puncak
  • eTukTuk mangrupikeun solusi transportasi anu dikuatkeun ku AI anu bakal ngarévolusi transportasi di nagara-nagara berkembang sareng pamustunganana di sakuliah dunya.
  • Tanggal mimiti: Oktober 13, 2023
  • Tanggal tungtung: Juli 17, 2024
  • 9.7
  • Shootout Shiba
  • Shootout Shiba
    puncak
  • Léngkah kana wates digital anu ngingetkeun Wild West, dimana dunya mata uang kripto digegerkeun ku legenda 'Shiba Showdown'. Pertempuran taruhan tinggi ieu, disetél dina jantung wates kripto Wild West, ngalangkungan pasea biasa-éta tanding kreativitas, kecerdasan, sareng sentuhan pesona koboi.
  • Tanggal mimiti: April 15, 2024
  • Tanggal tungtung: September 2, 2024
  • 9.7
  • BlockDAG
  • BlockDAG
    puncak
  • BlockDAG mangrupakeun mékanisme konsensus bukti-of-karya anu intends pikeun reinvent cryptosphere kalawan motong-ujung diarahkeun struktur Acyclic Graph na. Beda sareng téknologi blockchain konvensional, BlockDAG ngutamakeun kaamanan sareng juara lingkungan sadar lingkungan, nyayogikeun jalan pikeun transformasi digital anu lestari.
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2025
  • 9.6
  • Hypeloot
  • Hypeloot
    puncak
  • Milik anjeun sorangan Kasino Crypto, Kéngingkeun Kauntungan Sadinten! Hypeloot ngamungkinkeun.✅
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Agustus 31, 2024
  • 9.8
  • GCB Token ICO
  • GCB Token
    puncak
  • GCB Token dirojong ku proyék padet sareng citakan finansial tujuan utama pikeun sadayana.
  • Tanggal mimiti: Maret 14, 2024
  • Tanggal tungtung: Juni 12, 2024
  • 9.5
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
  • Logo KAI
  • KAI
    aktip
  • $KAI - Hiji koin ERC20 Cat! Nganteurkeun ganjaran staking masif ka pamilon presale, kalawan jangji pikeun nyokot alih meta koin Cat.
  • Tanggal mimiti: Bisa 1, 2024
  • Tanggal tungtung: September 30, 2024
  • 9.8
  • Dogeverse
  • Dogeverse
    aktip
  • Dogeverse, doge multichain munggaran di dunya. Miluan Cosmo dina petualangan na ngalangkungan multiverse crypto
  • Tanggal mimiti: April 19, 2024
  • Tanggal tungtung: Juni 6, 2024
  • 9.8
  • SPONGEV2
  • SPONGEV2
    aktip
  • Spons deui langkung ageung sareng langkung saé tibatan kantos, diluncurkeun salaku token V2.
  • Tanggal mimiti: Désémber 18, 2023
  • Tanggal tungtung: April 18, 2024
  • 9.7
  • 5. Spésiés
  • 5. Spésiés
    aktip
  • 5SCAPE Coin, dina inti 5th Scape, nyayogikeun aksés ekslusif kana eusi VR premium, ningkatkeun pangalaman kaulinan.
  • Tanggal mimiti: Januari 10, 2024
  • Tanggal tungtung: Agustus 31, 2024
  • 9.7
  • Wiener AI
  • Wiener AI
    aktip
  • Wiener AI mangrupikeun token AI anu inovatif anu ngahijikeun dunya intelijen buatan, kasatiaan anjing, sareng daya tarik sosis anu jelas kana gerakan global tunggal.
  • Tanggal mimiti: April 10, 2024
  • Tanggal tungtung: Juli 10, 2024
  • 9.8
  • TukToken-Logo
  • eTukTuk
    aktip
  • eTukTuk mangrupikeun solusi transportasi anu dikuatkeun ku AI anu bakal ngarévolusi transportasi di nagara-nagara berkembang sareng pamustunganana di sakuliah dunya.
  • Tanggal mimiti: Oktober 13, 2023
  • Tanggal tungtung: Juli 17, 2024
  • 9.7
  • Shootout Shiba
  • Shootout Shiba
    aktip
  • Léngkah kana wates digital anu ngingetkeun Wild West, dimana dunya mata uang kripto digegerkeun ku legenda 'Shiba Showdown'. Pertempuran taruhan tinggi ieu, disetél dina jantung wates kripto Wild West, ngalangkungan pasea biasa-éta tanding kreativitas, kecerdasan, sareng sentuhan pesona koboi.
  • Tanggal mimiti: April 15, 2024
  • Tanggal tungtung: September 2, 2024
  • 9.7
  • BlockDAG
  • BlockDAG
    aktip
  • BlockDAG mangrupakeun mékanisme konsensus bukti-of-karya anu intends pikeun reinvent cryptosphere kalawan motong-ujung diarahkeun struktur Acyclic Graph na. Beda sareng téknologi blockchain konvensional, BlockDAG ngutamakeun kaamanan sareng juara lingkungan sadar lingkungan, nyayogikeun jalan pikeun transformasi digital anu lestari.
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2025
  • 9.6
  • Hypeloot
  • Hypeloot
    aktip
  • Milik anjeun sorangan Kasino Crypto, Kéngingkeun Kauntungan Sadinten! Hypeloot ngamungkinkeun.✅
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Agustus 31, 2024
  • 9.8
  • GCB Token ICO
  • GCB Token
    aktip
  • GCB Token dirojong ku proyék padet sareng citakan finansial tujuan utama pikeun sadayana.
  • Tanggal mimiti: Maret 14, 2024
  • Tanggal tungtung: Juni 12, 2024
  • 9.5
  • Parifi
  • Parifi
    aktip
  • Parifi nangtung kaluar tina sistem kontrak futures tradisional utamana ngaliwatan fitur inovatif sarta model operasional dirancang pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman dagang jeung cater kana tungtutan ngembang tina pasar perpetual.
  • Tanggal mimiti: Januari 23, 2024
  • Tanggal tungtung: Januari 26, 2024
  • CratD2C
  • CratD2C
    aktip
  • Parifi nangtung kaluar tina sistem kontrak futures tradisional utamana ngaliwatan fitur inovatif sarta model operasional dirancang pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman dagang jeung cater kana tungtutan ngembang tina pasar perpetual.
  • Tanggal mimiti: Januari 23, 2024
  • Tanggal tungtung: Januari 26, 2024
  • AltLayer
  • AltLayer
    aktip
  • Jaringan AltLayer mangrupikeun sistem lapisan palaksanaan khusus-aplikasi anu tiasa skala pisan anu ngahasilkeun kaamanan tina dasar L1/L2. Éta dirancang salaku kerangka modular sareng pluggable pikeun dunya multi-ranté sareng multi-VM.
  • Tanggal mimiti: Januari 19, 2024
  • Tanggal tungtung: Januari 24, 2024
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
  • Logo KAI
  • KAI
    upcoming
  • $KAI - Hiji koin ERC20 Cat! Nganteurkeun ganjaran staking masif ka pamilon presale, kalawan jangji pikeun nyokot alih meta koin Cat.
  • Tanggal mimiti: Bisa 1, 2024
  • Tanggal tungtung: September 30, 2024
  • 9.8
  • Dogeverse
  • Dogeverse
    upcoming
  • Dogeverse, doge multichain munggaran di dunya. Miluan Cosmo dina petualangan na ngalangkungan multiverse crypto
  • Tanggal mimiti: April 19, 2024
  • Tanggal tungtung: Juni 6, 2024
  • 9.8
  • SPONGEV2
  • SPONGEV2
    upcoming
  • Spons deui langkung ageung sareng langkung saé tibatan kantos, diluncurkeun salaku token V2.
  • Tanggal mimiti: Désémber 18, 2023
  • Tanggal tungtung: April 18, 2024
  • 9.7
  • 5. Spésiés
  • 5. Spésiés
    upcoming
  • 5SCAPE Coin, dina inti 5th Scape, nyayogikeun aksés ekslusif kana eusi VR premium, ningkatkeun pangalaman kaulinan.
  • Tanggal mimiti: Januari 10, 2024
  • Tanggal tungtung: Agustus 31, 2024
  • 9.7
  • Wiener AI
  • Wiener AI
    upcoming
  • Wiener AI mangrupikeun token AI anu inovatif anu ngahijikeun dunya intelijen buatan, kasatiaan anjing, sareng daya tarik sosis anu jelas kana gerakan global tunggal.
  • Tanggal mimiti: April 10, 2024
  • Tanggal tungtung: Juli 10, 2024
  • 9.8
  • TukToken-Logo
  • eTukTuk
    upcoming
  • eTukTuk mangrupikeun solusi transportasi anu dikuatkeun ku AI anu bakal ngarévolusi transportasi di nagara-nagara berkembang sareng pamustunganana di sakuliah dunya.
  • Tanggal mimiti: Oktober 13, 2023
  • Tanggal tungtung: Juli 17, 2024
  • 9.7
  • Shootout Shiba
  • Shootout Shiba
    upcoming
  • Léngkah kana wates digital anu ngingetkeun Wild West, dimana dunya mata uang kripto digegerkeun ku legenda 'Shiba Showdown'. Pertempuran taruhan tinggi ieu, disetél dina jantung wates kripto Wild West, ngalangkungan pasea biasa-éta tanding kreativitas, kecerdasan, sareng sentuhan pesona koboi.
  • Tanggal mimiti: April 15, 2024
  • Tanggal tungtung: September 2, 2024
  • 9.7
  • BlockDAG
  • BlockDAG
    upcoming
  • BlockDAG mangrupakeun mékanisme konsensus bukti-of-karya anu intends pikeun reinvent cryptosphere kalawan motong-ujung diarahkeun struktur Acyclic Graph na. Beda sareng téknologi blockchain konvensional, BlockDAG ngutamakeun kaamanan sareng juara lingkungan sadar lingkungan, nyayogikeun jalan pikeun transformasi digital anu lestari.
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2025
  • 9.6
  • Hypeloot
  • Hypeloot
    upcoming
  • Milik anjeun sorangan Kasino Crypto, Kéngingkeun Kauntungan Sadinten! Hypeloot ngamungkinkeun.✅
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Agustus 31, 2024
  • 9.8
  • GCB Token ICO
  • GCB Token
    upcoming
  • GCB Token dirojong ku proyék padet sareng citakan finansial tujuan utama pikeun sadayana.
  • Tanggal mimiti: Maret 14, 2024
  • Tanggal tungtung: Juni 12, 2024
  • 9.5
  • ZkLink
  • ZkLink
    upcoming
  • zkLink mangrupikeun jaringan L2 multi-ranté anu difokuskeun dagang sareng likuiditas ngahijikeun anu diamankeun ku ZK-Rollups. ékosistem zkLink nyambungkeun sababaraha ranté L1 sareng jaringan L2 anu ngamungkinkeun para pamekar sareng padagang ngungkit likuiditas ngahijikeun tina ranté terasing kalayan pangalaman pangguna anu aman sareng lancar, nyumbang kana ékosistem DeFi anu langkung diaksés sareng éfisién pikeun sadayana.
  • Tanggal mimiti: Januari 25, 2024
  • Tanggal tungtung: Januari 25, 2024
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun
  • $POODL
  • $POODL
    Tungtung
  • Tutup panon anjeun sareng gambar ieu: taun 2025. Crypto ngalayang. Koin anjing ngompa. Sarta mutt mengembang, streetwise ngaranna Podl Inu mingpin pak. Kami di puncak pergeseran kakuatan utama dina rohangan koin meme, sareng anjeun di dieu cukup awal pikeun nyaksian revolusi!
  • Tanggal mimiti: Pébruari 15, 2024
  • Tanggal tungtung: April 30, 2024
  • 9.5
  • SPONGEV2
  • SPONGEV2
    Tungtung
  • Spons deui langkung ageung sareng langkung saé tibatan kantos, diluncurkeun salaku token V2.
  • Tanggal mimiti: Désémber 18, 2023
  • Tanggal tungtung: April 18, 2024
  • 9.7
  • Bitcoin Minetrix
  • Bitcoin Minetrix
    Tungtung
  • Bitcoin Minetrix mangrupikeun token ERC-20 Stake-to-Mine munggaran! Ngaluncurkeun salaku presale ICO, Bitcoin Minetrix bakal ngawangun deui rohangan pertambangan awan, ngamungkinkeun para pangguna pikeun aman sareng éfisién Cloud Mine Bitcoin sareng nampi ganjaran pikeun éta.
  • Tanggal mimiti: September 25, 2023
  • Tanggal tungtung: Oktober 31, 2023
  • 9.7
  • Zap Clash
  • Zap Clash
    Tungtung
  • Zap Clash mangrupa ICO seru nu ngagabungkeun meme koin jeung play-to-earn kaulinan sarta nawarkeun ganjaran staking kalawan nepi ka 247% APY. Sateuacan anjeun mésér, langkung luhur APY anjeun.
  • Tanggal mimiti: Maret 1, 2024
  • Tanggal tungtung: Bisa 16, 2024
  • 9.5
  • Logo Sonik
  • SONIK
    Tungtung
  • Sonik téh landak gancang! A speshul boi, obsessed jeung jadi panggancangna 0-100M MC meme koin. STAKE-2-SPEED tokens Sonik anjeun kalawan APY% impressive pikeun earn, bari nyadiakeun Sonik cukup BOOST pikeun ngahontal BULAN!
  • Tanggal mimiti: Agustus 15, 2023
  • Tanggal tungtung: September 15, 2023
  • 9.6
  • Kaulinan Maidaan
  • Kaulinan Maidaan
    Tungtung
  • Maidaan Games: Hiji kakuatan pionir di dunya Crypto Games, Maidaan mulus integrates jeung ekosistem Web3. Dipasang ku token MDN, platform kaulinan desentralisasi ieu muka cakrawala anyar pikeun pamaén. Kalibet dina mékanika play-to-earn, ngajalajah pasar desentralisasi, sareng ngalaman integrasi VR / AR. Wilujeng sumping di masa depan kaulinan, dimana unggal move diitung! 🎮🚀.
  • Tanggal mimiti: Pébruari 14, 2024
  • Tanggal tungtung: Maret 31, 2024
  • 9.7
  • ANONIS
  • ANONIS
    Tungtung
  • Ékosistem AnonToken ngalangkungan token meme biasa, ngondang anjeun kana alam kamungkinan anu teu terbatas.
  • Tanggal mimiti: Pébruari 1, 2024
  • Tanggal tungtung: April 3, 2024
  • 9.5
  • yPredict.ai logo.jpeg
  • yPrediksi.ai
    Tungtung
  • YPRED, token anu nguatkeun Ékosistem AI All-in-One munggaran di dunya. Husus Diwangun pikeun Pamekar, Padagang, Quants sareng Analis
  • Tanggal mimiti: April 27, 2023
  • Tanggal tungtung: September 30, 2023
  • 9.5
  • Logo BTCBSC
  • Bitcoin BSC
    Tungtung
  • Bitcoin BSC mangrupakeun token Stake-to-Earn BEP-20 diwangun dina Binance Smart Chain, dibanderol di $0.99, mirroring jadwal release Bitcoin bari ogé rewarding pamilon na kalawan ganjaran staking.
  • Tanggal mimiti: September 5, 2023
  • Tanggal tungtung: Désémber 31, 2023
  • 9.7
  • Wall Street Memes
  • Wall Street Memes
    Tungtung
  • Wall Street Memes mangrupikeun memecoin anu ditanggung tina fenomena internét WallStMemes Web2 anu tujuanana pikeun nyiptakeun gerakan desentralisasi anu nantang status quo sareng nempatkeun kontrol deui kana panangan masarakat.
  • Tanggal mimiti: Bisa 25, 2023
  • Tanggal tungtung: Agustus 25, 2023
  • 9.8
  • Logo BTCETF
  • Bitcoin ETF Token
    Tungtung
  • Bitcoin ETF Token mangrupa token ERC-20 nu capitalizes on persetujuan ekspektasi tina Bitcoin ETFs nyadiakeun kasempetan pikeun masarakat pikeun earn ganjaran tina acara crypto real-hirup.
  • Tanggal mimiti: November 8, 2023
  • Tanggal tungtung: Januari 8, 2024
  • 9.7
  • Pepeloveinu
  • Pepeloveinu
    Tungtung
  • Investasi dina proyék blockchain canggih sareng janten bagian tina masa depan keuangan web3.0.
  • Tanggal mimiti: Oktober 10, 2023
  • Tanggal tungtung: Pébruari 9, 2024
  • 9.5
  • CashFinance.App
  • CashFinance.App
    Tungtung
  • Cashfinance.app Mésér, nyimpen, swap sareng méakkeun cryptocurrency sadayana dina hiji aplikasi.
  • Tanggal mimiti: Oktober 10, 2023
  • Tanggal tungtung: April 12, 2024
  • 9.5
  • XGames
  • XGames
    Tungtung
  • XG mangrupikeun mata uang crypto anu dianggo dina kaulinan mobile urang.
  • Tanggal mimiti: Agustus 30, 2023
  • Tanggal tungtung: September 30, 2023
  • 9.7
  • Pikamoon
  • Pikamoon
    Tungtung
  • Pikamoon ngahartikeun deui kaulinan ulin-to-earning sareng perang strategis di dunya anu pikaresepeun Dreva. Petualangan NFT anu diciptakeun Unity ieu ngaganjar pamaén pikeun kaahlian tempur sareng eksplorasi di Pikaverse anu meriah. Inti sistem perangna canggih ngahijikeun thrilling, tempur taktis sareng eksplorasi sareng moro permata.
  • Tanggal mimiti: April 17, 2023
  • Tanggal tungtung: Pébruari 19, 2024
  • 9.9
  • Launchpad XYZ
  • Launchpad
    Tungtung
  • Launchpad XYZ nyayogikeun sadaya alat anu diperyogikeun ku pangguna pikeun suksés dina Web3. Panggihan ALPHA. Suksés dina Dagang. Jieun Duit.
  • Tanggal mimiti: April 24, 2023
  • Tanggal tungtung: Januari 31, 2024
  • 9.7
  • TaskChain
  • TaskChain
    Tungtung
  • Transforming kagiatan sapopoé kana Quests rewarding dina platform Web3. Nangkeup elemen GameFi, kéngingkeun cryptocurrency, poin XP, sareng NFT.
  • Tanggal mimiti: Agustus 4, 2023
  • Tanggal tungtung: April 4, 2024
  • 9.5
  • TASHI
  • TASHI
    Tungtung
  • Tashi mangrupikeun platform nginjeum / nginjeumkeun algoritma sareng non-custodial anu diluncurkeun dina Evmos, EVM anu tiasa dioperasikeun dina Cosmos.
  • Tanggal mimiti: September 18, 2023
  • Tanggal tungtung: September 25, 2023
  • 9.5
  • SachielNetwork
  • SachielNetwork
    Tungtung
  • Sachiel - Jaringan tina Wéb 3.0 Multi Dompét, Bursa Desentralisasi sareng Ékosistem Blockchain.
  • Tanggal mimiti: September 1, 2023
  • Tanggal tungtung: Désémber 1, 2023
  • 9.5
  • Pahala Nexxus
  • Pahala Nexxus
    Tungtung
  • Nexxus Rewards nyayogikeun solusi pamasaran koperasi komunitas unik anu ngangkat sakumna masarakat. Éta ngabantun organisasi amal lokal sareng organisasi nirlaba ngabiayaan sabab-sabab sosial pentingna sareng pengumpulan dana anu teras-terasan anu nempatkeun artos dina rekening bankna unggal minggu ti para pembeli anu ngajaga balanja.
  • Tanggal mimiti: Januari 16, 2020
  • Tanggal tungtung: Januari 22, 2020
  • 7.8
Gambar ICO Ngaran ICO gambaran Dijual Mimitian Dijual Tungtung Sponsor Peunteun

Hoyong Daptar ICO anjeun?

Daptar ICO anjeun ayeuna dina halaman wéb kami sareng ngahontal rébuan investor ti sakumna dunya. Pariksa daptar daptar sareng bungkusan promosi kami ku ngaklik Kirimkeun ICO tombol.

Tentang Kami:

Salaku ramatloka Listing ICO nu pang populerna, kami nyadiakeun informasi ngeunaan ICOs panganyarna sadia dina pasaran saprak 2018. ICO Listing situs web abound dina internét, tapi ngan sababaraha di antarana anu dipercaya pikeun investasi di saprak lolobana aranjeunna perlu diropéa rutin. . Ieu tempat kami asup. Kami nyangking platform anu eureun pikeun ICO dimana kami nyayogikeun inpormasi anu énggal dina aksés anjeun.

Investor anu kabetot dina investasi di ICOs. Ku ngagunakeun ramatloka kami, aranjeunna tiasa nalungtik ratings ICO sarta investasi di pangalusna aktip, pre-, jeung ICO anu bakal datang.

Naon ari ICO?

Panawaran Koin Awal, atanapi ICO, tiasa ogé disebat "penjualan token" atanapi "penawaran token awal." Éta mangrupikeun usaha crowdfunding pikeun proyék-proyék blockchain dimana cryptocurrencies atanapi token ditawarkeun ka investor sateuacan didaptarkeun dina séntral sareng pasar sanés.

Investasi dina proyék merlukeun panalungtikan éksténsif. Panalungtikan tim di jéntré tur baca whitepaper pikeun nangtukeun lamun ICO patut investasi di.

Kieu kumaha anjeun tiasa ilubiung dina ICO:

  • Milik cryptocurrency anu ditarima pikeun investasi di ICO.
  • Dompét Cryptocurrency kedah ngadukung token ICO.
  • Anjeun kedah triple-parios alamat deposit sareng sumber resmi.

Naon ICO Soft Cap?

Hiji ICO geus ngahontal tujuan na sakali cap lemes na geus ngahontal. The cap lemes nyaeta jumlah minimum diperlukeun pikeun neruskeun proyek.

Naon ari Hard Hard ICO?

Hard cap ICO nangtukeun jumlah investasi anu tiasa ditampi. Kaseueuran ICO anu gagal ngahontal topi lemesna ngabalikeun duit investor.

Naon Token ICO?

Token mangrupikeun aset crypto anu dikaluarkeun ku perusahaan anu proyékna dibiayaan ku panawaran koin awal (ICOs). Salian mangrupa alat pamayaran (unit moneter) pikeun ékosistem proyék, tokens nawiskeun fitur sarupa koin. Leungit, nu boga maranéhanana ogé ngarasakeun hak séjén di jerona, kayaning hak voting, hak dividend, hak panghasilan, jsb A token mangrupakeun kontrak anu dijalankeun dina Ethereum atanapi Wave jaringan blockchain. Gumantung kana karakteristik cryptocurrency a, tokens digolongkeun kana instrumen finansial atawa komoditi (atawa jasa) nu bisa dipaké ku Panyekel maranéhanana (utilitas).

Naon Whitepaper ICO?

ICO Whitepaper dikaluarkeun ku perusahaan atanapi organisasi anu ngaluarkeun token pikeun ngumpulkeun modal pikeun ngabiayaan proyék khusus. Whitepapers teu sah diwajibkeun pikeun minuhan eusi jeung kaayaan nu tangtu. Sacara umum, dokumén ngajelaskeun prosés masalah token, proyék anu bakal dilaksanakeun, sareng tim tukangeun proyék éta.

Kumaha ICO Gawé?

  • ICOs dimimitian ku kertas bodas, nu ngabejaan rinci ngeunaan proyék, outlines anggaran jeung tujuan, sarta ngabahas kumaha koin atawa tokens bakal disebarkeun.
  • ICO biasana nangtukeun token atanapi koin sateuacan dijual. Jalma anu meuli mimiti bisa kauntungan tina istilah preferential, kayaning harga handap per koin. Sanajan kitu, harga bisa turun naek kalana, sarta lamun leuwih jalma meuli, anjeun kamungkinan boga tokens pangsaeutikna.
  • Harga sababaraha ICO tiasa tetep sami sapanjang penjualan sabab utamina dirancang pikeun ngumpulkeun dana. Sababaraha protokol ieu tetep suplai tetep sarta ngalereskeun harga otomatis dumasar kana paménta pikeun ngaronjatkeun suplai saloba mungkin. Kontras, batur nganteurkeun koin dinamis nalika koin anyar dijieun.
  • Badan anu ngaluarkeun ngatur ICO dina situs wéb atanapi platform badan anu ngaluarkeun. Panawaran anu langkung dipercaya biasana dilakukeun ngaliwatan transaksi atanapi jasa bursa, anu ngamungkinkeun para investor pancegahan kaamanan anu tangtu ngalawan scammers.

Bédana antara ICO sareng IPO

Panawaran umum awal (IPO) sami sareng panawaran koin awal (ICO) dina éta investor ngagaduhan saham kapamilikan perusahaan. Teu kawas ICOs, nu nawarkeun potensi tambahan nilai lamun usaha sukses, tokens komérsial dibeuli ku financiers teu bisa.

A cryptocurrency ICO mangrupa investasi dina cryptocurrency anyar pikeun nyieun duit lamun nilai na naek. Nya kitu, padagang bursa saham ngadamel artos nalika sahamna naék. Beda antara ICOs jeung pasar saham éta tokens anyar teu bisa traded on pasar saham.

Naha ICO populér?

Crowdfunding mangrupikeun versi digital tina ICO. Cryptocurrencies parantos dibiayaan sacara efektif nganggo metodeu ieu, anu nyababkeun kasuksésan anu ageung sareng ngumpulkeun artos anu henteu mungkin ku crowdfunding standar. Parios proyék ICO anu suksés ieu: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Kumaha pariksa ICO?

A parusahaan cryptocurrency nu hayang ngumpulkeun dana ngaliwatan hiji kurban koin awal perlu nyadiakeun sababaraha rinci, kayaning pedaran proyék, tujuanana, syarat investasi na, jumlah tokens parusahaan bakal tetep, sabaraha lila ICO bakal ngajalankeun, sarta naon. jenis mata uang virtual eta narima.

Naha éta patut investasi dina ICO?

Ngartos yén anjeun investasi artos kana ide batur tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun kasalahan. Samentara éta, cryptocurrencies anu gaining popularitas. Aya loba kasempetan pikeun earnings badag dina widang ieu, jadi ulah sono kaluar.

Investasi dina ICO

Investasi ICO gaduh kaunggulan sareng kalemahan dibandingkeun sareng anu aya dina mata uang kripto anu parantos didaptarkeun. Ku kituna, jalma anu meunang di awal hiji ICO bisa ngaharepkeun Investasi maranéhna pikeun skyrocket. A kauntungan badag bisa dijieun mun anjeun investasi di Ethereum ICOs, kawas dina 2014, sarta eta nyandak 42 poé pikeun investasi 18 juta dollar. Salila ICO, éter anu traded pikeun 30 cents unggal. Sanaos saham parantos didaptarkeun di bursa saham pikeun kahiji kalina, para investor gumbira kalayan paningkatan nilai sababaraha ratus persén.

Kaunggulan tina Investasi ICO

  • Aya kamungkinan kasuksésan anu luhur pisan sareng ICO
  • Téknologi Blockchain ngagaduhan seueur aplikasi poténsial pikeun anu nalungtik ICO
  • Investor ngawangun usaha crypto
  • ICOs relatif gampang pikeun ilubiung dina

Kalemahan Investasi ICO

  • Résiko tinggi panipuan di ICOs ngajadikeun partisipasi dina éta kacida unwise
  • Wajib boga dompét milu
  • Ngalakukeun pre-panalungtikan kacida dianjurkeun, sabab butuh waktu rada saeutik.
  • Aya tangtangan khusus pikeun ngamimitian dina iklim ékonomi ayeuna.

Kieu kumaha anjeun tiasa nanem modal dina ICO:

Milih ICO

Situs kami ngamungkinkeun anjeun pikeun ngotéktak proyék ICO anu sayogi pikeun investasi dina halaman wéb kami pikeun milarian anu tiasa ngajangjikeun sareng peryogi dana. Saatos anjeun mendakan daptar proyék anu mungkin dimana anjeun pikir anjeun tiasa aub, anjeun kedah angkat ka halaman wéb proyék pikeun mésér tokenna.

Mésér cryptocurrency

Alatan ICO keur dilakukeun dina cryptocurrencies, teu dina mata uang fiat, duit kudu disilihtukeurkeun pikeun cryptocurrencies (utamina Ethereum).

  • Ilubiung dina proyék ku mindahkeun cryptocurrency
  • Dompét Crypto sareng koin proyék
  • ditarikna bursa Crypto

Saatos nangtukeun harga investor, hasil kauangan diatur, sareng penjualan parantos réngsé.

Fase Penjualan ICO

Fase penjualan ICO kalebet prosés anu museurkeun kana ngumpulkeun dana nalika sareng nalika aset digital dikaluarkeun salaku blokchain, anu tiasa dianggo sapertos saham di pasar saham. Token mangrupikeun token anu paling terkenal anu investor awal tiasa tukeur pikeun daptar cryptocurrency ICO salami fase ngamimitian awal. ICOs luhur didaptarkeun di dieu. Penjualan ICO dibagi kana tilu fase:

Fase 1- JUALAN PRIBADI

Fase 2- PRESALE

Fase 3- GROWOD SALE

Sanajan kitu, teu aya set aturan kabentuk nu mutuskeun struktur tumuwuhna crypto ico panas. Dina awalna, salila Fase I, nu presale sarta diobral swasta diumumkeun éta ngan lajeng yén Phase II mimiti tukeur listings primér, lajeng asalna Fase III dimana tokens siap dibeuli ku masarakat pikeun nyieun leuwih duit.

Daptar ICO Anu Hadir Pangsaéna:

Kami gaduh daptar ICO anu bakal datang anu bakal aktip pas. Kami ngagaduhan bagian anu béda pikeun nunjukkeun ICO anu bakal datang.

Daptar ICO Aktip:

Pikeun milarian daptar ICO aktip anu pangsaéna, anjeun henteu kedah ngaliwat sababaraha situs wéb ayeuna. Kami nyayogikeun daptar anu sering diropéa.

Daptar Pra-ICO:

Pra-ICO langkung mirah sareng aranjeunna ogé pilihan anu hadé pikeun kauntungan anu langkung gancang. Kiwari, Aranjeunna populer di kalangan investor pikeun earn langkung seueur. Janten, tingali daptar Pra-ICO kami ayeuna.

Diulas dina

Peryogi Promosi Ico?