15 ICO-të kryesore të vitit 2021 - Lista Analitike

79 / 100

1. RISHQYRTIMI I SERENITYSOURCE (SERENITYSOURCE)

https://www.youtube.com/watch?v=VsSS0gKIfyw&feature=emb_logo

Filloni korrikun: 13, 2019

Fundi i qershorit: 30, 2020

Shenja: SET

Kapak i butë: 5 000 000 dollarë

Kapak i fortë: 20 000 000 dollarë

Investimi minimal: 1 SET

Shenjat për shitje: 200000000

Pranimi: ETH, BTC, USD

SFIDA

Sektori i energjisë po përballet me një tranzicion nga një strukturë e centralizuar me një numër të vogël të furnizuesve të energjisë "në shkallë të gjerë" (hidro, qymyr, gaz dhe bërthamë) në një skenar të decentralizuar të Burimeve të Energjisë së Shpërndarë (DER), të tilla si dielli dhe era .

Një pjesë e rëndësishme e burimeve të rinovueshme të prodhuara po humbasin sepse sektori i energjisë sot nuk është në gjendje të trajtojë në mënyrë optimale tranzicionin strukturor drejt ripërtëritjes së energjisë dhe decentralizimit.

Rrjeti elektrik duhet të jetë i ekuilibruar gati saktësisht, domethënë ngarkesa në rrjetin elektrik duhet të përputhet me gjenerimin në çdo moment të caktuar; përndryshe, situata të dëmtimit të tensionit të lartë ose tensionit të ulët mund të ndodhin.

ZGJIDHJA JONË

Serenity po sjell bllokimin në sektorin e energjisë me potencialin për të transformuar sesi njerëzit angazhohen me këto shërbime duke sjellë përsëri kontrollin dhe transparencën te përdoruesit përfundimtarë dhe duke ofruar zgjidhje për njerëzit që janë lënë pas dore nga sistemet tradicionale.

Platforma e Serenitetit do të jetë e lidhur me Operatorët Kombëtarë të Energjisë Elektrike, duke siguruar ekuilibrin e nevojshëm midis prodhimit të energjisë elektrike dhe kërkesës së konsumatorit, duke iu përgjigjur në nivelin e nënstacionit kur është e nevojshme, duke bërë një tranzicion të mundshëm strukturor drejt burimeve të ripërtëritshme dhe decentralizimit.

Vizioni ynë

Një botë e qëndrueshme, ku çdo familje është e pajisur organikisht me një aftësi prodhimi dhe ruajtje të energjisë së rinovueshme, duke qenë një gjenerator i energjisë në shkallë të vogël i lidhur me rrjetin e shpërndarjes dhe si pjesë e një ekonomie të përbashkët duke monetarizuar sjelljen e tyre të kujdesshme në planet përmes stimujve dhe shpërblimeve.

PSE SERENITY?

Serenity Source Pty Ltd është një kompani që synon të ripërcaktojë mënyrën sesi merremi me energjinë. Me një fokus në sektorin e energjisë së rinovueshme, e kombinuar me fuqinë e bllokadës kompania synon të revolucionarizojë prodhimin dhe tregtimin e energjisë, monetarizimin e kredive të karbonit, shitjen dhe dhënien me qira të pajisjeve inteligjente HEPEK, shitjet e pronave të banimit, licencimin e shoqërive dhe platformën Serenity tarifat e transaksioneve.

MODEL BIZNESI

Modeli i biznesit do t'i përshtatet vizionit dhe konceptit të Qetësisë së një komuniteti të shpërndarë.

Ne synojmë të bëhemi Shitës me Pakicë të Energjisë, Gjenerator i Energjisë së Rinovueshme dhe Zhvillues i Qëndrueshëm i Banimit, duke shpërndarë banesa (prona) rezidenciale dhe lehtësira tregtare për prodhimin e energjisë së rinovueshme (diellore, bateri, ferma me erë).

Të ardhurat do të gjenerohen nga:

 • Shërbime me pakicë të energjisë
 • Prodhimi i energjisë së rinovueshme
 • Monetimi i kredive të karbonit
 • Shitjet e Pronave Banesore dhe të Ardhurat nga Qiraja
 • Shitja dhe Qiraja e Pajisjeve Smart HEPEK
 • Tarifat e Përpunimit të Transaksionit të Platformës së Qetësisë
 • Interesi për Mbështetjen e Kapitalit Shenjat ERGON
 • Licencimi i bashkëpunëtorëve ndërkombëtarë

Teknologjia e Blockchain dhe shfrytëzimi i Smart Contract do të minimizojnë kostot administrative dhe do të automatizojnë procesin.

Dhjetë përqind e fitimeve neto do të alokohen në fondin e financimit të përdorur për të financuar rritjen e komunitetit të Serenity, ndërtimin e pasurive më të qëndrueshme dhe me efiçiencë të energjisë dhe projekte të reja të energjisë së rinovueshme.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 13 korrik 2019

Data para përfundimit të Ico: 31 gusht 2019

Industria: Energjia

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://serenitysource.com.au/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Australia

Anëtar i ekipit

 • Elma Neimar. Bashkëthemelues dhe CEO
 • Adi Sariq. Bashkëthemelues & CTO
 • Patrick Roberts. Arkitekt Blockchain
 • Rajesh Kumar Maruvada. Strategjia e Produktit, Harta Rrugore e Inovacionit
 • Schazil Najam. Inxhinier Elektronik, arkitekt i Zgjidhjeve
 • Ahmed Eshfaq. Integruesi i Blockchain
 • Ahmed Saeed. Zhvilluesi i Lartë
 • Muhamed Irfan. Menaxher Marketingu
 • Ebu Nurullah. Marketingu dixhital dhe menaxheri i komunitetit
 • Shehzad Khan. Agjencia DigitalTelegraph - CEO
 • Deepanshu Bhatt. Marrdhënie me investitorët

2. Rishikimi i PAWTOCOL (PAWTOCOL)

https://www.youtube.com/watch?v=JP3mWtZHKls&feature=emb_logo

Filloni: 27 Dhjetor 2019

Fundi: 2 qershor 2020

Shenja: UPI

Kapak i fortë: 27 000 000 dollarë

Investimi minimal: 200 UPI

Shenjat për shitje: 575000000

Pranimi: BTC, ETH, USDT

rreth:

Ekipi i entuziastëve amerikanë të bllokimit dhe dashamirëve të kafshëve shtëpiake, të cilët përbëjnë shtyllën kurrizore të Pawtocol, ka për qëllim të zhvillojë një platformë shumë-funksionale në themel të blockchain Ethereum dhe të përfshijë tokenin e përshtatshëm të shërbimeve ERC-20 të quajtur UPI, i cili qëndron për Të ardhura universale për kafshë shtëpiake.

Informacion:

Industria: Big Data

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://pawtocol.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: SHBA

Ekipi:

 • Karim Quazzani. CEO
 • Evan Berger. Këshilltar i përgjithshëm
 • Jason Hetherington. Komunikimet dhe Përvoja e Përdoruesit
 • Michael Henry. Strategu kryesor i përmbajtjes
 • Brandon Stewart. Marketingu jashtë
 • Monika Lain-Shaw. Koordinatori i Kontaktimit të Kafshëve
 • Zach Berger. Strateg financiar
 • Robert Hitchens. CTO
 • Karim Quazzani. CEO
 • Evan Berger. Këshilltar i përgjithshëm
 • Jason Hetherington. Komunikimet dhe Përvoja e Përdoruesit
 • Michael Henry. Strategu kryesor i përmbajtjes
 • Brandon Stewart. Marketingu jashtë
 • Monika Lain-Shaw. Koordinatori i Kontaktimit të Kafshëve
 • Zach Berger. Strateg financiar
 • Robert Hitchens. CTO

3. Rishikimi i LEDDER (LEDDER)

https://www.youtube.com/watch?v=oHh2OvG99iI&feature=emb_logo

Filloni: 1 gusht 2019

Fundi i Dhjetorit: 31, 2020

Shenja: ULED

Kapak i butë: 200 000 dollarë

Kapak i fortë: 606 000 dollarë

Investimi minimal: 10000 USD

Shenjat për shitje: 30000000

Pranimi: ETH, USD

rreth:

Ledder paraqet një pirg teknologjie që mund të marrë mund të thyejë bllokimin në zhvillimin e reklamave në natyrë. Kjo kompani teknologjike jashtë Hong Kong ka shpikur mënyrën për t'i bërë reklamat në billbord shumë më efikase për sa i përket konsumit të energjisë elektrike, kostos së mirëmbajtjes, shkallës së konvertimit dhe lidhjes me të gjitha rrjetet më të rëndësishme të reklamave, të tilla si Google Ads, Amazon Advertising, Facebook, etj

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 13 Prill 2019

Data para përfundimit të Ico: 31 korrik 2019

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://ledder.io/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Hong Kong

Anëtarët e ekipit:

 • Alexey Stuhia. CEO
 • Sergej Kulakov. Inxhinier PCB
 • Evgeni Pukhtiy. Inxhinier FPGA
 • Anastasia Miaots. Projektues
 • Stanislav Mescheryakov. Inxhinier i Projektimit
 • Aleksandër Abeldinov. CTO
 • Polina Mishcheryakova. Menaxheri PR
 • Pavel Dudarenko. copywriter
 • Hamza Khan. Këshilltar
 • Lalit Bansal. Këshilltar

4. Rishikimi i IDEAFEX (IDEAFEX)

Fillimi: 18 qershor 2019

Fundi: 17 qershor 2020

Shenja: IFX

Kapak i fortë: 58 000 000 dollarë

Investimi minimal: 0.00 IFX

Shenjat për shitje: 400000000

Pranimi: BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM, EUR

rreth:

IdeaFeX është një startup francez që krijoi një platformë inovative investimi me tre përbërës ku përdoruesit kryejnë operacione financiare me aktive fizike të tokenizuara. Komponentët përfshijnë një treg të zhvilluar bazuar në zinxhirin e bllokuar Ethereum, një ankand dhe shkëmbimin e kriptovalutave. Të gjithë këta përbërës punojnë në simbiozë falë shenjës IdeaFeX (IFX) që ka pesë funksione kryesore. Projekti i ka vendosur vetes një qëllim mjaft ambicioz për të formuar një treg primar deri në vitin 2028, i aftë të gjenerojë 630 miliardë dollarë xhiro vjetore.

Informacion:

Industria: Financa

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://www.ideafex.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Franca

Anëtarët e ekipit:

 • Jiulin Teng. Kryeshefi Ekzekutiv
 • Alexandre Juncker. Shefi Operative Zyrtar
 • Xilong Wu. Backend & Baza e të dhënave
 • Vlad Burilov. Pajtueshmëria & Ligjore
 • Changyi Chen. Infrastruktura DevOps & Cloud
 • Shuishan Wang. Zhvillues i plotë-pirg
 • Siyuan Li. Zhvillues i plotë-pirg
 • David Bede. Marketingu & BizDev
 • Anastasiia Pereverzeva. Marketingu & Mediat Sociale
 • Siva Gowtham. Marketingu & Mediat Sociale

5. Rishikimi i UCBI BANKING (UCBI BANKING)

https://www.youtube.com/watch?v=D_bGhbDbV_Y&feature=emb_logo

Fillimi: 18 tetor 2019

Fundi: 31 maj 2020

Shenja: UCBI

Kapak i fortë: 12 000 000 dollarë

Investimi minimal: 300 UCBI

Shenjat për shitje: 3000000

Pranimi: ETH, XRP, BTC, LTC, MAD, EUR, USD

rreth:

UCBI është projekti blockchain me qendër në Londër që ka për qëllim krijimin e një banke të decentralizuar të të dhënave që duhet të kapërcejë hendekun midis hapësirës së kriptos dhe ekonomisë reale dhe t'u sigurojë përdoruesve akses në teknologjinë inovative bankare. Titulli i projektit qëndron për Unionin e Cryptocurrency dhe Blockchain International. UCBI aktualisht po mban një para-shitje të simbolit me të njëjtin emër që do të jetë një komponent thelbësor i ekosistemit të tyre të mundësuar nga bllokimi. 

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 17 korrik 2019

Data para përfundimit të Ico: 17 tetor 2019

Industria: Financa

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://ucbibanking.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Marok

Anëtarët e ekipit:

 • Hamza Khan. Këshilltar
 • Muhamed Oveis Ahmedi. Këshilltar
 • Shehzad Khan
 • Muhamed Kashif Fazal Wadood. Këshilltar Marketingu i UCBI Maroc LTD
 • Artur Holzwert. Marketing

6. SHQYRTIMI I DIPCHAIN ​​(DIPCHAIN)

https://www.youtube.com/watch?v=B6Q643fKtK4&feature=emb_logo

Filloni: 19 korrik 2019

Fundi: 31 maj 2020

Shenja: DIPC

Kapak i butë: 6 000 dollarë

Kapak i fortë: 34 000 dollarë

Investimi minimal: 1 ETH

Shenjat për shitje: 350000000

Pranimi: ETH

rreth:

Aktualisht, numri në rritje i industrive po kërkon mënyra për të përshtatur teknologjinë e bllokimit në një gamë të gjerë aktivitetesh. Pavarësisht nga natyra e tij tepër krijuese, arti është gjithashtu një industri që kërkon qasje inovative në shumë fusha të funksionimit të saj, të tilla si zhvillimi i mjeteve për promovimin e talenteve të rinj, krijimi i një komuniteti global të ngushtë të artistëve dhe njohësve të arti, dhe, natyrisht, formimi i një mjedisi biznesi të sigurt dhe të patëmetë.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 18 maj 2019

Data para përfundimit të Ico: 18 Prill 2019

Industria: Art

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://www.dipchain.io/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Singapori.

Anëtarët e ekipit:

 • Wang Pengfei. Themeluesi i DIPChain
 • Jackie Hu. Bashkë-themelues i DIPChain
 • Liang Hai. DIPChain Kryearkitekt
 • Johnny Wang. Gyp i zinxhirit DIPChain
 • Feng Xiaoyu. DPChain CPO
 • Fimo Xu. ZKM DIPChain
 • Gao Liang. OBK DIPChain
 • Vicente Quian. DIPChain OO jashtë shtetit
 • Sonia Liu. Drejtori i markës DIPChain
 • Wang Shuai. Drejtori Operativ i Komunitetit DIPChain
 • Li Pengxiu. Drejtori i Mediave DIPChain
 • Xie Meng. Inxhinier Teknik i DIPChain
 • Derek Zhang. Kryeprojektuesi i DIPChain

7. Rishikimi i TIXL (TIXL)

https://www.youtube.com/watch?v=6q_whbttnsQ&list=PLjOyvZEIlYaJPTOnhbruA2emVaHom0XsV&index=7&t=0s

Filloni: 17 korrik 2019

Fundi: 30 qershor 2020

Shenja: MTXLT

Investimi minimal: 100 USD

Shenjat për shitje: 45000

Pranimi: BTC, ETH, XRP, XLM, EUR

Çfarë është Tixl? 

Tixl është një rrjet i brezit të ardhshëm i pagesave që lejon Bitcoin dhe aktivet e tjera dixhitale të transferohen shpejt dhe privatisht me tarifa të ulta transaksioni. TXL është shenja amtare e rrjetit Tixl. Tarifat e transaksionit - dhe tarifat e tjera të rrjetit - paguhen (indirekt) në TXL. Vetë TXL mund të dërgohet me zero tarifa transaksioni. Në atë aspekt, TXL ka vetitë e parave të sotme dhe qëndron larg aseteve të tjera dixhitale. Gjatë fazës së zhvillimit të Tixl, Tixl Token mund të transferohet dhe tregtohet si MTXLT në Binance Chain. 

Problemi 

Shumica e kriptomonedhave në përgjithësi, dhe veçanërisht Bitcoin, nuk mund të transferohen në mënyrë efikase. Transaksionet janë ose të ngadalta, të shtrenjta dhe / ose transparente për publikun e gjerë. Zgjidhjet si Rrjeti i Rrufeve të Bitcoin ende nuk kanë fituar tërheqje për shkak të dobësive në modelin e tyre konceptual dhe teknik.

Zgjidhja 

Tixl përdor teknologjitë më të sofistikuara që kanë dalë nga bota e bllokimit gjatë viteve të fundit për të ndërtuar një rrjet pagese të decentralizuar. Dikush mund të dërgojë Bitcoin dhe mjete të tjera dixhitale në rrjetin Tixl. Brenda rrjetit Tixl, pasuritë dixhitale mund të transferohen shpejt, privatisht dhe me tarifa të ulta transaksioni. Rrjeti Tixl lejon vetëm dërguesit e regjistruar të kryejnë transaksione private, për të parandaluar pastrimin e parave dhe aktivitete të tjera mashtruese. 

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 15 Prill 2019

Data para përfundimit të Ico: 17 qershor 2019

Industria: Financa

Platforma: Blloçin i veçantë

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://tixl.me/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Gjermani

Anëtarët e ekipit:

 • Christian Eichinger. Drejtor Menaxhues
 • Sebastian Gronewold. Drejtor Menaxhues
 • Mike Lohmann. Konsulent teknologjik
 • Bernd Strehl. Inxhinier i softuerit
 • Vihren Stoev. cryptographer
 • Lennart Brandt. Projektues UX dhe Dixhital i Produkteve
 • Kristofer Oberder. Zyrtari kryesor i marketingut
 • Leon Szeli. Kryevangjelist

8. Rishikimi i PBET (PBET)

https://www.youtube.com/watch?v=gaYz-shjdzk&feature=emb_logo

Fillimi: 18 qershor 2019

Fundi: 31 maj 2020

Shenja: PBET

Kapak i butë: 2 000 000 dollarë

Kapak i fortë: 17 500 000 dollarë

Investimi minimal: 30 USD

Shenjat për shitje: 108000000

Pranimi: BTC, ETH, LTC

rreth:

Pbet ofron një zgjidhje të plotë të bllokuar për industrinë e lojërave të fatit që shërben për qëllimin e lidhjes së institucioneve me tulla dhe llaç me produktet e pronarit në internet të projektit. Karakteristika më tërheqëse e Pbet është që kjo kompani të hyjë në mbretërinë kripto me një mori produktesh të gatshme dhe një rrjet biznesi operativ që shtrihet në 4 vende dhe një mori kazinosh me bazë në tokë.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 22 Prill 2019

Data para përfundimit të Ico: 14 qershor 2019

Industria: Bixhoz

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://pbet.io/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Qipro

Anëtarët e ekipit:

 • Frederik Vachon. President dhe Themelues
 • Bassel Moukaddem. Kryeshefi Ekzekutiv
 • Marsel Huard. Kryeshefi i Inovacionit
 • Patrick Aubé. Kryeshefi i marketingut dhe CTO Blockchain
 • Manuel Presa. Shefi i Teknologjisë
 • Marina Anisina. Zyrtari Kryesor Financiar
 • Raul Duque. Shef i Financave Ndërkombëtare
 • Rita Jimenez. llogaritar
 • Pablo Silva. Drejtor Operacional
 • Pablo Rodriguez. Arkitekt interaktiv
 • Gonzalo Mas. Zhvilluesi i moshuar - Front-end
 • Aly Santos. Shitjet- Karaibe
 • Raul Solis. Shitjet - Zona e Perusë
 • Miguel Cortez. Drejtuesi i Ekipit- Shërbimi ndaj klientit

9. SHQYRTIMI I BITWINGS (BITWINGS)

https://www.youtube.com/watch?v=zm_19ERgZSE&feature=emb_logo

Fillimi: 3 qershor 2019

Fundi: 30 shtator 2020

Shenja: BWN

Kapak i butë: 3 000 000 dollarë

Kapak i fortë: 30 000 000 dollarë

Investimi minimal: 600 USD

Shenjat për shitje: 189000000

Pranimi: ETH, BTC, Fiat

rreth:

Teknologjia në zhvillim e bllokimit është ngadalë por me siguri po infiltron pothuajse në çdo industri që ekziston. Me zgjidhje inovative dhe të përmirësuara për të gjitha llojet e problemeve, kjo teknologji intereson edhe ata që janë shumë skeptikë ndaj kriptomonedhave.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 2 janar 2019

Data para përfundimit të Ico: 30 qershor 2019

Industria: Komunikimet

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2018

Faqja e internetit: https://bitwings.org/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Malta

Anëtarët e ekipit:

 • Antonio Milio. CEO, Drejtor Marketingu & Bashkëthemelues
 • Daniele Bianchini. Kryetari & Bashkëthemeluesi
 • Evan Luthra. Këshilltari kryesor dhe Mentori Teknik
 • Fabrizio Meli. Menaxheri i Përgjithshëm
 • Francesco Macri. Marrëdhëniet institucionale
 • Alessandro Traversari. Drejtori i Pajisjes Teknike
 • Sebastian Lucero. CTO
 • Raul Lloveras. Drejtori i marketingut dhe dyqanit
 • Ernesto Kruger. Marrëdhënia me investitorët
 • Juan Pablo Moreno. Drejtori i Ekipit
 • Fredi Ramirez. Drejtori i Rrjetit Blockchain
 • Kristian Kastro. Drejtori i Inxhinierit Crypto
 • Vera Zhang. Drejtori i Zyrës së Kinës
 • Maurizio Sorini. Drejtori i Shitjeve VAS
 • Kiko Serrano. Designer i Lartë Grafik
 • David Gonzalez. Drejtori i Shitjeve në Rrjet
 • Domenico Cantone. Drejtori i marketingut në internet
 • Damian Tirante. Web Designer
 • Lorenzo Bove. Drejtori i Sigurisë Kibernetike
 • Marisa Ruiz. Drejtori Financiar
 • Virginia Albelda. Krahët e mediave sociale
 • Vikas Kalwani. Menaxheri i fushatës

10. Rishikimi i ndeshjes ARENA (ndeshja e ARENA-s)

https://www.youtube.com/watch?v=SgL11L_MZTk&feature=emb_logo

Filloni: 20 gusht 2019

Fundi: 21 gusht 2020

Shenja: AMG

Investimi minimal: 0.1 ETH

Shenjat për shitje: 50000000

Pranimi: ETH

rreth:

Pas sferës financiare, teknologjia e blockchain ka marrë një terren të fortë në industrinë e lojrave. Për momentin, lojërat e fatit në internet janë në ballë të integrimit në blockchain, me zgjidhje të tilla blockchain si Tron dhe EOS të bëra me porosi për të dëgjuar nevojat e tij specifike.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 18 qershor 2020

Industria: Lojërat e fatit

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://arenamatch.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: SHBA

Anëtarët e ekipit:

 • Matthew Skinner. themelues
 • Josh Lamont. themelues
 • Briley Hooper. themelues 
 • Jean Speville. Këshilltar i teknologjisë
 • Hamza Khan. Këshilltar
 • Daniel Wise. Strateg i përmbajtjes

11. SHQYRTIMI I PREPAYWAY (PAYPAYWAY)

https://www.youtube.com/watch?v=n-RgkCPQZ9g&feature=emb_logo

Fillimi: 1 qershor 2019

Fundi: 31 gusht 2020

Shenja: InBit

Kapak i fortë: 50 000 000 dollarë

Shenjat për shitje: 6500000000

Pranimi: ETH

rreth:

PrepayWay mund të përshkruhet si një ekosistem blockchain që synon të bëjë të thjeshtuar bashkëpunimin, kontraktimin dhe pagesat ndërkombëtare për firmat në shumë industri të ndryshme. Misioni i tij është të heqë barra të ndryshme, siç është mungesa e besueshmërisë së karakterizimit manual, të bazuar në letër, e cila gjithashtu përjeton një mungesë mjaft të konsiderueshme të transparencës. Si rezultat, informacioni i përbashkët nuk është i sigurt dhe është e vështirë të besohet plotësisht.

Informacion:

Industria: Financa

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2018

Faqja e internetit: https://prepayway.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Zvicra

Anëtarët e ekipit:

 • Prof Dr. Frank Emmert. Bashkë-themelues
 • Dr. Mihnea Constantinescu. CPO & Bashkëthemelues
 • Nikolai Kalinin. CEO & С-themelues
 • Eduard Langebraun. ZKF & Bashkëthemelues
 • Oliver Nedela. COO & Bashkëthemelues
 • Dr Vahe Sahakyan. Bashkëthemelues - investitor
 • Antonio Gurei. Menaxheri dhe Bashkëthemeluesi i Komunitetit

12. SHQYRTIMI I CINEMADROM (CINEMADROM)

https://www.youtube.com/watch?v=_ZUoQ8btwlk&feature=emb_logo

Fillimi: 3 Shkurt 2020

Fundi: 30 nëntor 2020

Shenja: LUT

Kapak i butë: 1 000 000 dollarë

Kapak i fortë: 150 000 000 dollarë

Investimi minimal: 100 USD

Shenjat për shitje: 300000000

Pranimi: ETH, BTC, TRX, BNB, USDT, FIAT

rreth:

Të gjithë njerëzit i pëlqejnë filmat ose shfaqjet televizive të shkruara mirë dhe me shkathtësi të aftë, por pak prej tyre janë të vetëdijshëm për vështirësitë dhe pengesat me të cilat përballen shpesh kineastët kur kalojnë faza të ndryshme të prodhimit të filmit. 

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 30 maj 2019

Data para përfundimit të Ico: 31 Dhjetor 2019

Industria: Media

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://cinemadrom.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Ishujt Kajman

Anëtarët e ekipit:

 • Igor Egorov. Themelues, Produser, Drejtor Filmi
 • Pavel Gubanov. Bashkëthemelues, tregtar në internet
 • Katya Ulyanova. Drejtor Editor, Prodhues
 • Elena Egorova. Designer, Skenarist
 • Aleksandër Sivak. Produser, Drejtor Filmi
 • Sveta Valucheva. Redaktor, Skenarist
 • Charmaine Maravilla. Menaxher Komuniteti
 • Yuri Dziatlau. Menaxheri i Bounty

13. Rishikimi i STELLERO (STELLERO)

https://www.youtube.com/watch?v=vFsQGvJMQ3c&feature=emb_logo

Fillimi: 16 qershor 2019

Fundi: 30 qershor 2020

Shenja: STRO

Kapak i butë: 500 000 dollarë

Kapak i fortë: 5 000 000 dollarë

Investimi minimal: 500 EUR

Shenjat për shitje: 5880000

Pranimi: ETH, BTC, Fiat

rreth:

Stellero është një kompani fillestare izraelite që aspiron të krijojë një platformë bankare investimi, qëllimi kryesor i së cilës është të kapërcejë hendekun midis tregut konvencional të kapitalit dhe ekonomisë dixhitale të bazuar në kripto përmes tokenizimit të aktiveve jolikuide dhe zotërimeve të pjesshme.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 2 qershor 2019

Data para përfundimit të Ico: 15 qershor 2019

Industria: Investime

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2019

Faqja e internetit: https://www.stellerro.com/

Vendet: Spanja

Anëtarët e ekipit:

 • Aviad Gindi. CEO & Bashkëthemelues
 • Medalja e Drorit. Kryetar i Bordit & Bashkëthemelues
 • Elad Kofman. OSHC & Bashkëthemelues
 • Noam Barnea. CTO & Bashkëthemelues
 • Oded kundër Kloeten. Partner VP i marketingut dhe menaxhimit
 • Liron Rose. Bordi Këshillimor dhe Bashkëthemeluesi Kryesor
 • Boaz Barak. Veteran Bankar & Këshilltar Financiar
 • Isaac M. Sutton. Tregjet e Kapitalit & Këshilltari Strategjik
 • Isaac M. Sutton. Tregjet e Kapitalit & Këshilltari Strategjik
 • Roy Keidar. Këshilltari Special Yigal Arnon & Co.
 • Shirly Moster. BDO Shefi i Biz-Dev. & Këshilltar Fintech
 • Alejandro Gómez de la Cruz Alcañiz. Këshilltar Ligjor i ESMA-s
 • Ben Abulafia. Shefi i bashkëpunëtorëve të marketingut dhe shpërndarjes dhe menaxheri i komunitetit.
 • Etan Stufflebeam. Operacione dhe Kërkime
 • Yuri Dziatlau. Fushata Globale & Menaxheri i Bounty
 • Leonard Xhekson. Menaxher i Marrëdhënieve me Investitorët
 • Ava Yuan Xue. Shefi i Angazhimit Aziatik
 • Johnson Zheong. Shefi i Angazhimit APAC
 • Eitan Tayar. Ekonomist & Analist i të Dhënave
 • Almog Kurower. Dizajnimi dhe Grafika e Uebit
 • Yael Altstater. Ekonomist & Zhvillim i Biznesit

14. SHQYRTIMI I TEKRACOINIT (TECRACOIN)

https://www.youtube.com/watch?v=c7ql2dDaIsc&feature=emb_logo

Fillimi: 17 Janar 2019

Fundi: 30 dhjetor 2020

Shenjë: 123456

Kapak i butë: 5 000 000 dollarë

Kapak i fortë: 20 000 000 dollarë

Investimi minimal: 2 USD

Shenjat për shitje: 21000000

Pranimi: BTC, ETH, Fiat

rreth:

Tecra është emri i një projekti polak që kishte përpunuar në një platformë blockchain që synonte mbledhjen e kapitalit për të komercializuar produktet teknologjike më të përparuara me theks të veçantë duke u vënë në grafen.

Problemet e Botës 

Për shkak të papjekurisë së tregut të lidhur me teknologjinë Graphene, ekziston një hendek midis zbatimit teorik dhe zbatimit komercial. Kjo do të thotë që shumica e teknologjive të bazuara në Graphene janë ende në fazën e kërkimit, gjë që ngre shqetësime të ligjshme midis investitorëve. Një mundësi tjetër është mungesa e standardizimit dhe cilësia e specifikuar e Grafenit. Kjo teknologji aktualisht është në fazën e dytë: 

 • Shpikja e Graphene, 
 • Zhvillimi i Graphene në një formular aplikimi, 
 • Zbatimi dhe komercializimi i grafenit.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 1 tetor 2018

Data para përfundimit të Ico: 16 Janar 2019

Industria: Miniera

Platforma: Bitcoin

Themeluar: 2018

Faqja e internetit: https://tecracoin.io/

Letër të bardhë: Po

Vendet: Polonia

Anëtarët e ekipit:

 • Robert Anacki. Bashkë-themelues
 • Łukasz Gromek. Bashkë-themelues
 • Przemyslaw Karda. Bashkë-themelues
 • Krzysztof Podolski. Bashkë-themelues
 • Wiesław Strek. Ekspert i shkencës
 • Andrzej Jezowski. Ekspert i shkencës
 • Dariusz Hreniak. Ekspert i shkencës
 • Anna Wedzynska. Ekspert i shkencës
 • Krzysztof Kielec. Ekspert biznesi
 • Andrzej Kail. Ekspert biznesi
 • Robert Brandt. Ekspert Ligjor
 • Filip Nasiadko. Menaxheri i Projektit IT
 • Maciej Partyka. Zhvilluesi i Blockchain
 • Daniel Borowski. Zhvilluesi i Blockchain
 • Radoslav Struniawski. Programues i Lartë
 • Michał Tomaka. Drejtori Art
 • Krzysztof Łosiak. Zhvilluesi i Frontend
 • Krystian Kowalczyk. Këshilltar i marketingut
 • Marcin Godlewski. Ekspert i marketingut
 • Piotr Marcinik. Ekspert mediatik
 • Kaja Kretschmer. Ekspert i Komunitetit
 • Anna Karda. Ekspert i Komunitetit
 • Justin O'Donnell. Eksperti i bllokadës

15. Rishikimi i SATT (SATT)

Fillimi: 1 Janar 2018

Fundi: 31 dhjetor 2020

Shenja: SaTT

Kapak i butë: 3 360 000 dollarë

Kapak i fortë: 28 560 000 dollarë

Investimi minimal: 1 SaTT

Shenjat për shitje: 68000000000

Pranimi: ETH, BTC, Fiat

rreth:

ICO SaTT i bazuar në Kontratë Smart, i filluar në 2018 në SHBA, ka për qëllim të ndryshojë marrëdhëniet në ekosistemin e reklamuesve dhe redaktuesve të përmbajtjes. Ideja e projektit është të krijojë një fushatë nga reklamuesit me kushtet e rezultateve të zgjedhura prej tyre. Më pas, një ndikues pritet t'i përgjigjet kërkesës dhe të vërtetojë kontratën. SaTT Smart-Contract komunikon me API-të e palëve të treta për të vlerësuar performancën e një fushate dhe për të përcaktuar vlerën e transaksionit.

Informacion:

Data e fillimit para-Ico: 23 shkurt 2020

Industria: Reklamim

Platforma: Ethereum

Themeluar: 2018

Faqja e internetit: https://www.satt-token.com/

Letër të bardhë: Po

Vendet: SHBA

Anëtarët e ekipit:

 • Drejtori i Përgjithshëm i Gauthier Bros
 • Stéphanie CLEMENT CTO
 • Partner i Asociuar Samir KSIBI
 • Geoffrey MOYA Ekspert i Blockchain
 • Caroline POURCHIER Shef Dizajn / GUR UX
 • Mohamed BOUHAOUALA Shërbimi ndaj Klientit
 • Mohamed Aziz BEN REJEB Zhvilluesi Kryesor
 • Thamer BEN DHAFER Inxhinier Kompjuterik
 • Mohamed MEZLINI Inxhinier Backend
 • Wiem BOUTITI Inxhinierë Kompjuterik
 • Nicolas ROY Ndihmës Drejtor
 • Rayhane GUESSMI Asistent Administrativ
Mbyll
Regjistrohu

Mos i humbisni lajmet më të fundit!