Kafshë-Koncerte ICO

Koncerte të kafshëve

Transmetimi i Koncerteve në të gjithë botën

Ne organizojmë koncerte në shkallë të gjerë për artistët më të mirë, në stadiume dhe transmetim online për një audiencë milionëshe në të gjithë botën. Fuqizimi i industrisë së muzikës për të krijuar burime të reja të ardhurash përmes tregut tonë online dhe kriptomonedhës.