Banner i lojërave X

Listimi ICO Online

Lista kryesore e ICO-së 2023 | Uebfaqja më e mirë e listimit të ICO

 • yPredict.ai logo.jpeg
 • yParashikoni.ai
  më i lartë
 • YPRED, një simbol që fuqizon ekosistemin e parë të AI-gjithë-në-një në botë. Ndërtuar në mënyrë specifike për Zhvilluesit, Tregtarët, Kuantët dhe Analistët
 • Data e fillimit: Prill 27, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 30, 2023
 • 9.5
 • Logoja e BTCBSC
 • Bitcoin BSC
  më i lartë
 • Bitcoin BSC është një token BEP-20 për të fituar aksione, i ndërtuar në Zinxhirin e zgjuar të Binance, me çmim 0.99 dollarë, duke pasqyruar orarin e lëshimit të Bitcoin, ndërsa gjithashtu shpërblen pjesëmarrësit e tij me shpërblime të aksioneve.
 • Data e fillimit: Shtator 5, 2023
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2023
 • 9.7
 • Launchpad XYZ
 • Launchpad
  më i lartë
 • Launchpad XYZ ofron të gjitha mjetet që u nevojiten përdoruesve për të qenë të suksesshëm në Web3. Zbuloni ALPHA. Sukses në Trading. Bej para.
 • Data e fillimit: Prill 24, 2023
 • Data e përfundimit: Janar 31, 2024
 • 9.7
 • XLojëra
 • XLojëra
  më i lartë
 • XG është kriptomonedha e përdorur në lojërat tona celulare.
 • Data e fillimit: Gusht 30, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 30, 2023
 • 9.7
 • TaskChain
 • TaskChain
  më i lartë
 • Transformimi i aktiviteteve të përditshme në kërkime shpërblyese në një platformë Web3. Përqafoni elementët e GameFi, fitoni kriptovaluta, pikë XP dhe NFT.
 • Data e fillimit: Gusht 4, 2023
 • Data e përfundimit: Prill 4, 2024
 • 9.5
 • TASHI
 • TASHI
  më i lartë
 • Tashi është një platformë algoritmike dhe jo-kujdestare e huamarrjes/huadhënies që lançohet në Evmos, një EVM e ndërveprueshme brenda Cosmos.
 • Data e fillimit: Shtator 18, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 25, 2023
 • 9.5
 • Rrjeti Sachiel
 • Rrjeti Sachiel
  më i lartë
 • Sachiel - Një rrjet i shumë portofoleve në ueb 3.0, ekosistemeve të shkëmbimit të decentralizuar dhe bllokimit.
 • Data e fillimit: Shtator 1, 2023
 • Data e përfundimit: Dhjetor 1, 2023
 • 9.5
Imazhi ICO Emri ICO Përshkrim Fillimi i shitjes Fundi i Shitjes Lidhjet Vleresim
 • yPredict.ai logo.jpeg
 • yParashikoni.ai
  Aktiv
 • YPRED, një simbol që fuqizon ekosistemin e parë të AI-gjithë-në-një në botë. Ndërtuar në mënyrë specifike për Zhvilluesit, Tregtarët, Kuantët dhe Analistët
 • Data e fillimit: Prill 27, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 30, 2023
 • 9.5
 • Logoja e BTCBSC
 • Bitcoin BSC
  Aktiv
 • Bitcoin BSC është një token BEP-20 për të fituar aksione, i ndërtuar në Zinxhirin e zgjuar të Binance, me çmim 0.99 dollarë, duke pasqyruar orarin e lëshimit të Bitcoin, ndërsa gjithashtu shpërblen pjesëmarrësit e tij me shpërblime të aksioneve.
 • Data e fillimit: Shtator 5, 2023
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2023
 • 9.7
 • Launchpad XYZ
 • Launchpad
  Aktiv
 • Launchpad XYZ ofron të gjitha mjetet që u nevojiten përdoruesve për të qenë të suksesshëm në Web3. Zbuloni ALPHA. Sukses në Trading. Bej para.
 • Data e fillimit: Prill 24, 2023
 • Data e përfundimit: Janar 31, 2024
 • 9.7
 • XLojëra
 • XLojëra
  Aktiv
 • XG është kriptomonedha e përdorur në lojërat tona celulare.
 • Data e fillimit: Gusht 30, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 30, 2023
 • 9.7
 • TaskChain
 • TaskChain
  Aktiv
 • Transformimi i aktiviteteve të përditshme në kërkime shpërblyese në një platformë Web3. Përqafoni elementët e GameFi, fitoni kriptovaluta, pikë XP dhe NFT.
 • Data e fillimit: Gusht 4, 2023
 • Data e përfundimit: Prill 4, 2024
 • 9.5
 • TASHI
 • TASHI
  Aktiv
 • Tashi është një platformë algoritmike dhe jo-kujdestare e huamarrjes/huadhënies që lançohet në Evmos, një EVM e ndërveprueshme brenda Cosmos.
 • Data e fillimit: Shtator 18, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 25, 2023
 • 9.5
 • Rrjeti Sachiel
 • Rrjeti Sachiel
  Aktiv
 • Sachiel - Një rrjet i shumë portofoleve në ueb 3.0, ekosistemeve të shkëmbimit të decentralizuar dhe bllokimit.
 • Data e fillimit: Shtator 1, 2023
 • Data e përfundimit: Dhjetor 1, 2023
 • 9.5
Imazhi ICO Emri ICO Përshkrim Fillimi i shitjes Fundi i Shitjes Lidhjet Vleresim
 • TASHI
 • TASHI
  Pre
 • Tashi është një platformë algoritmike dhe jo-kujdestare e huamarrjes/huadhënies që lançohet në Evmos, një EVM e ndërveprueshme brenda Cosmos.
 • Data e fillimit: Shtator 18, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 25, 2023
 • 9.5
Imazhi ICO Emri ICO Përshkrim Fillimi i shitjes Fundi i Shitjes Lidhjet Vleresim
 • yPredict.ai logo.jpeg
 • yParashikoni.ai
  E ardhshme
 • YPRED, një simbol që fuqizon ekosistemin e parë të AI-gjithë-në-një në botë. Ndërtuar në mënyrë specifike për Zhvilluesit, Tregtarët, Kuantët dhe Analistët
 • Data e fillimit: Prill 27, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 30, 2023
 • 9.5
 • Logoja e BTCBSC
 • Bitcoin BSC
  E ardhshme
 • Bitcoin BSC është një token BEP-20 për të fituar aksione, i ndërtuar në Zinxhirin e zgjuar të Binance, me çmim 0.99 dollarë, duke pasqyruar orarin e lëshimit të Bitcoin, ndërsa gjithashtu shpërblen pjesëmarrësit e tij me shpërblime të aksioneve.
 • Data e fillimit: Shtator 5, 2023
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2023
 • 9.7
 • Launchpad XYZ
 • Launchpad
  E ardhshme
 • Launchpad XYZ ofron të gjitha mjetet që u nevojiten përdoruesve për të qenë të suksesshëm në Web3. Zbuloni ALPHA. Sukses në Trading. Bej para.
 • Data e fillimit: Prill 24, 2023
 • Data e përfundimit: Janar 31, 2024
 • 9.7
 • XLojëra
 • XLojëra
  E ardhshme
 • XG është kriptomonedha e përdorur në lojërat tona celulare.
 • Data e fillimit: Gusht 30, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 30, 2023
 • 9.7
 • TaskChain
 • TaskChain
  E ardhshme
 • Transformimi i aktiviteteve të përditshme në kërkime shpërblyese në një platformë Web3. Përqafoni elementët e GameFi, fitoni kriptovaluta, pikë XP dhe NFT.
 • Data e fillimit: Gusht 4, 2023
 • Data e përfundimit: Prill 4, 2024
 • 9.5
 • TASHI
 • TASHI
  E ardhshme
 • Tashi është një platformë algoritmike dhe jo-kujdestare e huamarrjes/huadhënies që lançohet në Evmos, një EVM e ndërveprueshme brenda Cosmos.
 • Data e fillimit: Shtator 18, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 25, 2023
 • 9.5
 • Rrjeti Sachiel
 • Rrjeti Sachiel
  E ardhshme
 • Sachiel - Një rrjet i shumë portofoleve në ueb 3.0, ekosistemeve të shkëmbimit të decentralizuar dhe bllokimit.
 • Data e fillimit: Shtator 1, 2023
 • Data e përfundimit: Dhjetor 1, 2023
 • 9.5
Imazhi ICO Emri ICO Përshkrim Fillimi i shitjes Fundi i Shitjes Lidhjet Vleresim
 • Logo e Sonik
 • Sonik
  fund
 • Sonik është një iriq i shpejtë! Një speshul boi, i fiksuar për t'u bërë monedha meme më e shpejtë MC 0-100M. STAKE-2-SPEED tokenet tuaja Sonik me APY% mbresëlënëse për të fituar, ndërkohë që i siguroni Sonik BOOST të mjaftueshëm për të arritur në HËNË!
 • Data e fillimit: Gusht 15, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 15, 2023
 • 9.6
 • Memet e Wall Street
 • Memet e Wall Street
  fund
 • Wall Street Memes është një memecoin i lindur nga fenomeni i internetit WallStMemes Web2, i cili synon të krijojë një lëvizje të decentralizuar që sfidon status quo-në dhe e kthen kontrollin në duart e njerëzve.
 • Data e fillimit: Mund 25, 2023
 • Data e përfundimit: Gusht 25, 2023
 • 9.8
 • TASHI
 • TASHI
  fund
 • Tashi është një platformë algoritmike dhe jo-kujdestare e huamarrjes/huadhënies që lançohet në Evmos, një EVM e ndërveprueshme brenda Cosmos.
 • Data e fillimit: Shtator 18, 2023
 • Data e përfundimit: Shtator 25, 2023
 • 9.5
 • Shpërblimet Nexxus
 • Shpërblimet Nexxus
  fund
 • Shpërblimet Nexxus sigurojnë një zgjidhje unike të marketingut bashkëpunues të komunitetit që ngre gjithë komunitetin. Ndihmon organizatat bamirëse lokale dhe organizatat jofitimprurëse të financojnë kauzat e tyre të rëndësishme shoqërore me një mbledhje fondesh të vazhdueshme që vë para në llogarinë e tyre bankare çdo javë nga blerësit që vazhdojnë pazaret.
 • Data e fillimit: Janar 16, 2020
 • Data e përfundimit: Janar 22, 2020
 • 7.8
 • Kazino Robinhood
 • Kazino Robinhood
  fund
 • Prezantimi i Robinhood. Vendosja e besimit përsëri në lojërat e fatit.
 • Data e fillimit: Shtator 14, 2019
 • Data e përfundimit: Shkurt 2, 2020
 • 8.9
 • 2 Lokale (L2L)
 • 2 lokal
  fund
 • 2local është e përkushtuar ndaj inovacionit dhe biznesit të qëndrueshëm me kujdesin për mjedisin dhe klimën, punën e drejtë dhe rritjen ekonomike. Me këtë, 2local dëshiron të kontribuojë në një partneritet të ri global që është i nevojshëm për të arritur objektivat e KB. Përveç kësaj, veprimi është i nevojshëm nga të gjithë!
 • Data e fillimit: Tetor 17, 2019
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2019
 • 9.9
 • Ikona e Encores
 • Enkores
  fund
 • Encores është gati të ndryshojë mentalitetin korporativ të rrjedhës së të ardhurave dhe të rishpërndajë përfitimet përsëri midis përdoruesve duke i shpërblyer ata për surfimin në internet ose duke bërë detyra të tjera të thjeshta, të tilla si rrjetet sociale, reklamat, etj
 • Data e fillimit: Tetor 1, 2019
 • Data e përfundimit: Mund 31, 2019
 • 7.5
 • Shkëmbim Flas
 • Shkëmbim Flas
  fund
 • Flas Exchange është një platformë gjithëpërfshirëse tregtare që ofron lloje të ndryshme të aktiveve dixhitale. Si një platformë e sigurt, e besueshme dhe e avancuar e tregtimit të pasurive dixhitale e zhvilluar për tregti profesionale, Flas Exchange do të zhvillojë një suitë të tipareve të përparuara për të përmbushur kërkesat unike dhe komplekse të profesionistëve dhe institucioneve.
 • Data e fillimit: Nëntor 8, 2019
 • Data e përfundimit: Shkurt 9, 2020
 • 8.3
 • GREYLO ico
 • GRI
  fund
 • GRAYLL është Distributed Ledger Technology, AI dhe Machine Learning e aplikuar në një sistem financiar algoritmik që krijon fitime eksponenciale automatikisht, të arritshme përmes një aplikacioni të thjeshtë celular dhe uebi miqësor ndaj përdoruesit. Ne jemi të fokusuar në tregjet dixhitale të aseteve dhe tregjeve të aseteve të tokenizuara. Sistemet mund të aplikohen për çdo gjë, për shembull mallrat, artin, pasuritë e paluajtshme, metrikën e motit, të dhënat e trendit të mediave sociale etj.
 • Data e fillimit: Korrik 1, 2019
 • Data e përfundimit: Shkurt 17, 2020
 • 9.1
 • hivenet
 • HiveNet
  fund
 • HiveNet do të ofrojë zgjidhjen teknologjike për të shfrytëzuar këto kohë boshe kompjuterike duke ndërtuar një rrjet të shpërndarë të llogaritjes cloud. Kjo do t'u mundësojë pronarëve të kompjuterave të fitojnë nga koha boshe e kompjuterëve të tyre
 • Data e fillimit: Shtator 24, 2019
 • Data e përfundimit: Nëntor 23, 2019
 • 7.9
 • Mindsync
 • Mindsync
  fund
 • Mindsync është një platformë dhe një bashkësi globale e zhvilluesve të mësimit të makinerisë, shkencëtarëve të të dhënave dhe ekspertëve të aplikuar të AI. Ky komunitet do të jetë në gjendje të bashkëpunojë si dhe të marrë pjesë në garat midis individëve dhe ekipeve për të zgjidhur probleme të ndryshme.
 • Data e fillimit: March 1, 2019
 • Data e përfundimit: Prill 30, 2021
 • 10.8
 • Iko Pawtocol
 • Protokoll
  fund
 • Pawtocol LLC, një kompani me përgjegjësi të kufizuar në Delaware ("Pawtocol", "ne", "tonë", "ne") synon të fusë industrinë e kujdesit për kafshët shtëpiake në epokën e bllokimit duke zhvilluar një platformë me një ekonomi dhe ekosistem të përqendruar tek kafshët shtëpiake. Ky dokument përshkruan vizionin dhe filozofinë tonë prapa Pawtocol dhe pse po e çojmë këtë projekt në treg, si dhe progresin tonë të deritanishëm dhe pse ne jemi ekipi i duhur për t'u ekzekutuar.
 • Data e fillimit: Korrik 1, 2018
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2018
 • 7.9
 • Ikona Karuschain
 • Karuschain
  fund
 • Projekti Karuschain synon të prekë shumë nga inputet dhe produktet kryesore të zinxhirit aktual të furnizimit me metale të çmuara. Platforma Karuschain po zhvillohet për të zbutur në mënyrë specifike çështjet dhe sfidat me të cilat përballen të gjithë pjesëmarrësit në zinxhirin e furnizimit me metale të çmuara.
 • Data e fillimit: Janar 14, 2020
 • Data e përfundimit: Shkurt 14, 2020
 • 7.2
 • TecraCoin
 • TecraCoin
  fund
 • Planet TecraCoin për zhvillimin e Tecra Investments në të ardhmen. TecraCoin rezervon të drejtën të ndryshojë këto plane ose të përmbahet nga zbatimi i tyre sipas gjykimit të saj të vetëm.
 • Data e fillimit: Janar 17, 2019
 • Data e përfundimit: Janar 16, 2020
 • 7.2
 • CoinCasso
  fund
 • Projekti CoinCasso është një zgjidhje holistike dhe demokratike e krijuar për njerëzit. Pikëpamja jonë është krejtësisht e ndryshme sepse duam që komuniteti të jetë në gjendje të vendosë dhe të ndikojë në zhvillimin e shkëmbimit tonë dhe të gjithë industrisë. Kjo është arsyeja pse ne u japim përdoruesve tanë mundësinë të bëhen bashkëpronarë të projektit CoinCasso.
 • Data e fillimit: Tetor 21, 2018
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2019
 • 8.2
 • Sinkrobit
 • Sinkrobit
  fund
 • SynchroBit ™ është një nga projektet kryesore të modulit financiar të ekosistemit SynchroSphere®, i cili siguron shtyllën ekonomike të projekteve dhe moduleve të tjera të ekosistemit. Platforma do të integrohet plotësisht me platformat e tjera financiare të SynchroSphere® për të krijuar një përvojë të përsosur të klientit dhe t'u sigurojë përdoruesve një mjedis biznesi shumë produktiv, të saktë, të sigurt bazuar në teknologjinë blockchain dhe kriptomonedhën.
 • Data e fillimit: Gusht 1, 2019
 • Data e përfundimit: Dhjetor 28, 2019
 • 8.2
 • Niveli 01 ico
 • Niveli01 (LVX)
  fund
 • Niveli 01 është Shkëmbimi i Derivateve i Parë në Bashkë me Peer (P1P) me Teknologjinë e Përshtatjes së Tregtisë me Inteligjencën Artificiale (AI) dhe zgjidhjen në Blockchain. Niveli 2 përdor teknologjinë blockchain dhe kriptomonedhën, për të krijuar një platformë të këmbimit dhe tregtimit të derivateve (opsioneve), ku tregtimi financiar në Forex, aksione, mallra dhe kriptomonedhë mund të kryhet në baza të barabarta, pa pasur nevojë për një ndërmjetës ndërmjetës.
 • Data e fillimit: Korrik 1, 2018
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2018
 • 9.1
 • Gath3r iko
 • Gath3r
  fund
 • Gath3r miraton një qasje të re për minierat brenda shfletuesit me futjen e një monedhe të gjithanshme vendase së bashku me minierat e bashkuara. Monedha GTH funksionon mirë si me shfletuesit ashtu edhe me aplikacionet, dhe nuk ka probleme me UI, duke lejuar kështu monedhat e reja dhe ekzistuese të përdorin hashrate të Gath3r.
 • Data e fillimit: Janar 9, 2020
 • Data e përfundimit: Janar 11, 2020
 • 6.3
 • Ico SaTT
 • SATT
  fund
 • SaTT është një shenjë e shërbimeve e bazuar në teknologjinë blockchain që lejon shkëmbimin e reklamave dhe pagesën e audiencës. SaTT rregullohet nga një Kontratë Smart e cila liston ofertat e reklamave me të gjitha të dhënat e mbajtura të sigurta në blockchain Ethereum. Kontrata Smart vendos kushtet për pjesëmarrjen në fushata, përcakton sasinë e suksesit dhe garanton rinumërimin përfundimtar.
 • Data e fillimit: Mund 1, 2018
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2020
 • 8.3
 • Betherum
 • Bethereum (BETHER)
  fund
 • Zgjidhja Bethereum përdor teknologjinë Blockchain për të siguruar përvojën më të sigurt dhe transparente të basteve. Nuk ka asnjë ndërmjetës të përfshirë: Lojtarët krijojnë baste, vendosin rregullat dhe sigurojnë likuiditet për përmbushjen e pagesave. Kontratat Smart mbrojnë fondet dhe shpërndajnë automatikisht fitimet bazuar në kushtet dhe rezultatet e basteve.
 • Data e fillimit: Tetor 1, 2018
 • Data e përfundimit: Dhjetor 31, 2018
 • 8.4
Imazhi ICO Emri ICO Përshkrim Fillimi i shitjes Fundi i Shitjes Lidhjet Vleresim

Dëshironi të listoni edhe ICO-në tuaj?

Renditni ICO-në tuaj sot në faqen tonë të internetit dhe arrini mijëra investitorë nga e gjithë bota. Kontrolloni paketat tona të listimit dhe promovimit duke klikuar DOR SZO ICO button.

Çfarë është renditja në internet e ICO?

Si uebsajti më i popullarizuar i listimit të ICO-ve, ne ofrojmë informacion në lidhje me ICO-të më të fundit të disponueshme në treg që nga viti 2018. Uebsajtet me listim ICO janë të shumta në internet, megjithatë vetëm disa prej tyre janë të besueshme për të investuar pasi shumica e tyre duhet të përditësohen rregullisht . Këtu hyjmë. Ne sjellim platformën me një ndalesë për ICO-të ku ofrojmë informacione të përditësuara në aksesin tuaj.

Investitorët që janë të interesuar të investojnë në ICO. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ata mund të shqyrtojnë vlerësimet e ICO-së dhe të investojnë në më të mirat aktive, para dhe ICO-të e ardhshme.

ico list

Çfarë është një ICO?

Ofertat fillestare të monedhave, ose ICO, mund të quhen gjithashtu "shitje token" ose "oferta fillestare token". Ato janë përpjekje për financimin e grupeve për projekte blockchain ku kriptovalutat ose argumentet u ofrohen investitorëve përpara se të listohen në shkëmbime dhe tregje të tjera.

Investimi në një projekt kërkon kërkime të gjera. Hulumtoni ekipin në detaje dhe lexoni letrën e bardhë për të përcaktuar nëse ICO ia vlen të investohet.

Ja se si mund të merrni pjesë në një ICO:

 • Zotëroni një kriptomonedhë që pranohet për investim në ICO.
 • Kuletat e kriptomonedhave duhet të mbështesin argumentet ICO.
 • Ju duhet të kontrolloni tre herë adresën e depozitës me burime zyrtare.

Çfarë është ICO Soft Soft?

Një ICO e ka arritur qëllimin e saj sapo të arrihet kapaku i saj i butë. Kapaku i butë është shuma minimale e nevojshme për të vazhduar me projektin.

Çfarë është kapaku i fortë ICO?

Kapaku i fortë i një ICO përcakton sasinë e investimit që mund të pranojë. Shumica e ICO-ve që dështojnë të arrijnë kapitalin e tyre të ulët rimbursojnë paratë e investitorëve.

Cilat janë shenjat ICO?

Shenjat janë asete kripto të lëshuara nga kompani, projektet e të cilave financohen përmes ofertave fillestare të monedhave (ICO). Përveç të qenit një mjet pagese (njësi monetare) për ekosistemin e projektit, tokenët ofrojnë karakteristika të ngjashme me monedhat. Megjithatë, pronarët e tyre gëzojnë gjithashtu të drejta të tjera brenda tij, si të drejtat e votës, të drejtat e dividentit, të drejtat e të ardhurave, etj. Një shenjë është një kontratë që funksionon në rrjetet e bllokut Ethereum ose Wave. Në varësi të karakteristikave të një kriptomonedhe, argumentet klasifikohen si instrumente financiare ose mallra (ose shërbime) që janë të përdorshme nga mbajtësit e tyre (shërbimet komunale).

Çfarë është një Bardhë e bardhë ICO?

Një letër e bardhë ICO lëshohet nga një kompani ose organizatë që lëshon argumente për të mbledhur kapital për të financuar një projekt të caktuar. Letra e bardhë nuk kërkohet ligjërisht të plotësojë përmbajtje dhe kushte të caktuara. Në përgjithësi, dokumenti përshkruan procesin e lëshimit të shenjave, projektin që do të zbatohet dhe ekipin që qëndron pas projektit.

listo ico

Si funksionon Oferta Fillestare e Monedhave (ICO)?

ICO-të fillojnë me një letër të bardhë, e cila tregon detajet e projektit, përshkruan buxhetin dhe qëllimet dhe diskuton se si do të shpërndahen monedhat ose argumentet.

ICO zakonisht përcakton shenjat ose monedhat përpara shitjes së tyre. Ata që blejnë herët mund të përfitojnë nga kushte preferenciale, të tilla si një çmim më i ulët për monedhë. Megjithatë, çmimet mund të luhaten herë pas here, dhe nëse më shumë njerëz blejnë, ka të ngjarë të keni më pak argumente.

Çmimi i disa ICO-ve mund të mbetet i njëjtë gjatë gjithë shitjes, sepse ato janë krijuar kryesisht për të mbledhur fonde. Disa nga këto protokolle e mbajnë ofertën fikse dhe fiksojnë çmimin automatikisht në bazë të kërkesës në mënyrë që të rritet sa më shumë oferta. Në të kundërt, të tjerët dorëzojnë monedha në mënyrë dinamike kur krijohet një monedhë e re.

Organi lëshues menaxhon ICO-në në faqen e internetit ose platformën e organit lëshues. Një ofertë më e besueshme zakonisht bëhet përmes një shërbimi transaksioni ose shkëmbimi, i cili u lejon investitorëve disa masa paraprake sigurie kundër mashtruesve.

Uebfaqja e listimit të Ico

Dallimi kryesor midis ICO dhe IPO

Ofertat fillestare publike (IPO) janë të ngjashme me ofertat fillestare të monedhave (ICO) në atë që investitorët fitojnë aksione të pronësisë së kompanisë. Ndryshe nga ICO-të, të cilat ofrojnë potencial për shtim të vlerës nëse biznesi ka sukses, argumentet komerciale të blera nga financuesit nuk munden.

Një kriptomonedhë ICO është një investim në një kriptomonedhë të re për të fituar para kur vlera e saj rritet. Në mënyrë të ngjashme, një tregtar i bursës fiton para kur aksionet e tyre rriten. Dallimi midis ICO-ve dhe tregjeve të aksioneve është se argumentet e reja nuk mund të tregtohen në bursë.

Pse është popullor financimi nga ICO?

Crowdfunding është një version dixhital i ICO-ve. Kriptovalutat janë financuar në mënyrë efektive duke përdorur këtë metodë, e cila ka çuar në sukses masiv dhe në mbledhjen e parave që nuk do të ishte e mundur me crowdfunding standard. Shikoni këto projekte të suksesshme ICO: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Si të implementojmë një ICO?

Një kompani e kriptomonedhës që dëshiron të mbledhë fonde përmes një oferte fillestare monedhe duhet të japë disa detaje, të tilla si përshkrimi i projektit, qëllimi i tij, kërkesat e tij për investime, numri i tokenëve që kompania do të mbajë, sa kohë do të funksionojë ICO dhe çfarë lloj monedhe virtuale që pranon.

Uebfaqja e listimit të Ico

A ia vlen të marrësh pjesë në një ICO?

Të kuptuarit se po investoni para në idenë e dikujt tjetër mund t'ju ndihmojë të shmangni gabimet. Ndërkohë, kriptovalutat po fitojnë popullaritet. Ka shumë mundësi për fitime të mëdha në këtë fushë, ndaj mos e humbisni.

Investimi në ICO

Investimet ICO kanë avantazhe dhe disavantazhe në krahasim me ato në kriptovalutat e listuara tashmë. Kështu, ata që hyjnë herët në një ICO mund të presin që investimet e tyre të rriten në qiell. Një fitim i madh mund të arrihet kur investoni në ICO-të Ethereum, si në vitin 2014, dhe u deshën 42 ditë për të investuar 18 milionë dollarë. Gjatë ICO-së, Eterët u tregtuan për 30 cent secili. Edhe pse aksioni ishte listuar për herë të parë në bursë, investitorët u shprehën të kënaqur me rritjen e vlerës prej disa qindra për qind.

listo ico në internet

Avantazhet e Investimeve ICO

 1. Ekziston një probabilitet veçanërisht i lartë për sukses me ICO-të
 2. Teknologjia Blockchain ka shumë aplikime të mundshme për ata që hulumtojnë ICO-të
 3. Investitorët formojnë bizneset e kriptove
 4. ICO-të janë relativisht të lehta për t'u marrë pjesë

Disavantazhet e Investimit ICO

 1. Rreziku i lartë i mashtrimit në ICO e bën pjesëmarrjen në to shumë të pamatur
 2. Është e detyrueshme të keni një portofol për të marrë pjesë
 3. Kryerja e kërkimit paraprak rekomandohet shumë, pasi kërkon mjaft kohë.
 4. Ekziston një sfidë e veçantë për startup-et në klimën aktuale ekonomike.
listo ico në internet

Ja se si mund të investoni në një ICO:

 • Përzgjedhja e ICO-ve

Faqja jonë ju lejon të shfletoni projektet ICO të disponueshme për investim në faqen tonë të internetit për të gjetur ato që mund të jenë premtuese dhe kanë nevojë për financim. Pasi të keni gjetur një listë të projekteve të mundshme ku mendoni se mund të përfshiheni, do t'ju duhet të shkoni në faqen e internetit të projektit për të blerë argumentet e tij.

 • Blerja e kriptovalutës

Për shkak se ICO po kryhet në kriptomonedha, jo në monedha fiat, paratë duhet të shkëmbehen me kriptovaluta (kryesisht Ethereum).

 • Merrni pjesë në projekt duke transferuar kriptomonedhë
 • Kuletat kripto dhe monedhat e projektit
 • Tërheqjet e shkëmbimit të kriptove

Pas përcaktimit të çmimit të investitorit, përcaktohen rezultatet financiare dhe përfundon shitja.

Fazat e shitjes së ICO-së

Fazat e shitjes së ICO-së përfshijnë një proces që fokusohet në mbledhjen e fondeve kur dhe kur asetet dixhitale emetohen si blockchain, të cilat funksionojnë si aksione në tregun e aksioneve. Shenjat janë argumentet më të njohur që investitorët e hershëm mund të shkëmbejnë për listën e kriptomonedhave ICO gjatë fazës së hershme të fillimit. Të ICO-të kryesore janë renditur këtu. Shitjet ICO ndahen në tre faza:

Faza I SHITJE PRIVAT
Faza II SHITJE
Faza III SHITJE E MALLRAVE

Sidoqoftë, nuk ka formuar një grup rregullash që vendosin strukturën e rritjes së nxehtë të kripto-ikos. Në fillim, gjatë Fazës I, paralajmërimi dhe shitja private njoftohet, vetëm atëherë Faza II fillon të shkëmbejë listat kryesore dhe më pas vjen Faza III ku argumentet janë gati për të blerë nga publiku për të bërë më shumë para.

Lista e ICO-së

Lista më e mirë e ardhshme e ICO:

Ne kemi një lista e ardhshme e ICO-së e cila do të jetë aktive së shpejti. Ne kemi një seksion tjetër për të treguar ICO-të e fundit të ardhshme.

Lista aktive e ICO-ve:

Për të gjetur listën më të mirë të ICO-ve aktive, nuk keni nevojë të kaloni nëpër uebfaqe të ndryshme tani. Ne sigurojmë listën e cila azhurnohet shpesh.

Lista para-ICO:

Para-ICO-të janë më të lira dhe ato janë gjithashtu një mundësi e mirë për fitime më të shpejta. Në ditët e sotme, Ata janë të njohur në mesin e investitorëve për të fituar më shumë. Pra, hidhni një vështrim në tonën Lista para-ICO sot.

Mos harroni të shikoni NFT Droppers për disa NFT Drops më të fundit të ardhshëm.

Të veçuara në

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një listë ICO?

Një ICO është një përmbledhje e Ofertave Fillestare të Monedhave (ICO) që janë të disponueshme ose të ardhshme për investim. Lista e ICO-së u siguron investitorëve informacion rreth projektit, detajet e shenjave dhe qëllimet e mbledhjes së fondeve. Është një burim i dobishëm për ata që janë të interesuar të investojnë në monedha të reja dixhitale dhe projekte blockchain. Listat ICO kanë fituar popullaritet për shkak të rritjes së ICO-ve si një mjet alternativ për mbledhjen e fondeve për startup-et e kriptomonedhave.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të një liste ICO?

Disa nga përfitimet më domethënëse të aksesit në listën ICO janë si më poshtë:

 • Qasje në informacione gjithëpërfshirëse rreth ICO-ve të ardhshme ose të disponueshme
 • Kurseni kohë duke ofruar të gjithë informacionin përkatës në një vend
 • Ofron një sërë mundësish investimi
 • I mundëson investitorëve të diversifikojnë portofolet e tyre dhe të rrisin shanset e tyre për sukses
 • Promovon transparencën në tregun ICO, duke parandaluar mashtrimet dhe ICO-të mashtruese.

Sa shpesh përditësohen listat ICO?

Është identifikuar nga afër se ICO përditësohet kryesisht çdo javë për t'u siguruar që keni informacionin më të fundit dhe mundësitë e investimit në dispozicion.

Ku mund të gjej listat e ICO-së?

icolistinonline.com është platforma më e mirë e listimit të ICO. Ne ofrojmë një sërë veçorish duke përfshirë vlerësimet e ICO-së, profilet e plota dhe analizat për të ndihmuar investitorët të marrin vendime të informuara. Nëse jeni të interesuar të investoni në ICO. Ne ofrojmë një listë të mirë-hulumtuar të ofertave fillestare më të mira në vazhdim dhe të ardhshme të monedhave për të investuar dhe për t'ju ndihmuar të qëndroni të përditësuar me tendencat më të fundit në industri.

Si mund të përcaktoj nëse një ICO në listë është një mashtrim?

Në ICO Listing Online, ne krenohemi që jemi një platformë jashtëzakonisht e besueshme me një vizion për të ofruar listën më të saktë të ICO-ve për klientët tanë. Kështu, ne nuk lejojmë asnjë projekt mashtrimi në platformën tonë. Kështu që ju mund të jeni të sigurt për saktësinë me ne.

A mund t'u besoj vlerësimeve dhe komenteve në një listë ICO?

Po, në ICO Listing Online, të gjitha vlerësimet dhe vlerësimet janë origjinale dhe jepen nga ekipi ynë i ekspertëve në varësi të faktorëve të ndryshëm. Si rezultat, ju mund të na besoni gjithmonë informacionin. Nuk do të zhgënjeheni kurrë.

Cila është ICO më e mirë për të blerë tani?

Ai varet shumë nga disa faktorë, si teknologjia e projektit, ekipi, tregu i synuar dhe shkalla e adoptimit. Është e rëndësishme të kryeni kërkimin tuaj përpara se të investoni në ndonjë ICO.

Cila është ICO-ja tjetër e madhe?

Tregu i kriptomonedhave është shumë i paqëndrueshëm dhe është e pamundur të dihet se cila ICO do të bëhet "gjëja e ardhshme e madhe". ICO-të janë subjekt i një sërë faktorësh, duke përfshirë kushtet e tregut, ndryshimet rregullatore dhe suksesin e projektit themelor. Është e rëndësishme të kryeni kërkimin tuaj,

A është ICO e ligjshme në SHBA?

E gjitha varet nga projekti. Por ICO do të konsiderohet i paligjshëm nëse projekti dhe monedha nuk e kalojnë Testin Howey të përdorur nga Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC) për të përcaktuar nëse një ofertë është një instrument investimi.

Si të blini ICO në SHBA?

Ju duhet të kaloni nëpër hapa të ndryshëm për të blerë një ICO në SHBA. Këtu janë hapat e rëndësishëm që duhen ndjekur:

Hapi 1: Hulumtoni ofertat fillestare të monedhave
Hapi 2: Regjistrohu për ICO
Hapi 3: Lini mënjanë fondet e pagesës.
Hapi 4: Përfundoni shkëmbimin.
Hapi 5: Merrni ICO-të tuaja

Çfarë përfaqëson ICO?

ICO qëndron për ofertën fillestare të monedhave të përdorura nga sipërmarrësi dhe biznesi në të gjithë tregun për të mbledhur fonde.

Çfarë do të thotë ICO në kripto?

Një ICO është një formë tjetër e kriptomonedhës që përdoret nga bizneset për të mbledhur kapital që ata të financojnë operacionet e tyre. Një investitor mund të tregtojë argumentet e kriptomonedhës ICO duke përdorur një platformë tregtare ICO, duke marrë një shenjë unike të kriptomonedhës për të investuar në një kompani.

Cila është kriptoma më e spikatur e ICO-së?

ICO të panumërta po përditësohen dhe lëshohen në treg çdo ditë. Këtu është më e mira e kriptos më të madhe ICO, duke ndikuar dhe duke performuar në nivelin tjetër të mundshëm.

Cila është uebfaqja më e mirë e kriptove ICO?

Listimi i ICO-së në internet duhet të jetë uebfaqja më e mirë e kriptove ICO në vitin 2023 e parashikuar për ndarjen e përditësimeve më të sakta dhe të shpeshta në lidhje me ICO-të.

Sa kushton listimi i ICO-së?

Çmimi për të renditur ICO-në ndryshon. Me ICO Listing Online, gjithmonë mund të prisni të paguani çmimin më të vogël të mundshëm për listimin. Me ne, do t'ju duhet të paguani 99 dollarë.

A është ICO e ngjashme me IPO?

ICO-të shpesh krahasohen me ofertat publike fillestare (IPO), një ofertë e re e aksioneve nga një kompani private. Të dy ICO-të dhe IPO-të lejojnë kompanitë të mbledhin fonde

A është një ICO publike?

Një ofertë publike fillestare e monedhave është një lloj financimi i grumbulluar që synon një audiencë të përgjithshme përmes ICO-ve.

A është fitimprurëse blerja e ICO?

Edhe pse ato mund të jenë shumë fitimprurëse për investitorët dhe kompanitë, natyra e tyre e parregulluar rrit rrezikun. Edhe pse shumica e ICO-ve janë mashtrime, shumë individë ende investojnë në to.

A është e zgjuar të blesh ICO?

Është tepër e rrezikshme të investosh në ICO – ato nuk janë aspak investime të sigurta. Si rezultat, duhet të merrni parasysh disa faktorë thelbësorë përpara se të vendosni të rrezikoni paratë tuaja.

A mund të pasuroheni nga ICO?

Ai bazohet në projektin që zgjidhni dhe buxhetin tuaj të investimit. Zgjedhja e duhur e projektit dhe shuma e konsiderueshme e investuar në kohën e duhur mund t'ju ndihmojnë të merrni fitimet më të mira.

Cila është ICO-ja më premtuese?

Zgjedhja e ICO-së së duhur është gjithmonë e dobishme për të përfituar sa më shumë nga investimi juaj. Këtu janë 3 ICO-të më premtuese të të gjitha kohërave:

 • Ethereum
 • Solana
 • Ark

Cila është ICO më fitimprurëse?

Këtu është lista e ICO-ve më fitimprurëse:

 • Ethereum
 • Solana
 • Ark

A është ICO më i mirë se IPO?

Po, besohet shumë nga shumë njerëz dhe investitorë se ICO po performon shumë më mirë se IPO.

Keni nevojë për promovim të Ico?