Услови за Користење

Секое користење на ICOListingOnline.com е предмет на следниве правила и услови. Со прегледување или користење на услугите на ICOListingOnline.com, вие се согласувате да бидете обврзани со овие правила и услови.

1.0 Прифатлива употреба

1.1 Вие се согласувате дека нема да прекршите ниту еден закон, договор, интелектуална сопственост или друго право на трето лице или да извршите кривична дело и дека вие сте единствено одговорни за вашето однесување додека ја користите нашата веб-страница. Без ограничување на општоста на горенаведеното, вие се согласувате дека нема:

 • Користете ја нашата веб-страница на начин што може да пречи, да ги наруши или да ги спречи другите корисници да ја користат нашата веб-страница, или што може да го оштети, оневозможи, оптерети или наруши функционирањето на нашата страница на кој било начин;
 • Користете ја нашата страница за да платите, да поддржите или на друг начин да се занимавате со перење пари или каква било друга незаконска активност;
 • Користете кој било робот, пајак, индексирање, стругалка или други автоматски средства или интерфејси што не се обезбедени од нас за пристап до нашата страница или за извлекување податоци;
 • Обид да се заобиколат сите техники за филтрирање на содржини што ги користиме или да се обидеме да пристапиме до која било услуга или област на нашата страница до која не сте овластени да пристапите;
 • Развијте апликации од трети страни кои комуницираат со нашата веб-страница без претходно писмено одобрување;
 • Обезбедете лажни, неточни или погрешни информации;
 • Охрабрете или наведете која било трета страна да се вклучи во која било од активностите забранети според овој дел
 • Користете ја веб-страницата на кој било начин што крши какво било применливо локално, национално, федерално или меѓународно право или регулатива;
 • Копирајте, користете, откривајте или дистрибуирајте какви било информации добиени од веб-страницата, без разлика дали се директно или преку трети лица, без наша согласност;
 • Користете, откријте или дистрибуирајте ги сите податоци добиени со кршење на овие Услови;
 • Повреда на правата на интелектуална сопственост на другите, вклучително и авторски права, патенти, трговски марки, трговски тајни или други сопственички права;
 • Повредете ја нашата интелектуална сопственост или други права, вклучително, без ограничување, (i) копирање или дистрибуција на наши материјали или (ii) копирање или дистрибуција на нашата технологија, освен ако не е издадена под лиценци за отворен извор; (iii) користење на зборот „ICOListingOnline.com“ или наши логоа во кое било деловно име, е-пошта или URL, без наша согласност;
 • Имплицирајте или наведете дека сте поврзани или одобрени од ICOListingOnline.com без наша изречна согласност;
 • Изнајмување, изнајмување, заем, трговија, продажба / продажба на пристап до страницата или поврзани податоци;
 • Постапувајте на незаконски или непрофесионален начин во врска со нашите услуги, вклучително и да бидете нечесни, навредливи или дискриминирачки;
 • Објави неточна, клеветничка непристојна, шокантна, омраза, заканувачка или на друг начин несоодветна содржина или емитува лични поплаки или спорови;
 • Малтретирање, злоупотреба или оштетување на друго лице;
 • Испратете или објавете какво било несакано или неовластено рекламирање, „нездрава пошта“, „несакана пошта“, „писма со синџири“, „пирамидални шеми“ или каква било форма на повикување неовластено од наша страна;
 • Откријте ги информациите што немате согласност да ги откриете (како што се доверливи информации на другите;
 • Објави нешто што содржи софтверски вируси, црви или кој било друг штетен код;
 • Развијте, поддржете или користете софтвер, уреди, скрипти, роботи или какви било други средства или процеси (вклучувајќи роботи, додатоци на прелистувачи и додатоци или која било друга технологија или рачна работа) за да ја изгребате страницата или на друг начин да ги копирате податоците од страната;
 • Заобиколат или заобиколат какви било контроли за пристап или ограничувања за користење на страници;
 • Обратен инженер, декомпајлирање, расклопување, дешифрирање или на друг начин обид за изведување на изворниот код за страницата или која било поврзана технологија што не е со отворен извор;
 • Следете ја достапноста, перформансите или функционалноста на страницата за која било конкурентна цел;
 • Вклучете се во „врамување“, „пресликување“ или на друг начин симулирање на изгледот или функцијата на страницата;
 • Пристапете до веб-страницата, освен преку интерфејсите експресно обезбедени од нас, како што се мобилни апликации (доколку ги има) и ICOListingOnline.com;
 • Замени ја секоја безбедносна карактеристика на страницата; и / или
 • Мешајте во работењето или ставајте неразумно оптеретување на страницата (на пр., Несакана пошта, напад на негирање на услуга, вируси).

2.0 ризици

2.1 Признавате и се согласувате дека содржината на ICOListingOnline.com е информативна и ја користите страницата на ваш сопствен ризик.

2.2 Признавате и се согласувате дека сте прочитале, разбрале и сте обврзани со Одрекувањето и сите гаранции објавени на оваа страница.

2.3 Ги признавате следниве ризици поврзани со виртуелни валути за кои ICOListingOnline.com не е одговорен:

 • Виртуелната валута не е законско средство за плаќање, не е поддржано од владата, а сметките и салдото на вредноста не подлежат на заштита на Федералната корпорација за осигурување на депозити или Корпорацијата за заштита на инвеститорите на хартии од вредност или слична заштита во јурисдикциите на САД за сметки.
 • Законодавните и регулаторните измени или активности на државно, федерално или меѓународно ниво може негативно да влијаат на употребата, трансферот, размената и вредноста на виртуелната валута.
 • Трансакциите во виртуелна валута може да бидат неповратни, и, соодветно, загубите како резултат на измамнички или случајни трансакции може да не се надоместуваат.
 • За некои трансакции со виртуелна валута се смета дека се направени кога се евидентираат на јавна книга, што не е нужно датумот или времето кога клиентот ја започнал трансакцијата.
 • Вредноста на виртуелната валута може да произлезе од континуираната подготвеност на учесниците на пазарот да разменат фиат валута со виртуелна валута, што може да резултира во потенцијал за трајно и целосно губење на вредноста на одредена виртуелна валута доколку пазарот за таа виртуелна валута исчезне.
 • Нема уверување дека лицето кое прифаќа виртуелна валута како плаќање денес, ќе продолжи да го прави тоа и во иднина.
 • Нестабилноста и непредвидливоста на цената на виртуелната валута во однос на фиат-валутата може да резултираат со значителни загуби.
 • Природата на виртуелната валута значи дека сите технолошки потешкотии искусни од ICOListingOnline.com можат да спречат пристап или употреба на виртуелната валута на клиентот.
 • Секоја сметка за обврзници или доверба што ја одржува ICOListingOnline.com во корист на своите клиенти можеби не е доволна за да ги покрие сите загуби направени од клиенти.
 • Корисникот ги признава следниве сериозни ризици за каква било употреба на услугите ICOListingOnline.com и експресно се согласува ниту ICOListingOnline.com да биде одговорен доколку се појави некој од следниве ризици:
 • 2.3.1 РИЗИК НА РЕГУЛАТОРНИ АКЦИИ ВО ЕДНО ИЛИ ПОВЕЕ СУДИISА:
  ICOListingOnline.com може да биде под влијание на едно или повеќе регулаторни истражувања или регулаторни активности, што може да ја попречи или ограничи можноста ICOListingOnline.com да продолжи да ја развива ICOListingOnline.com или што може да ја попречи или ограничи можноста на корисникот да користи ICOListingOnline .com
 • 2.3.2 РИЗИК НА АЛТЕРНАТИВНИ, НЕОФИЦИЈАЛНИ ICOListingOnline.com мрежи:
  Можно е да можат да се воспостават алтернативни мрежи засновани на ICOListingOnline.com, кои го користат истиот изворен код со отворен извор и протоколот со отворен извор што лежи во основата на услугите ICOListingOnline.com.
 • 2,3.3 РИЗИК ОД УСЛУГИТЕ НА ICOListingOnline.com, КАКО што се РАЗВОЈАТ, нема да ги исполнуваат очекувањата на корисникот:
  Корисникот препознава дека услугите ICOListingOnline.com се во фаза на развој и може да претрпат значителни промени пред објавувањето. Корисникот потврдува дека сите очекувања во врска со формата и функционалноста на услугите ICOListingOnline.com што ги чува корисникот може да не бидат исполнети со објавувањето на услугите ICOListingOnline.com, од кој било број на причини, вклучително и промена во плановите за спроведување и спроведување и извршување за имплементација на услугите ICOListingOnline.com.

3.0 електронски известувања

3.1 Согласност за електронска испорака. Вие се согласувате и согласувате да ги примате електронски сите комуникации, договори, документи, потврди, известувања и обелоденувања (заедно, „Комуникации“) што ICOListingOnline.com ги обезбедува во врска со вашето користење на страницата. Вие се согласувате дека ICOListingOnline.com може да ви ги обезбеди овие комуникации со објавување на ICOListingOnline.com, со испраќање по е-пошта до вас на адресата за е-пошта што ја давате и / или со испраќање на СМС или текстуална порака до бројот на мобилен телефон што го давате . Нормалното испраќање пораки, податоци и други стапки и такси на вашиот оператор може да важат за сите мобилни комуникации. Треба да одржувате копии од електронски комуникации со печатење хартиена копија или заштеда на електронска копија. Вие исто така може да контактирате со нас за да побарате дополнителни електронски копии на комуникации или, за одредена сума, хартиени копии од комуникациите (како што е опишано подолу).

3.2 Услови за хардвер и софтвер. За да пристапите и да ги задржите електронските комуникации, ќе ви треба компјутер со интернет-врска што има тековен веб-прелистувач со овозможени колачиња и 128-битна енкрипција. Исто така, треба да имате важечка адреса за е-пошта на датотека со ICOListingOnline.com и да имате доволно простор за складирање за да заштедите минати комуникации или инсталиран печатач за да ги испечатите.

3.3 Барање копии од хартија. Доколку, откако ќе се согласите да ги примате комуникациите по електронски пат, би сакале копија од хартија во Комуникацијата што претходно ви ја испративме, може да побарате копија во рок од 30 дена по датумот кога ви ја доставивме Комуникацијата, писмено контактирајте не. За да ви испратиме хартиени копии, мора да имате тековна адреса на улица со ICOListingOnline.com. Имајте предвид дека ICOListingOnline.com работи исклучиво преку Интернет и за нас е многу оптоварено да произведуваме копии од комуникации во хартија. Затоа, доколку побарате копирани копии, разбирате и се согласувате дека ICOListingOnline.com може да ви наплати разумен надоместок за обработка за секоја побарана страница за комуникација.

3.4 Ажурирање на информациите за контакт. Ваша одговорност е да ја одржувате ажурираната адреса за е-пошта и / или бројот на мобилен телефон со ICOListingOnline.com ажурирани, така што ICOListingOnline.com може да комуницира со вас по електронски пат. Вие разбирате и се согласувате дека доколку ICOListingOnline.com ви испрати електронска комуникација, но не ја добивате затоа што вашата адреса за е-пошта или бројот на мобилниот телефон на датотеката не е точен, застарен или е блокиран од вашиот давател на услуги, или на друг начин не можете да добијте електронски комуникации, се смета дека ICOListingOnline.com ви ја доставил Комуникацијата. Имајте предвид дека ако користите спам-филтер што блокира или пренасочува електронски пораки од испраќачи што не се наведени во книгата со адреси за е-пошта, мора да додадете ICOListingOnline.com во книгата за адреси за е-пошта, така што ќе можете да ги добивате комуникациите што ги испраќаме до ти

4.0 Содржина на трета страна

4.1 При користење на нашата веб-страница, ќе прегледувате содржина обезбедена од трети страни, вклучувајќи статии, прегледи, коментари, увид, анализа и врски до веб-страниците на тие страни, вклучително и не ограничувајќи се на блогови, форуми, заедници и социјални мрежи. Ние не контролираме или одобруваме каква било содржина од трета страна и не сме одговорни за истата, вклучително и без ограничување на материјалот што може да биде погрешен, нецелосен, погрешен, навредлив, непристоен или на друг начин непристоен. Ние не сме одговорни или одговорни за каква било загуба или штета претрпена како резултат на содржината на трети страни на ICOListingOnline.com, и разбирате дека гледањето и употребата на содржини од трети страни и вашите интеракции со трети лица се поврзани со нашата страница, се на ваш сопствен ризик.

5.0 Откажување на гаранциите

ОСВЕН КАКО ОБВЕСНО ОБЕЗБЕДЕН ОД ПОНИШТУВАЧОТ ЗА ПИШУВАЕ ОД НАС, НАШИТЕ УСЛУГИ СЕ ОБЕЗБЕДУВААТ НА ОСНОВА „КАКО Е“ И „ДОСТАПНА“. ИСКЛУЧУВАМЕ ОДГОВОРУВАМЕ, И ВИЕ ОСТАВУВАТЕ, СИТЕ ГАРАНЦИИ ОД КАКВИ РАБОТИ, АКО ИЗГЛЕДИ ИЛИ ИМПЛИТИРАНИ, ВКЛУЧУВАЕ, БЕЗ ЛИМИТАЦИЈА, ПОВЕЕНИ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОТИВ ПОСТАВНОСТ, ПОДОБИЛНОСТ ЗА ПРИРАЧНИК ЗА ОБРАЗОВАНИЕ СОДРИНА И МАТЕРИЈАЛИ СОСТОЈАНО ВО ТОА.

ПРИФАЌАТЕ ДЕКА информации што ви ПРОДАВНИЦА или пренос преку нашите услуги може да стане неповратно изгубени или оштетени или привремено недостапен поради различни причини, вклучувајќи софтвер неуспеси, добавувачи ПРОТОКОЛ ПРОМЕНИ ОД ТРЕТИ ЛИЦА, интернет outages, случаи на виша сила или други непогоди ВКЛУЧУВАЈЌИ ТРЕТИ ДРOSАВИ НА ПАРТИЈА, НАПРЕДЕЛЕН ИЛИ НЕСКЕДУЛИРАНО ОДРУВАЕ, ИЛИ ДРУГИ ПРИЧИНИ ИЛИ ВНАТРЕ ИЛИ НАД НАШАТА КОНТРОЛА. САМО СТЕ ОДГОВОРНИ ЗА ДА ОДНЕСЕТЕ И ОДРУВАТЕ ДУПЛИКАТНИ КОПИИ од какви било информации што ги чувате или трансферирате низ нашите услуги.

6.0 ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА

ДО МАКСИМАЛНИ ОСОГОДИНИ ОДОБРЕНИ ОД ПРИМЕНИЧКО ПРАВО, НИКОГАШ НЕ ПОСТАВУВА ICOListingOnline.com или нејзините добавувачи, соработници, или респективни службеници, директори, агенти, здружени вложувачи, претставници, претставници, претставници, претставници, претставници, претставници, ИЛИ ПОСЛЕДНИ ШТЕТИ Она што вклучува, но не е ограничено на лична повреда, болка и страдање, или емоционална оддалеченост, или за штети за губење на деловен профит, загуби на антибитантот на синоќа, ИЛИ ГУБЕЕ НА ДЕЛОВНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ОД КОРИСТЕЕТО ИЛИ НЕСПОСОБНОСТА ЗА КОРИСТЕЕ НА УСЛУГИТЕ ИЛИ И НЕ ПОТРЕБНИ, Дури и ако ICOListingOnline.com СЕ ОБЈАВИ за можноста за такви штети. Во никој случај, ICOListingOnline.com Вкупната кумулативна одговорност под и не произлегува од вашата употреба на услугата е поголема од нето износот што го плативте на ICOListingOnline.com за ваша употреба на посебен сервис, кој е повисок од ризикот, НЕМА НАПИСИ ЗА КОРИСТЕЕ НА УСЛУГИТЕ

7.0 Отштета

Вие се согласувате да браните, обештетувате и држите безопасно ICOListingOnline.com (и секој од нашите службеници, директори, членови, агенти, службеници, вработени, осигурители, адвокати, назначувања и придружни друштва) од какво било барање, барање, акција, штета, загуба , цена или трошок, вклучително и без ограничување разумни такси на адвокатите, кои произлегуваат или се однесуваат на (а) ваша употреба или однесување во врска со користењето на нашата веб-страница; (б) какви било повратни информации што ги давате; (в) кршење на овие услови и правила; или (г) повреда на какви било права на кое било друго лице или субјект. Ако сте обврзани да нè обештетите, ќе имаме право, според наше дискреционо право, да контролираме какво било дејствие или постапка (на наш трошок) и да утврдиме дали сакаме да го решиме.

8.0 Укинување на услугите

Можеме, според наша дискреција и без никаква одговорност кон вас, со или без претходна најава и во кое било време, да го измениме или прекинеме, привремено или трајно, кој било дел од нашата веб-страница или услуги.

9.0 повратна информација

Ние ќе поседуваме ексклузивни права, вклучувајќи ги и сите права на интелектуална сопственост, на какви било повратни информации, предлози, идеи или други информации или материјали во врска со ICOListingOnline.com што ги давате. Секоја повратна информација што ќе ја доставите не е доверлива и ќе стане единствена сопственост на ICOListingOnline.com. Beе имаме право на неограничена употреба и ширење на ваквите повратни информации за која било цел, комерцијална или друга, без признание или компензација за вас. Вие се одрекувате од какви било права што може да ги имате на повратните информации (вклучувајќи ги и сите авторски права или морални права). Не испраќајте ни повратни информации ако очекувате да ви бидат платени или сакате да продолжите да поседувате или да барате права во какви било идеи што ни ги испраќате Го задржуваме правото да го откриеме вашиот идентитет на кое било трето лице кое тврди дека секоја содржина објавена од вас претставува кршење на нивните права на интелектуална сопственост или на нивното право на приватност. Имаме право да отстраниме каква било објава што ќе ја поставите на нашата веб-страница доколку, според наше мислење, вашата објава не е во согласност со стандардите за содржина утврдени во овој дел.

10.0 Авторски права и други права на интелектуална сопственост

Освен ако не е поинаку наведено од нас, сите авторски права и други права на интелектуална сопственост во целата содржина и други материјали содржани на нашата веб-страница или обезбедени во врска со нашите услуги, вклучително, без ограничување, логото на ICOListingOnline.com и сите дизајни, текст, графика, слики , информации, податоци, софтвер, звучни датотеки, други датотеки и нивно избирање и уредување (заедно, „Материјали на ICOListingOnline.com“) се сопственост на ICOListingOnline.com или на нашите лиценцари или добавувачи и се заштитени со сите важечки закони за авторски права и други закони за правата на интелектуална сопственост. Со ова ви доделуваме ограничена, неексклузивна и неовластена лиценца за пристап и употреба на материјалите ICOListingOnline.com за ваша лична или внатрешна деловна употреба. Таквата лиценца е предмет на овие услови и не дозволува (а) каква било препродажба на материјали на ICOListingOnline.com; (б) дистрибуција, јавна изведба или јавно прикажување на какви било материјали на ICOListingOnline.com; (в) изменување или на друг начин правење какви било деривативни употреби на материјалите на ICOListingOnline.com или кој било дел од нив; или (г) каква било употреба на материјали на ICOListingOnline.com освен за нивните намени.

11.0 трговски марки

„ICOListingOnline.com“, логото на ICOListingOnline.com и сите други имиња на производи или услуги, логоа или пароли на ICOListingOnline.com, логоа или пароли што можат да се појават на нашата страница се заштитени знаци на ICOListingOnline.com и не можат да бидат копирани, имитирани или користени, целосно или делумно, без претходно писмено одобрение. Вие не можете да користите никаква трговска марка, производ или име на услугата на ICOListingOnline.com без претходно писмено одобрение, вклучително и без ограничување на сите мета-ознаки или друг „скриен текст“ со користење на која било заштитена марка, производ или услуга на ICOListingOnline.com. Покрај тоа, изгледот и чувството на нашата страница, вклучувајќи ги сите заглавија на страниците, прилагодени графики, икони на копчиња и скрипти, е услужна марка, трговска марка и / или трговска облека на ICOListingOnline.com и може да не биде копирана, имитирана или користени, целосно или делумно, без претходно писмено одобрение. Сите други трговски марки, регистрирани трговски марки, имиња на производи и имиња на компании или логоа споменати преку нашата страница се сопственост на нивните соодветни сопственици. Упатувањето на какви било производи, услуги, процеси или други информации, по име, трговска марка, производител, добавувач или на друг начин не претставува или подразбира одобрување, спонзорство или препорака од наша страна.

12.0 Политика за приватност

Погледнете ја нашата Политика за приватност за информации за тоа како ги собираме, користиме и споделуваме вашите информации.

13. Нема должност за следење

Вие се согласувате дека ние не сме одговорни за содржината што ја даваат други. Ние немаме должност да прикажуваме содржина што може да ја доставувате или објавувате, но имаме право да одбиеме да објавуваме или да ја уредуваме поднесената содржина. Го задржуваме правото да отстраниме каква било содржина од која било причина во кое било време.

14.0 Применлив закон

Вие разбирате и се согласувате да и се доставите на личната и ексклузивна надлежност на судовите на земјата, државата, провинцијата или територијата утврдени единствено од ICOListingOnline.com за да решите било кое правно прашање што произлегува од овие услови и се однесуваат на вашата употреба на ICOListingOnline.com . Ако судскиот суд кој има надлежност пресуди дека која било одредба од договорот е невалидна, тогаш таа одредба ќе се отстрани од условите и останатите услови ќе продолжат да важат со полна сила и ефект.

15.0 Разно

15.1 Цел договор; Ред на претходност. Овие услови ги содржат целиот договор и ги заменуваат сите претходни и современи разбирање, меѓу страните во врска со употребата на ICOListingOnline.com. Овие услови не ги менуваат условите на кој било друг електронски или писмен договор што може да го имате со ICOListingOnline.com. Во случај на каков било конфликт помеѓу овие услови и кој било друг договор што може да го имате со ICOListingOnline.com, условите на тој друг договор ќе се контролираат само доколку овие одредби и услови се специфично идентификувани и прогласени за пребришани со таков друг договор.

15.2 Амандман. ICOListingOnline.com го задржува правото да ги ажурира своите услови и услови за употреба во кое било време, без претходно известување, освен со ставање на тековните услови на страницата. Најактуелната верзија на условите и условите секогаш ќе ја најдете на ICOListingOnline.com. Корисниците се охрабруваат да ги проверуваат условите и одредбите секој пат кога ќе ја користат страницата.

15.3 Откажување. Нашиот неуспех да го искористиме или одложиме во остварувањето на кое било право под овие услови и услови нема да работи како одрекување од него или како ограничување за остварување на истото или слично право во иднина.

15.4 Издвојливост. Ако се утврди дека некој од овие услови и услови е делумно или целосно неважечки или неизвршен од страна на суд од надлежна надлежност, валидноста или извршувањето на кој било друг од овие услови и услови ќе остане во полна сила и важечка одредба да бидат делумно неважечки или неспроведливи, ќе останат на сила и да се применуваат во најголема мера дозволена со закон.

15.5 Доделување. Вие не смеете да доделувате или пренесувате некое од вашите права или обврски според овие услови и услови без претходна писмена согласност од ICOListingOnline.com, вклучително и со деловна активност или во врска со каква било промена на контролата. ICOListingOnline.com може да додели или пренесе некое или сите свои права според овие услови и услови, целосно или делумно, без да добие ваша согласност или одобрување.

15.6 Заглавија. Заглавјата на делови се само за погодност и не се користат за ограничување или толкување на таквите делови.

15.7 Опстанок. Применливоста на овие услови и услови ќе преживее при секое раскинување или истекување на овие услови и услови како што е потребно за да им се даде целосна сила и ефект.

15.8 Виша сила. Ние нема да бидеме одговорни за доцнење, неуспех во извршувањето или прекинување на услугата што резултира директно или индиректно од каква било причина или состојба надвор од нашата разумна контрола, вклучително и не ограничувајќи се на какво било одложување или неуспех заради кое било дело на Бога, дело на граѓанско или воени власти, дело на тероризам, граѓанско нарушување, војна, штрајк или друг работен спор, пожар, прекин во телекомуникациски или Интернет услуги или мрежни услуги, откажување на опрема и / или софтвер, други катастрофи или каква било друга појава што е надвор од нашата разумна контрола и нема да влијае на валидноста и спроведливоста на сите преостанати одредби.

16.0 година

16.1 Подобност. За поединец да има право да отвори сметка на ICOListingOnline.com и да ги користи услугите, мора да имате најмалку 18 години или да сте полнолетни во вашата држава на живеење.

17.0 Сопствено истражување

17.1 Вие се обврзувате да спроведете сопствено истражување. Содржината на ICOListingOnline.com е наменета да се користи и мора да се користи само за информативни цели. Претставувате дека правите свои истражувања и анализи пред да направите какво било инвестирање засновано врз ваши лични околности. Треба да земете независен финансиски совет од професионалец во врска со, или самостојно истражување и проверка, на какви било информации што ќе ги најдете на ICOListingOnline.com и на кои сакате да се потпрете, без оглед дали се со цел да донесете одлука за инвестиција или на друг начин.

18.0 Без даночни или правни совети

18.1 ICOListingOnline.com не нуди даночни совети или правни совети. ICOListingOnline.com не нуди сметководствени услуги или совети. Ние не сме сметководители или адвокати. Ниту една содржина на страницата не претставува - или не треба да се сфати дека претставува - правни или даночни совети. Затоа, препорачуваме да побарате независен совет со ангажирање на лиценциран професионалец.

19.0 Нема сопствени совети за инвестиции

19.1 ICOListingOnline.com не нуди совети за инвестиции или услуги за посредување. ICOListingOnline.com не е ниту советник за инвестиции ниту брокер за инвестиции. Ниту една содржина на страницата не претставува - или не треба да се сфати дека претставува - препорака за внесување на какви било трансакции со хартии од вредност или инвестиција, ниту пак одобрување, препорака или оценка за кој било проект или инвестиција. Ние не даваме персонализирани препораки или ставови за тоа дали некој проект или пристап за инвестиции одговара на финансиските потреби на одредена индивидуа.

17.0 Сопствено истражување

17.1 Вие се обврзувате да спроведете сопствено истражување. Содржината на ICOListingOnline.com е наменета да се користи и мора да се користи само за информативни цели. Претставувате дека правите свои истражувања и анализи пред да направите какво било инвестирање засновано врз ваши лични околности. Треба да земете независен финансиски совет од професионалец во врска со, или самостојно истражување и проверка, на какви било информации што ќе ги најдете на ICOListingOnline.com и на кои сакате да се потпрете, без оглед дали се со цел да донесете одлука за инвестиција или на друг начин.

18.0 Без даночни или правни совети

18.1 ICOListingOnline.com не нуди даночни совети или правни совети. ICOListingOnline.com не нуди сметководствени услуги или совети. Ние не сме сметководители ниту адвокати. Ниту една содржина на страницата не претставува - или не треба да се сфати дека претставува - правни или даночни совети. Затоа, препорачуваме да побарате независен совет со ангажирање на лиценциран професионалец.

19.0 Нема сопствени совети за инвестиции

19.1 ICOListingOnline.com не нуди совети за инвестиции или услуги за посредување. ICOListingOnline.com не е ниту советник за инвестиции ниту брокер за инвестиции. Ниту една содржина на страницата не претставува - или не треба да се сфати дека претставува - препорака за внесување на какви било трансакции со хартии од вредност или инвестиција, ниту пак одобрување, препорака или оценка за кој било проект или инвестиција. Ние не даваме персонализирани препораки или ставови за тоа дали некој проект или пристап за инвестиции одговара на финансиските потреби на одредена индивидуа.

Ви треба промоција на Ико?