Веритизирај

Веритизирај

Потврдете, идентификувајте и соберете

Veritise обезбедува услуги за верификација, идентификација, собирање и анализа на податоци за компании и поединци. Централно место за овие функционалности е блокчејнот Veritise Enterprise за неговата способност да врши трансакција и складирање податоци безбедно и непроменливо.