MyTVchain

MyTVchain

MyTVchain е првата веб -ТВ платформа посветена на спортските клубови и спортисти, а сега го најавуваат отворањето на веб -ТВ каналот Sport En France, телевизијата The Sports Movement. Овој канал беше отворен по иницијатива на Францускиот национален олимписки и спортски комитет (CNOSF), и посветен на промовирање на сите дисциплини, сите федерации и нивните клубови.