Gath3r ико

Gath3r

Оптимизирајте го начинот на кој заработувате

Gath3r усвојува нов пристап кон рударството во прелистувач со воведување разноврсна природна монета заедно со споено рударство. Монетата GTH работи добро и со прелистувачи и со апликации и нема проблеми со корисничкиот интерфејс, со што им се овозможува на новите и постојните монети да користат hashrate на Gath3r. На крајот на краиштата, овој нов модел обезбедува подобра профитабилност за веб-рударите, помала централизација и решение за голем број други прашања што најчесто се поврзуваат со нови монети и ниски стапки на хаш.