ЦИНЕМАДРОМ

ЦИНЕМАДРОМ

IBNIF CINEMADROM - Ова е Меѓународна блокчејн мрежа на независни кинематографери, која е изградена врз основа на новите технолошки и финансиски принципи на интеракција помеѓу сите учесници во филмската продукција, автори, продуценти, специјалисти, инвеститори и гледачи. Во основата, IBNIF CINEMADROM користи блокчејн технологија