МЦК за животни-концерти

Концерти за животни

Светско концертно стриминг

Ние сме домаќини на концерти од големи размери за врвни уметници, на стадиони и пренос преку Интернет на милионска публика ширум светот. Овозможување на музичката индустрија да создаде нови приливи на приходи преку нашиот онлајн пазар и криптовалути.