За списокот на МЦК преку Интернет

Листата на МЦО преку Интернет е независна платформа за рејтинг и листа на МЦК и блокчејн заедница со секојдневно зголемување на корисниците. Најдете категории подолу:

  • Активно МЦО: Во оваа категорија, можете да ги најдете сите популарни активни МЦК. Каде што можете да ги најдете релативните информации за МЦК и да започнете да инвестирате во совршено погоден МЦК.
  • Пред МЦК: Ако сте заинтересирани да инвестирате во Pre ICO, тогаш можете веднаш да инвестирате мала сума пари. Може да инвестирате одредена сума во првичните планови на проектот. Можете да го најдете делот за пред-продажба во нашиот дел за приватна продажба.
  • Претстојни МЦК: Во овој дел, можете да најдете неколку важни претстојни МЦК. Кој има потенцијал да добие огромен успех во иднина?
  • Воздушни капки: Во овој дел, можете да најдете неколку ICO-проекти, кои даваат бесплатни белези за едноставни задачи, како што се приклучување кон нивната телеграмска група, споделување на нивните проекти на платформите за социјални медиуми, како Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, итн.

Забелешка: Ова е да ве информираме дека, ICO Listing Online обезбедува информации за ICO. Ги советуваме нашите читатели да ги добијат сите важни информации за МЦК, пред да направат каква било инвестиција. Ние само докажуваме информации за врвни МЦК. Ако инвестирате во кој било проект на МЦК, тогаш можете да инвестирате во сопствен ризик.

Ви треба промоција на Ико?