Најдобри МЦК за инвестирање во 2022 година - Врвна листа на МЦО 2022 година

Слика на МЦК Име на МЦК Опис Почеток на продажбата Крај на продажба линкови Рејтинг
Solidus AI TECH AI TECH
Врв
Solidus Technologies е основана во 2017 година како организација за рударство Ethereum и сега ја лансира Solidus Ai Tech. Solidus ја финализира внатрешната конструкција на нивниот центар за податоци за еко-пријателски со високи перформанси (HPC) и Infrastructure-as-a-service (IaaS) платформа каде што владините власти, Megacorps, малите и средните претпријатија и професионалците ќе можат беспрекорно да купуваат услуги за вештачка интелигенција користејќи го првиот светски токен за помош за вештачка интелигенција (AITECH). Ноември 18, 2021 Април 30, 2022 9.9
Лого на QUARASHI NETWORK (1) МРЕА КВАРАШИ
Врв
Куараши ја овластува првата децентрализирана с in во една платформа фокусирана на: Разговор за приватност, Децентрализирана размена, ИПД стартување, Blockchain Interfaced Multi Crypto паричник. Февруари 15, 2022 Март 15, 2022 9.9
RastaSwap RastaSwap
Врв
RastaSwap е проект управуван од заедницата. тој е развиен да биде #1 екосистем за крипто канабис и мост помеѓу традиционалниот пазар на акции и крипто. Декември 21, 2021 Март 1, 2022 9.4
Монета за приходи Монета за приходи
Врв
Сопствениците на приходите (RVC) финансираат високотехнолошки компании за да ги зголемат маркетингот, продажбата и социјалните активности. Стартапите кои добиваат финансии одвојуваат до 10% од приходите за систематско купување на RVC од пазарот, намалувајќи ја понудата и зголемување на вреднувањето. Октомври 15, 2021 Декември 5, 2021 9.8
YearnNFT финансии YearnNFT финансии
Врв
YearnNFT Finance е NFT пазар базиран на BSC за ковање и тргување со NFT. YFNFT е мајчин токен базиран на BSC со мала понуда Ноември 19, 2021 Април 30, 2022 9.1
плодност БЕРТИНИТЕТ
Врв
БЕРТИНИТЕТ е нарушувачка иновација и целосно анонимен и без KYC финансиски блокчејн екосистем. Екосистемот БЕРТИНИТЕТ содржи 5 главни делови, вклучително и портал за плаќање крипто, централизирана размена, стартувач на МЦК, децентрализирана берза на знаци за светска безбедност и домашна монета. Октомври 20, 2021 Јануари 17, 2022 9.2
стрим ико СТРИМ МОНЕТА
Врв
Стриминг во живо „Сè-во-едно“ на платформа заснована на блокчејн Февруари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
PAWĀ PAWĀ
Врв
Pawā е мултифункционален корисен токен. Обезбедува опции за намалување на трошоците за сопствениците на опрема и за оние кои сè уште не купиле ASIC машина. Тој, исто така, ќе стане главен дел од HashEX и протоколот за обложување BeMine. Ноември 8, 2021 Јануари 31, 2022 9.5
AgroDealLab AgroDeal Lab
Врв
AgroDeal Lab е блокчејн платформа за земјоделство што ги поврзува земјоделците со пазарот, финансиите, алатките и ресурсите Јануари 1, 2022 Може 31, 2022 9.2
Платформа за заработка на полигон (PEP) Платформа за заработка на полигон
Врв
Развиваме игра за да заработиме (p2e) крипто игри на полигон (matic) мрежа. лансираме nft маркетинг и staking matic според планираното. Јануари 15, 2022 Јануари 22, 2022 9.2
Frodo Tech Frodo Tech
Врв
Frodo Tech е финансиски блокчејн екосистем и член на Блокчејн асоцијацијата на Нов Зеланд (BANZ). На нашите клиенти им обезбедуваме финансиски услуги на глобално ниво без никакво ограничување на расата или регионот. Ревидирани од certik. Декември 1, 2021 Февруари 28, 2021 9.8
микриптоцитност МИКРИПТОЦИТЕТ
Врв
MyCryptoCity е мобилна игра која користи инфраструктура на Солана. MyCryptoCity е симулациска игра која им овозможува на играчите да заработат токени MYCTY користејќи ја инфраструктурата Солана. Играчот носи свои одлуки со извршување на многу дејства и дејства од административниот панел. Играчот се развива себеси обидувајќи се најдобро да ги искористи многуте опции, како што се регрутирање, користење ресурси, зделки, управување со градот. Тој добива токен MYCTY како награда. Јануари 1, 2021 Јануари 26, 2022 9.0
Ико на протоколот за гепард Протокол за гепард
Врв
Најбрзата платформа за паметни договори. Протоколот Cheetah гради блокчејн платформа за паметни договори со ниски трошоци, способна да изврши над 110000 трансакции во секунда. Февруари 1, 2022 Март 1, 2022 9.1
Лукросус Капитал Лукросус Капитал
Врв
Лукросус Капитал е децентрализиран ризичен капитал кој обезбедува институционални придобивки за индивидуалните инвеститори преку својот знак - $LUCA. Јануари 17, 2022 Април 17, 2022 9.3
БКН ико BKN
Врв
Бриккен е платформа за токенизација базирана на блокчејн која овозможува токенизирање на бизнисите и средствата, обезбедувајќи им на инвеститорите можности да заработат пасивен приход. Септември 1, 2021 Февруари 28, 2022 9.2
Веритизирај Веритизирај
Врв
Veritise обезбедува услуги за верификација, идентификација, собирање и анализа на податоци за компании и поединци. Централно место за овие функционалности е блокчејнот Veritise Enterprise за неговата способност да врши трансакција и складирање податоци безбедно и непроменливо. Септември 3, 2021 Декември 31, 2021 9.8
Микропад Микропад
Врв
Првиот IDO & IGO Launchpad со пристап до приватна продажба на BSC (Binance Smart Chain) фокусиран исклучиво на проекти за стартување со ниска пазарна моќ. Јануари 1, 2022 Јануари 31, 2022 9.1
Vingt (VGT) дваесет
Врв
Работа кон создавање на децентрализиран финансиски екосистем („DeFi“) управуван од токен „VGT“ (Vingt) со цел да се пополнат празнините во постојниот простор на DeFi. Јануари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
ANBcoin ANBcoin ICO
Врв
ANB или Access Next Blockchain е Layer 2 IBFT Protocol и Bonsai Tries Data Architecture. Јануари 5, 2022 Февруари 5, 2022 9.1
бамон ико Бамоњо
Врв
Bamonyo е криптовалута на проектот за одржлив синџир хотели составен од паметни мали куќи: Tiny Hotels. Корисниот токен Bamonyo ќе биде единствениот начин за пристап до сите услуги на 10,000 хотели што планираме да ги изградиме од 2022 година. Ноември 1, 2021 Декември 31, 2022 9.6
Слика на МЦК Име на МЦК Опис Почеток на продажбата Крај на продажба линкови Рејтинг
Solidus AI TECH AI TECH
Активни
Solidus Technologies е основана во 2017 година како организација за рударство Ethereum и сега ја лансира Solidus Ai Tech. Solidus ја финализира внатрешната конструкција на нивниот центар за податоци за еко-пријателски со високи перформанси (HPC) и Infrastructure-as-a-service (IaaS) платформа каде што владините власти, Megacorps, малите и средните претпријатија и професионалците ќе можат беспрекорно да купуваат услуги за вештачка интелигенција користејќи го првиот светски токен за помош за вештачка интелигенција (AITECH). Ноември 18, 2021 Април 30, 2022 9.9
Лого на QUARASHI NETWORK (1) МРЕА КВАРАШИ
Активни
Куараши ја овластува првата децентрализирана с in во една платформа фокусирана на: Разговор за приватност, Децентрализирана размена, ИПД стартување, Blockchain Interfaced Multi Crypto паричник. Февруари 15, 2022 Март 15, 2022 9.9
RastaSwap RastaSwap
Активни
RastaSwap е проект управуван од заедницата. тој е развиен да биде #1 екосистем за крипто канабис и мост помеѓу традиционалниот пазар на акции и крипто. Декември 21, 2021 Март 1, 2022 9.4
Монета за приходи Монета за приходи
Активни
Сопствениците на приходите (RVC) финансираат високотехнолошки компании за да ги зголемат маркетингот, продажбата и социјалните активности. Стартапите кои добиваат финансии одвојуваат до 10% од приходите за систематско купување на RVC од пазарот, намалувајќи ја понудата и зголемување на вреднувањето. Октомври 15, 2021 Декември 5, 2021 9.8
YearnNFT финансии YearnNFT финансии
Активни
YearnNFT Finance е NFT пазар базиран на BSC за ковање и тргување со NFT. YFNFT е мајчин токен базиран на BSC со мала понуда Ноември 19, 2021 Април 30, 2022 9.1
плодност БЕРТИНИТЕТ
Активни
БЕРТИНИТЕТ е нарушувачка иновација и целосно анонимен и без KYC финансиски блокчејн екосистем. Екосистемот БЕРТИНИТЕТ содржи 5 главни делови, вклучително и портал за плаќање крипто, централизирана размена, стартувач на МЦК, децентрализирана берза на знаци за светска безбедност и домашна монета. Октомври 20, 2021 Јануари 17, 2022 9.2
стрим ико СТРИМ МОНЕТА
Активни
Стриминг во живо „Сè-во-едно“ на платформа заснована на блокчејн Февруари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
PAWĀ PAWĀ
Активни
Pawā е мултифункционален корисен токен. Обезбедува опции за намалување на трошоците за сопствениците на опрема и за оние кои сè уште не купиле ASIC машина. Тој, исто така, ќе стане главен дел од HashEX и протоколот за обложување BeMine. Ноември 8, 2021 Јануари 31, 2022 9.5
AgroDealLab AgroDeal Lab
Активни
AgroDeal Lab е блокчејн платформа за земјоделство што ги поврзува земјоделците со пазарот, финансиите, алатките и ресурсите Јануари 1, 2022 Може 31, 2022 9.2
Платформа за заработка на полигон (PEP) Платформа за заработка на полигон
Активни
Развиваме игра за да заработиме (p2e) крипто игри на полигон (matic) мрежа. лансираме nft маркетинг и staking matic според планираното. Јануари 15, 2022 Јануари 22, 2022 9.2
Frodo Tech Frodo Tech
Активни
Frodo Tech е финансиски блокчејн екосистем и член на Блокчејн асоцијацијата на Нов Зеланд (BANZ). На нашите клиенти им обезбедуваме финансиски услуги на глобално ниво без никакво ограничување на расата или регионот. Ревидирани од certik. Декември 1, 2021 Февруари 28, 2021 9.8
микриптоцитност МИКРИПТОЦИТЕТ
Активни
MyCryptoCity е мобилна игра која користи инфраструктура на Солана. MyCryptoCity е симулациска игра која им овозможува на играчите да заработат токени MYCTY користејќи ја инфраструктурата Солана. Играчот носи свои одлуки со извршување на многу дејства и дејства од административниот панел. Играчот се развива себеси обидувајќи се најдобро да ги искористи многуте опции, како што се регрутирање, користење ресурси, зделки, управување со градот. Тој добива токен MYCTY како награда. Јануари 1, 2021 Јануари 26, 2022 9.0
Ико на протоколот за гепард Протокол за гепард
Активни
Најбрзата платформа за паметни договори. Протоколот Cheetah гради блокчејн платформа за паметни договори со ниски трошоци, способна да изврши над 110000 трансакции во секунда. Февруари 1, 2022 Март 1, 2022 9.1
Лукросус Капитал Лукросус Капитал
Активни
Лукросус Капитал е децентрализиран ризичен капитал кој обезбедува институционални придобивки за индивидуалните инвеститори преку својот знак - $LUCA. Јануари 17, 2022 Април 17, 2022 9.3
БКН ико BKN
Активни
Бриккен е платформа за токенизација базирана на блокчејн која овозможува токенизирање на бизнисите и средствата, обезбедувајќи им на инвеститорите можности да заработат пасивен приход. Септември 1, 2021 Февруари 28, 2022 9.2
Веритизирај Веритизирај
Активни
Veritise обезбедува услуги за верификација, идентификација, собирање и анализа на податоци за компании и поединци. Централно место за овие функционалности е блокчејнот Veritise Enterprise за неговата способност да врши трансакција и складирање податоци безбедно и непроменливо. Септември 3, 2021 Декември 31, 2021 9.8
Микропад Микропад
Активни
Првиот IDO & IGO Launchpad со пристап до приватна продажба на BSC (Binance Smart Chain) фокусиран исклучиво на проекти за стартување со ниска пазарна моќ. Јануари 1, 2022 Јануари 31, 2022 9.1
Vingt (VGT) дваесет
Активни
Работа кон создавање на децентрализиран финансиски екосистем („DeFi“) управуван од токен „VGT“ (Vingt) со цел да се пополнат празнините во постојниот простор на DeFi. Јануари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
ANBcoin ANBcoin ICO
Активни
ANB или Access Next Blockchain е Layer 2 IBFT Protocol и Bonsai Tries Data Architecture. Јануари 5, 2022 Февруари 5, 2022 9.1
Крипто размена Ownex.io
Активни
Ownex (сопствен) е децентрализиран крипто токен кој е изграден на блокчејнот Binance. Најдобрите 500 сопственици на токени на ownex (сопствени) ќе добијат акции од добивка од 60% од профитот на ownex.io, распределени според нивните поени. Октомври 17, 2021 Април 30, 2022 9
Слика на МЦК Име на МЦК Опис Почеток на продажбата Крај на продажба линкови Рејтинг
Solidus AI TECH AI TECH
Пред
Solidus Technologies е основана во 2017 година како организација за рударство Ethereum и сега ја лансира Solidus Ai Tech. Solidus ја финализира внатрешната конструкција на нивниот центар за податоци за еко-пријателски со високи перформанси (HPC) и Infrastructure-as-a-service (IaaS) платформа каде што владините власти, Megacorps, малите и средните претпријатија и професионалците ќе можат беспрекорно да купуваат услуги за вештачка интелигенција користејќи го првиот светски токен за помош за вештачка интелигенција (AITECH). Ноември 18, 2021 Април 30, 2022 9.9
Лого на QUARASHI NETWORK (1) МРЕА КВАРАШИ
Пред
Куараши ја овластува првата децентрализирана с in во една платформа фокусирана на: Разговор за приватност, Децентрализирана размена, ИПД стартување, Blockchain Interfaced Multi Crypto паричник. Февруари 15, 2022 Март 15, 2022 9.9
RastaSwap RastaSwap
Пред
RastaSwap е проект управуван од заедницата. тој е развиен да биде #1 екосистем за крипто канабис и мост помеѓу традиционалниот пазар на акции и крипто. Декември 21, 2021 Март 1, 2022 9.4
Монета за приходи Монета за приходи
Пред
Сопствениците на приходите (RVC) финансираат високотехнолошки компании за да ги зголемат маркетингот, продажбата и социјалните активности. Стартапите кои добиваат финансии одвојуваат до 10% од приходите за систематско купување на RVC од пазарот, намалувајќи ја понудата и зголемување на вреднувањето. Октомври 15, 2021 Декември 5, 2021 9.8
плодност БЕРТИНИТЕТ
Пред
БЕРТИНИТЕТ е нарушувачка иновација и целосно анонимен и без KYC финансиски блокчејн екосистем. Екосистемот БЕРТИНИТЕТ содржи 5 главни делови, вклучително и портал за плаќање крипто, централизирана размена, стартувач на МЦК, децентрализирана берза на знаци за светска безбедност и домашна монета. Октомври 20, 2021 Јануари 17, 2022 9.2
PAWĀ PAWĀ
Пред
Pawā е мултифункционален корисен токен. Обезбедува опции за намалување на трошоците за сопствениците на опрема и за оние кои сè уште не купиле ASIC машина. Тој, исто така, ќе стане главен дел од HashEX и протоколот за обложување BeMine. Ноември 8, 2021 Јануари 31, 2022 9.5
Платформа за заработка на полигон (PEP) Платформа за заработка на полигон
Пред
Развиваме игра за да заработиме (p2e) крипто игри на полигон (matic) мрежа. лансираме nft маркетинг и staking matic според планираното. Јануари 15, 2022 Јануари 22, 2022 9.2
Ико на протоколот за гепард Протокол за гепард
Пред
Најбрзата платформа за паметни договори. Протоколот Cheetah гради блокчејн платформа за паметни договори со ниски трошоци, способна да изврши над 110000 трансакции во секунда. Февруари 1, 2022 Март 1, 2022 9.1
Лукросус Капитал Лукросус Капитал
Пред
Лукросус Капитал е децентрализиран ризичен капитал кој обезбедува институционални придобивки за индивидуалните инвеститори преку својот знак - $LUCA. Јануари 17, 2022 Април 17, 2022 9.3
Веритизирај Веритизирај
Пред
Veritise обезбедува услуги за верификација, идентификација, собирање и анализа на податоци за компании и поединци. Централно место за овие функционалности е блокчејнот Veritise Enterprise за неговата способност да врши трансакција и складирање податоци безбедно и непроменливо. Септември 3, 2021 Декември 31, 2021 9.8
Vingt (VGT) дваесет
Пред
Работа кон создавање на децентрализиран финансиски екосистем („DeFi“) управуван од токен „VGT“ (Vingt) со цел да се пополнат празнините во постојниот простор на DeFi. Јануари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
ANBcoin ANBcoin ICO
Пред
ANB или Access Next Blockchain е Layer 2 IBFT Protocol и Bonsai Tries Data Architecture. Јануари 5, 2022 Февруари 5, 2022 9.1
ГХА токен ГХА токен
Пред
Екосистемот GHA вклучува прецизно земјоделство, мапирање на обработливо земјиште, IoT сензори, вертикални земјоделски системи, интелигенција за локација, софтвер за управување со култури и други земјоделски технологии со технологија за дистрибуирана книга (DLT) и блокчејн земјоделство во земјоделството. Имаме единствен потенцијал да ја подобриме ефикасноста, транспарентноста и довербата низ синџирот на снабдување коноп-земјоделство. Октомври 26, 2021 Декември 9, 2021 9.7
бамон ико Бамоњо
Пред
Bamonyo е криптовалута на проектот за одржлив синџир хотели составен од паметни мали куќи: Tiny Hotels. Корисниот токен Bamonyo ќе биде единствениот начин за пристап до сите услуги на 10,000 хотели што планираме да ги изградиме од 2022 година. Ноември 1, 2021 Декември 31, 2022 9.6
Дијамант Кохинор Дијамант Кохинор
Пред
KIND токенот е дизајниран да симулира купување и продажба на дијаманти преку Интернет. Ова е историски знак! Целта на создавање на овој знак е дека дијамантот Кохинор не е само парче во светот. Всушност, има многу од нив во форма на токени во светот. И сите луѓе можат да чуваат многу од овој скапоцен дијамант во својот паричник. Октомври 20, 2021 Декември 5, 2021 9.4
МОТОРИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ НА ЕПСИЛОН Ипсилон
Пред
Epsilon е пребарувач управуван од заедницата, јавно безбеден и отворен. Epsilon има сопствен децентрализиран паричник и децентрализирана размена. Работи на платформата Binance Smart Chain и тоа е токен BEP-20. Септември 4, 2021 Декември 13, 2021 9.5
Слика на МЦК Име на МЦК Опис Почеток на продажбата Крај на продажба линкови Рејтинг
Solidus AI TECH AI TECH
За скоро и..
Solidus Technologies е основана во 2017 година како организација за рударство Ethereum и сега ја лансира Solidus Ai Tech. Solidus ја финализира внатрешната конструкција на нивниот центар за податоци за еко-пријателски со високи перформанси (HPC) и Infrastructure-as-a-service (IaaS) платформа каде што владините власти, Megacorps, малите и средните претпријатија и професионалците ќе можат беспрекорно да купуваат услуги за вештачка интелигенција користејќи го првиот светски токен за помош за вештачка интелигенција (AITECH). Ноември 18, 2021 Април 30, 2022 9.9
Лого на QUARASHI NETWORK (1) МРЕА КВАРАШИ
За скоро и..
Куараши ја овластува првата децентрализирана с in во една платформа фокусирана на: Разговор за приватност, Децентрализирана размена, ИПД стартување, Blockchain Interfaced Multi Crypto паричник. Февруари 15, 2022 Март 15, 2022 9.9
RastaSwap RastaSwap
За скоро и..
RastaSwap е проект управуван од заедницата. тој е развиен да биде #1 екосистем за крипто канабис и мост помеѓу традиционалниот пазар на акции и крипто. Декември 21, 2021 Март 1, 2022 9.4
Монета за приходи Монета за приходи
За скоро и..
Сопствениците на приходите (RVC) финансираат високотехнолошки компании за да ги зголемат маркетингот, продажбата и социјалните активности. Стартапите кои добиваат финансии одвојуваат до 10% од приходите за систематско купување на RVC од пазарот, намалувајќи ја понудата и зголемување на вреднувањето. Октомври 15, 2021 Декември 5, 2021 9.8
плодност БЕРТИНИТЕТ
За скоро и..
БЕРТИНИТЕТ е нарушувачка иновација и целосно анонимен и без KYC финансиски блокчејн екосистем. Екосистемот БЕРТИНИТЕТ содржи 5 главни делови, вклучително и портал за плаќање крипто, централизирана размена, стартувач на МЦК, децентрализирана берза на знаци за светска безбедност и домашна монета. Октомври 20, 2021 Јануари 17, 2022 9.2
стрим ико СТРИМ МОНЕТА
За скоро и..
Стриминг во живо „Сè-во-едно“ на платформа заснована на блокчејн Февруари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
PAWĀ PAWĀ
За скоро и..
Pawā е мултифункционален корисен токен. Обезбедува опции за намалување на трошоците за сопствениците на опрема и за оние кои сè уште не купиле ASIC машина. Тој, исто така, ќе стане главен дел од HashEX и протоколот за обложување BeMine. Ноември 8, 2021 Јануари 31, 2022 9.5
AgroDealLab AgroDeal Lab
За скоро и..
AgroDeal Lab е блокчејн платформа за земјоделство што ги поврзува земјоделците со пазарот, финансиите, алатките и ресурсите Јануари 1, 2022 Може 31, 2022 9.2
Платформа за заработка на полигон (PEP) Платформа за заработка на полигон
За скоро и..
Развиваме игра за да заработиме (p2e) крипто игри на полигон (matic) мрежа. лансираме nft маркетинг и staking matic според планираното. Јануари 15, 2022 Јануари 22, 2022 9.2
микриптоцитност МИКРИПТОЦИТЕТ
За скоро и..
MyCryptoCity е мобилна игра која користи инфраструктура на Солана. MyCryptoCity е симулациска игра која им овозможува на играчите да заработат токени MYCTY користејќи ја инфраструктурата Солана. Играчот носи свои одлуки со извршување на многу дејства и дејства од административниот панел. Играчот се развива себеси обидувајќи се најдобро да ги искористи многуте опции, како што се регрутирање, користење ресурси, зделки, управување со градот. Тој добива токен MYCTY како награда. Јануари 1, 2021 Јануари 26, 2022 9.0
Ико на протоколот за гепард Протокол за гепард
За скоро и..
Најбрзата платформа за паметни договори. Протоколот Cheetah гради блокчејн платформа за паметни договори со ниски трошоци, способна да изврши над 110000 трансакции во секунда. Февруари 1, 2022 Март 1, 2022 9.1
Лукросус Капитал Лукросус Капитал
За скоро и..
Лукросус Капитал е децентрализиран ризичен капитал кој обезбедува институционални придобивки за индивидуалните инвеститори преку својот знак - $LUCA. Јануари 17, 2022 Април 17, 2022 9.3
Микропад Микропад
За скоро и..
Првиот IDO & IGO Launchpad со пристап до приватна продажба на BSC (Binance Smart Chain) фокусиран исклучиво на проекти за стартување со ниска пазарна моќ. Јануари 1, 2022 Јануари 31, 2022 9.1
Vingt (VGT) дваесет
За скоро и..
Работа кон создавање на децентрализиран финансиски екосистем („DeFi“) управуван од токен „VGT“ (Vingt) со цел да се пополнат празнините во постојниот простор на DeFi. Јануари 1, 2022 Април 30, 2022 9.6
ANBcoin ANBcoin ICO
За скоро и..
ANB или Access Next Blockchain е Layer 2 IBFT Protocol и Bonsai Tries Data Architecture. Јануари 5, 2022 Февруари 5, 2022 9.1
Крипто размена Ownex.io
За скоро и..
Ownex (сопствен) е децентрализиран крипто токен кој е изграден на блокчејнот Binance. Најдобрите 500 сопственици на токени на ownex (сопствени) ќе добијат акции од добивка од 60% од профитот на ownex.io, распределени според нивните поени. Октомври 17, 2021 Април 30, 2022 9
Дај време ико Дај време
За скоро и..
Нашата главна цел е да го промениме размислувањето на една личност и неговото животно планирање, да го зголемиме животниот век, да го зачуваме квалитетот на животот на старост. Декември 9, 2021 Декември 31, 2021 7.5
дабикоин Монета од Даби
За скоро и..
Дабикоин е збир на дигитални средства за обединување на многу мрежи во единствен дигитален екосистем што ќе им овозможи на корисниците да комуницираат, да учат, да плаќаат и да вршат различни други активности. Неговата цел е да ја зајакне економијата на ОАЕ и да направи револуција во глобалните пазари. Септември 24, 2021 Октомври 25, 2021 9.6
Коинјос Коинјос
За скоро и..
Coinjoss има за цел да им обезбеди на корисниците беспрекорно искуство во управувањето со нивните крипто -валути. Coinjoss е цел екосистем кој започнува со својата платформа за брза размена, фокусирајќи се на лесен за користење интерфејс за корисниците да тргуваат со нивните криптовалути со најдобра стапка на пазарот. Октомври 15, 2021 Ноември 30, 2021 9.6
ГХА токен ГХА токен
За скоро и..
Екосистемот GHA вклучува прецизно земјоделство, мапирање на обработливо земјиште, IoT сензори, вертикални земјоделски системи, интелигенција за локација, софтвер за управување со култури и други земјоделски технологии со технологија за дистрибуирана книга (DLT) и блокчејн земјоделство во земјоделството. Имаме единствен потенцијал да ја подобриме ефикасноста, транспарентноста и довербата низ синџирот на снабдување коноп-земјоделство. Октомври 26, 2021 Декември 9, 2021 9.7
Слика на МЦК Име на МЦК Опис Почеток на продажбата Крај на продажба линкови Рејтинг
Награди на Nexxus Награди на Nexxus
крајот
Наградите „Нексус“ обезбедуваат уникатно кооперативно маркетинг решение во заедницата што ја крева целата заедница. Тоа им помага на локалните добротворни организации и непрофитни организации да ги финансираат нивните важни општествени каузи со вечно собирање средства, што става готовина на нивната банкарска сметка секоја недела од купувачите што продолжуваат да пазарат. Јануари 16, 2020 Јануари 22, 2020 7.8
2 Локално (L2L) 2локални
крајот
2локал е посветен на иновации и одржлив бизнис со грижа за животната средина и климата, фер работа и економски раст. Со ова, 2локал сака да придонесе за ново глобално партнерство што е потребно за да се постигнат целите на ООН. Покрај тоа, акцијата е потребна на сите! Октомври 17, 2019 Декември 31, 2019 9.9
Икона Encores Објавува
крајот
Encores е пред промена на корпоративниот менталитет во еден правец на прилив на приходи и ги прераспределува придобивките назад меѓу корисниците, наградувајќи ги за сурфање на Интернет или други едноставни задачи, како што се социјално вмрежување, рекламирање итн. Октомври 1, 2019 Може 31, 2019 7.5
Казино Робинхуд Казино Робинхуд
крајот
Воведување на Робинството. Враќање на довербата во коцкање. Септември 14, 2019 Февруари 2, 2020 8.9
Размена на размери Размена на размери
крајот
Flas Exchange е сеопфатна платформа за тргување која нуди разни видови дигитални средства. Како безбедна, сигурна и напредна платформа за тргување со дигитални средства развиена за професионално тргување, Flas Exchange ќе развие пакет напредни карактеристики за да ги исполни единствените и сложени барања на професионалци и институции. Ноември 8, 2019 Февруари 9, 2020 8.3
ГРЕЈЛ Ико ГРЕЈЛ
крајот
GRAYLL е Дистрибуирана Леџер технологија, вештачка интелигенција и машинско учење што се применува на алгоритамски финансиски систем што автоматски создава експоненцијален профит, достапен преку едноставна мобилна и веб -апликација што е лесна за корисниците. Фокусирани сме на пазарите за дигитални средства и токенизирани средства. Системите може да се применат за с anything, на пример, стоки, уметност, недвижен имот, временски метрика, податоци за трендовите на социјалните медиуми и така натаму. Јули 1, 2019 Февруари 17, 2020 9.1
хивенет HiveNet
крајот
HiveNet ќе обезбеди технолошко решение за искористување на овие времиња на компјутер без работа преку изградба на дистрибуирана компјутерска мрежа за облак. Ова ќе им овозможи на сопствениците на компјутери да остварат профит од времето на мирување на нивните компјутери Септември 24, 2019 Ноември 23, 2019 7.9
Mindsync Mindsync
крајот
Mindsync е платформа и глобална заедница на развивачи на машинско учење, научници за податоци и применети експерти за вештачка интелигенција. Оваа заедница ќе може да соработува, како и да учествува на натпревари помеѓу поединци и тимови за решавање на разни проблеми. Март 1, 2019 Април 30, 2021 10.8
Pawtocol ико Павтокол
крајот
Павтокол ДОО, компанија со ограничена одговорност во Делавер ("Павтокол", "ние", "наши", "нас") има за цел да ја одведе индустријата за нега на миленичиња во блокчејн-ерата со развој на платформа со економија и екосистем фокусиран на миленичиња. Овој труд ја опишува нашата визија и филозофија зад Павтокол и зошто го носиме овој проект на пазарот, како и нашиот досегашен напредок и зошто сме вистинскиот тим за извршување. Јули 1, 2018 Декември 31, 2018 7.9
Синхробит Синхробит
крајот
SynchroBit ™ е еден од главните проекти на финансискиот модул на екосистемот SynchroSphere®, кој обезбедува економски столб на другите проекти и модули на екосистемот. Платформата ќе стане целосно интегрирана со другите финансиски платформи на SynchroSphere® за да создаде беспрекорно искуство на клиентите и да им обезбеди на корисниците високо продуктивно, точно, сигурно деловно опкружување базирано на блокчејн технологија и криптовалути. Август 1, 2019 Декември 28, 2019 8.2
TecraCoin TecraCoin
крајот
TecraCoin планира развој на Tecra Investments во иднина. TecraCoin го задржува правото да ги промени овие планови или да се воздржи од нивно спроведување по свое дискреционо право. Јануари 17, 2019 Јануари 16, 2020 7.2
CoinCasso
крајот
Проектот CoinCasso е холистичко и демократско решение создадено за луѓето. Нашиот став е сосема различен затоа што сакаме заедницата да може да одлучи и да влијае врз развојот на нашата размена и на целата индустрија. Затоа им даваме можност на нашите корисници да станат косопственици на проектот CoinCasso. Октомври 21, 2018 Декември 31, 2019 8.2
Карушеин ико Карушајн
крајот
Проектот Карушаин има за цел да допре многу од клучните влезови и излези од тековниот синџир на снабдување со благородни метали. Платформата Karuschain се развива за конкретно ублажување на проблемите и предизвиците со кои се соочуваат сите учесници во синџирот на снабдување со скапоцени метали. Јануари 14, 2020 Февруари 14, 2020 7.2
Ниво 01 ико Ниво 01 (LVX)
крајот
Level01 е прва размена на деривати на врсници во Peer to Peer (P1P) со технологија за усогласување трговија со вештачка интелигенција (АИ) и порамнување на блокчејн. Level2 ја користи технологијата на блокчејн и крипто-валута, за да создаде платформа за размена и тргување на деривати (опции) каде што може да се спроведе финансиско тргување со девизен курс, акции, суровини и криптовалути, на основа на врсници, без потреба од посреднички брокер. Јули 1, 2018 Декември 31, 2018 9.1
SaTT ико SATT
крајот
SaTT е корисен знак заснован на блокчејн технологија што овозможува размена на реклами и плаќање на публика. SaTT е регулиран со паметен договор во кој се наведени рекламни понуди со сите податоци што се чуваат безбедно во блокчејн Ethereum. Паметниот договор ги поставува условите за учество во кампањи, го квантифицира успехот и гарантира конечно пребројување. Може 1, 2018 Декември 31, 2020 8.3
Gath3r ико Gath3r
крајот
Gath3r усвојува нов пристап кон рударството во прелистувач со воведување разноврсна природна монета заедно со споено рударство. Монетата GTH работи добро и со прелистувачи и со апликации и нема проблеми со корисничкиот интерфејс, со што им се овозможува на новите и постојните монети да користат hashrate на Gath3r. Јануари 9, 2020 Јануари 11, 2020 6.3
Бетерум Бетерум (БЕТЕР)
крајот
Решението Bethereum ја користи технологијата Blockchain за да обезбеди најсигурно и најтранспарентно искуство за обложување. Не е вклучен посредник: Играчите ги креираат облозите, ги поставуваат правилата и обезбедуваат ликвидност за исполнување на исплатите. Паметните договори ги штитат средствата и автоматски ги дистрибуираат добивките врз основа на условите и резултатите од облогот. Октомври 1, 2018 Декември 31, 2018 8.4
ЦИНЕМАДРОМ ЦИНЕМАДРОМ
крајот
IBNIF CINEMADROM - Ова е Меѓународна блокчејн мрежа на независни кинематографери, која е изградена врз основа на новите технолошки и финансиски принципи на интеракција помеѓу сите учесници во филмската продукција, автори, продуценти, специјалисти, инвеститори и гледачи. Во основата, IBNIF CINEMADROM користи блокчејн технологија Февруари 3, 2020 Април 30, 2020 6.9
Мој ТВ синџир MyTVchain (MyTV)
крајот
MyTVchain е првата веб -ТВ платформа посветена на спортските клубови и спортисти, а сега го најавуваат отворањето на веб -ТВ каналот Sport En France, телевизијата The Sports Movement. Овој канал беше отворен по иницијатива на Францускиот национален олимписки и спортски комитет (CNOSF), и посветен на промовирање на сите дисциплини, сите федерации и нивните клубови. Февруари 29, 2020 Март 27, 2020 6.1
БИЛКРИПТ БИЛКРИПТ
крајот
BILLCRYPT pl е глобален децентрализиран систем за интеграција за претставништва на Blockchain (BR). Единствена мултифункционална инфраструктура која ги обединува канцелариите на Blockchain во форма на децентрализирани апликации на блокчејн (DApp). Единствена платформа која ги комбинира сите предности на реалниот свет и виртуелниот простор, познатиот Интернет и блокчејн. Јули 3, 2019 Април 23, 2020 7.4

Сакате да ја наведете и вашата ICO?

Наведете го вашиот МЦК денес на нашата веб-страница и допрете до илјадници инвеститори од целиот свет. Проверете ги нашите пакети за огласи и промоција со кликнување на ДОСТАВИ МЦК копче.

Што е списокот на МЦО преку Интернет?

Интернет списокот на ICO е најголемата заедница каде што луѓето доаѓаат да ги наведат своите ICO од 2018 година, ги ажурираме информациите за најдобрите најнови ICO достапни на пазарот. Постојат многу веб-страници за списоци на ICO достапни на Интернет, но не сите се безбедни и сигурни за инвестирање, бидејќи повеќето од нив не се ажурираат редовно.

Оние инвеститори кои се заинтересирани да инвестираат во ICO. Тие можат да ги проверат рејтинзите на ICO на нашата веб-локација и потоа да инвестираат бидејќи тоа ќе им помогне да ги бараат најдоброто Active, Pre & Претстојни МЦК.

мраз список

Што е МЦК?

ICO или почетна понуда на монети, понекогаш исто така наречена „продажба на токен“ или „почетна понуда на токен“, е практика на финансирање толпа за блокчејн проекти, каде што на раните инвеститори им се нуди крипто валута или токен, пред да бидат наведени на поширокиот пазар , како што се размена.

Се препорачува да се направат обемни истражувања околу проектот пред да се инвестира. Ова вклучува читање на белата книга, разгледување дали МЦК обезбедува реална вредност и детално истражување на тимот.

Еве како можете да учествувате во МЦК:

 • Да ја поседувате релевантната крипто валута што МЦК ја прифаќа како инвестиции.
 • Осигурете се дека паричникот за крипто валута е компатибилен со токенот ICO.
 • Тројно проверете ја адресата на депозитот од официјални извори.

Што е меко капаче ICO?

МЦК ја постигна својата цел откако ќе се достигне мекото капаче. Мекото капаче е минимална количина потребна за проектот да се придвижи напред.

Што е ICO тврда капа?

Повеќето ICO исто така ќе имаат тврда граница, што е максимална сума што тие ќе ја прифатат во инвестиции. Ако МЦК не успее да ја достигне својата мека граница, повеќето МЦО ќе ги вратат средствата на инвеститорите.

Кои се ICO токените?

Токените може да се дефинираат како крипто средства издадени на компанија која финансира проект преку МЦО, што може да биде алатка за плаќање (парична единица) само во еко-системот на проектот што нуди слични карактеристики како монети, но нивниот сопственик има и други права во мрежата , како што се право на глас, право на дивиденда, право на дел од приходот и други. Токените беа создадени како „паметни“ договори засновани на блокчејн мрежата Ethereum или Wave. Токените може да се препознаат како финансиски инструменти или стока (или услуги) што може да ги користи сопственикот на токени (комунални услуги), во зависност од карактеристиките на криптовалутата.

Што е бележник на ICO?

ICO Whitepaper е документ издаден од организација / компанија која издава белези со цел да собере средства за финансирање на одреден проект. Не постојат законски дефинирани содржини и услови што мора да ги исполни белата книга. Документот обично содржи информации за процесот на издавање на токените, информации за проектот што ќе се спроведе, како и тимот што стои зад проектот.

список ико

Како функционира почетната понуда на монети (МЦК)?

МЦК започнува со некој вид изјава, честопати наречена бела книга во која се наведени деталите за проектот, планот на проектот, буџетот и целите и некои дискусии за тоа како ќе се дистрибуираат монети или белези. (Обично белезите се издаваат за да претставуваат сопственост на проект или децентрализирана автономна организација, но монетите обично се сопственост на валута.)

Повеќето МЦК го одредуваат бројот на понудени токени или монети пред продажбата. На инвеститорите кои купуваат порано може да им се дадат повластени услови со плаќање пониска цена за паричка. Но, цените може да варираат, и ако купуваат повеќе луѓе, може да завршите со помалку белези.

Некои МЦК имаат специфична цел за прибирање средства и можат да ја задржат цената фиксна во текот на нивната продажба. Другите ја одржуваат понудата фиксна и ја прилагодуваат цената врз основа на побарувачката, зголемувајќи се што е можно повеќе, а има и такви кои обезбедуваат динамична испорака кога ќе се создаде нова паричка кога некој ќе ја купи.

Бројни ICO се лансираат независно, со нив управува издавачкото тело на својата веб-страница или платформа. Ова се случи затоа што посигурни понуди обично се олеснуваат од услугата за размена или трансакција што може да им овозможи на инвеститорите одредени безбедносни мерки против измамници.

Интернет-страница за списоци со Ико

Голема разлика помеѓу МЦК и ИПО

Почетна јавна понуда (ИПО) е процес сличен на МЦК во кој инвеститор стекнува удели во сопственост на компанијата. Ова е во спротивност со МЦК, во кое комерцијалните белези купени од финансиери можат да додадат вредност ако бизнисот работи добро.

За ICO, инвеститорите купуваат нови криптовалути со намера да остварат профит кога вредноста ќе се зголеми. Ова е слично на физичко лице кое заработува профит кога акциите што ги купуваат на берзата се зголемуваат. МЦК е различен од купувањето акции на берзата затоа што кога инвестирате во нови белези, не можете да ја споделувате сопственоста на компанијата.

Зошто е популарно мнозинството за финансирање на МЦК?

МЦК е дигитална крипто верзија на групно финансирање. Ефикасно се користеше за финансирање на крипто-валути, што во денешно време е исклучително успешно и собра огромни суми на финансии што никогаш не би биле во можност да ги направат преку стандардно финансирање на народот. Еве неколку примери за успешни проекти за мноштво финансирање на ICO: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Како да се имплементира ICO?

Компаниите со крипто-валута кои сакаат да соберат средства преку МЦК треба да обезбедат некои информации, вклучувајќи опис на проектот, целта на проектот, барањата за инвестиција, делот од белезите што компанијата ќе ги задржи, временската рамка на проектот МЦК и видот на виртуелната валута прифатена од проектот.

Интернет-страница за списоци со Ико

Дали вреди да учествувате во МЦК?

Главната работа е да разберете дека вложувате пари во нечија идеја, што всушност не вреди. Од друга страна, сферата на криптовалутата сега расте. Ова е доста ветувачко поле за голема заработка, и ако не сакате да ја пропуштите шансата за зелено светло денес.

Инвестирање во МЦК

Инвестициите во МЦК имаат и значителни предности и недостатоци во споредба со Инвестициите веќе е наведена крипто валута. Така, вештите инвеститори, кои купуваат нова крипто валута во МЦК што е можно порано, можат да се надеваат на вртоглаво зголемување на вредноста. На пример, оние кои инвестираа во Ethereum ICO во 2014 година остварија огромен профит. Во рок од 42 дена беа инвестирани 18 милиони американски долари. Етер се тргуваше во МЦК за 30 центи. Дури и со првото котирање на берзата, инвеститорите беа задоволни за неколку стотици процентно зголемување на вредноста. Денес крипто-валутата на Ethereum Ether е третата најсилна монета на пазарот и во моментов се тргува со околу 100 американски долари.

список ico на Интернет

Предности на инвестициите во МЦК

 • МЦК ветуваат особено големи шанси за победа
 • Секој што истражува ICO ќе научи за многуте потенцијали за примена на технологијата Blockchain
 • Инвеститорите влијаат на дизајнот на крипто-деловниот пејзаж
 • Учеството во МЦК е прилично јасно

Недостатоци на инвестицијата во МЦК

 • Многу случаи на измама го прават учеството во МЦК многу ризично
 • Паричник е задолжителен за учество
 • Пред-истражување се препорачува, бара многу време
 • На тековниот пазар на мечки, за Стартапите е особено тешко да се етаблираат
список ico на Интернет

Еве како можете да инвестирате во МЦК:

 • Избор на ICO

За да инвестирате во МЦК, мора да дојдете низ нашата веб-страница за да најдете потенцијални ветувачки проекти за кои е потребно финансирање. Откако ќе пронајдете список на проекти каде што можете да ја видите вашата инвестиција, треба да отидете на нивната веб-страница за да ги купите нејзините белези.

 • Набавка на криптовалута

Имајќи предвид дека МЦК се одржува во криптовалути, а не во валути на Фиат, потребно е да се разменат пари за криптовалута (главно етериум).

 • Пренесете криптовалута на проектот и добијте потврда за учество
 • Добивање монети за проект на крипто паричник
 • Повлекување монети на размена на крипто

Кога се достигнат цените што одговараат на инвеститорот, се врши продажба и фиксирање на финансискиот резултат

Фази на продажба на МЦК

Фазите на продажба на МЦК вклучуваат процес што ја разгледува работата на прибирање средства како и кога дигиталните средства се издаваат на пазарот како блокчејн кои се слични на акциите кои се најпознати како белези што се нудат со намалена цена што може да се заменат за ико крипто-валута од ран инвеститор за време на стартната фаза на одреден проект. Ние обезбедуваме врвна мраз листа. Еве ги трите фази на продажба на МЦК:

Фаза I ПРИВАТНА ПРОДАБА
Фаза II ПРОДАБА
Фаза III Продажба на народ

Сепак, не постои формиран збир на правила кои одлучуваат за структурата на растот на топла крипто-ико. Отпрвин, за време на Фазата I, се најавува предпродажба и приватна продажба, дури тогаш Фазата II започнува да разменува примарни списоци, а потоа доаѓа Фазата III каде што белезите се подготвени да ги купат јавноста за да заработат повеќе пари.

Список на ИЦО

Најдобра претстојна листа на МЦО:

Имаме претстојната листа на МЦК кој наскоро ќе биде активен. Имаме различен дел за да ги прикажеме најновите претстојни МЦК.

Активни списоци на МЦК:

За да ја пронајдете најдобрата листа на активни ICO, сега не треба да разгледувате разни веб-страници. Ние ја обезбедуваме листата која често се ажурира.

Пред-МЦО список:

Пред-ICO се поевтини и тие се исто така добра опција за побрз профит. Денес, тие се популарни меѓу инвеститорите за заработка повеќе. Значи, погледнете го нашиот Пред-ICO список денес.

ico листа 2020 година

Сакате да ја наведете и вашата ICO?

Наведете ја вашата ICO денес на нашата веб-страница и допрете до илјадници инвеститори од целиот свет, а исто така, сега ја обезбедуваме најбрзата услуга KYC за ICO. Пополнете ја нашата контакт форма денес и ние ќе ве контактираме во следните 24 часа.

Ви треба промоција на Ико?