15 ICO Paling Ndhuwur 2021 - Dhaptar Analitis

81 / 100

1. ULANGAN SERENITAS (SERENITAS)

https://www.youtube.com/watch?v=VsSS0gKIfyw&feature=emb_logo

Mulai Juli: 13, 2019

Pungkasan Juni: 30, 2020

Token: SET

Tutup alus: $ 5 000 000

Topi atos: $ 20 000 000

Investasi minimal: 1 SET

Token kanggo didol: 200000000

Nampa: ETH, BTC, USD

TANTANGAN

Sektor tenaga listrik ngadhepi transisi saka struktur terpusat kanthi sawetara penyedia energi "skala besar" (hidro, batu bara, gas, lan nuklir) menyang skenario desentralisasi Sumber Daya Energi Distribusi (DER), kayata surya lan angin .

Bagéan pinunjul saka pembaruan sing diprodhuksi ilang amarga sektor tenaga saiki ora bisa ngatasi transisi struktural kanthi optimal menyang pembaruan lan desentralisasi.

Kisi listrik kudu diimbangi meh sabenere, tegese beban ing jaringan listrik kudu cocog karo generasi ing wektu tartamtu; yen ora, kahanan kerusakan voltase utawa voltase kurang bisa kedadeyan.

OUR SOLUTION

Serenity nggawa pamblokiran menyang sektor energi kanthi potensial kanggo ngowahi kepiye cara nggunakake alat kasebut kanthi nggawa kontrol lan transparansi menyang pangguna pungkasan lan menehi solusi kanggo wong sing wis nguciwakake karo sistem tradisional.

Platform Serenity bakal dihubungake karo Operator Listrik Nasional, nyedhiyakake keseimbangan sing dibutuhake antara produksi listrik lan panjaluk konsumen, nanggepi level gardhu yen dibutuhake, nggawe transisi struktural bisa dadi pembaruan lan desentralisasi.

VISI KAMI

Donya sing berkelanjutan, ing endi saben kluwarga dilengkapi produksi energi lan kapasitas panyimpenan sing bisa dianyari, dadi generator energi skala cilik sing nyambung karo jaringan distribusi, lan minangka bagean saka ekonomi sing nuduhake monetisasi prilaku peduli planet kanthi insentif lan hadiah.

Napa SERENITAS?

Serenity Source Pty Ltd minangka perusahaan sing tujuane kanggo nemtokake cara kanggo menehi energi. Kanthi fokus ing sektor energi terbarukan, dikombinasikake karo kekuwatan pamblokiran, perusahaan duwe tujuan kanggo merevolusi generasi energi lan dagang, monetisasi kredit karbon, adol lan sewa piranti pinter HEPEK, penjualan properti perumahan, lisensi afiliasi, lan platform Serenity ragad transaksi.

MODEL BISNIS

Model bisnis bakal cocog karo visi Serenity lan konsep komunitas sing disebar.

Kita ngarahake dadi Pengecer Energi, Generator Energi Terbarukan, lan Pangembang Perumahan Berkelanjutan, ngirim omah Net-Zero (perkebunan) lan fasilitas komersial kanggo produksi energi terbarukan (solar, batere, peternakan angin).

Pendapatan bakal digawe saka:

  • Layanan Eceran Energi
  • Produksi Energi Terbarukan
  • Monetisasi Kredit Karbon
  • Penjualan Properti Residen lan Penghasilan Sewa
  • Sales lan Sewa Piranti HEPEK
  • Biaya Pangolahan Transaksi Platform Serenity
  • Minat Token ERG Backing Modal
  • Lisensi Afiliasi Internasional

Teknologi Blockchain lan panggunaan Kontrak Cerdas bakal nyuda biaya administrasi lan ngotomatisasi proses kasebut.

Sepuluh persentasi bathi bathi bakal dialokasikan menyang kolam pendanaan sing digunakake kanggo dana pertumbuhan komunitas Serenity, bangunan perkebunan sing luwih sustainable lan hemat energi, lan proyek energi terbarukan sing anyar.

informasi:

Pre-Ico Tanggal diwiwiti: 13 Juli 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 31 Agustus 2019

Industri: Energi

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://serenitysource.com.au/

Kertas putih: Ya

Negara: Australia

Anggota Tim

  • Elma Neimar. Pendhiri & CEO
  • Adi Saric. Pendhiri & CTO
  • Patrick Roberts. Arsitek Blockchain
  • Rajesh Kumar Maruvada. Strategi Produk, Peta Dalan Inovasi
  • Schazil Najam. Insinyur Elektronik, Arsitek Solusi
  • Ahmad Ashfaq. Integrator Blockchain
  • Ahmad Saeed. Pangembang Senior
  • Muhammad Irfan. Manager Marketing
  • Abu Nurullah. Marketing Digital lan Manajer Komunitas
  • Shehzad Khan. Agensi DigitalTelegraph - CEO
  • Deepanshu Bhatt. Hubungan Investor

2. ULANGAN PAWTOCOL (PAWTOCOL)

https://www.youtube.com/watch?v=JP3mWtZHKls&feature=emb_logo

Mulai: 27 Desember 2019

Pungkasan: 2 Juni 2020

Token: UPI

Topi atos: $ 27 000 000

Investasi minimal: 200 UPI

Token kanggo didol: 575000000

Nampa: BTC, ETH, USDT

Babagan:

Tim penggemar blok Amerika lan penyayang kewan peliharaan, sing nggawe tulang punggung Pawtocol, duwe tujuan kanggo nggawe platform multi-fungsi ing dhasar blok Ethereum lan nggabungake token utilitas sing cocog karo ERC-20 sing dijuluki UPI, sing cocog Penghasilan Kewan Universal.

informasi:

Industri: Big Data

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://pawtocol.com/

Kertas putih: Ya

Negara: USA

Tim:

  • Karim Quazzani. CEO
  • Evan Berger. Penasehat Umum
  • Jason Hetherington. Komunikasi lan Pengalaman Anggota
  • Michael Henry. Strategi Kepala Konten
  • Brandon Stewart. Pemasaran Outbound
  • Monika Lain-Shaw. Koordinator menjangkau kewan
  • Zach Berger. Strategist Keuangan
  • Robert Hitchens. CTO
  • Karim Quazzani. CEO
  • Evan Berger. Penasihat Umum
  • Jason Hetherington. Komunikasi lan Pengalaman Anggota
  • Michael Henry. Strategi Kepala Konten
  • Brandon Stewart. Pemasaran Outbound
  • Monika Lain-Shaw. Koordinator menjangkau kewan
  • Zach Berger. Strategist Keuangan
  • Robert Hitchens. CTO

3. ULANGAN LEDDER (LEDDER)

https://www.youtube.com/watch?v=oHh2OvG99iI&feature=emb_logo

Mulai: 1 Agustus 2019

Pungkasan Desember: 31, 2020

Token: ULED

Tutup alus: $ 200 000

Topi atos: $ 606 000

Investasi minimal: 10000 USD

Token kanggo didol: 30000000

Nampa: ETH, USD

Babagan:

Ledder nampilake tumpukan teknologi sing bisa ditindakake bisa uga bakal ngilangi buntu ing pangembangan iklan njaba. Perusahaan teknologi ing Hong Kong iki nemokake cara kanggo nggawe iklan papan reklame kanthi luwih efisien ing babagan konsumsi listrik, biaya perawatan, tingkat konversi, lan keterkaitan karo kabeh jaringan iklan sing paling penting, kayata Google Ads, Amazon Advertising, Facebook lsp.

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 13 April 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 31 Juli 2019

Didegaké: 2019

situs web: https://ledder.io/

Kertas putih: Ya

Negara: Hong Kong

Anggota Tim:

  • Storm Alexey. CEO
  • Sergey Kulakov. Insinyur PCB
  • Evgeny Pukhtiy. Insinyur FPGA
  • Anastasia Miaot. Designer
  • Stanislav Mescheryakov. Engineer Desain
  • Alexander Abeldinov. CTO
  • Polina Mishcheryakova. Manajer PR
  • Pavel Dudarenko. Copywriter
  • Hamza Khan. Advisor
  • Lalit Bansal. Advisor

4. ULANGAN IDEAFEX (IDEAFEX)

Mulai: 18 Juni 2019

Pungkasan: 17 Juni 2020

Token: IFX

Topi atos: $ 58 000 000

Investasi minimal: 0.00 IFX

Token kanggo didol: 400000000

Nampa: BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM, EUR

Babagan:

IdeaFeX minangka wiwitan Prancis sing nggawe platform investasi telung komponen inovatif ing ngendi pangguna nindakake operasi finansial kanthi aset fisik sing diwenehi token. Komponen kasebut kalebu pasar sing dikembangake adhedhasar pamblokiran Ethereum, lelang, lan ijol-ijolan cryptocurrency. Kabeh komponen kasebut bisa digunakake ing simbiosis amarga token IdeaFeX (IFX) sing duwe limang fungsi utama. Proyek kasebut nggawe target sing cukup ambisi kanggo nggawe pasar utama ing taun 2028, sing bisa ngasilake $ 630 milyar perolehan tahunan.

informasi:

Industri: Keuangan

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://www.ideafex.com/

Kertas putih: Ya

Negara: Prancis

Anggota Tim:

  • Jiulin Teng. Eksekutif
  • Alexandre Juncker. Petugas Operasional Kepala
  • Xilong Wu. Backend & Database
  • Vlad Burilov. Kepatuhan & Legal
  • Changyi Chen. DevOps & Infrastruktur Cloud
  • Shuishan Wang. Pangembang Full-Stack
  • Siyuan Li. Pangembang Full-Stack
  • David Bede. Pemasaran & BizDev
  • Anastasiia Pereverzeva. Pemasaran & Media Sosial
  • Siva Gowtham. Pemasaran & Media Sosial

5. ULANGAN UCBI BANKING (UCBI BANKING)

https://www.youtube.com/watch?v=D_bGhbDbV_Y&feature=emb_logo

Mulai: 18 Oktober 2019

Pungkasan: 31 Mei 2020

Token: UCBI

Topi atos: $ 12 000 000

Investasi minimal: 300 UCBI

Token kanggo didol: 3000000

Nampa: ETH, XRP, BTC, LTC, MAD, EUR, USD

Babagan:

UCBI minangka proyek pamblokiran ing London sing duwe tujuan nggawe bank data terdesentralisasi sing kudu ngatasi kesenjangan ing antarane ruang crypto lan ekonomi nyata, lan menehi pangguna akses menyang teknologi perbankan inovatif. Judhul proyek yaiku Union of Cryptocurrencies lan Blockchain International. UCBI saiki duwe pre-sale token kanthi jeneng sing padha sing bakal dadi komponen penting ing ekosistem sing diaktifake pamblokiran. 

informasi:

Pre-Ico Tanggal diwiwiti: 17 Juli 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 17 Oktober 2019

Industri: Keuangan

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://ucbibanking.com/

Kertas putih: Ya

Negara: Maroko

Anggota Tim:

  • Hamza Khan. Penasehat
  • Muhammad Owais Ahmad. Penasehat
  • Shehzad Khan
  • Muhammad Kashif Fazal Wadood. Marketing Advisor saka UCBI Maroc LTD
  • Artur Holzwert. Marketing

6. ULANGAN DIPCHAIN ​​(DIPCHAIN)

https://www.youtube.com/watch?v=B6Q643fKtK4&feature=emb_logo

Mulai: 19 Juli 2019

Pungkasan: 31 Mei 2020

Token: DIPC

Tutup alus: $ 6 000

Topi atos: $ 34 000

Investasi minimal: 1 ETH

Token kanggo didol: 350000000

Nampa: ETH

Babagan:

Saiki, tambah akeh industri sing golek cara kanggo adaptasi teknologi pamblokiran menyang macem-macem kegiatan. Ora preduli saka sifat sing kreatif banget, seni uga industri sing mbutuhake pendekatan inovatif ing pirang-pirang bidang operasionale, kayata pangembangan sarana promosi bakat enom, panyiapan komunitas seniman global lan para petugas global sing erat seni, lan, mesthine tatanan lingkungan bisnis sing aman lan tanpa cacat.

informasi:

Pre-Ico Tanggal diwiwiti: 18 Mei 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 18 April 2019

Industri: Seni

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://www.dipchain.io/

Kertas putih: Ya

Negara: Singapura.

Anggota Tim:

  • Wang Pengfei. Pendhiri DIPChain
  • Jackie Hu. DIPChain Co-pendiri
  • Liang Hai. Arsitek Kepala DIPChain
  • Johnny Wang. DIPChain COO
  • Feng Xiaoyu. DIPChain CPO
  • Fimo Xu. DIPChain CMO
  • Gao Liang. DIPChain CBO
  • Vicente Quian. DIPChain COO Luar Negeri
  • Sonia Liu. Direktur Merek DIPChain
  • Wang Shuai. Direktur Operasi Komunitas DIPChain
  • Li Pengxiu. Direktur Media DIPChain
  • Xie Meng. Insinyur Teknis DIPChain
  • Derek Zhang. Desainer Kepala DIPChain

7. TINJAUAN TIXL (TIXL)

https://www.youtube.com/watch?v=6q_whbttnsQ&list=PLjOyvZEIlYaJPTOnhbruA2emVaHom0XsV&index=7&t=0s

Mulai: 17 Juli 2019

Pungkasan: 30 Juni 2020

Token: MTXLT

Investasi minimal: 100 USD

Token kanggo didol: 45000

Nampa: BTC, ETH, XRP, XLM, EUR

Apa iku Tixl? 

Tixl minangka jaringan pambayaran generasi sabanjure sing ngidini Bitcoin, lan aset digital liyane, ditransfer kanthi cepet lan pribadi kanthi biaya transaksi sing murah. TXL minangka token asli jaringan Tixl. Biaya transaksi - lan biaya jaringan liyane - (ora langsung) mbayar ing TXL. TXL dhewe bisa dikirim kanthi biaya transaksi nol. Ing babagan kasebut, TXL duwe properti awis saiki, lan beda karo aset digital liyane. Sajrone tahap pangembangan Tixl, Tixl Token bisa ditransfer lan didol dadi MTXLT ing Binance Chain. 

Masalahe 

Umume mata uang crypto umume, lan utamane Bitcoin, ora bisa ditransfer kanthi irit. Transaksi alon-alon, larang, lan / utawa transparan kanggo masarakat umum. Solusi kaya Jaringan Kilat Bitcoin durung entuk daya tarik amarga kelemahane desain konseptual lan teknis.

Solution 

Tixl nggunakake teknologi paling canggih sing wis muncul ing jagad pamblokiran sajrone taun-taun pungkasan kanggo mbangun jaringan pambayaran sing terdesentralisasi. Wong bisa ngirim Bitcoin lan aset digital liyane menyang jaringan Tixl. Ing jaringan Tixl, aset digital bisa ditransfer kanthi cepet, pribadi, lan dikenani biaya transaksi. Jaringan Tixl mung ngidini pangirim sing kadaptar kanggo nindakake transaksi pribadi, kanggo nyegah pencucian dhuwit lan kegiatan apus-apus liyane. 

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 15 April 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 17 Juni 2019

Industri: Keuangan

Platform: Blokir kapisah

Didegaké: 2019

situs web: https://tixl.me/

Kertas putih: Ya

Negara: Jerman

Anggota Tim:

  • Christian Eichinger. Managing Director
  • Sebastian Gronewold. Managing Director
  • Mike Lohmann. Konsultan Teknologi
  • Bernd Strehl. Software Engineer
  • Vihren Stoev. Cryptographer
  • Lennart Brandt. Desainer Produk UX lan Digital
  • Christopher Obereder. Ketua Pegawai Pemasaran
  • Leon Szeli. Kepala Evangelist

8. ULANGAN PBET (PBET)

https://www.youtube.com/watch?v=gaYz-shjdzk&feature=emb_logo

Mulai: 18 Juni 2019

Pungkasan: 31 Mei 2020

Token: PBET

Tutup alus: $ 2 000 000

Topi atos: $ 17 500 000

Investasi minimal: 30 USD

Token kanggo didol: 108000000

Nampa: BTC, ETH, LTC

Babagan:

Pbet nawakake solusi pamblokiran kanthi lengkap kanggo industri judi sing tujuane nyambungake perusahaan bata lan mortir karo produk online proprietari saka proyek kasebut. Karakteristik Pbet sing paling narik kawigaten yaiku perusahaan iki mlebu ing wilayah crypto kanthi macem-macem produk siap pakai lan jaringan bisnis operasional sing ngliwati 4 negara lan akeh kasino adhedhasar tanah.

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 22 April 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 14 Juni 2019

Industri: Judi

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://pbet.io/

Kertas putih: Ya

Negara: Siprus

Anggota Tim:

  • Frederick Vachon. Presiden lan Pendhiri
  • Bassel Moukaddem. Kepala Petugas Eksekutif
  • Marcel Huard. Kepala Petugas Inovasi
  • Patrick Aubé. Kepala Marketing Officer lan Blockchain CTO
  • Manuel Presa. Chief Technology Officer
  • Marina Anisina. Kepala Officer Financial
  • Raul Duque. Kepala Keuangan Internasional
  • Rita Jiménez. Accountant
  • Pablo Silva. Direktur Operasional
  • Pablo Rodriguez. Arsitek Interaktif
  • Gonzalo Mas. Pangembang senior - Front-end
  • Aly Santos. Sales- Karibia
  • Raul Solis. Sales - wilayah Peru
  • Miguel Cortez. Pemimpin Tim- Layanan pelanggan

9. ULANGAN BITWING (BITWING)

https://www.youtube.com/watch?v=zm_19ERgZSE&feature=emb_logo

Mulai: 3 Juni 2019

Pungkasan: 30 September 2020

Token: BWN

Tutup alus: $ 3 000 000

Topi atos: $ 30 000 000

Investasi minimal: 600 USD

Token kanggo didol: 189000000

Nampa: ETH, BTC, Fiat

Babagan:

Teknologi pamblokiran sing berkembang alon-alon nanging mesthi nyusup ing meh kabeh industri sing ana. Kanthi solusi sing inovatif lan luwih apik kanggo kabeh jinis masalah, teknologi iki uga ditrapake kanggo wong-wong sing ora precaya karo cryptocurrency.

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 2 Januari 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 30 Juni 2019

Industri: Komunikasi

Platform: Ethereum

Didegaké: 2018

situs web: https://bitwings.org/

Kertas putih: Ya

Negara: Malta

Anggota Tim:

  • Antonio Milio. CEO, Direktur Pemasaran & Pendhiri Co
  • Daniele Bianchini. Ketua & Pendhiri
  • Evan Luthra. Penasihat Top & Mentor Tech
  • Fabrizio Meli. General Manager
  • Francesco Macri. Hubungan Institusi
  • Alessandro Traversari. Direktur Piranti Teknis
  • Sebastian Lucero. CTO
  • Raul Lloveras. Direktur Pemasaran & Toko
  • Ernesto Kruger. Hubungan Investor
  • Juan Pablo Moreno. Direktur Tim
  • Freddy Ramirez. Direktur Jaringan Blockchain
  • Cristian Castro. Direktur Insinyur Crypto
  • Vera Zhang. Direktur Kantor China
  • Maurizio Sorini. Direktur Sales VAS
  • Kiko Serrano. Desainer Grafis senior
  • David Gonzalez. Direktur Penjualan Jaringan
  • Domenico Cantone. Direktur Pemasaran Web
  • Damian Tirante. Desainer Web
  • Lorenzo Bowe. Direktur Keamanan Cyber
  • Marisa Ruiz. Direktur Keuangan
  • Virginia Albelda. Sayap Media Sosial
  • Vikas Kalwani. Kampanye Manager

10. ULANGAN ARENA MATCH (ARENA MATCH) ULANGAN

https://www.youtube.com/watch?v=SgL11L_MZTk&feature=emb_logo

Mulai: 20 Agustus 2019

Pungkasan: 21 Agustus 2020

Token: AMG

Investasi minimal: 0.1 ETH

Token kanggo didol: 50000000

Nampa: ETH

Babagan:

Sawise dununge finansial, teknologi pamblokiran wis kuwat banget ing industri game. Saiki, judi online dadi prioritas integrasi pamblokiran, kanthi solusi pamblokiran kayata Tron lan EOS kanggo nggawe kabutuhan khusus.

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 18 Juni 2020

Industri: Gaming

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://arenamatch.com/

Kertas putih: Ya

Negara: USA

Anggota Tim:

  • Matthew Skinner. Pendhiri
  • Josh Lamont. Pendhiri
  • Briley Hooper. Pendhiri 
  • Jean Speville. Penasehat Teknologi
  • Hamza Khan. Advisor
  • Daniel Wise. Strategist Konten

11. ULANGAN PREPAYWAY (PREPAYWAY)

https://www.youtube.com/watch?v=n-RgkCPQZ9g&feature=emb_logo

Mulai: 1 Juni 2019

Pungkasan: 31 Agustus 2020

Token: InBit

Topi atos: $ 50 000 000

Token kanggo didol: 6500000000

Nampa: ETH

Babagan:

PrepayWay bisa diterangake minangka ekosistem pamblokiran sing tujuane nggawe kolaborasi, kontrak, lan pembayaran internasional sing disederhanakake kanggo perusahaan ing macem-macem industri. Misi kasebut yaiku ngilangi macem-macem beban, kayata ora ana reliabilitas karakterisasi proses adhedhasar manual, kanthi kertas, sing uga ngalami kekurangan transparansi sing signifikan. Asile, informasi sing dituduhake ora aman lan angel dipercaya kanthi lengkap.

informasi:

Industri: Keuangan

Platform: Ethereum

Didegaké: 2018

situs web: https://prepayway.com/

Kertas putih: Ya

Negara: Swiss

Anggota Tim:

  • Prof. Dr. Frank Emmert. Pendhiri
  • Dr. Mihnea Constantinescu. CPO & Co-pendiri
  • Nikolai Kalinin. CEO & pangadeg Сo
  • Eduard Langebraun. CFO & Co-pendiri
  • Oliver Nedela. COO & Pendhiri
  • Dr. Vahe Sahakyan. Pendhiri - investor
  • Antonio Gurei. Manajer Komunitas & Pendhiri

12. ULANGAN CINEMADROM (CINEMADROM)

https://www.youtube.com/watch?v=_ZUoQ8btwlk&feature=emb_logo

Mulai: 3 Februari 2020

Pungkasan: 30 November 2020

Token: LUT

Tutup alus: $ 1 000 000

Topi atos: $ 150 000 000

Investasi minimal: 100 USD

Token kanggo didol: 300000000

Nampa: ETH, BTC, TRX, BNB, USDT, FIAT

Babagan:

Kabeh wong seneng film utawa acara TV kanthi skrip sing apik lan ora bisa digunakake, nanging sawetara sing ngerti kesulitan lan alangan sing asring diadhepi para pembuat film nalika ngalami tahap produksi film sing beda. 

informasi:

Pre-Ico Tanggal diwiwiti: 30 Mei 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 31 Desember 2019

Industri: Media

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://cinemadrom.com/

Kertas putih: Ya

Negara: Kepulauan Cayman

Anggota Tim:

  • Igor Egorov. Pendhiri, Produser, Direktur Film
  • Pavel Gubanov. Сo-founder, marketer Internet
  • Katya Ulyanova. Сhief Еditor, Produsen
  • Elena Egorova. Desainer, Panulis Skrip
  • Alexander Sivak. Produser, Direktur Film
  • Sveta Valucheva. Еditor, Panulis Skrip
  • Charmaine Maravilla. Manajer Komunitas
  • Yury Dziatlau. Manager Karunia

13. ULANGAN STELLERO (STELLERO)

https://www.youtube.com/watch?v=vFsQGvJMQ3c&feature=emb_logo

Mulai: 16 Juni 2019

Pungkasan: 30 Juni 2020

Token: STRO

Tutup alus: $ 500 000

Topi atos: $ 5 000 000

Investasi minimal: 500 EUR

Token kanggo didol: 5880000

Nampa: ETH, BTC, Fiat

Babagan:

Stellero minangka wiwitan Israel sing kepengin nggawe platform perbankan investasi, sing tujuan utamane yaiku kanggo jembatan celah pasar modal konvensional lan ekonomi digital adhedhasar crypto liwat tokenisasi aset sing ora likuid lan kepemilikan fraksional.

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 2 Juni 2019

Tanggal Akhir Pra-Ico: 15 Juni 2019

Industri: Investasi

Platform: Ethereum

Didegaké: 2019

situs web: https://www.stellerro.com/

Negara: Spanyol

Anggota Tim:

  • Aviad Gindi. CEO & Pendhiri
  • Medalion Dror. Ketua Dewan & Pendhiri
  • Elad Kofman. CSO & Pendhiri
  • Noam Barnea. CTO & Pendhiri
  • Oded v. Kloeten. VP Marketing & Mitra Mitra
  • Liron Rose. Papan Penasihat Utama & Pendhiri
  • Boaz Barack. Penasihat Veteran & Keuangan Perbankan
  • Isaac M. Sutton. Pasar Modal & Penasihat Strategis
  • Isaac M. Sutton. Pasar Modal & Penasihat Strategis
  • Roy Keidar. Penasihat Khusus Yigal Arnon & Co.
  • Shirly Moster. BDO Kepala Biz-Dev. & Penasihat Fintech
  • Alejandro Gómez de la Cruz Alcañiz. Penasihat Hukum ESMA
  • Ben Abulafia. Kepala Afiliasi Pemasaran & Distribusi & Manajer Komunitas.
  • Ethan Stufflebeam. Operasi & Riset
  • Yuri Dziatlau. Kampanye Global & Manajer Bounty
  • Leonard Jackson. Manajer Hubungan Investor
  • Ava Yuan Xue. Kepala Keterlibatan Asia
  • Johnson Zheong. Kepala Keterlibatan APAC
  • Eitan Tayar. Analis Ekonom & Data
  • Almog Kurower. Desain Web & Grafik
  • Yael Altstater. Ekonom & Pengembangan Bisnis

14. ULANGAN TECRACOIN (TECRACOIN)

https://www.youtube.com/watch?v=c7ql2dDaIsc&feature=emb_logo

Mulai: 17 Januari 2019

Pungkasan: 30 Desember 2020

Token: 123456

Tutup alus: $ 5 000 000

Topi atos: $ 20 000 000

Investasi minimal: 2 USD

Token kanggo didol: 21000000

Nampa: BTC, ETH, Fiat

Babagan:

Tecra minangka jeneng proyek Polandia sing wis njabarake babagan platform pamblokiran sing tujuane kanggo ngunggahake modal kanggo nggawe komersialisasi produk teknologi canggih kanthi penekanan khusus sing diwenehake ing graphene.

Masalah Jagad 

Amarga durung diwasa pasar sing ana gandhengane karo teknologi Graphene, mula ana kesenjangan antarane aplikasi teoritis lan implementasi komersial. Iki tegese mayoritas teknologi adhedhasar Graphene isih ana ing tahap riset, sing nuwuhake keprihatinan sing sah ing antarane investor. Kesempatan liya yaiku ora ana standarisasi lan kualitas Graphene sing ditemtokake. Teknologi iki saiki ing tahap kaping loro: 

  • Penemuan Graphene, 
  • Pangembangan Graphene menyang formulir aplikasi, 
  • Implementasi lan komersialisasi Graphene.

informasi:

Pre-Ico Tanggal wiwitan: 1 Oktober 2018

Tanggal Akhir Pra-Ico: 16 Januari 2019

Industri: Pertambangan

Platform: Bitcoin

Didegaké: 2018

situs web: https://tecracoin.io/

Kertas putih: Ya

Negara: Polandia

Anggota Tim:

  • Robert Anacki. Pendhiri
  • Ukasz Gromek. Pendhiri
  • Przemyslaw Karda. Pendhiri
  • Krzysztof Podolski. Pendhiri
  • Wiesław Strek. Ahli ilmu
  • Andrzej Jezowski. Ahli ilmu
  • Dariusz Hreniak. Ahli ilmu
  • Anna Wedzynska. Pakar Ilmu
  • Krzysztof Kielec. Pakar Bisnis
  • Andrzej Kail. Pakar Bisnis
  • Robert Brandt. Ahli Hukum
  • Filip Nasiadko. IT Project Manager
  • Maciej Partyka. Pangembang Blockchain
  • Daniel Borowski. Pangembang Blockchain
  • Radosław Struniawski. Programmer Senior
  • Michał Tomaka. Art Director
  • Krzysztof Łosiak. Pangembang Frontend
  • Krystian Kowalczyk. Penasihat Pemasaran
  • Marcin Godlewski. Pakar Pemasaran
  • Piotr Marcinik. Pakar media
  • Kaja Kretschmer. Ahli Komunitas
  • Anna Karda. Ahli Komunitas
  • Justin O'Donnell. Ahli blokchain

15. ULANGAN SAT (SATT)

Mulai: 1 Januari 2018

Pungkasan: 31 Desember 2020

Token: SaTT

Tutup alus: $ 3 360 000

Topi atos: $ 28 560 000

Investasi minimal: 1 SATT

Token kanggo didol: 68000000000

Nampa: ETH, BTC, Fiat

Babagan:

Smart Sa kontrak adhedhasar SaTT, diwiwiti ing 2018 ing AS, kanggo ngowahi hubungan ekosistem pengiklan lan editor konten. Gagasan proyek kasebut yaiku nggawe kampanye dening pengiklan kanthi kondisi asil sing dipilih. Sawise iku, pengaruhe dijaluk bakal nanggapi panjaluk kasebut lan validasi kontrak. SaTT Smart-Kontrak komunikasi karo API pihak katelu kanggo ngevaluasi kinerja kampanye lan nemtokake regane transaksi kasebut.

informasi:

Pre-Ico Tanggal diwiwiti: 23 Februari 2020

Industri: Pariwara

Platform: Ethereum

Didegaké: 2018

situs web: https://www.satt-token.com/

Kertas putih: Ya

Negara: USA

Anggota Tim:

  • CEO Gauthier Bros
  • Stéphanie CLEMENT CTO
  • Samir KSIBI Mitra Mitra
  • Ahli Blockchain Geoffrey MOYA
  • Caroline POURCHIER Kepala Desain / UX Guru
  • Layanan Pelanggan Mohamed BOUHAOUALA
  • Mohamed Aziz BEN REJEB Pangembang Utama
  • Thamer BEN DHAFER Insinyur Komputer
  • Mohamed MEZLINI Backend Engineer
  • Insinyur Komputer Wiem BOUTITI
  • Nicolas ROY Asisten Direktur
  • Asisten Administrasi Rayhane GUESSMI