Kaiken Inu

Kaiken Inu

Kai Ken inu minangka komunitas sing didhukung, token DeFi. Ing saben perdagangan, ana telung fungsi sing gampang: Burn, Akuisisi LP, lan pangembangan Pangembangan. Liwat model tokenomics iki, proyek kasebut entuk manfaat kanthi kabeh transaksi. Transaksi Kai ken entuk bathi KABEH sing duwe.