ICO Terbaik Kanggo nandur modal ing taun 2022 - Dhaptar ICO Top 2022

Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
Solidus AI TECH AI TEKNIK
Top
Solidus Technologies didegaké ing 2017 minangka organisasi pertambangan Ethereum lan saiki ngluncurake Solidus Ai Tech. Solidus ngrampungake pambangunan internal Pusat Data Pusat Data & Infrastruktur-as-a-Service (IaaS) Eco Friendly High Performance Computing (HPC) ing ngendi Panguwasa Pemerintah, Megacorps, UKM & Profesional bakal bisa tuku layanan Kecerdasan Buatan kanthi lancar nggunakake Token utilitas AI pisanan ing donya (AITECH). November 18, 2021 Oktober 31, 2022 9.9
Verifikasi Verifikasi
Top
Verifikasi nyedhiyakake verifikasi, identifikasi, pengumpulan data lan layanan analisis kanggo perusahaan lan individu. Fungsionalitas fungsi kasebut yaiku blokir kelas Veritise Enterprise kanggo kemampuan transact lan nyimpen data kanthi aman lan ora owah. September 3, 2021 September 30, 2022 9.8
TamaDoge TamaDoge
Top
TamaDoge winates wektu beta sale. Tuku dina iki kanggo diskon babagan apa sing diarani publikasi crypto bakal dadi koin meme paling gedhe ing donya. Agustus 1, 2022 Agustus 31, 2022 9.1
Wetux Wetux
Top
Sijine aset crypto nganggur sampeyan supaya bisa ningkatake likuiditas mbukak ekonomi neo Agustus 11, 2022 Agustus 11, 2024 9.5
PAWĀ PAWĀ
Top
Pawā minangka Token Utilitas Multifungsi. Nyedhiyakake pilihan ngethok biaya kanggo pamilik peralatan lan sing durung tuku mesin ASIC. Iki uga bakal dadi bagean utama HashEX lan protokol staking BeMine. November 8, 2021 Januari 31, 2022 9.5
MetaBlaze MetaBlaze
Top
Ngonversi Teknologi Web 3 Ing Ekosistem Manunggal Kanthi Blockchain Gaming ing inti Muga 6, 2022 Juni 25, 2022 9.1
Posschain Posschain
Top
Posschain minangka protokol pamblokiran generasi sabanjure sing ngidini kabeh pamblokiran warisan, saiki, lan mbesuk bisa ukuran lan komunikasi kanthi lancar. Muga 30, 2022 September 2, 2022 9.9
MapMetrics MapMetrics
Top
Aplikasi pandhu arah crypto pisanan ing donya sing menehi ganjaran marang pangguna kanthi token lan NFT. Sampeyan nggawe platform, sampeyan entuk hadiah. Gabung karo komunitas kanggo ngoptimalake perjalanan sampeyan. Juli 1, 2022 Agustus 21, 2022 9.5
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
Solidus AI TECH AI TEKNIK
aktif
Solidus Technologies didegaké ing 2017 minangka organisasi pertambangan Ethereum lan saiki ngluncurake Solidus Ai Tech. Solidus ngrampungake pambangunan internal Pusat Data Pusat Data & Infrastruktur-as-a-Service (IaaS) Eco Friendly High Performance Computing (HPC) ing ngendi Panguwasa Pemerintah, Megacorps, UKM & Profesional bakal bisa tuku layanan Kecerdasan Buatan kanthi lancar nggunakake Token utilitas AI pisanan ing donya (AITECH). November 18, 2021 Oktober 31, 2022 9.9
Verifikasi Verifikasi
aktif
Verifikasi nyedhiyakake verifikasi, identifikasi, pengumpulan data lan layanan analisis kanggo perusahaan lan individu. Fungsionalitas fungsi kasebut yaiku blokir kelas Veritise Enterprise kanggo kemampuan transact lan nyimpen data kanthi aman lan ora owah. September 3, 2021 September 30, 2022 9.8
TamaDoge TamaDoge
aktif
TamaDoge winates wektu beta sale. Tuku dina iki kanggo diskon babagan apa sing diarani publikasi crypto bakal dadi koin meme paling gedhe ing donya. Agustus 1, 2022 Agustus 31, 2022 9.1
Wetux Wetux
aktif
Sijine aset crypto nganggur sampeyan supaya bisa ningkatake likuiditas mbukak ekonomi neo Agustus 11, 2022 Agustus 11, 2024 9.5
PAWĀ PAWĀ
aktif
Pawā minangka Token Utilitas Multifungsi. Nyedhiyakake pilihan ngethok biaya kanggo pamilik peralatan lan sing durung tuku mesin ASIC. Iki uga bakal dadi bagean utama HashEX lan protokol staking BeMine. November 8, 2021 Januari 31, 2022 9.5
MetaBlaze MetaBlaze
aktif
Ngonversi Teknologi Web 3 Ing Ekosistem Manunggal Kanthi Blockchain Gaming ing inti Muga 6, 2022 Juni 25, 2022 9.1
Posschain Posschain
aktif
Posschain minangka protokol pamblokiran generasi sabanjure sing ngidini kabeh pamblokiran warisan, saiki, lan mbesuk bisa ukuran lan komunikasi kanthi lancar. Muga 30, 2022 September 2, 2022 9.9
MapMetrics MapMetrics
aktif
Aplikasi pandhu arah crypto pisanan ing donya sing menehi ganjaran marang pangguna kanthi token lan NFT. Sampeyan nggawe platform, sampeyan entuk hadiah. Gabung karo komunitas kanggo ngoptimalake perjalanan sampeyan. Juli 1, 2022 Agustus 21, 2022 9.5
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
Solidus AI TECH AI TEKNIK
Pd
Solidus Technologies didegaké ing 2017 minangka organisasi pertambangan Ethereum lan saiki ngluncurake Solidus Ai Tech. Solidus ngrampungake pambangunan internal Pusat Data Pusat Data & Infrastruktur-as-a-Service (IaaS) Eco Friendly High Performance Computing (HPC) ing ngendi Panguwasa Pemerintah, Megacorps, UKM & Profesional bakal bisa tuku layanan Kecerdasan Buatan kanthi lancar nggunakake Token utilitas AI pisanan ing donya (AITECH). November 18, 2021 Oktober 31, 2022 9.9
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
Solidus AI TECH AI TEKNIK
Upcoming
Solidus Technologies didegaké ing 2017 minangka organisasi pertambangan Ethereum lan saiki ngluncurake Solidus Ai Tech. Solidus ngrampungake pambangunan internal Pusat Data Pusat Data & Infrastruktur-as-a-Service (IaaS) Eco Friendly High Performance Computing (HPC) ing ngendi Panguwasa Pemerintah, Megacorps, UKM & Profesional bakal bisa tuku layanan Kecerdasan Buatan kanthi lancar nggunakake Token utilitas AI pisanan ing donya (AITECH). November 18, 2021 Oktober 31, 2022 9.9
BRIKN BRIKN
Upcoming
Sugeng rawuh ing Brikn ekosistem properti DAO sing digawa menyang sampeyan dening Brik dening brik Wis pirang-pirang taun, para investor pinter nggunakake real estate kanggo mbangun kasugihan, sayangé, ndhuweni properti mbutuhake modal sing akeh lan kalebu dhaptar akeh masalah kalebu pajak properti, asuransi, penyewa. manajemen lan pangopènan. Investasi real estate khas mung ora cocok kanggo paling investor nanging ekosistem BRIKN ndadekake sapa wae bisa dadi Landlord lan nampa USDT saben wulan. Misi kita yaiku ngirim portofolio £ 50m ing 5 taun sabanjure kanthi ngasilake minimal 10% September 1, 2022 Maret 15, 2023 9.8
Wetux Wetux
Upcoming
Sijine aset crypto nganggur sampeyan supaya bisa ningkatake likuiditas mbukak ekonomi neo Agustus 11, 2022 Agustus 11, 2024 9.5
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
Ganjaran Nexxus Ganjaran Nexxus
Akhir
Nexxus Rewards nyedhiyakake solusi pemasaran koperasi komunitas sing unik sing ngangkat kabeh masarakat. Mbantu organisasi amal lan organisasi nirlaba lokal mbiayai sebab-sebab sosial sing penting kanthi penggalangan dana terus-terusan sing nyedhiyakake awis ing rekening bank saben minggu saka para pembeli sing tetep blanja. Januari 16, 2020 Januari 22, 2020 7.8
2Lokal (L2L) 2lokal
Akhir
2local nduweni komitmen kanggo inovasi lan bisnis berkelanjutan kanthi ati-ati lingkungan, iklim, kerja adil, lan pertumbuhan ekonomi. Kanthi iki, 2local pengin menehi kontribusi kanggo kemitraan global anyar sing perlu kanggo nggayuh tujuan PBB. Kajaba iku, tumindak dibutuhake saben wong! Oktober 17, 2019 Desember 31, 2019 9.9
Ikon Encores-Ikon Nggumunake
Akhir
Encores arep ngganti mentalitas siji-cara-penghasilan-stream-stream perusahaan lan nyebarke manfaate maneh ing antarane para pangguna kanthi menehi hadiah kanggo browsing Internet utawa nindakake tugas-tugas sederhana liyane, kayata jejaring sosial, pariwara, lsp. Oktober 1, 2019 Muga 31, 2019 7.5
Kasino Robinhood Kasino Robinhood
Akhir
Ngenalake Robinhood. Menehi kapercayan maneh menyang game. September 14, 2019 Februari 2, 2020 8.9
Exchange Flas Exchange Flas
Akhir
Flas Exchange minangka platform dagang lengkap sing nawakake macem-macem jinis aset digital. Minangka platform dagang aset digital sing aman, andal lan maju sing dikembangake kanggo dagang profesional, Flas Exchange bakal ngembangake fitur canggih kanggo memenuhi persyaratan profesional lan institusi sing unik lan kompleks. November 8, 2019 Februari 9, 2020 8.3
GRAYLL ico GRAYLL
Akhir
GRAYLL disebar Teknologi Ledger, AI lan Pembelajaran Mesin diterapake ing sistem finansial algoritma sing nggawe bathi eksponensial kanthi otomatis, bisa diakses liwat aplikasi seluler & web sing ramah pangguna sing gampang. Kita fokus ing aset aset digital lan pasar token. Sistem kasebut bisa ditrapake kanggo apa wae, kayata komoditas, seni, real estate, metrik cuaca, data tren media sosial lan liya-liyane. Juli 1, 2019 Februari 17, 2020 9.1
hivenet HiveNet
Akhir
HiveNet bakal nyedhiyakake solusi teknologi kanggo nggunakake wektu komputer meneng iki kanthi nggawe jaringan komputasi awan sing disebar. Iki bakal ngidini pamilik komputer entuk bathi saka wektu komputer sing dianggur September 24, 2019 November 23, 2019 7.9
Mindsync Mindsync
Akhir
Mindsync minangka platform lan komunitas global pangembang pembelajaran mesin, ilmuwan data lan ahli AI terapan. Komunitas iki bakal bisa kerja sama uga melu kompetisi ing antarane individu lan tim kanggo ngatasi macem-macem masalah. Maret 1, 2019 April 30, 2021 10.8
Pawtocol ico Pawtocol
Akhir
Pawtocol LLC, perusahaan tanggung jawab winates Delaware ("Pawtocol", "kita", "kita", "kita") tujuane nggawe industri perawatan hewan peliharaan menyang jaman pamblokiran kanthi ngembangake platform kanthi ekonomi lan ekosistem sing fokus karo kewan. Makalah iki negesake visi lan filosofi ing mburi Pawtocol lan kenapa kita nggawa proyek iki menyang pasar, uga kemajuan nganti saiki lan kenapa kita minangka tim sing bener kanggo nglakokake. Juli 1, 2018 Desember 31, 2018 7.9
Sinkronisasi Sinkronisasi
Akhir
SynchroBit ™ minangka salah sawijining proyek utama modul finansial ekosistem SynchroSphere®, sing nyedhiyakake tulang punggung ekonomi kanggo proyek lan modul ekosistem liyane. Platform kasebut bakal dadi integral lengkap karo platform finansial SynchroSphere® kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing lancar lan menehi pangguna lingkungan bisnis sing produktif, akurat, aman adhedhasar teknologi blockchain lan cryptocurrency. Agustus 1, 2019 Desember 28, 2019 8.2
TecraCoin TecraCoin
Akhir
TecraCoin ngrencanakake pangembangan Investasi Tecra mbesuk. TecraCoin duwe hak kanggo ngowahi rencana kasebut utawa ora ngleksanakake miturut kabijaksanaan dhewe. Januari 17, 2019 Januari 16, 2020 7.2
CoinCasso
Akhir
Proyek CoinCasso minangka solusi holistik lan demokratis sing digawe kanggo wong. Tampilan kita beda banget amarga kita pengin masarakat bisa mutusake lan pengaruhe pangembangan pertukaran lan kabeh industri. Pramila kita menehi pangguna kesempatan kanggo dadi pamilik proyek CoinCasso. Oktober 21, 2018 Desember 31, 2019 8.2
Karuschain ico Karuschain
Akhir
Proyek Karuschain yakuwi nyentuh akeh input utama lan output rantai pasokan logam mulia saiki. Platform Karuschain dikembangake kanggo nyuda masalah lan tantangan sing diadhepi kabeh para peserta rantai pasokan logam mulia. Januari 14, 2020 Februari 14, 2020 7.2
Level01 ico Level 01 (LVX)
Akhir
Level01 minangka Exchange Derivatives Peer to Peer (P1P) kaping 2 ing Dunia kanthi Teknologi Pencocokan Perdaya Artis (AI) lan Penyelesaian ing Blockchain. Level01 nggunakake teknologi blockchain lan cryptocurrency, kanggo nggawe turunan (opsi) platform pertukaran & dagang ing endi perdagangan finansial ing forex, saham, komoditas lan mata uang crypto bisa ditindakake kanthi peer-to-peer, tanpa prelu maklar intermediary. Juli 1, 2018 Desember 31, 2018 9.1
SaTT ico SATT
Akhir
SaTT minangka token sarana adhedhasar teknologi pamblokiran sing ngidini ijol-ijolan pariwara lan pamirsa. SaTT diatur dening Kontrak Cerdas sing nampilake tawaran pariwara kanthi kabeh data sing ditahan kanthi aman ing blok Ethereum. Kontrak Cerdas nemtokake kahanan kanggo melu kampanye, ngetung sukses, lan njamin nomer maneh. Muga 1, 2018 Desember 31, 2020 8.3
Gath3r ico Gath3r
Akhir
Gath3r nggunakake pendekatan anyar kanggo pertambangan ing browser kanthi ngenalake koin asli sing serbaguna bebarengan karo penambangan gabungan. Koin GTH bisa digunakake kanthi apik karo browser lan aplikasi, lan ora ana masalah UI, saengga koin anyar lan sing ana saiki nggunakake hashate Gath3r. Januari 9, 2020 Januari 11, 2020 6.3
Bethereum Bethereum (BETHER)
Akhir
Solusi Bethereum nggunakake teknologi Blockchain kanggo njamin pengalaman taruhan sing paling aman lan transparan. Ora ana wong tengah sing melu: Pemain nggawe taruhan, nyetel aturan, lan nyedhiyakake likuiditas kanggo nggayuh pembayaran. Kontrak Cerdas nglindhungi dana lan kanthi otomatis nyebar kemenangan adhedhasar kahanan lan asil taruhan. Oktober 1, 2018 Desember 31, 2018 8.4
CINEMADROM CINEMADROM
Akhir
IBNIF CINEMADROM - Iki minangka Jaringan Blockchain Internasional Sinematografer Independen, sing dibangun adhedhasar prinsip teknologi, lan prinsip finansial interaksi antarane kabeh peserta produksi film, penulis, produsen, spesialis, investor lan pamirso. Intine, IBNIF CINEMADROM nggunakake teknologi blockchain Februari 3, 2020 April 30, 2020 6.9
MyTVchain MyTVchain (MyTV)
Akhir
MyTVchain minangka platform TV web pertama sing khusus kanggo klub olahraga lan atlit, lan saiki ngumumake pembukaan saluran TV web Sport En France, televisi Gerakan Olahraga. Saluran iki diluncurake kanthi inisiatif Komite Olimpiade lan Olahraga Nasional Prancis (CNOSF), lan khusus kanggo promosi kabeh disiplin, kabeh federasi lan klub-klube. Februari 29, 2020 Maret 27, 2020 6.1
BILLCRYPT BILLCRYPT
Akhir
BILLCRYPT pl minangka sistem integrasi desentralisasi global kanggo kantor Blockchain-Representative (BR). Prasarana tunggal multifungsi sing nyawijikake kantor Perwakilan Blockchain kanthi bentuk aplikasi desentralisasi ing blok (DApp). Platform unik sing nggabungake kabeh kaluwihan ing donya nyata lan ruang virtual, Internet lan blokade sing akrab. Juli 3, 2019 April 23, 2020 7.4

Pengin Daftar ICO Sampeyan Uga?

Dhaptar ICO sampeyan dina iki ing situs web kita lan tekan ewu investor saka sak ndonya. Priksa dhaptar lan paket promosi kanthi ngeklik Kirimake ICO tombol.

Apa Listing ICO Online?

Listing ICO Online minangka komunitas paling gedhe ing ngendi masarakat teka ndhaptar ICO Wiwit taun 2018, kita nganyari informasi babagan ICO paling anyar sing kasedhiya ing pasar. Ana akeh situs web dhaptar ICO sing kasedhiya ing internet nanging ora kabeh aman lan andal kanggo nandur modal amarga umume ora dianyari kanthi rutin.

Investor sing kepengin nandur modal ing ICO. Dheweke bisa mriksa peringkat ICO ing situs web kita banjur nandur modal amarga bakal mbantu nggoleki Aktif, Pra & ICO sing bakal teka.

dhaptar ico

Apa sing diarani ICO?

ICO, utawa Penawaran Koin Awal, kadhangkala uga diarani "penjualan token" utawa "penawaran token awal", minangka praktik crowdfunding kanggo proyek pamblokiran, ing endi mata uang digital utawa token ditawakake kanggo investor awal, sadurunge didaftar ing pasar sing luwih akeh , kayata ijol-ijolan.

Disaranake supaya riset lengkap babagan proyek sadurunge nandur modal. Iki kalebu maca whitepaper, ngupayakake manawa ICO nyedhiyakake nilai nyata lan nggoleki tim kanthi rinci.

Mangkene carane sampeyan bisa melu ing ICO:

  • Nduweni cryptocurrency sing relevan sing ditampa ICO minangka investasi.
  • Priksa manawa dompet cryptocurrency kompatibel karo token ICO.
  • Tripel mriksa alamat deposit saka sumber resmi.

Apa sing diarani Soft Soft ICO?

ICO wis entuk target yen cap alus dicapai. Tutup alus minangka jumlah minimal sing dibutuhake supaya proyek bisa maju.

Apa sing diarani Hard Hard ICO?

Umume ICO uga bakal duwe cap hard, yaiku jumlah maksimum sing bakal ditampa nalika investasi. Yen ICO gagal nggayuh tutup alus, umume ICO bakal ngasilake dana menyang investor.

Apa sing Token ICO?

Token bisa ditegesi minangka aset crypto sing diterbitake kanggo perusahaan sing mbiayai proyek liwat ICO, sing bisa dadi alat pembayaran (unit moneter) mung ing ekosistem proyek sing nawakake fitur sing padha karo koin, nanging sing duwe uga duwe hak liyane ing jaringan , kayata hak milih, hak dividen, hak entuk bagean saka penghasilan, lan liya-liyane. Token digawe minangka kontrak "cerdas" adhedhasar jaringan pamblokiran Ethereum utawa Wave. Token bisa dikenali minangka instrumen finansial utawa komoditas (utawa layanan) sing bisa digunakake dening pamilik token (utilitas), gumantung karo karakteristik cryptocurrency kasebut.

Apa sing diarani Whitepaper ICO?

ICO Whitepaper minangka dokumen sing diterbitake dening organisasi / perusahaan sing ngetokake token supaya bisa nglumpukake dana kanggo mbiayai proyek tartamtu. Ora ana konten lan kahanan sing ditemtokake kanthi sah sing kudu ditemokake whitepaper. Dokumen kasebut biasane ngemot informasi babagan proses nerbitake token, informasi babagan proyek sing bakal dileksanakake, uga tim sing dadi dhasar proyek kasebut.

dhaptar ico

Kepiye Cara Penawaran Koin Awal (ICO)?

ICO diwiwiti kanthi sawetara jinis pernyataan, asring diarani kertas putih sing nerangake rincian proyek, rencana proyek, Anggaran lan target lan sawetara diskusi babagan cara koin utawa token bakal disebar. (Biasane token diterbitake kanggo makili kepemilikan proyek utawa organisasi otonomi terdesentralisasi, nanging koin biasane dadi properti mata uang.)

Umume ICO nemtokake jumlah token utawa koin sing ditawakake sadurunge didol. Investor sing tuku luwih dhisik bisa diwenehi syarat sing luwih disenengi kanthi mbayar rega saben koin. Nanging rega bisa fluktuasi, lan yen luwih akeh wong sing tuku, sampeyan bakal entuk token sing luwih sithik.

Sawetara ICO duwe tujuan khusus nglumpukake dana lan bisa njaga rega tetep didol. Sing liyane njaga pasokan tetep tetep lan nyetel rega adhedhasar panjaluk, mundhak sabisa lan uga ana sing nyedhiyakake pangiriman dinamis nalika koin anyar digawe nalika ana sing tuku.

Akeh ICO diluncurake kanthi mandiri, dikelola dening badan penerbit ing situs web utawa platform kasebut. Iki kedadeyan amarga penawaran sing luwih dipercaya biasane difasilitasi dening layanan pertukaran utawa transaksi sing bisa ngidini investor ngukur keamanan tartamtu marang scammers.

Situs web dhaptar Ico

Beda utama antara ICO lan IPO

Penawaran umum awal (IPO) minangka proses sing padha karo ICO ing endi investor entuk saham ing kepemilikan perusahaan. Iki bertentangan karo ICO, ing endi token komersial sing dituku dening financier bisa nambah nilai yen bisnis bisa digunakake kanthi apik.

Kanggo ICO, investor tuku cryptocurrency anyar kanthi tujuan golek bathi nalika regane mundhak. Iki padha karo individu sing entuk bathi nalika saham sing dituku ing bursa saham mundhak. ICO beda karo tuku saham ing pasar saham amarga nalika nandur modhal kanggo token anyar, sampeyan ora bisa nuduhake kepemilikan perusahaan.

Napa crowdfunding ICO populer?

ICO minangka versi crypto digital saka crowdfunding. Iki wis digunakake kanthi efektif kanggo dana cryptocurrency, sing saiki sukses banget lan nglumpukake dana sing ora bisa ditindakake liwat crowdfunding standar. Mangkene conto conto proyek crowdfunding ICO sing sukses: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Kepiye cara ngetrapake ICO?

Perusahaan Crypto-currency sing pengin nglumpukake dana liwat ICO kudu nyedhiyakake sawetara informasi, kalebu deskripsi proyek, tujuan proyek, syarat investasi, bagean saka token sing bakal disimpen perusahaan, jangka wektu proyek ICO lan jinis mata uang virtual sing ditampa dening proyek kasebut.

Situs web dhaptar Ico

Apa pantes melu ICO?

Sing utama yaiku ngerti manawa sampeyan nandur modal dhuwit ing ide wong liya, sing sejatine ora cocog. Saliyane, bidang cryptocurrency saiki saya tambah. Iki minangka lapangan sing janjeni kanggo penghasilan gedhe, lan yen sampeyan ora pengin kliwat kesempatan saiki.

Investasi ing ICO

Investasi ICO duwe kaluwihan lan kekurangan sing signifikan dibandhingake karo Investasi sing wis ana cryptocurrency. Mangkono, para investor trampil, sing tuku cryptocurrency anyar ing ICO sedina wae, bisa ngarep-arep kenaikan rega sing mundhak. Contone, sing nandur modal ing Ethereum Ethereum ing 2014 entuk bathi gedhe. Sajrone 42 dina, 18 yuta dolar AS diinvestasikan. Eter didol ing ICO udakara 30 sen. Sanajan dhaptar pisanan ing bursa saham, investor seneng udakara atusan persen mundhak ing Nilai. Saiki cryptocurrency Ethereum Ethereum minangka Koin paling kuat nomer telu ing pasar lan saiki didol udakara $ 100.

dhaptar ico online

Keuntungan Investasi ICO

  • ICO njanjeni kemungkinan besar menang
  • Sapa wae sing neliti ICO bakal sinau babagan akeh potensi aplikasi teknologi Blockchain
  • Investor mengaruhi desain lanskap crypto-business
  • Partisipasi ing ICO cukup langsung

Kerugian Investasi ICO

  • Akeh kasus penipuan nggawe partisipasi ing ICO mbebayani banget
  • Dompet wajib melu
  • Pre-riset dianjurake banget, butuh akeh wektu
  • Ing pasar bear sing lagi aktif, angel banget kanggo Startup kanggo nggawe awake dhewe
dhaptar ico online

Mangkene carane sampeyan bisa investasi ing ICO:

  • Milih ICO

Kanggo investasi ing ICO, sampeyan kudu nggulung situs web kanggo nemokake proyek sing bisa dijanjeni sing mbutuhake pendanaan. Sawise sampeyan nemokake dhaptar proyek sing bisa ndeleng investasi, sampeyan kudu mbukak situs web kanggo tuku token.

  • Tuku cryptocurrency

Amarga ICO dianakake ing mata uang crypto, lan ora ing mata uang Fiat, mula kudu ngganti dhuwit kanggo mata uang crypto (umume Etherium).

  • Transfer cryptocurrency menyang proyek kasebut lan nampa konfirmasi partisipasi
  • Entuk koin proyek ing dompet crypto
  • Penarikan koin menyang ijol-ijolan crypto

Yen rega sing cocog karo investor, penjualan lan perbaikan asil finansial ditindakake

Tahap Jual ICO

Fase adol ICO kalebu proses sing mbahas babagan nglumpukake dana nalika aset digital diterbitake ing pasar minangka rantai blok sing padha karo saham sing paling dikenal minangka token sing ditawakake kanthi rega diskon sing bisa dituku kanggo dhaptar cryptocurrency ico dening investor awal sajrone tahap wiwitan proyek tartamtu. Kita nyedhiyakake dhaptar ico paling dhuwur. Ing ngisor iki kalebu telung Fase Penjualan ICO:

Tahap I SALE PRIVATE
Tahap II presale
Tahap III SALEWONG GOLEK

Nanging, ora ana aturan sing digawe kanggo mutusake struktur tuwuhing crypto crypto panas. Kaping pisanan, sajrone Tahap I, penjualan presale lan pribadi diumumake yen mung Tahap II wiwit ngganti dhaptar utama lan banjur Tahap III ing endi token wis siyap dituku dening masarakat kanggo ngasilake dhuwit.

Dhaptar ICO

Dhaptar ICO Paling Anyar:

Kita duwe dhaptar ICO mbesuk sing bakal enggal aktif. Kita duwe bagean liyane kanggo nuduhake ICO paling anyar sing bakal teka.

Dhaptar ICO Aktif:

Kanggo nemokake dhaptar ICO aktif sing paling apik, sampeyan ora prelu mbukak liwat macem-macem situs web saiki. Kita nyedhiyakake dhaptar sing asring dianyari.

Dhaptar Pra-ICO:

Pra-ICO luwih murah lan uga dadi pilihan sing apik kanggo bathi sing luwih cepet. Saiki, Dheweke misuwur ing kalangan investor kanggo entuk luwih. Dadi, waca ing Dhaptar pra-ICO dina iki.

dhaptar ico 2020

Pengin Daftar ICO Sampeyan Uga?

Dhaptar ICO sampeyan dina iki ing situs web kita lan tekan ewu investor saka sak ndonya lan uga, saiki kita nyedhiyakake layanan KYC paling cepet kanggo ICO. Isi formulir kontak kita dina iki lan kita bakal ngubungi sampeyan ing 24 jam sabanjure.

Perlu Promosi Ico?