ICO paling apik kanggo nandur modal ing 2022 - Dhaptar ICO paling apik 2022

  • Dagang 2 Dagang
  • Dagang 2 Dagang
    Top
  • Dash 2 Trade minangka analytics crypto kelas donya lan platform dagang sosial sing nggampangake para investor nggawe keputusan sing tepat.
  • Wiwit: Oktober 19, 2022
  • Pungkasan: November 20, 2022
  • 9.7
  • RobotEra
  • RobotEra
    Top
  • RobotEra mbangun metaverse mbangun planet kaya kothak wedhi. Sampeyan bakal dadi robot, ngatur tanah sampeyan dhewe lan melu nggawe jagad iki.
  • Wiwit: November 11, 2022
  • Pungkasan: Desember 31, 2022
  • 9.7
  • IMPT ICO
  • IMPT
    Top
  • Dadi bagean saka ekosistem gedhe sing nyambungake merek tanggung jawab sosial karo bisnis lan individu sing pengin nyuda jejak karbon. Adhedhasar pamblokiran, platform kita ngidini sampeyan tuku, adol, utawa pensiun kridit karbon nalika ngindhari pancacahan kaping pindho lan penipuan.
  • Wiwit: Oktober 1, 2022
  • Pungkasan: Januari 15, 2023
  • 9.7
  • Calvaria ICO
  • Calvaria: Duels of Eternity
    Top
  • Game kertu perang P2E disetel ngluwihi kudung pati. Duel, entuk lan nganyarke kertu sampeyan dadi pasukan utama ing medan perang.
  • Wiwit: Oktober 10, 2022
  • Pungkasan: Februari 28, 2022
  • 9.6
  • ypredict.ai
  • yPrediksi.ai
    Top
  • yPredict.ai minangka ekosistem pangembang, jumlah, pedagang, lan investor AI/ML. Range produk kalebu pasar, repositori data lan alat analitis liyane sing dirancang kanggo menehi wawasan lan analitik liwat metode lan metrik prediksi finansial sing canggih.
  • Wiwit: November 28, 2022
  • Pungkasan: Januari 30, 2023
  • 9.5
  • Metacade
  • Metacade
    Top
  • Metacade minangka arcade komunitas WEB3 pisanan sing ngidini para pemain bisa nongkrong, ngobrol, lan main game P2E eksklusif, platform kasebut mbantu pangguna mbangun karir ing game nalika mbiayai proyek P2E potensial karo Metagrants supaya bisa urip.
  • Wiwit: November 23, 2022
  • Pungkasan: Februari 23, 2022
  • 9.6
  • redux
  • Teknologi ReduX - $REDUX
    Top
  • $ REDUX - Token energi ijo pisanan sing diwakili dening produk pengurangan emisi CO2 fisik
  • Wiwit: Desember 1, 2022
  • Pungkasan: Desember 31, 2022
  • 9.4
  • PAWĀ
  • PAWĀ
    Top
  • Pawā minangka Token Utilitas Multifungsi. Nyedhiyakake pilihan ngethok biaya kanggo pamilik peralatan lan sing durung tuku mesin ASIC. Iki uga bakal dadi bagean utama HashEX lan protokol staking BeMine.
  • Wiwit: November 8, 2021
  • Pungkasan: Januari 31, 2022
  • 9.5
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
  • Dagang 2 Dagang
  • Dagang 2 Dagang
    aktif
  • Dash 2 Trade minangka analytics crypto kelas donya lan platform dagang sosial sing nggampangake para investor nggawe keputusan sing tepat.
  • Wiwit: Oktober 19, 2022
  • Pungkasan: November 20, 2022
  • 9.7
  • RobotEra
  • RobotEra
    aktif
  • RobotEra mbangun metaverse mbangun planet kaya kothak wedhi. Sampeyan bakal dadi robot, ngatur tanah sampeyan dhewe lan melu nggawe jagad iki.
  • Wiwit: November 11, 2022
  • Pungkasan: Desember 31, 2022
  • 9.7
  • IMPT ICO
  • IMPT
    aktif
  • Dadi bagean saka ekosistem gedhe sing nyambungake merek tanggung jawab sosial karo bisnis lan individu sing pengin nyuda jejak karbon. Adhedhasar pamblokiran, platform kita ngidini sampeyan tuku, adol, utawa pensiun kridit karbon nalika ngindhari pancacahan kaping pindho lan penipuan.
  • Wiwit: Oktober 1, 2022
  • Pungkasan: Januari 15, 2023
  • 9.7
  • Calvaria ICO
  • Calvaria: Duels of Eternity
    aktif
  • Game kertu perang P2E disetel ngluwihi kudung pati. Duel, entuk lan nganyarke kertu sampeyan dadi pasukan utama ing medan perang.
  • Wiwit: Oktober 10, 2022
  • Pungkasan: Februari 28, 2022
  • 9.6
  • ypredict.ai
  • yPrediksi.ai
    aktif
  • yPredict.ai minangka ekosistem pangembang, jumlah, pedagang, lan investor AI/ML. Range produk kalebu pasar, repositori data lan alat analitis liyane sing dirancang kanggo menehi wawasan lan analitik liwat metode lan metrik prediksi finansial sing canggih.
  • Wiwit: November 28, 2022
  • Pungkasan: Januari 30, 2023
  • 9.5
  • Metacade
  • Metacade
    aktif
  • Metacade minangka arcade komunitas WEB3 pisanan sing ngidini para pemain bisa nongkrong, ngobrol, lan main game P2E eksklusif, platform kasebut mbantu pangguna mbangun karir ing game nalika mbiayai proyek P2E potensial karo Metagrants supaya bisa urip.
  • Wiwit: November 23, 2022
  • Pungkasan: Februari 23, 2022
  • 9.6
  • redux
  • Teknologi ReduX - $REDUX
    aktif
  • $ REDUX - Token energi ijo pisanan sing diwakili dening produk pengurangan emisi CO2 fisik
  • Wiwit: Desember 1, 2022
  • Pungkasan: Desember 31, 2022
  • 9.4
  • PAWĀ
  • PAWĀ
    aktif
  • Pawā minangka Token Utilitas Multifungsi. Nyedhiyakake pilihan ngethok biaya kanggo pamilik peralatan lan sing durung tuku mesin ASIC. Iki uga bakal dadi bagean utama HashEX lan protokol staking BeMine.
  • Wiwit: November 8, 2021
  • Pungkasan: Januari 31, 2022
  • 9.5
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
  • Dagang 2 Dagang
  • Dagang 2 Dagang
    Upcoming
  • Dash 2 Trade minangka analytics crypto kelas donya lan platform dagang sosial sing nggampangake para investor nggawe keputusan sing tepat.
  • Wiwit: Oktober 19, 2022
  • Pungkasan: November 20, 2022
  • 9.7
  • RobotEra
  • RobotEra
    Upcoming
  • RobotEra mbangun metaverse mbangun planet kaya kothak wedhi. Sampeyan bakal dadi robot, ngatur tanah sampeyan dhewe lan melu nggawe jagad iki.
  • Wiwit: November 11, 2022
  • Pungkasan: Desember 31, 2022
  • 9.7
  • IMPT ICO
  • IMPT
    Upcoming
  • Dadi bagean saka ekosistem gedhe sing nyambungake merek tanggung jawab sosial karo bisnis lan individu sing pengin nyuda jejak karbon. Adhedhasar pamblokiran, platform kita ngidini sampeyan tuku, adol, utawa pensiun kridit karbon nalika ngindhari pancacahan kaping pindho lan penipuan.
  • Wiwit: Oktober 1, 2022
  • Pungkasan: Januari 15, 2023
  • 9.7
  • Calvaria ICO
  • Calvaria: Duels of Eternity
    Upcoming
  • Game kertu perang P2E disetel ngluwihi kudung pati. Duel, entuk lan nganyarke kertu sampeyan dadi pasukan utama ing medan perang.
  • Wiwit: Oktober 10, 2022
  • Pungkasan: Februari 28, 2022
  • 9.6
  • ypredict.ai
  • yPrediksi.ai
    Upcoming
  • yPredict.ai minangka ekosistem pangembang, jumlah, pedagang, lan investor AI/ML. Range produk kalebu pasar, repositori data lan alat analitis liyane sing dirancang kanggo menehi wawasan lan analitik liwat metode lan metrik prediksi finansial sing canggih.
  • Wiwit: November 28, 2022
  • Pungkasan: Januari 30, 2023
  • 9.5
  • Metacade
  • Metacade
    Upcoming
  • Metacade minangka arcade komunitas WEB3 pisanan sing ngidini para pemain bisa nongkrong, ngobrol, lan main game P2E eksklusif, platform kasebut mbantu pangguna mbangun karir ing game nalika mbiayai proyek P2E potensial karo Metagrants supaya bisa urip.
  • Wiwit: November 23, 2022
  • Pungkasan: Februari 23, 2022
  • 9.6
  • redux
  • Teknologi ReduX - $REDUX
    Upcoming
  • $ REDUX - Token energi ijo pisanan sing diwakili dening produk pengurangan emisi CO2 fisik
  • Wiwit: Desember 1, 2022
  • Pungkasan: Desember 31, 2022
  • 9.4
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating
  • Ganjaran Nexxus
  • Ganjaran Nexxus
    Akhir
  • Nexxus Rewards nyedhiyakake solusi pemasaran koperasi komunitas sing unik sing ngangkat kabeh masarakat. Mbantu organisasi amal lan organisasi nirlaba lokal mbiayai sebab-sebab sosial sing penting kanthi penggalangan dana terus-terusan sing nyedhiyakake awis ing rekening bank saben minggu saka para pembeli sing tetep blanja.
  • Wiwit: Januari 16, 2020
  • Pungkasan: Januari 22, 2020
  • 7.8
  • 2Lokal (L2L)
  • 2lokal
    Akhir
  • 2local nduweni komitmen kanggo inovasi lan bisnis berkelanjutan kanthi ati-ati lingkungan, iklim, kerja adil, lan pertumbuhan ekonomi. Kanthi iki, 2local pengin menehi kontribusi kanggo kemitraan global anyar sing perlu kanggo nggayuh tujuan PBB. Kajaba iku, tumindak dibutuhake saben wong!
  • Wiwit: Oktober 17, 2019
  • Pungkasan: Desember 31, 2019
  • 9.9
  • Ikon Encores-Ikon
  • Nggumunake
    Akhir
  • Encores arep ngganti mentalitas siji-cara-penghasilan-stream-stream perusahaan lan nyebarke manfaate maneh ing antarane para pangguna kanthi menehi hadiah kanggo browsing Internet utawa nindakake tugas-tugas sederhana liyane, kayata jejaring sosial, pariwara, lsp.
  • Wiwit: Oktober 1, 2019
  • Pungkasan: Muga 31, 2019
  • 7.5
  • Kasino Robinhood
  • Kasino Robinhood
    Akhir
  • Ngenalake Robinhood. Menehi kapercayan maneh menyang game.
  • Wiwit: September 14, 2019
  • Pungkasan: Februari 2, 2020
  • 8.9
  • Exchange Flas
  • Exchange Flas
    Akhir
  • Flas Exchange minangka platform dagang lengkap sing nawakake macem-macem jinis aset digital. Minangka platform dagang aset digital sing aman, andal lan maju sing dikembangake kanggo dagang profesional, Flas Exchange bakal ngembangake fitur canggih kanggo memenuhi persyaratan profesional lan institusi sing unik lan kompleks.
  • Wiwit: November 8, 2019
  • Pungkasan: Februari 9, 2020
  • 8.3
  • GRAYLL ico
  • GRAYLL
    Akhir
  • GRAYLL disebar Teknologi Ledger, AI lan Pembelajaran Mesin diterapake ing sistem finansial algoritma sing nggawe bathi eksponensial kanthi otomatis, bisa diakses liwat aplikasi seluler & web sing ramah pangguna sing gampang. Kita fokus ing aset aset digital lan pasar token. Sistem kasebut bisa ditrapake kanggo apa wae, kayata komoditas, seni, real estate, metrik cuaca, data tren media sosial lan liya-liyane.
  • Wiwit: Juli 1, 2019
  • Pungkasan: Februari 17, 2020
  • 9.1
  • hivenet
  • HiveNet
    Akhir
  • HiveNet bakal nyedhiyakake solusi teknologi kanggo nggunakake wektu komputer meneng iki kanthi nggawe jaringan komputasi awan sing disebar. Iki bakal ngidini pamilik komputer entuk bathi saka wektu komputer sing dianggur
  • Wiwit: September 24, 2019
  • Pungkasan: November 23, 2019
  • 7.9
  • Mindsync
  • Mindsync
    Akhir
  • Mindsync minangka platform lan komunitas global pangembang pembelajaran mesin, ilmuwan data lan ahli AI terapan. Komunitas iki bakal bisa kerja sama uga melu kompetisi ing antarane individu lan tim kanggo ngatasi macem-macem masalah.
  • Wiwit: Maret 1, 2019
  • Pungkasan: April 30, 2021
  • 10.8
  • Pawtocol ico
  • Pawtocol
    Akhir
  • Pawtocol LLC, perusahaan tanggung jawab winates Delaware ("Pawtocol", "kita", "kita", "kita") tujuane nggawe industri perawatan hewan peliharaan menyang jaman pamblokiran kanthi ngembangake platform kanthi ekonomi lan ekosistem sing fokus karo kewan. Makalah iki negesake visi lan filosofi ing mburi Pawtocol lan kenapa kita nggawa proyek iki menyang pasar, uga kemajuan nganti saiki lan kenapa kita minangka tim sing bener kanggo nglakokake.
  • Wiwit: Juli 1, 2018
  • Pungkasan: Desember 31, 2018
  • 7.9
  • Sinkronisasi
  • Sinkronisasi
    Akhir
  • SynchroBit ™ minangka salah sawijining proyek utama modul finansial ekosistem SynchroSphere®, sing nyedhiyakake tulang punggung ekonomi kanggo proyek lan modul ekosistem liyane. Platform kasebut bakal dadi integral lengkap karo platform finansial SynchroSphere® kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing lancar lan menehi pangguna lingkungan bisnis sing produktif, akurat, aman adhedhasar teknologi blockchain lan cryptocurrency.
  • Wiwit: Agustus 1, 2019
  • Pungkasan: Desember 28, 2019
  • 8.2
  • TecraCoin
  • TecraCoin
    Akhir
  • TecraCoin ngrencanakake pangembangan Investasi Tecra mbesuk. TecraCoin duwe hak kanggo ngowahi rencana kasebut utawa ora ngleksanakake miturut kabijaksanaan dhewe.
  • Wiwit: Januari 17, 2019
  • Pungkasan: Januari 16, 2020
  • 7.2
  • CoinCasso
    Akhir
  • Proyek CoinCasso minangka solusi holistik lan demokratis sing digawe kanggo wong. Tampilan kita beda banget amarga kita pengin masarakat bisa mutusake lan pengaruhe pangembangan pertukaran lan kabeh industri. Pramila kita menehi pangguna kesempatan kanggo dadi pamilik proyek CoinCasso.
  • Wiwit: Oktober 21, 2018
  • Pungkasan: Desember 31, 2019
  • 8.2
  • Karuschain ico
  • Karuschain
    Akhir
  • Proyek Karuschain yakuwi nyentuh akeh input utama lan output rantai pasokan logam mulia saiki. Platform Karuschain dikembangake kanggo nyuda masalah lan tantangan sing diadhepi kabeh para peserta rantai pasokan logam mulia.
  • Wiwit: Januari 14, 2020
  • Pungkasan: Februari 14, 2020
  • 7.2
  • Level01 ico
  • Level 01 (LVX)
    Akhir
  • Level01 minangka Exchange Derivatives Peer to Peer (P1P) kaping 2 ing Dunia kanthi Teknologi Pencocokan Perdaya Artis (AI) lan Penyelesaian ing Blockchain. Level01 nggunakake teknologi blockchain lan cryptocurrency, kanggo nggawe turunan (opsi) platform pertukaran & dagang ing endi perdagangan finansial ing forex, saham, komoditas lan mata uang crypto bisa ditindakake kanthi peer-to-peer, tanpa prelu maklar intermediary.
  • Wiwit: Juli 1, 2018
  • Pungkasan: Desember 31, 2018
  • 9.1
  • SaTT ico
  • SATT
    Akhir
  • SaTT minangka token sarana adhedhasar teknologi pamblokiran sing ngidini ijol-ijolan pariwara lan pamirsa. SaTT diatur dening Kontrak Cerdas sing nampilake tawaran pariwara kanthi kabeh data sing ditahan kanthi aman ing blok Ethereum. Kontrak Cerdas nemtokake kahanan kanggo melu kampanye, ngetung sukses, lan njamin nomer maneh.
  • Wiwit: Muga 1, 2018
  • Pungkasan: Desember 31, 2020
  • 8.3
  • Gath3r ico
  • Gath3r
    Akhir
  • Gath3r nggunakake pendekatan anyar kanggo pertambangan ing browser kanthi ngenalake koin asli sing serbaguna bebarengan karo penambangan gabungan. Koin GTH bisa digunakake kanthi apik karo browser lan aplikasi, lan ora ana masalah UI, saengga koin anyar lan sing ana saiki nggunakake hashate Gath3r.
  • Wiwit: Januari 9, 2020
  • Pungkasan: Januari 11, 2020
  • 6.3
  • Sundereum
  • Bethereum (BETHER)
    Akhir
  • Solusi Bethereum nggunakake teknologi Blockchain kanggo njamin pengalaman taruhan sing paling aman lan transparan. Ora ana wong tengah sing melu: Pemain nggawe taruhan, nyetel aturan, lan nyedhiyakake likuiditas kanggo nggayuh pembayaran. Kontrak Cerdas nglindhungi dana lan kanthi otomatis nyebar kemenangan adhedhasar kahanan lan asil taruhan.
  • Wiwit: Oktober 1, 2018
  • Pungkasan: Desember 31, 2018
  • 8.4
  • CINEMADROM
  • CINEMADROM
    Akhir
  • IBNIF CINEMADROM - Iki minangka Jaringan Blockchain Internasional Sinematografer Independen, sing dibangun adhedhasar prinsip teknologi, lan prinsip finansial interaksi antarane kabeh peserta produksi film, penulis, produsen, spesialis, investor lan pamirso. Intine, IBNIF CINEMADROM nggunakake teknologi blockchain
  • Wiwit: Februari 3, 2020
  • Pungkasan: April 30, 2020
  • 6.9
  • MyTVchain
  • MyTVchain (MyTV)
    Akhir
  • MyTVchain minangka platform TV web pertama sing khusus kanggo klub olahraga lan atlit, lan saiki ngumumake pembukaan saluran TV web Sport En France, televisi Gerakan Olahraga. Saluran iki diluncurake kanthi inisiatif Komite Olimpiade lan Olahraga Nasional Prancis (CNOSF), lan khusus kanggo promosi kabeh disiplin, kabeh federasi lan klub-klube.
  • Wiwit: Februari 29, 2020
  • Pungkasan: Maret 27, 2020
  • 6.1
  • BILLCRYPT
  • BILLCRYPT
    Akhir
  • BILLCRYPT pl minangka sistem integrasi desentralisasi global kanggo kantor Blockchain-Representative (BR). Prasarana tunggal multifungsi sing nyawijikake kantor Perwakilan Blockchain kanthi bentuk aplikasi desentralisasi ing blok (DApp). Platform unik sing nggabungake kabeh kaluwihan ing donya nyata lan ruang virtual, Internet lan blokade sing akrab.
  • Wiwit: Juli 3, 2019
  • Pungkasan: April 23, 2020
  • 7.4
Gambar ICO Jeneng ICO Description Dijual Miwiti Dijual Mungkasi Links Rating

Pengin Daftar ICO Sampeyan Uga?

Dhaptar ICO sampeyan dina iki ing situs web kita lan tekan ewu investor saka sak ndonya. Priksa dhaptar lan paket promosi kanthi ngeklik Kirimake ICO tombol.

Apa Listing ICO Online?

Listing ICO Online minangka komunitas paling gedhe ing ngendi masarakat teka ndhaptar ICO Wiwit taun 2018, kita nganyari informasi babagan ICO paling anyar sing kasedhiya ing pasar. Ana akeh situs web dhaptar ICO sing kasedhiya ing internet nanging ora kabeh aman lan andal kanggo nandur modal amarga umume ora dianyari kanthi rutin.

Investor sing kepengin nandur modal ing ICO. Dheweke bisa mriksa peringkat ICO ing situs web kita banjur nandur modal amarga bakal mbantu nggoleki Aktif, Pra & ICO sing bakal teka.

dhaptar ico

Apa sing diarani ICO?

ICO, utawa Penawaran Koin Awal, kadhangkala uga diarani "penjualan token" utawa "penawaran token awal", minangka praktik crowdfunding kanggo proyek pamblokiran, ing endi mata uang digital utawa token ditawakake kanggo investor awal, sadurunge didaftar ing pasar sing luwih akeh , kayata ijol-ijolan.

Disaranake supaya riset lengkap babagan proyek sadurunge nandur modal. Iki kalebu maca whitepaper, ngupayakake manawa ICO nyedhiyakake nilai nyata lan nggoleki tim kanthi rinci.

Mangkene carane sampeyan bisa melu ing ICO:

  • Nduweni cryptocurrency sing relevan sing ditampa ICO minangka investasi.
  • Priksa manawa dompet cryptocurrency kompatibel karo token ICO.
  • Tripel mriksa alamat deposit saka sumber resmi.

Apa sing diarani Soft Soft ICO?

ICO wis entuk target yen cap alus dicapai. Tutup alus minangka jumlah minimal sing dibutuhake supaya proyek bisa maju.

Apa sing diarani Hard Hard ICO?

Umume ICO uga bakal duwe cap hard, yaiku jumlah maksimum sing bakal ditampa nalika investasi. Yen ICO gagal nggayuh tutup alus, umume ICO bakal ngasilake dana menyang investor.

Apa sing Token ICO?

Token bisa ditegesi minangka aset crypto sing diterbitake kanggo perusahaan sing mbiayai proyek liwat ICO, sing bisa dadi alat pembayaran (unit moneter) mung ing ekosistem proyek sing nawakake fitur sing padha karo koin, nanging sing duwe uga duwe hak liyane ing jaringan , kayata hak milih, hak dividen, hak entuk bagean saka penghasilan, lan liya-liyane. Token digawe minangka kontrak "cerdas" adhedhasar jaringan pamblokiran Ethereum utawa Wave. Token bisa dikenali minangka instrumen finansial utawa komoditas (utawa layanan) sing bisa digunakake dening pamilik token (utilitas), gumantung karo karakteristik cryptocurrency kasebut.

Apa sing diarani Whitepaper ICO?

ICO Whitepaper minangka dokumen sing diterbitake dening organisasi / perusahaan sing ngetokake token supaya bisa nglumpukake dana kanggo mbiayai proyek tartamtu. Ora ana konten lan kahanan sing ditemtokake kanthi sah sing kudu ditemokake whitepaper. Dokumen kasebut biasane ngemot informasi babagan proses nerbitake token, informasi babagan proyek sing bakal dileksanakake, uga tim sing dadi dhasar proyek kasebut.

dhaptar ico

Kepiye Cara Penawaran Koin Awal (ICO)?

ICO diwiwiti kanthi sawetara jinis pernyataan, asring diarani kertas putih sing nerangake rincian proyek, rencana proyek, Anggaran lan target lan sawetara diskusi babagan cara koin utawa token bakal disebar. (Biasane token diterbitake kanggo makili kepemilikan proyek utawa organisasi otonomi terdesentralisasi, nanging koin biasane dadi properti mata uang.)

Umume ICO nemtokake jumlah token utawa koin sing ditawakake sadurunge didol. Investor sing tuku luwih dhisik bisa diwenehi syarat sing luwih disenengi kanthi mbayar rega saben koin. Nanging rega bisa fluktuasi, lan yen luwih akeh wong sing tuku, sampeyan bakal entuk token sing luwih sithik.

Sawetara ICO duwe tujuan khusus nglumpukake dana lan bisa njaga rega tetep didol. Sing liyane njaga pasokan tetep tetep lan nyetel rega adhedhasar panjaluk, mundhak sabisa lan uga ana sing nyedhiyakake pangiriman dinamis nalika koin anyar digawe nalika ana sing tuku.

Akeh ICO diluncurake kanthi mandiri, dikelola dening badan penerbit ing situs web utawa platform kasebut. Iki kedadeyan amarga penawaran sing luwih dipercaya biasane difasilitasi dening layanan pertukaran utawa transaksi sing bisa ngidini investor ngukur keamanan tartamtu marang scammers.

Situs web dhaptar Ico

Beda utama antara ICO lan IPO

Penawaran umum awal (IPO) minangka proses sing padha karo ICO ing endi investor entuk saham ing kepemilikan perusahaan. Iki bertentangan karo ICO, ing endi token komersial sing dituku dening financier bisa nambah nilai yen bisnis bisa digunakake kanthi apik.

Kanggo ICO, investor tuku cryptocurrency anyar kanthi tujuan golek bathi nalika regane mundhak. Iki padha karo individu sing entuk bathi nalika saham sing dituku ing bursa saham mundhak. ICO beda karo tuku saham ing pasar saham amarga nalika nandur modhal kanggo token anyar, sampeyan ora bisa nuduhake kepemilikan perusahaan.

Napa crowdfunding ICO populer?

ICO minangka versi crypto digital saka crowdfunding. Iki wis digunakake kanthi efektif kanggo dana cryptocurrency, sing saiki sukses banget lan nglumpukake dana sing ora bisa ditindakake liwat crowdfunding standar. Mangkene conto conto proyek crowdfunding ICO sing sukses: Stratis, Ethereum, Iota, Viberate & Edgeless

Kepiye cara ngetrapake ICO?

Perusahaan Crypto-currency sing pengin nglumpukake dana liwat ICO kudu nyedhiyakake sawetara informasi, kalebu deskripsi proyek, tujuan proyek, syarat investasi, bagean saka token sing bakal disimpen perusahaan, jangka wektu proyek ICO lan jinis mata uang virtual sing ditampa dening proyek kasebut.

Situs web dhaptar Ico

Apa pantes melu ICO?

Sing utama yaiku ngerti manawa sampeyan nandur modal dhuwit ing ide wong liya, sing sejatine ora cocog. Saliyane, bidang cryptocurrency saiki saya tambah. Iki minangka lapangan sing janjeni kanggo penghasilan gedhe, lan yen sampeyan ora pengin kliwat kesempatan saiki.

Investasi ing ICO

Investasi ICO duwe kaluwihan lan kekurangan sing signifikan dibandhingake karo Investasi sing wis ana cryptocurrency. Mangkono, para investor trampil, sing tuku cryptocurrency anyar ing ICO sedina wae, bisa ngarep-arep kenaikan rega sing mundhak. Contone, sing nandur modal ing Ethereum Ethereum ing 2014 entuk bathi gedhe. Sajrone 42 dina, 18 yuta dolar AS diinvestasikan. Eter didol ing ICO udakara 30 sen. Sanajan dhaptar pisanan ing bursa saham, investor seneng udakara atusan persen mundhak ing Nilai. Saiki cryptocurrency Ethereum Ethereum minangka Koin paling kuat nomer telu ing pasar lan saiki didol udakara $ 100.

dhaptar ico online

Keuntungan Investasi ICO

  • ICO njanjeni kemungkinan besar menang
  • Sapa wae sing neliti ICO bakal sinau babagan akeh potensi aplikasi teknologi Blockchain
  • Investor mengaruhi desain lanskap crypto-business
  • Partisipasi ing ICO cukup langsung

Kerugian Investasi ICO

  • Akeh kasus penipuan nggawe partisipasi ing ICO mbebayani banget
  • Dompet wajib melu
  • Pre-riset dianjurake banget, butuh akeh wektu
  • Ing pasar bear sing lagi aktif, angel banget kanggo Startup kanggo nggawe awake dhewe
dhaptar ico online

Mangkene carane sampeyan bisa investasi ing ICO:

  • Milih ICO

Kanggo investasi ing ICO, sampeyan kudu nggulung situs web kanggo nemokake proyek sing bisa dijanjeni sing mbutuhake pendanaan. Sawise sampeyan nemokake dhaptar proyek sing bisa ndeleng investasi, sampeyan kudu mbukak situs web kanggo tuku token.

  • Tuku cryptocurrency

Amarga ICO dianakake ing mata uang crypto, lan ora ing mata uang Fiat, mula kudu ngganti dhuwit kanggo mata uang crypto (umume Etherium).

  • Transfer cryptocurrency menyang proyek kasebut lan nampa konfirmasi partisipasi
  • Entuk koin proyek ing dompet crypto
  • Penarikan koin menyang ijol-ijolan crypto

Yen rega sing cocog karo investor, penjualan lan perbaikan asil finansial ditindakake

Tahap Jual ICO

Fase adol ICO kalebu proses sing mbahas babagan nglumpukake dana nalika aset digital diterbitake ing pasar minangka rantai blok sing padha karo saham sing paling dikenal minangka token sing ditawakake kanthi rega diskon sing bisa dituku kanggo dhaptar cryptocurrency ico dening investor awal sajrone tahap wiwitan proyek tartamtu. Kita nyedhiyakake dhaptar ico paling dhuwur. Ing ngisor iki kalebu telung Fase Penjualan ICO:

Tahap I SALE PRIVATE
Tahap II presale
Tahap III SALEWONG GOLEK

Nanging, ora ana aturan sing digawe kanggo mutusake struktur tuwuhing crypto crypto panas. Kaping pisanan, sajrone Tahap I, penjualan presale lan pribadi diumumake yen mung Tahap II wiwit ngganti dhaptar utama lan banjur Tahap III ing endi token wis siyap dituku dening masarakat kanggo ngasilake dhuwit.

Dhaptar ICO

Dhaptar ICO Paling Anyar:

Kita duwe dhaptar ICO mbesuk sing bakal enggal aktif. Kita duwe bagean liyane kanggo nuduhake ICO paling anyar sing bakal teka.

Dhaptar ICO Aktif:

Kanggo nemokake dhaptar ICO aktif sing paling apik, sampeyan ora prelu mbukak liwat macem-macem situs web saiki. Kita nyedhiyakake dhaptar sing asring dianyari.

Dhaptar Pra-ICO:

Pra-ICO luwih murah lan uga dadi pilihan sing apik kanggo bathi sing luwih cepet. Saiki, Dheweke misuwur ing kalangan investor kanggo entuk luwih. Dadi, waca ing Dhaptar pra-ICO dina iki.

Aja lali mriksa NFT Droppers kanggo sawetara paling anyar mbesuk free NFT Drops.

dhaptar ico 2020

Pengin Daftar ICO Sampeyan Uga?

Dhaptar ICO sampeyan dina iki ing situs web kita lan tekan ewu investor saka sak ndonya lan uga, saiki kita nyedhiyakake layanan KYC paling cepet kanggo ICO. Isi formulir kontak kita dina iki lan kita bakal ngubungi sampeyan ing 24 jam sabanjure.

Perlu Promosi Ico?