9 / 100

När kryptovalutans värld fortsätter sin imponerande expansion, har vi två nya projekt som placerar sig mitt i rampljuset; Finblox och Chancer. Med Finblox lansering på stora börser och starten på Chancers efterlängtade pre-sale, är investeringspotentialen för båda ett ämne för het debatt.

Varje projekt har sina distinkta värdeerbjudanden, men investerarcommunityn funderar fortfarande på: Vilket av dessa ser ut att ge bättre avkastning på investeringen? En djupgående analys av dessa satsningar och en noggrann koll på deras för- och nackdelar kan ge svaret på denna pressande fråga. Både nybörjare och erfarna investerare förstår att kunskap om båda projekten är avgörande för att guida dem i deras investeringsval i dessa två nya kryptotillgångar.

Vad är Chancer?

Chancer har dykt upp som ett innovativt nytt projekt som vill skaka om saker och ting med sin nya användning av Web3-teknik. Detta med Chancers efterlängtade pre-sale, som för närvarande har tagit sig vidare till steg 1. Projektets mål är att förändra bettingvärlden; det syftar nämligen till att omdefiniera spelbranschen genom sin unika bettingplattform byggd på peer-to-peer-spel (P2P). På det stora hela kan man säga att den lägger makten i händerna på sina användare.

Genom att utnyttja styrkan och öppenheten i blockkedjeteknologin tar Chancer effektivt bort behovet av den konventionella spelstruktuen med “hus”, eftersom plattformen möjliggör för användare att betta direkt mot varandra, vilket främjar en dynamisk och spännande spelmiljö som passar alla typer av bettingentusiaster.

Chancer är byggd med en decentraliserad struktur och gör det möjligt för användare att komma igång direkt. Centralt i Chancers ekosystem är dess nyttokrypto CHANCER – den är helt enkelt avgörande för att plattformen ska fungera. CHANCER används för att placera och avgöra bets, vilket bevisar dess centrala roll och tillämpning. Detta kommer att leda till att när Chancer utökar sin användarbas, ser efterfrågan på CHANCER ut att eskalera snabbt.

Hur fungerar CHANCER?

Chancers inbyggda nyttokrypto, CHANCER, bryter ny mark i branschen, och är drivkraften bakom projektets innovativa P2P-spelmodell. Användare använder helt enkelt CHANCER för att skapa sina marknader, bestämma sina odds och betala ut vinster.

För att ytterligare stimulera tokeninnehav erbjuder Chancer ett Share2Earn-program. Detta system uppmuntrar användare att marknadsföra sina marknader, vilket leder till en ökning av antalet deltagare och i sin tur ökar deras belöningar för att skapa marknader.

Plattformens flexibilitet slutar dock inte där – tokeninnehavare kan till och med satsa sina CHANCER-tokens för att säkerställa tillräcklig likviditet för sömlös handel. Chancer belönar också frekventa användare med rabatterade avgifter för marknadsskapande och deltagande, vilket gör plattformen mer kostnadseffektiv.

Prisprognos för CHANCER

Med så många positiva saker förknippade med projektets design, och med tanke på att Chancer skakar om den enorma spelmarknaden med sin innovativa strategi, riktas mångas blickar mot den potentiella grymma utvecklingen för plattformens egen krypto CHANCER.

CHANCER-tokens kostar bara $0.021 i slutskedet av dess pre-sale, vilket har lett till att många analytiker snackar om den möjliga snabba prisuppgången efter lanseringen. När användarna börjar engagera sig i plattformen kan vi mycket väl tänka oss att CHANCER-token kommer att röra sig snabbt förbi $0.50-strecket mot den eftertraktade milstolpen på $1.

Vad är Finblox?

Finblox syftar till att revolutionera ekosystemet för digitala tillgångar genom att skapa en ny superapp med fokus på krypto. Denna ska göra det möjligt för användare att samla krypto på ett säkert, okomplicerat och engagerande sätt. Plattformen innehåller spelifierade funktioner och tillhandahåller en mängd olika tjänster, inklusive betting-marknader, prispotter att ta del av, avkastningsgenerering, handel, en launchpad, en P2P-marknadsplats, ett betalkort och flerkedjiga lager-1-protokollfunktioner.

Ekosystemet, som drivs av Finblox (FBX), möjliggör för användare att tjäna belöningar genom att aktivt delta i ekosystemet. Finblox har dessutom utvecklat ett kryptoinkomstprogram där användare tjänar dagliga aggregerade belöningar på eftertraktade digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum, USD Coin, Polygon, Near, Solana och många andra.

FBX fungerar som en styrnings- och nyttokrypto inom Finblox ekosystem, och har olika användningsområden, som att tjäna bonusbelöningar, subventionerade handelsavgifter, särskild tillgång till projekt, kryptokreditkort, bättre odds inom specifika funktioner och rösträtt.

Prisprognos för FBX

Finblox riktar sig till två huvudsakliga användargrupper: de som är nybörjare inom krypto och söker pålitlig tillgång till alternativ för att bygga upp en kryptoförmögenhet och mer avancerade kryptoanvändare som önskar en snabb, okomplicerad plattform för att få tillgång till sina kryptotillgångar. Detta innebär dock vissa utmaningar för projektet, eftersom båda användargrupperna har ett brett utbud av befintliga alternativ att välja mellan.

Detta är sannolikt en av anledningarna till det ständiga fallet i priset på FBX sedan dess notering på stora börser – priset har redan fallit 60 % från sin ATH. Detta betyder att om myntet kan hålla sitt pris på $0.003 under de kommande sex månaderna, kommer de flesta FBX-innehavare att se det som en vinst.

CHANCER vs. FBX: Vilket projekt erbjuder den bästa investeringspotentialen?

Det råder ingen tvekan om att även om Finblox använder blockkedjeteknik på ett intressant sätt, är det Chancer som de flesta analytiker tror erbjuder mest uppsida för de investerare som vill generera den största avkastningen från sina kryptoportföljer.

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Subscribe

Don’t Miss the Latest News!